astropedia.gr

Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 26/9/2022

Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 26/9/2022
Στις 26 Σεπτεμβρίου ολοκληρώνεται η νέα Σελήνη του μήνα. Το φαινόμενο συμβαίνει στις 00:54 στην 3η μοίρα του Ζυγού (2ο48’) και για τις συντεταγμένες της Ελλάδος ο χάρτης που καταστρώνεται έχει ωροσκόπο στον Καρκίνο, μεσουράνημα στους Ιχθύς και το φαινόμενο τοποθετείται στον τρίτο οίκο του χάρτη.

Σε επηρεάζει;

Από αυτή την νέα Σελήνη επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως) και κυρίως όσοι έχουν γεννηθεί από 22-26/3, από 22-26/6, από 24-28/9 και από 24-28/12, αλλά και όσοι έχουν πλανήτες από την 2η έως την 5η μοίρα του παρορμητικού σταυρού. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι στις 18/3 και στις 20/9 ή όσοι έχουν πλανήτες στην 27η μοίρα του άξονα Παρθένου-Ιχθύος. Συμβουλέψου τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν επηρεάζεσαι από το φαινόμενο.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Τέλος στις ανασφάλειες και τις συνεχείς αναζητήσεις της αλήθειας   
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699 

Κάθε αρχή και δύσκολη;

Η νέα Σελήνη συμβολίζει την αρχή ενός νέου κύκλου που εισάγει καινούργια στοιχεία στην εμπειρία και στους κύκλους της ζωής μας, στοιχεία και συνειδητοποιήσεις που θα καταστούν σαφή και θα εξελιχθούν περνώντας από στάδια και φτάνοντας στην ολοκλήρωσή τους με το τέλος του κύκλου που σηματοδοτείται από την επόμενη νέα Σελήνη στις 25 Οκτωβρίου, η οποία τυγχάνει και ηλιακή έκλειψη. Το ευνοϊκότερο διάστημα για να κάνουμε μια καινούργια αρχή και να ξεκινήσουμε καινούργια σχέδια μέσα σε αυτόν τον κύκλο είναι κατά την αύξουσα φάση του, δηλαδή από τις 26 του μήνα και μέχρι τις 9 Οκτωβρίου, μέχρι την επόμενη Πανσέληνο δηλαδή. Η ενέργεια μιας νέας Σελήνης γενικά είναι φρέσκια, παρορμητική και ενθουσιώδης και δίνει την ψυχολογική βάση για καινούργια ξεκινήματα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ευνοούνται όλα τα καινούργια ξεκινήματα ανεξαιρέτως.

Φράσεις - κλειδιά για την νέα Σελήνη

  • βλέπουμε να καρποφορούν οι προσπάθειες που καταβάλαμε
  • χρειάζεται θάρρος και τόλμη για να ξεκαθαρίσουμε υποθέσεις
  • εξετάζουμε μέσω λογικής τα αιτήματα του υποσυνειδήτου
  • μας ενδιαφέρει περισσότερο η εικόνα που εκπέμπουμε στα μάτια των άλλων
  • ανάγκη αναγνώρισης
  • αληθινή λαχτάρα να προσφέρουμε στην ανθρωπότητα
  • μη συμμόρφωση με τα αποδεκτά ήθη
  • ανάγκη για ατομικότητα
  • ένα νέο σχέδιο που εξυπηρετεί την ζωή μας

Καλή και δημιουργική νέα Σελήνη σε όλους και όλες, Athan

Μάθε περισσότερα! Κέρδισε χρόνο και χρήμα. AstraCard! 
https://astracard.gr/shop
  Πώς θα σε επηρεάσει η νέα Σελήνη;

 
ΚΡΙΟΣ
Γίνονται καινούργιες αρχές και νέα ξεκινήματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Προσοχή, δεν είναι ακόμη η ώρα τους να ανθίσουν και να καρποφορήσουν, καθώς ο Ερμής είναι ακόμη ανάδρομος και από την πλευρά σου χρειάζεται ακόμη επιμονή και υπομονή. Ο κυβερνήτης σου σε οδηγεί να ασχοληθείς με την επικοινωνία γενικότερα και τις σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς, ενώ κάποια εμπόδια ή παρανοήσεις δε θα λείψουν. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΤΑΥΡΟΣ
Δώσε βάση στην υγεία σου και στον σωστό προγραμματισμό της καθημερινότητάς σου. Το νέο φεγγάρι σε ευνοεί στο να αρχίσεις να βάζεις ένα πιο σωστό πρόγραμμα και να το τηρείς. Ο κυβερνήτης σου σε ωθεί στο να δώσεις έμφαση στα προσωπικά σου δημιουργικά σχέδια, στην απόλαυση της καθημερινότητάς σου και στο φλερτ και στον ρομαντισμό που έχει μείνει λίγο πίσω.. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΔΙΔΥΜΟΣ
Η Νέα Σελήνη τονίζει τον ρομαντισμό σου αλλά και την ανάγκη σου να πέσεις με τα μούτρα σε μια σχέση και να βιώσεις την απόλαυση, την χαρά και τη δημιουργικότητα που μπορείς να έχεις μέσα από αυτήν Ο κυβερνήτης σου σε ανάδρομη κίνηση ακόμη σε ωθεί να βλέπεις όμως τα πράγματα την επόμενη περίοδο περισσότερο υποκειμενικά από ό,τι συνήθως και αυτό μπορεί να σε προσγειώσει ανώμαλα αργότερα… Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ένα καινούργιο σποράκι φυτεύεις αυτές τις μέρες στο σπίτι σου και διατίθεσαι να του δώσεις χρόνο και φροντίδα ώστε αυτό να μεγαλώσει. Συλλαμβάνεις μια καινούργια ιδέα η οποία σε βοηθά να γεφυρώσεις το παλιό και το καινούργιο. Ακόμη δεν είσαι εντελώς σίγουρος και ίσως ένα κομμάτι σου να φοβάται την αλλαγή που έρχεται, αλλά τώρα γίνεται η αρχή για μια καινούργια, μεγάλη και θετική περίοδο στη ζωή σου. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΛΕΩΝ
Καινούργια δεδομένα έρχονται με αφορμή θέματα με αδέλφια και στενό περιβάλλον. Η επικοινωνία σου αυξάνεται μέρα με τη μέρα και γίνεσαι περισσότερο κινητικός και δραστήριος την επόμενη περίοδο. Οι συνεργασίες σου και οι σχέσεις σου έρχονται στο προσκήνιο για να ξεκαθαρίσουν θέματα που λειτουργούν ως τροχοπέδη στην εξέλιξή σου μέχρι την επόμενη Πανσέληνο. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σε απασχολούν τα οικονομικά σου και γενικότερα θέματα ασφάλειας και προσωπικών ορίων που έχουν να κάνουν με την αυτοσυντήρησή σου. Ο κυβερνήτης σου σας ωθεί να δεις πολύ υποκειμενικά τα πράγματα και να θολώνει η κρίση σου και η διαίσθησή σου, λειτουργίες που συνήθως είναι άψογες. Κινήσου συντηρητικά και κράτησε μικρό καλάθι σε όσα ακούς ή σε όσα σου υπόσχονται τις επόμενες ημέρες. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΖΥΓΟΣ
Νέα ξεκινήματα και νέες περιπέτειες προοικονομεί η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου. Η επόμενη περίοδος θα έχει αρκετές θετικές εξελίξεις σε θέματα συνεργασιών και σταθερών σχέσεων, αλλά μην περιμένεις άμεσα κάποιο χειροπιαστό αποτέλεσμα. Μην απογοητεύεσαι από την ποσότητα, η ποιότητα πάντα μετράει.  Ο κυβερνήτης σου σε ωθεί να φροντίσετε περισσότερο την ψυχική σου υγεία και την εσωτερική σου ισορροπία και ειρήνη. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γίνεσαι ακόμη πιο διαισθητικός από ό,τι συνήθως είσαι και αρχίζει μια περίοδος για σένα που έρχεσαι σε επαφή με βαθύτερα και κρυμμένα κομμάτια του εαυτού σου, Είναι καλή περίοδος για να ασχοληθείς σε βάθος και να ανακαλύψεις τα μυστικά τόσο των άλλων όσο και αυτά κυρίως που κρύβεις εσύ ο ίδιος από τον εαυτό σου. Ο κυβερνήτης σου σε ωθεί να ασχοληθείς με το τι μπορεί να σου κρύβει ο σύντροφός σου ή ο πιο στενός σου συνεργάτης με κέντρο πάντα την αξία που δίνεις σε αυτά τα άτομα και την συναισθηματική επένδυση που έχεις κάνει. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Καινούργιες συναναστροφές και γνωριμίες ενεργοποιούνται με αυτό το νέο φεγγάρι που σου υπόσχεται πολλά και σε γεμίζει αισιοδοξία. Διόλου απίθανο να γνωρίσεις άτομα που σου κινούν το ερωτικό ενδιαφέρον. Η περίοδος σε ωθεί να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται μπροστά σου, ακόμη και την πιο περίεργη και παράξενη. Μην βιαστείς όμως να διώξεις κάτι που σε εμποδίζει γιατί η αρχική σου αισιοδοξία μπορεί να σε παρασύρει να επενδύσεις αυτή την περίοδο σε ιδέες που ίσως στην πορεία ξεφουσκώσουν. Οι σημαντικές σου αποφάσεις θα παρθούν μετά την ευθυδρόμηση του Ερμή. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Νέα δεδομένα στον χώρο της εργασίας και της καριέρας σου. Κάποιες ευκαιρίες που εμφανίζονται καλό είναι να τις προσέξεις, να μην τις απορρίψεις αμέσως και ίσως να τις εκμεταλλευτείς. Καινούργια δεδομένα και αφίξεις και στα θέματα του σπιτιού και της οικογενείας. Αυτή η νέα Σελήνη σε ωθεί να εξαργυρώσεις την αξία σου εδώ και τώρα. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καινούργιες ιδέες και διαφορετικές αντιλήψεις αρχίζουν να διαμορφώνονται σταδιακά στο μυαλό σου. Οι απόψεις σου αλλάξουν, αναθεωρείς πιθανώς παλιές πεποιθήσεις και προετοιμάζεσαι για κάτι μεγάλο και επιτυχημένο στα επαγγελματικά σου. Άτομα του εξωτερικού μπορεί να παίξουν κάποιο σημαντικό ρόλο τις επόμενες ημέρες στη ζωή σου. Προσοχή στις υπερβολές... Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΙΧΘΥΕΣ
Τα οικονομικά σου σε απασχολούν λίγο περισσότερο από ό,τι συνήθως αυτή την περίοδο και η ανάγκη σου για σωματική αλλά και ψυχική επαφή με το έτερον ήμισυ γίνεται πιο έντονη. Προσοχή γιατί οι αδέσμευτοι μπορεί να παρασυρθείτε ή να παρασύρετε κάποιον άλλον σε καταστάσεις που ίσως δεν έχουν μέλλον αλλά μόνο ημερομηνία λήξης. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.