astropedia.gr

Ήλιος τετράγωνο Ποσειδώνας στις 20/6

Ήλιος τετράγωνο Ποσειδώνας στις 20/6
Από τις 17 ως τις 22 Ιουνίου, ο Ήλιος από το αέρινο και επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων σχηματίζει τετράγωνο με τον απατηλό Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, μια δυσμενή όψη για Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο αυτών των ζωδίων και για όσους έχουν τον Ωροσκόπο ή/και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 26η ως την 29η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Συμβουλέψου τον γενέθλιο αστρολογικό σου χάρτη για να δεις αν σε επηρεάζει αυτή η όψη. εδώ

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Πλήρεις αναλύσεις… Ζύγισμα επιλογών και συνεπειών…
Σωστή εκτίμηση εξελίξεων…  
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

Αυτό το διάστημα υπάρχει μια έντονη σύγχυση στην ατμόσφαιρα καθώς δυσκολεύεσαι να ορίσεις τι είναι αυτό που θέλεις, ποιος είσαι ακριβώς και προς ποια κατεύθυνση βαδίζεις, ενώ παράλληλα νιώθεις πως τα επίπεδα της ζωτικότητάς σου είναι πιο πεσμένα σε σχέση με πριν και δυσκολεύεσαι σε μεγάλο βαθμό να ασχοληθείς με μικρολεπτομέρειες που απαιτούν προσήλωση και μεθοδικότητα. Σε αυτή την όψη ο Ποσειδώνας είναι ισχυρότερος από τον Ήλιο και σε κάνει να βλέπεις την πραγματικότητα μέσα από παραμορφωτικούς φακούς, είτε παρουσιάζοντάς την πιο ρόδινη, είτε βάφοντάς την με μελανότερα χρώματα.

Η καθημερινότητα και οι κουραστικές υποχρεώσεις σε πιέζουν και εσύ προτιμάς τη φυγή, σε ένα ονειρικό ταξίδι, μακριά από την πεζή ρουτίνα. Αυτές οι μέρες όμως φέρνουν και απογοητεύσεις, καθώς είχες φτιάξει μια εικόνα στο μυαλό σου για μια κατάσταση και τώρα βλέπεις πως δεν ήταν αληθινή. Τώρα σημαντικά αντρικά πρόσωπα στην ζωή σου μπορεί να πάρουν λάθος αποφάσεις, να παρασυρθούν από επιτήδεια πρόσωπα, θα χρειαστείς λοιπόν τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

Γενικότερα, αυτή την περίοδο είναι έντονες οι αυταπάτες που τρέφουμε και αυτό δίνει πρόσφορο έδαφος στο να γίνουμε θύματα άλλων, καθώς παρασυρόμαστε πιο εύκολα. Είναι λοιπόν προτιμότερο να είσαι καχύποπτος με μαγικές λύσεις που σου παρουσιάζονται και μην βάλεις σημαντικά ζητήματα αυτές τις μέρες όσο μπορείς, αν τουλάχιστον δεν έχεις δίπλα σου πρόσωπα που έχουν αποδείξει ότι σκέφτονται καθαρά και σε συμβουλεύουν σωστά. Ευτυχώς, την ίδια περίοδο κορυφώνεται και η θετική όψη Ερμή-Άρη, για την οποία μπορείς να διαβάσεις περισσότερα εδώ.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.