astropedia.gr

Ήλιος τρίγωνο Πλούτωνας (R) στις 21/9

Ήλιος τρίγωνο Πλούτωνας (R) στις 21/9
Από τις 18 ως τις 23 Σεπτεμβρίου, ο Ήλιος από το γήινο και αναλυτικό ζώδιο της Παρθένου σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω, μια πολύ ευνοϊκή όψη για τους Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς και Ιχθύς που έχουν γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο και για όσους έχουν τον Ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 24η ως την 29η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Συμβουλέψου τον αστρολογικό σου χάρτη για να δεις αν σε επηρεάζει αυτή η όψηεδώ

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Πλήρεις αναλύσεις… Ζύγισμα επιλογών και συνεπειών…
Σωστή εκτίμηση εξελίξεων…  
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

Αυτό το διάστημα, η ανάγκη να βρεις την ταυτότητά σου είναι βαθιά και παθιασμένη, όμως αυτή τη φορά παίζεις εκ του ασφαλούς, μιας και η όψη αυτή γίνεται σε γήινα ζώδια, και παίζεις για να νικήσεις, αφού δεν ικανοποιείσαι με ημίμετρα. Το σίγουρο είναι πως η επιτυχία έρχεται όταν μεταμορφώνεις τον τρόπο που βγάζεις τον εαυτό σου προς τα έξω, και αφού συμβουλευτείς τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Πρέπει όμως να έρθεις σε επαφή με τα άδυτα της ψυχής σου, εκεί που είναι κρυμμένα όλα τα μυστικά και οι αδυναμίες σου, κοιτώντας τη σκοτεινή σου πλευρά κατάματα. Τότε άλλωστε είναι η στιγμή που θυμάσαι ότι είσαι πιο πάνω από τα ελαττώματά σου, και στο τέλος τα υπερνικάς!

Είναι περίοδος που ανακαλύπτεις νέες πτυχές μέσα στα δημιουργικά σου σχέδια, ενώ αν ξεκινήσεις κάποιο νέο εγχείρημα αυτές τις μέρες, μπορεί στην αρχή να αργήσει να εκδηλωθεί αλλά σταδιακά έχει τη δυναμική να σε μεταμορφώσει προς το καλύτερο. Επίσης, ο ανάδρομος Πλούτωνας σε θετική όψη με τον Ήλιο, θυμίζει στην κάμπια ότι είναι στο γενετικό της υλικό να γίνει πεταλούδα, ακόμη και αν πρέπει να αποχωριστεί τα όσα ήξερε ως τώρα, προκειμένου να εξελιχθεί.  

Αυτή η όψη επίσης μιλά και για επαγγελματικές επιτυχίες, μιας και ο Ήλιος στην Παρθένο φέρνει εύνοια για εργασιακά ζητήματα, έτσι λοιπόν η όψη αυτή υπόσχεται και οφέλη από τη δουλειά. Να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα καθώς μπορεί να παρουσιαστεί μια πολύ σημαντική ευκαιρία για να τα επαγγελματικά σου. Μην ξεχνάς, ο Πλούτωνας σχετίζεται με τα ηφαίστεια, έτσι αν θέλεις να αφυπνίσεις την Δύναμη μέσα σου, θα πρέπει να είσαι έτοιμος/η να κάψεις γέφυρες με το παρελθόν σου!


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.