astropedia.gr

Ήλιος σύνοδος Ουρανός στις 13/5

Ήλιος σύνοδος Ουρανός στις 13/5
Από 10 ως τις 15 Μαΐου, ο Ήλιος θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον εκρηκτικό Ουρανό από τον Ταύρο, μια δυσμενή όψη για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο και για όσους έχουν τον Ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 19η ως την 25η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Συμβουλέψου τον γενέθλιο αστρολογικό σου χάρτη για να δεις αν σε επηρεάζει αυτή η όψη. εδώ

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Πλήρεις αναλύσεις… Ζύγισμα επιλογών και συνεπειών…
Σωστή εκτίμηση εξελίξεων…  
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699


Αυτό το εκρηκτικό διάστημα λοιπόν τα πάντα είναι πιθανό να συμβούν καθώς ο ζωοδότης Ήλιος συναντά τον πιο αντισυμβατικό πλανήτη που φέρνει πάντοτε απρόσμενες εξελίξεις, έτσι συνειδητοποιείς ότι θα πρέπει να κόψεις τα δεσμά που περιορίζουν την ανεξαρτησία και την ελευθερία σου και να προχωρήσεις μπροστά. Θα αντιμετωπίσεις περίεργες και ανορθόδοξες εμπειρίες, θέλεις να ζήσεις με έναν μη παραδοσιακό, αλλά ελεύθερο τρόπο ζωής πέρα από τους κανόνες που σου βάζουν οι άλλοι ή η ίδια η κοινωνία.

Ο Ήλιος στον Ταύρο είναι πεισματάρης και θέλει να έχει τον κυρίαρχο ρόλο και μαζί με τον επαναστάτη Ουρανό είναι ένας εκρηκτικός και δυναμικός αστρολογικός συνδυασμός. Έτσι αυτό το διάστημα να αναμένεις απρόσμενες αλλαγές, επανάσταση και εξέγερση. Αισθάνεσαι ισχυρή την επιθυμία να απελευθερωθείς από τη συνήθη ρουτίνα σου και να κάνεις κάτι εντελώς διαφορετικό από τις συνήθεις δραστηριότητές σου. Ακόμη και αν δεν το έχεις προετοιμάσει, αυτή η όψη είναι αφυπνιστική, σαν μια φωνή μέσα σου που ουρλιάζει «ξύπνα!» με πάθος. Είναι η δύσκολη στιγμή που κάνουμε την ερώτηση στον εαυτό μας «για ποιον έκανα όλα αυτά; Τι νόημα είχαν;». Χρειάζεσαι λοιπόν την καθοδήγηση από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

Για να αποφύγεις το άγχος και τη νευρική υπερένταση, είναι καλύτερο να είσαι ενεργητικός και να κάνεις κάτι έξω από τα συνηθισμένα. Πρόσεξε όμως αυτό το διάστημα να μην πάρεις τολμηρά ρίσκα ή επαναστατείς στους ανωτέρους σου ή στις αρχές υπό την επιρροή των παρορμήσεών σου. Επίσης λάβε υπόψη σου ότι ο Ουρανός προκαλεί ατυχήματα και μπορεί να βλάψει τη θέση σου στην εργασία σου και να προκαλέσει αντιπαραθέσεις και επιθετικές αντιδράσεις με τους ανωτέρους σου! Επίσης, σε γυναικεία ωροσκόπια, αυτές οι μέρες μπορεί να φέρουν ξαφνικά γεγονότα με σημαντικά αντρικά πρόσωπα.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter