astropedia.gr

Ήλιος σύνοδος Δίας στις 18/5

Ήλιος σύνοδος Δίας στις 18/5
Ευχάριστες εκπλήξεις, χαρά, δημιουργικότητα και έμπνευση σε περιμένουν από τις 15 ως τις 20 Μαΐου καθώς ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Δία στο γήινο ζώδιο του Ταύρου χαρίζει τις ευλογίες του στους Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους πρωτίστως, αλλά δευτερευόντως και στους Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύς που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο και για όσους έχουν τον ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 25η ως την 29η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Συμβουλέψου τον γενέθλιο αστρολογικό σου χάρτη για να δεις αν σε επηρεάζει αυτή η όψη. εδώ

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Πλήρεις αναλύσεις… Ζύγισμα επιλογών και συνεπειών…
Σωστή εκτίμηση εξελίξεων…  
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699


Αυτό το διάστημα έχεις ανοιχτό πνεύμα, νιώθεις τη χαρά και ζεις την περιπέτεια, και νιώθεις ευτυχισμένος. Ο Δίας θεωρείται ο Άγιος Βασίλης του ζωδιακού που μοιράζει απλόχερα τα δώρα του τόσο σε πνευματικό όσο και σε υλικό επίπεδο! Είσαι λοιπόν περισσότερο αποφασιστικός, αναζητάς το ερωτικό παιχνίδι στο έπακρο, επιδεικνύεις τα δημιουργικά ταλέντα σου, ασχολείσαι μόνο με όσα σε εξελίσσουν, οτιδήποτε ανοίγει το μυαλό σου και διευρύνει τους ορίζοντές σου, που σου φέρνει ανάταση και διασκέδαση. Είναι σίγουρα μέρες που παράγουν ένα σημαντικό υλικό αποτέλεσμα!
 
Είσαι πιο ευδιάθετος με αποτέλεσμα να προσελκύεις γύρω σου άτομα που θέλουν να σου προσφέρουν ευκαιρίες για νέους στόχους. Αν θέλεις να ξεκινήσεις μια νέα επιχείρηση ή να αναζητήσεις μια νέα θέση εργασίας ή να συζητήσεις για μια προαγωγή, αυτό το διάστημα είναι πολύ ευνοϊκό για σένα. Γενικότερα όμως, η συνεισφορά σου στην εργασία σου γίνεται αποδεκτή από τους ανωτέρους σου και ίσως υπάρξει ανταμοιβή για ένα έργο σου. Αν έχεις επιχείρηση, θα αποκομίσεις σημαντικά κέρδη. Το κοινωνικό σου δίκτυο επεκτείνεται και με την αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη που έχεις μπορείς να αντιμετωπίσεις τις μεγαλύτερες προκλήσεις.

Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι οι απερισκεψίες, οι απροσεξίες, ο υπερβολικός ενθουσιασμός ή να έχεις παρορμητική και δεσποτική συμπεριφορά. Τώρα νιώθεις πάντως ότι η τύχη είναι με το μέρος σου και μπορεί να κάνεις ένα σημαντικό ταξίδι κυριολεκτικά ή μεταφορικά, που σε φέρνει σε επαφή με άτομα από διαφορετική κουλτούρα, διαμέσου των οποίων αποκομίζεις πολλές εμπειρίες ή σου δίνεται η δυνατότητα να γνωρίσεις σε βάθος τον εαυτό σου. Μίλα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, ώστε να αποκομίσεις τα μέγιστα!

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.