astropedia.gr

Κρυσταλλομαντεία: Η Μαγεία των Κρυστάλλων

Κρυσταλλομαντεία: Η Μαγεία των Κρυστάλλων
Οι κρύσταλλοι είναι ζωντανά όντα της Δημιουργίας, πάλλονται και δονούνται. Υπάρχουν εδώ και δισεκατομμύρια χρόνια στον πλανήτη και αναφέρονται στην Αποκάλυψη του Ιωάννη, να στολίζουν τον Θρόνο του Θεού. Είναι καθαρή ενέργεια και με την ενέργεια έχουν να κάνουν. Κάποιοι κρύσταλλοι την συλλέγουν, κάποιοι άλλοι την καθαρίζουν, κάποιοι την διαχέουν, την φιλτράρουν ή την επεξεργάζονται…

Υπάρχουν σε πολλές μορφές, σχήματα και χρώματα και ο κάθε ένας κάνει και ξεχωριστή δουλειά στην υπηρεσία του ανθρώπου. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν μόνο δύο κατηγορίες δομής κρυστάλλων και πάνω σ’ αυτές τις δύο, αναπτύσσονται υποκατηγορίες σύμφωνα με τον τόπο και τις συνθήκες που κατοικούν οι επιμέρους κρύσταλλοι. Η "κοινωνία" των κρυστάλλων είναι αντίστοιχη με την κοινωνία των ανθρώπων. Υπάρχουν παντού και διαμορφώνουν διαφορετικά χαρακτηριστικά σύμφωνα με την κοινότητα στην οποία εντάσσονται, όπως ακριβώς και οι άνθρωποι.

Οι δύο βασικές δομές είναι γνωστές σαν Αχάτης και Χαλαζίας. Ο Αχάτης είναι σκληρό και αδιάφανο κρύσταλλο και το ακριβώς αντίθετο ο Χαλαζίας. Θα μπορούσε κανείς να το συσχετίσει με τις δύο βασικές ενέργειες, θετικό και αρνητικό, όμως η αλήθεια είναι ότι η δυαδικότητα είναι η βασική αρχή της ενέργειας και όλοι και όλα διακατέχονται από αυτήν. Αυτό που πραγματικά καθορίζει το πρόσημο είναι η χρήση της ενέργειας.

Οι κρύσταλλοι από μόνοι τους δεν μπορούν να κάνουν ούτε καλό ούτε κακό. Στα χέρια όμως επιδέξιων ανθρώπων, μπορούν να μεταφέρουν την ενέργεια του κατόχου (θετική ή αρνητική) προς πάσα κατεύθυνση. Γι αυτό, αν δεν γνωρίζουμε πώς να χρησιμοποιήσουμε τους κρυστάλλους, καλό είναι να μην πειραματιζόμαστε με αυτούς και σε κάθε περίπτωση να ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες, θα είμαι πρόθυμη να απαντήσω σε κάθε ερώτηση.

Καλό είναι να γνωρίζουμε επίσης ότι οι κρύσταλλοι δημιουργήθηκαν επ' αγαθώ της κοινωνίας και δεν υποτάσσονται εύκολα στις σκοτεινές προθέσεις των κακόβουλων ανθρώπων, καθώς έχουν και οι κρύσταλλοι δική τους βούληση. Οι σκοτεινοί άνθρωποι που χρησιμοποιούν κρυστάλλους για να κατευθύνουν την αρνητική τους ενέργεια, χρησιμοποιούν συγκεκριμένους κρυστάλλους, όμως πάντοτε πληρώνουν βαρύ τίμημα, καθώς η ενέργεια επιστρέφει στον αποστολέα. Αν το ον που δέχεται την επίθεση είναι προστατευμένο -και εννιά φορές στις δέκα είναι - η ενέργεια χτυπάει στην ασπίδα προστασίας του ατόμου και επιστρέφει στον αποστολέα τρεις φορές πιο ισχυρή.

Οι κρύσταλλοι είναι φυλαχτά για τους ανθρώπους και δουλεύουν για την βελτίωση της σωματικής και πνευματικής τους υγείας, σε όλους τους τομείς, ανάλογα με τις ιδιότητες του κάθε κρυστάλλου. Βασική προϋπόθεση είναι οι άνθρωποι να αναγνωρίζουν την αποστολή τους και να θέλουν τις υπηρεσίες τους. Χρειάζεται να τους αντιμετωπίζουμε σαν ζωντανούς οργανισμούς -που όντως είναι - να τους μιλάμε, να τους καθαρίζουμε και να τους φροντίζουμε, όπως κάνουμε και με τα κατοικίδια. Οι κρύσταλλοι που χρησιμοποιούμε ταυτίζονται με την ενέργεια μας και συντονίζονται με τις δονήσεις μας, για αυτό δεν επιτρέπεται κάποιος άλλος, ακόμα και αν είναι πρόσωπο της οικογένειας, να αγγίζει τους κρυστάλλους μας κι αν συμβεί αυτό πρέπει να τους καθαρίσουμε άμεσα. Συνήθως ξέπλυμα με τρεχούμενο νερό είναι αρκετό. Φυσικά δεν δανείζονται και δεν χαρίζονται σε καμία περίπτωση!

Για να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα απ’ την ενέργεια τους, πρέπει να τους διαλέγουμε μόνοι μας, υπό την προϋπόθεση ότι είναι συμβατοί με την ενέργεια μας και να πληρώνουμε κάποιο τίμημα έστω και συμβολικό. Το ζώδιο μας είναι ένας καλός παράγοντας για να διαλέξουμε κρύσταλλο ή κρυστάλλους. Αυτό γιατί κάποιοι κρύσταλλοι δουλεύουν καλύτερα με κάποιο ζώδιο ή με ομάδα ζωδίων καθώς παρουσιάζουν τα ίδια χαρακτηριστικά. Φυσικά ανεξαρτήτως ζωδίου, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πληθώρα κρυστάλλων και να έχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό
Μελλοντολόγο για πάσης φύσεως θέματα   
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760
 Aπό Κύπρο  900 90 980 ή στείλε SMS τη λεξή Α1 στο 6699  
  
Για τα ζώδια ενδεικτικά

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΟΥΣ: Ρουμπίνι, Αμέθυστος
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑΥΡΟΥΣ: Σμαράγδι, Αζουρίτης
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ: Τουρμαλίνη, Αχάτης
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ: Φεγγαρόπετρα, Κεχριμπάρι, Μαργαριτάρι (το μαργαριτάρι δεν είναι κρύσταλλος, έχει όμως αντίστοιχες ιδιότητες, συνδυάζοντας και τα οφέλη του υγρού στοιχείου)
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΟΝΤΕΣ: Μάτι της Τίγρης, Καρνεόλιο
  ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ: Περίδοτο, Αμαζονίτης
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΖΥΓΟΥΣ: Ζαφείρη, Οπάλιο
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ: Τοπάζι, Μαλαχίτης
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΞΟΤΕΣ: Τυρκουάζ, Χαλκηδόνιος
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ: Γαγάτης, Όνυχας
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ: Aqua Marine, Χρυσοπράσιος
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ: Φθορίτης, Λαβραδορίτης

Σε κάθε ζώδιο αντιστοιχούν αρκετοί κρύσταλλοι και πάντοτε παίζει ρόλο και ο ωροσκόπος, προσθετικά. 


Ένα παράδειγμα για να κατανοήσουμε καλύτερα σε πόσα επίπεδα δουλεύει ένας κρύσταλλος θα είναι ας πούμε το Ρουμπίνι: Το Ρουμπίνι δουλεύει καλύτερα όταν το φοράμε από το ηλιακό πλέγμα, μέχρι την κορυφή του κεφαλιού και περισσότερο από τη μεριά της καρδιάς.

Αφού ενισχύει την καλή λειτουργία της καρδιάς ή και θεραπεύει παθήσεις αν το φοράμε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Εννοείται ότι η δράση του είναι ενισχυτική και δεν έχει παρενέργειες, αλλά πάντοτε τον πρώτο λόγο έχει ο γιατρός και η συνιστάμενη θεραπευτική αγωγή. Επίσης το ρουμπίνι έχει αποτοξινωτικές ιδιότητες και ενεργοποιεί τα όργανα αναπαραγωγής. Τονώνει την φυσική μας ενέργεια, ακονίζει το μυαλό και βοηθάει στην συγκέντρωση. Μπορεί όμως να εξιτάρει υπερβολικά τους ευερέθιστος ανθρώπους.

Το ρουμπίνι είναι πολύ δυνατή πέτρα αλλά δύστροπη και δεν συνεργάζεται με όλους τους ανθρώπους. Επιλέγει δυναμικούς ανθρώπους, που έχουν ηγετικές τάσεις, για αυτό και ανταποκρίνεται τέλεια σε έναν Κριό. Όπως και να 'χει πάντως όποιος προορίζεται να συνεργαστεί με το ρουμπίνι, το γνωρίζει και το αναζητά, ανεξαρτήτως ζωδίου.

Τα μυστικά των κρυστάλλων είναι ατελείωτα, έχουν όμως αποκαλυφθεί και εμείς είμαστε πρόθυμοι να τα μοιραστούμε μαζί σας. Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, για συνδυασμούς και ιδιότητες ή καθαρισμό και τρόπο χρήσης των κρυστάλλων είμαι στη διάθεσή σας.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  
 Newsletter