astropedia.gr

Λέων 5 λόγοι για να καμαρώνεις!

Λέων 5 λόγοι για να καμαρώνεις!
Ίσως ο στιχουργός του “you’re simply the best” που τραγούδησε η Τίνα Τέρνερ, να είχε ως έμπνευση έναν Λέοντα, ίσως να ήταν ο ίδιος και να μιλούσε για τον εαυτό του, ίσως και τίποτε από αυτά, αλλά σίγουρα όμως αυτόν τον τίτλο του τραγουδιού τον νιώθεις στο πετσί σου! Άνετα θα μπορούσες να τον παράφραζες και να τραγουδάς “I’m simply the best” και πράγματι είσαι σε αρκετά θέματα ο
καλύτερος.

Έτσι λοιπόν, να είσαι περήφανος που είσαι Λέων γιατί:

1. Είσαι γεννημένος φυσικός ηγέτης.

Και όπως κάθε σωστός ηγέτης πρέπει να είναι, έτσι και εσύ είσαι γενναιόδωρος και με μεγάλη καρδιά. Ξεχωρίζεις με τη λάμψη, την επιβλητικότητα και την αποφασιστικότητά σου. Είσαι ικανός να εμπνεύσεις τους άλλους και να τους οδηγήσεις σε καλύτερους δρόμους. Ικανός να ενώσεις διαφορετικές ομάδες ανθρώπων και να σε ακολουθήσουν σε κοινούς στόχους. Γεννημένος ήρωας σε ιερούς σκοπούς. Είσαι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού!

2. Είσαι ο τέλειος φίλος.
Ελκύεις με την γοητεία σου, τη ζεστασιά σου και την όρεξή σου για ζωή πολλούς φίλους γύρω σου και εσύ είσαι πάντα εκεί για να ανεβάσεις το ηθικό των φίλων σου και να τους υποστηρίξεις σε δύσκολες καταστάσεις. Περιζήτητος για την ευχάριστη παρέα σου και την εξαιρετική κοινωνικότητά σου. Το ανοικτό και ισορροπημένο σου πνεύμα, ο σεβασμός σου στην διαφορετικότητα μεταξύ των ανθρώπων, ο ρεαλισμός σου, η αισιοδοξία σου, η έλλειψη μνησικακίας και η γενναιοδωρία σου, σε καθιστά φίλο καρδιάς.

3. Είσαι outgoing τύπος.
Και πολύ κάνεις, γιατί η λάμψη σου, η ζωντάνια σου και η δίψα σου να ρουφήξεις εμπειρίες θα πνίγονταν μέσα σε τέσσερις τοίχους. Και φυσικά θα πνιγόσουν και εσύ αναπόφευκτα! Περνάς ευχάριστα τον χρόνο σου και μοιράζεσαι με τους άλλους την φωτεινότητα, την ζεστασιά και το χιούμορ σου. Ευγενικός και ανοιχτόκαρδος, ξεχύνεσαι στον κόσμο και τον… κατακτάς!

4. Λάμπεις στην εργασία σου.
Και θέλεις και μπορείς να είσαι ο καλύτερος στη δουλειά σου. Χρησιμοποιείς τις μεγάλες ικανότητες του μυαλού σου ώστε να επιλύεις ακόμα και τα πιο δύσκολα προβλήματα. Αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες για την επίλυση διαφόρων περίπλοκων καταστάσεων. Μπορείς να κατευθύνεις πολύ καλά το εργασιακό «βασίλειο» σου, και αν έχεις πράγματι και τον κυρίαρχο/διοικητικό ρόλο και έλεγχο, τότε οι επιχειρηματικές συναλλαγές σου είναι εύκολη υπόθεση και στέφονται πάντα με επιτυχία. Έχεις εξαίρετες διπλωματικές ικανότητες και μπορείς να οργανώνεις ομάδες και να μοιράζεις αρμοδιότητες. Κινείσαι με σεβασμό και αίσθημα ισότητας ανάμεσα σε κατώτερους ή ανώτερους διοικητικά.

5. Ξεχνάς και προχωράς.

Η ζεστή σου παρουσία και η γενναιόδωρη καρδιά σου δεν θα μπορούσαν να έχουν μέσα τους τη μαυρίλα της μνησικακίας και της εκδίκησης. Μπορείς να συγχωρείς εκείνους που μπορεί να μην στάθηκαν μπροστά σου με καλοσύνη και δικαιοσύνη. Δεν κάθεσαι να σκάσεις για το παρελθόν και τα ευτράπελά του. Κοιτάς το μέλλον και βαδίζεις κατά πάνω του. Έχεις μια καταπληκτική ικανότητα να ξεπερνάς οποιοδήποτε αίσθημα αποτυχίας και οιαδήποτε σειρά από ατυχή γεγονότα, βρίσκοντας λύσεις και στα πιο δυσεπίλυτα, και … εμπρός προς τη δόξα τραβάς!
Ακόμα και τις φορές που δεν γίνεται ταυτόχρονα να φαίνεσαι και να είσαι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού, εσύ μπορείς να ασπάζεσαι την παροιμία «Ας με λένε δημαρχίνα, και ας πεθαίνω απ’ την πείνα». Έχεις έρθει σε αυτόν τον κόσμο για να λάμψεις με την παρουσία σου και μπορείς να είσαι περήφανος που τα καταφέρνεις!


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter