astropedia.gr

Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 8/5

Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 8/5
Στις 8 Μαΐου ολοκληρώνεται η νέα Σελήνη του μήνα. Το φαινόμενο συμβαίνει στις 06:21 στην 19η μοίρα του Ταύρου (18ο02’) και για τις συντεταγμένες της Ελλάδος ο χάρτης που καταστρώνεται έχει ωροσκόπο επίσης στον Ταύρο, μεσουράνημα στον Αιγόκερω και τοποθετεί το φαινόμενο στον πρώτο οίκο.  

Σε επηρεάζει;
Από αυτή την νέα Σελήνη επηρεάζονται τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) και συγκεκριμένα οι γεννημένοι από 4-8/2, από 6-10/5, από 8-12/8, από 8-12/11 και όσοι έχουν πλανήτες από την 16η ως την 20η μοίρα των σταθερών ζωδίων. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι την 1/2 και στις 5/8 ή όσοι έχουν πλανήτη στην 12η μοίρα του άξονα Λέοντα-Υδροχόου. Μπορείς να συμβουλευτείς τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν ανήκεις στις παραπάνω κατηγορίες.

Κάθε αρχή και δύσκολη;

Η νέα Σελήνη συμβολίζει την αρχή ενός νέου κύκλου που εισάγει καινούργια στοιχεία στην εμπειρία και στους κύκλους της ζωής μας, στοιχεία και συνειδητοποιήσεις που θα καταστούν σαφή και θα εξελιχθούν περνώντας από στάδια και φτάνοντας στην ολοκλήρωσή τους με το τέλος του κύκλου που σηματοδοτείται από την επόμενη νέα Σελήνη στις 6 Ιουνίου. Το ευνοϊκότερο διάστημα για να κάνουμε μια καινούργια αρχή και να ξεκινήσουμε καινούργια σχέδια μέσα σε αυτόν τον κύκλο είναι κατά την αύξουσα φάση του, δηλαδή από τις 8 του μήνα και μέχρι τις 23, μέχρι την επόμενη Πανσέληνο δηλαδή. Η ενέργεια μιας νέας Σελήνης γενικά είναι φρέσκια, παρορμητική και ενθουσιώδης και δίνει την ψυχολογική βάση για καινούργια ξεκινήματα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ευνοούνται όλα τα καινούργια ξεκινήματα ανεξαιρέτως.

 ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Εκμεταλλεύσου την δύναμη της Σελήνης
& δράσε καταλλήλως! 
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

Φράσεις - κλειδιά για την νέα Σελήνη

 • ωρίμανση των ιδανικών
 • ικανότητα πρόβλεψης και σωτηρίας
 • νέοι τρόποι αντιμετώπισης των απογοητεύσεων της ζωής
 • προσδοκία απελευθέρωσης από το μονοπάτι της ύλης
 • προσέγγιση της ιδέας της παγκόσμιας αγάπης
 • ελπίδα για τροφή από αυτή την αγάπη
 • προσπάθεια να απαλλαγούμε από ένα χρέος
 • ανάγκη για απλότητα
 • ανάγκη να μετριάσουμε την επιθυμία και να αυξήσουμε την επιτυχία
 • προσπαθώντας την αυτοπραγμάτωση
 • ανάδυση από τη φυλακή των περιορισμών του εαυτού
 • αφοσίωση στο πνεύμα και την έμπνευση


Πώς θα σε επηρεάσει η νέα Σελήνη;

 
ΚΡΙΟΣ

Μια σημαντική περίοδος αρχίζει για σένα που έχει ευκαιρίες τις οποίες δεν πρέπει να αφήσεις να πάνε χαμένες! Οικονομικά θέματα παίρνουν μπρος και η αυτοπεποίθησή σου μπορεί να φτάσει στα ύψη. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΑΥΡΟΣ

Μια πολύ θετική νέα Σελήνη συμβαίνει στο ζώδιό σου και αυτό δεν πρέπει να το αφήσεις να περάσεις έτσι, χωρίς να το εκμεταλλευτείς. Οι αποφάσεις που παίρνεις τώρα είναι σημαντικές και υπάρχουν ευκαιρίες για να αλλάξεις αυτό που δεν σου δίνει πλέον ικανοποίηση. Μην αφήνεις τις ευκαιρίες να περνάνε! Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΔΙΔΥΜΟΣ

Μπορεί τα γεγονότα και οι καταστάσεις γύρω σου να σε αγχώνουν λίγο περισσότερο αυτή την περίοδο, αλλά αυτή η νέα Σελήνη σου δίνει την ευκαιρία να επεξεργαστείς πιο απλά και πρακτικά τους φόβους και τις σκέψεις σου και να βρεις τρόπους και λύσεις που θα κάνουν την καθημερινότητα και την ζωή σου πιο εύκολη. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι φίλοι αυτή την περίοδο παίζουν σημαντικό ρόλο και μπορείς να βασιστείς σε συμβουλές ή στην βοήθειά τους, ενώ μπορεί ακόμη και να σου προτείνουν ιδέες που σας ωφελούν και προάγουν κοινά, δημιουργικά σχέδια και στόχους, ενώ παράλληλα δίνονται οι ευκαιρίες για να ηρεμήσεις και να επεξεργαστείς καλύτερα το άγχος σου. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΛΕΩΝ
Νέα ξεκινήματα και φρέσκια ενέργεια που σου ανοίγει ορίζοντες στην καριέρα και τώρα μπορείς να αρχίσεις να στρώνεις τον δρόμο σου πιο έξυπνα και πιο πρακτικά με αποτελέσματα που θα σε δικαιώσουν μέσα από τη  διάρκειά τους. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η πίεση της τελευταίας περιόδου αρχίζει να υποχωρεί και με αυτή την νέα Σελήνη σου δίνεται η ευκαιρία, όχι απαραίτητα να χαλαρώσεις, αυτό είναι σπάνιο για την περίπτωσή σου, αλλά να δεις τα πράγματα διαφορετικά, να αλλάξεις κομμάτια της φιλοσοφίας σου ή να σταθεροποιήσεις τις ιδέες σου και να προωθήσεις σχέδια και στόχους που έχουν να κάνουν με την βελτίωση της ζωής σου. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΖΥΓΟΣ
Η περίοδος δίνει ευκαιρίες για να ασχοληθείς καλύτερα, σε βάθος και πιο αποτελεσματικά με τα οικονομικά σου και να αρχίσεις να δρομολογείς λύσεις και να τακτοποιείς εκκρεμότητες, ενώ παράλληλα βλέπεις αλλαγές στη  συμπεριφορά του συντρόφου. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η νέα Σελήνη απέναντί σου δίνει την ενέργεια που χρειάζεσαι για να εστιάσεις πιο συγκεκριμένα σε σχέσεις και συνεργασίες και τώρα είναι μια κατάλληλη περίοδος για να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου δίνονται για να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και να σχεδιάσεις το μέλλον. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Νέες ευκαιρίες και δυνατότητες παρουσιάζονται αυτή την περίοδο και ανοίγονται ορίζοντες στα επαγγελματικά σου που δίνουν την υπόσχεση για μεγαλύτερη σταθερότητα ή για καλύτερες αποδοχές. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η περίοδος σου δίνει τις ευκαιρίες για να σταθεροποιήσεις θέματα της αισθηματικής σου ζωής που μπορεί να χρειάζονται μια κάποια μικρή ακόμα ώθηση και ταυτόχρονα έχεις καινούργιες και δημιουργικές ιδέες για να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή η νέα Σελήνη σου δίνει την ευκαιρία να σταθεροποιήσεις καταστάσεις που σε προβληματίζουν στο σπίτι και στην οικογενειακή σου ζωή και τώρα μπορείς να αλλάξεις πράγματα που σε ενοχλούν ή που σε εμποδίζουν να είσαι ο εαυτός σου. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή η νέα Σελήνη σε κάνει αρκετά κινητικό και δραστήριο και μπορείς αυτή την περίοδο να επικοινωνήσεις περισσότερο με άτομα που σε ενδιαφέρον, αλλά και να εκφράσεις τις ιδέες σου και τα δημιουργικά σου σχέδια με τρόπο τέτοιο που κερδίζεις τον ενδιαφέρον και τη υποστήριξη, κυρίως των κοντινών σου προσώπων. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.