astropedia.gr

Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 6/6

Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 6/6
Στις 6 Ιουνίου ολοκληρώνεται η νέα Σελήνη του μήνα. Το φαινόμενο συμβαίνει στις 15:37 στην 17η μοίρα των Διδύμων (16ο17’) και για τις συντεταγμένες της Ελλάδος ο χάρτης που καταστρώνεται έχει ωροσκόπο στον Ζυγό, μεσουράνημα στον Καρκίνο και τοποθετεί το φαινόμενο στον ένατο οίκο.  

Σε επηρεάζει;

Από αυτή την νέα Σελήνη επηρεάζονται τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύες) και συγκεκριμένα οι γεννημένοι από 4-8/3, από 4-8/6, από 6-10/9, από 6-10/12 και όσοι έχουν πλανήτες από την 14η ως την 18η μοίρα των μεταβλητών ζωδίων. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι 5/1 και 7/7 ή όσοι έχουν πλανήτη στην 14η μοίρα του άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω Μπορείς να συμβουλευτείς τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν ανήκεις στις παραπάνω κατηγορίες.

Κάθε αρχή και δύσκολη;
Η νέα Σελήνη συμβολίζει την αρχή ενός νέου κύκλου που εισάγει καινούργια στοιχεία στην εμπειρία και στους κύκλους της ζωής μας, στοιχεία και συνειδητοποιήσεις που θα καταστούν σαφή και θα εξελιχθούν περνώντας από στάδια και φτάνοντας στην ολοκλήρωσή τους με το τέλος του κύκλου που σηματοδοτείται από την επόμενη νέα Σελήνη στις 6 Ιουλίου. Το ευνοϊκότερο διάστημα για να κάνουμε μια καινούργια αρχή και να ξεκινήσουμε καινούργια σχέδια μέσα σε αυτόν τον κύκλο είναι κατά την αύξουσα φάση του, δηλαδή από τις 6 του μήνα και μέχρι τις 22 μέχρι την επόμενη Πανσέληνο δηλαδή. Η ενέργεια μιας νέας Σελήνης γενικά είναι φρέσκια, παρορμητική και ενθουσιώδης και δίνει την ψυχολογική βάση για καινούργια ξεκινήματα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ευνοούνται όλα τα καινούργια ξεκινήματα ανεξαιρέτως.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Εκμεταλλεύσου την δύναμη της Σελήνης
& δράσε καταλλήλως! 
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

Φράσεις - κλειδιά για την νέα Σελήνη που προκύπτουν από ενεργοποιημένες μοίρες στον χάρτη του φαινομένου.


 • συγκέντρωση των νοητικών δυνάμεων
 • η συλλογιστική ικανότητα διαλύσει την αυταπάτη
 • επιθυμητή αλληλεπίδραση με κάποιον σε παρόμοιες περιστάσεις
 • η απογοήτευση εισέρχεται στο συνειδητό μυαλό
 • η ανησυχία αυξάνεται
 • ένα αίσθημα εξέγερσης αναδύεται
 • χρησιμοποιούμε τις δυνατότητες του νου μας για έναν νέο σκοπό
 • οι εξωτερικές επιρροές φέρνουν αποτελέσματα.
 • ανάγκη απόδειξης με πρακτικό τρόπο
 • επιθυμία να ξεφύγουμε από την συνεξάρτηση
 • συνειδητή προσπάθεια προσαρμογής στην ισορροπία της φύσης
 • έλεγχος των επιθυμιών αλλαγής του συστήματος της φύσης σε σχέση με τις ανάγκες του εαυτού


Πώς θα σε επηρεάσει η νέα Σελήνη;

 
ΚΡΙΟΣ

Λίγο άβολη αυτή η νέα Σελήνη καθώς αυτή την περίοδο πας να σκάσεις και θες να ξεσπάσεις τα καταπιεσμένα σου συναισθήματα, αλλά καλείσαι να κρατήσεις τα προσχήματα για άλλη μια φορά. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΑΥΡΟΣ

Αναδιοργανώνεσαι και θέλεις αυτή την περίοδο να κάνεις έναν απολογισμό χρημάτων και συναισθημάτων ώστε με αυτή την νέα Σελήνη να χτίσεις μια γέφυρα που σε οδηγεί στο μέλλον. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΔΙΔΥΜΟΣ

Με αυτή την νέα Σελήνη καλείσαι να εστιάσεις μόνο σε σένα και στην δική σου αυτοβελτίωση, παραβλέποντας τις ανάγκες των άλλων για λίγο. Καλά κάνεις γιατί είναι η ώρα να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου! Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Επειδή έρχεται σιγά-σιγά και μια Πανσέληνος απέναντί σου, τώρα η περίοδος είναι κατάλληλη να ξεκαθαρίσεις ό,τι χρειάζεται να ξεκαθαρίσει και να προετοιμάσεις το μέλλον σου! Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΛΕΩΝ

Περίοδος κοινωνικοποίησης και η επαφή με φίλους ρέει καλύτερα αυτή την περίοδο. Τα μαγαζιά σε περιμένουν, η καταπίεση τελείωσε και είσαι έτοιμος να τα δώσεις όλα. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν περιμένεις να βρεις στήριξη από τον σύντροφό σου αυτή την περίοδο, μάλλον γελιέσαι! Η περίοδος έχει πολλή δουλειά και εξελίξεις γύρω από επαγγελματικές εκκρεμότητες και η μόνη στήριξη που θα βρεις είναι από τον αστρολόγο σου! Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΖΥΓΟΣ

Αυτή την περίοδο θα μπορούσες κάλλιστα να γράψεις μια ολόκληρη διατριβή και ίσως να το έχεις καθυστερήσει κιόλας, αλλά το να απασχολείς τόσο το μυαλό σου και να μην κάνεις πράξεις γύρω από τα θέλω σου ή τα θέλω ενός άλλου…είναι χάσιμο χρόνου! Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή η νέα Σελήνη σου βγάζει τον μαστιγοφόρο διοργανωτή και θέλεις άμεσα και επειγόντως να καυτηριάσεις τα κακώς κείμενα στις ερωτικές σου σχέσεις. Θέλεις να δώσεις και να πάρεις ηδονή, αλλά αυτή την φορά θέλεις να το κάνεις με έναν άλλον τρόπο… Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Το παράδοξο είναι ότι ακόμη ασχολείσαι με τις σχέσεις. Νομίζεις μάλιστα ότι δεν χρειάζεται καν να μπεις σε διαδικασία να δεις τι μαγειρεύει ο σύντροφος, μην θεωρείς όμως τίποτα δεδομένα στην σχέση σου ή και στις συνεργασίες σου αυτό το διάστημα! Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο αρχηγός που κρύβεις μέσα σου καλείται με αυτή την νέα Σελήνη να βγει παρά το γεγονός ότι η περιρρέουσα ατμόσφαιρα είναι απαιτητική και γεμάτη υποχρεώσεις, Η οργάνωση που σου αρέσει, δεν σου βγαίνει αυτή την εποχή, μερικές φορές μπορούμε να πετύχουμε με την λιγότερη προσπάθεια. Φρόντισε την υγεία σου. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα Σελήνη δίνει νέα πνοή στο φλερτ και η ανάσα σου γίνεται πιο ερωτική από ποτέ. Χρησιμοποίησε την ανάσα για να φτιάξεις λέξεις. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΙΧΘΥΕΣ

Θέλεις με αυτή την νέα Σελήνη να εξασφαλίσεις την αποδοχή του στενού σου κύκλου ή ακόμη και της οικογένειας σου, αλλά η ασυνεννοησία και η ανάγκη σου να το παίξεις ήρωας σε οδηγούν σε προβλήματα και μπερδέματα! Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.