astropedia.gr

Ήλιος εξάγωνο Πλούτωνας στις 20/11

Ήλιος εξάγωνο Πλούτωνας στις 20/11
Από τις 17 ως τις 22 Νοεμβρίου, ο Ήλιος από το μυστηριώδες και παθιασμένο ζώδιο του Σκορπιού σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, μια ευνοϊκή όψη για Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύς που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο και για όσους έχουν τον ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 24η ως την 29η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Συμβουλέψου τον αστρολογικό σου χάρτη για να δεις αν σε επηρεάζει αυτή η όψηεδώ
 
ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Πλήρεις αναλύσεις… Ζύγισμα επιλογών και συνεπειών…
Σωστή εκτίμηση εξελίξεων…  
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699


Αυτό το διάστημα, η ανάγκη να βρεις την ταυτότητά σου είναι βαθιά και παθιασμένη, όμως αυτή τη φορά παίζεις για να νικήσεις, αφού δεν ικανοποιείσαι με ημίμετρα, όπως μαρτυρά και ο Ήλιος στον Σκορπιό. Το σίγουρο είναι πως η επιτυχία έρχεται όταν μεταμορφώνεις τον τρόπο που βγάζεις τον εαυτό σου προς τα έξω. Πρέπει όμως να έρθεις σε επαφή με τα άδυτα της ψυχής σου, εκεί που είναι κρυμμένα όλα τα μυστικά και οι αδυναμίες σου, κοιτώντας τη σκοτεινή σου πλευρά κατάματα. Τότε άλλωστε είναι η στιγμή που θυμάσαι ότι είσαι πιο πάνω από τα ελαττώματά σου, και στο τέλος τα υπερνικάς!

Είναι περίοδος που ανακαλύπτεις νέες πτυχές μέσα στα δημιουργικά σου σχέδια, ενώ αν ξεκινήσεις κάποιο νέο εγχείρημα αυτές τις μέρες, μπορεί στην αρχή να αργήσει να εκδηλωθεί αλλά σταδιακά έχει τη δυναμική να σε μεταμορφώσει προς το καλύτερο. Η σεξουαλική σου διάθεση είναι έντονη και επιδιώκεις να επιβεβαιωθείς (Ήλιος) μέσα από τις σεξουαλικές σου σχέσεις, μιας και ο Πλούτωνας σχετίζεται και με το σεξ. Επίσης, ο Πλούτωνας σε θετική όψη με τον Ήλιο, είναι ο αλχημιστής που μεταμορφώνει τα απλά μέταλλα σε χρυσάφι, σαν μια άλλη φιλοσοφική λίθο, και μας θυμίζει το υλικό από το οποίο έχουμε φτιαχτεί. Τώρα μπορείς να προστατέψεις την ενέργειά σου από τοξικά άτομα, απλώς και μόνο αν συγκεντρωθείς σε αυτό, με την θέλησή σου.

Αυτή η όψη επίσης μιλά και για οικονομικές επιτυχίες, μιας και ο Ήλιος στον Σκορπιό φέρνει εύνοια για χρηματοοικονομικά ζητήματα, έτσι λοιπόν η όψη αυτή υπόσχεται και οφέλη από κινήσεις που κάνουν άλλοι. Τέλος, είναι μια πολύ καλή στιγμή να διευθετήσεις εκκρεμή ζητήματα με δάνεια, τράπεζες, εφορίες, ασφάλειες, διατροφές, επιχορηγήσεις ή κληρονομιές, αρκεί να ακούσεις πρώτα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο!


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.