astropedia.gr

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 6/7

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 6/7
Στις 6 Ιουλίου ολοκληρώνεται η νέα Σελήνη του μήνα. Το φαινόμενο συμβαίνει στην 01:57, στην 15η μοίρα του Καρκίνου (14ο23’) και για τις συντεταγμένες της Ελλάδος ο χάρτης που καταστρώνεται έχει ωροσκόπο στον Ταύρο, μεσουράνημα στον Αιγόκερω και τοποθετεί το φαινόμενο στον τρίτο οίκο.  

Σε επηρεάζει;
Από αυτή την νέα Σελήνη επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως) και συγκεκριμένα οι γεννημένοι από 3-7/1, από 2-6/4, από 4-8/7, από 5-9/10 και όσοι έχουν πλανήτες από την 13η ως την 17η μοίρα των παρορμητικών ζωδίων. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι 7/6 και 9/12 ή όσοι έχουν πλανήτη στην 16η μοίρα του άξονα Διδύμου-Τοξότη. Μπορείς να συμβουλευτείς τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν ανήκεις στις παραπάνω κατηγορίες.

Κάθε αρχή και δύσκολη;
Η νέα Σελήνη συμβολίζει την αρχή ενός νέου κύκλου που εισάγει καινούργια στοιχεία στην εμπειρία και στους κύκλους της ζωής μας, στοιχεία και συνειδητοποιήσεις που θα καταστούν σαφή και θα εξελιχθούν περνώντας από στάδια και φτάνοντας στην ολοκλήρωσή τους με το τέλος του κύκλου που σηματοδοτείται από την επόμενη νέα Σελήνη στις 4 Αυγούστου. Το ευνοϊκότερο διάστημα για να κάνουμε μια καινούργια αρχή και να ξεκινήσουμε καινούργια σχέδια μέσα σε αυτόν τον κύκλο είναι κατά την αύξουσα φάση του, δηλαδή από τις 6 του μήνα και μέχρι τις 21, μέχρι την επόμενη Πανσέληνο δηλαδή. Η ενέργεια μιας νέας Σελήνης γενικά είναι φρέσκια, παρορμητική και ενθουσιώδης και δίνει την ψυχολογική βάση για καινούργια ξεκινήματα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ευνοούνται όλα τα καινούργια ξεκινήματα ανεξαιρέτως.


ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Εκμεταλλεύσου την δύναμη της Σελήνης
& δράσε καταλλήλως! 
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699


Πώς θα σε επηρεάσει η νέα Σελήνη;

 
ΚΡΙΟΣ

Η νέα Σελήνη σε επηρεάζει  και σε φορτίζει με μια τεράστια ενέργεια για να πάρεις τις αποφάσεις που χρειάζεται να πάρεις. Οι αποφάσεις σου μπορεί να είναι τέτοιες που δημιουργούν έντονη ψυχολογική πίεση σε σένα ή στους άλλους γύρω σου. Επηρεάζονται τομείς της ζωής σου όπως η οικογένεια, ακίνητα, σπίτι και παρελθόν, καθώς επίσης οι γονείς σου. Προσπαθείς να βρεις χρόνο και ισορροπία ώστε να απολαύσεις αυτό που σου λείπει, κάνοντας αυτό που σε εκφράζει, μακριά από την ψυχοφθόρα δουλειά σου. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΑΥΡΟΣ

Το μυαλό σου δουλεύει σε υψηλές ταχύτητες και τα δεδομένα που κάθε μέρα έρχονται σε βάζουν σε διαδικασία αναγκαστικά να κινηθείς με ακόμη πιο γρήγορους ρυθμούς, Σου παρέχεται ικανή δύναμη ώστε να μπορέσεις να παλέψεις με τις αντιξοότητες, συγκράτησε τα νεύρα σου όμως γιατί ένας τσακωμός αυτή την περίοδο, ακόμη και να έχεις δίκιο εσύ, θα οδηγήσει σε διάσπαση και σε αλλαγή σκηνικού στην ζωή σου για το οποίο μπορεί και να μην είσαι 100% έτοιμος να το υποστείς πρακτικά, όχι ακόμη τουλάχιστον. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΔΙΔΥΜΟΣ

Οικονομικό άγχος και αποφάσεις που πρέπει να πάρεις που δημιουργούν ακόμη περισσότερη ψυχολογική πίεση από αυτή που ήδη υπάρχει στην ζωή σου. Είναι περίοδος δράσης όμως και καλείσαι να κάνεις καινούργιες αρχές και κινήσεις σε θέματα οικονομικά, χτίζοντας την αυτοπεποίθησή σου και ζητώντας αυτά που σου αξίζουν. Δεν είναι απαραίτητο ότι θα τα πάρεις, αλλά εσύ πρέπει να διεκδικήσεις την αυτοαξία σου. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πάντα σε επηρεάζουν λίγο περισσότερο οι φάσεις της Σελήνης, αυτή την φορά η Νέα Σελήνη γίνεται στο δικό σου ζώδιο, με αποτέλεσμα να επηρεάζεσαι ακόμη περισσότερο. Δεν είναι και παίξε-γέλασε αυτή η περίοδος, σου δίνεται τεράστια δύναμη να αρχίσεις ακόμη πιο συνειδητά να αλλάζεις καταστάσεις που έχουν να κάνουν με εσένα τον ίδιο ατομικά και αυτά που σε ενοχλούν πάνω σου, αλλά και με τη σχέση σου ή τον συνεργάτη σου. Είναι μια περίοδος δυναμικής μεταμόρφωσης, πρόσεχε μην διαλύσεις σχέσεις και συνεργασίες που δε θα το ήθελες και δες τις πιέσεις αυτής της περιόδου σαν την ευκαιρία που περίμενες για να γίνεις καλύτερος και πιο δυνατός, προσωπικά και οικονομικά. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΛΕΩΝ

Μπορεί να είναι και λίγο περισσότερο από το κανονικό πιεστική για σένα αυτή η περίοδος και καλό είναι να φροντίσεις να προασπίζεις την υγεία σου και κυρίως την ψυχολογία σου, καθώς τις επόμενες ημέρες ζεις τα πράγματα σε υπερβολικό βαθμό και πολλοί ασυνείδητοι φόβοι ξυπνάνε για να αναγκάσουν να δράσεις και να πάρεις αποφάσεις. Να είσαι τυπικός σε θέματα σπιτιού και οικογενείας και να κρατάς τα προσχήματα. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολλά καινούργια σχέδια που για να πραγματοποιηθούν όμως χρειάζονται καλύτερο σχεδιασμό, καθώς τώρα γεννιούνται και δεν έχεις ακόμη όλα τα δεδομένα που πρέπει να συνυπολογίσεις. Πολλά πρόσωπα επίσης στην ζωή σου, που το καθένα από αυτά έχει κα κάτι διαφορετικό να σου πει, να σου προσφέρει ή να σου ζητήσει. Διανοητικός οργασμός είναι η φράση-κλειδί για την επόμενη περίοδο, φρόντισε να μην παρασυρθείς, να είσαι τυπικός στην εργασία σου και δες τι μπορεί να κρύβεται για σένα όσον αφορά συναισθηματικές εξελίξεις που μπορεί να τρέχουν κάτω από την μύτη σου. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΖΥΓΟΣ

Καριέρα και γάμος είναι τα πεδία όπου καλείσαι αυτή την περίοδο να πάρεις αποφάσεις και να δώσεις όλη σου την ενέργεια.  Συμφωνίες καινούργιες με καλύτερο οικονομικό όφελος ή και το αντίθετο, διάσπαση και τελεσίδικες αποφάσεις για αποχωρήσεις είναι στο μενού και παράλληλα δέχεσαι και την πίεση από την οικογένεια και το σπίτι. Ώρα λοιπόν, να αρχίζεις να βάζεις μια τάξη σκεπτόμενος και βασιζόμενος στο δικό σου πορτοφόλι και στην δική σου δύναμη. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πόσο σε εκνευρίζει αυτό που γίνεται γύρω σου, δεν λέγεται αυτή την περίοδο. Το μυαλό σου εκρήγνυται σε απανωτές σκέψεις για το πώς θα έπρεπε να είναι τα πράγματα και πώς είναι τελικά στην πραγματικότητα και ίσως να έχεις προβεί ή να σκέφτεσαι να προβείς σε νομικούς χειρισμούς κάποιας υπόθεσής σου. Τα πράγματα αλλάζουν ραγδαία και αυτό που μπορείς να κάνεις αυτή την περίοδο τουλάχιστον, είναι να αποδεχτείς το γεγονός και να αρχίσεις να αλλάζεις και εσύ μαζί. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Έντονη περίοδος για σένα, με θέματα οικονομικής φύσεως να αρχίζουν να μπαίνουν σε δρομολόγηση καθώς εμφανίζονται μπροστά σου καθαρά αυτοί που θα σου δώσουν την λύση ή αυτοί που θα σε καταστρέψουν. Το καλό είναι ότι αυτή την περίοδο ο φίλος ή ό εχθρός είναι γνωστό ποιος είναι και αυτό σε βοηθά να ξέρεις πώς να σταθείς και τι να κάνεις. Στις σχέσεις συγκράτησε και οριοθέτησε τις ανασφάλειές σου και δράσε λογικά, αλλά δράσε. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο προβολέας φωτίζει τις καινούργιες αρχές που μπορείς να κάνεις και την δράση που καλείσαι να αναπτύξεις και η οποία φυσικά μπορεί να συνοδεύεται από διλήμματα και ψυχολογικό άγχος στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου. Προσαρμόσου στις γενικές κατευθύνσεις που παίρνεις από την ομάδα στην οποία ανήκεις  ή από έμπιστους φίλους που γνωρίζουν καλύτερα και κάνε τους σωστούς χειρισμούς.  Σίγουρα πάντως είναι μια περίοδος που οι σχέσεις σου είναι εν βρασμώ και θα χρειαστεί να κάνεις τον πυροσβέστη. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φοβερή ενέργεια, νοιώθεις ότι το σώμα σου θα εκραγεί και γι’αυτό φρόντισε να διοχετεύσεις αυτή την ενέργεια σε δημιουργικούς και παραγωγικούς σκοπούς και να φροντίσεις την υγεία σου αυτή την περίοδο (ψυχολογική και σωματική) γιατί διαφορετικά ή θα υπάρξουν πολλά ξεσπάσματα ή η ψυχολογική πίεση θα είναι αφόρητη. Μπες στον ρυθμό των εξελίξεων και δώσε στην καθημερινότητά σου την κατεύθυνση που θες εσύ να πάρει. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΙΧΘΥΕΣ

Εξελίξεις στα αισθηματικά σου ζητήματα προετοιμάζονται αυτή την περίοδο και αν δεν τις προετοιμάζεις εσύ, καθώς είσαι σε διαδικασία που ασχολείσαι με τον εαυτό σου, την δημιουργικότητά σου και το να γεννήσεις πράγματα, τότε τις προετοιμάζει κάποιος άλλος, όχι το σύμπαν, αλλά πιθανότατα κάποιος νεότερος από σένα. Να φανείς συγκροτημένος, λογικός και οριοθετημένος σε θέματα οικογενείας και κληρονομικά. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.