astropedia.gr

Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 22/6

Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 22/6
Η Πανσέληνος του μήνα λαμβάνει χώρα στις 22 Ιουνίου και στις 04:07 ώρα Ελλάδος. Ολοκληρώνεται στην 2η μοίρα (01ο07’) του άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω (Σελήνη στον Αιγόκερω-Ήλιος στον Καρκίνο) και ο χάρτης που καταστρώνεται για την Ελλάδα έχει ωροσκόπο στην μηδενική μοίρα των Διδύμων, μεσουράνημα στον Υδροχόο και τοποθετεί το φαινόμενο στον όγδοο οίκο.

Σε επηρεάζει;

Από αυτή την Πανσέληνο επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως) και συγκεκριμένα οι γεννημένοι τις τρεις πρώτες ημέρες του ζωδίου τους και όσοι έχουν πλανήτες στις τρεις πρώτες μοίρες των παρορμητικών ζωδίων. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι στις 20/6 και στις 22/12 ή όσοι έχουν πλανήτη στην 29η μοίρα του άξονα Διδύμου-Τοξότη. Μπορείς να συμβουλευτείς τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν ανήκεις στις παραπάνω κατηγορίες.

Στα μισά του κύκλου

Δεν ξεχνάς ότι κάθε Πανσέληνος κορυφώνει τα γεγονότα και κάνει εμφανή την ενέργεια της νέας Σελήνης που προηγήθηκε και η ενέργεια του φαινομένου πάντα εστιάζει την προσοχή μας στις σχέσεις κάθε είδους. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος είναι εξέλιξη του σεληνιακού κύκλου που άρχισε με την νέα Σελήνη στις 6 του μήνα. Σχέδια που άρχισαν πριν δύο εβδομάδες και καταστάσεις που ξεκίνησαν τότε, τώρα είναι η στιγμή να προχωρήσουν, να βελτιωθούν ή και να ολοκληρωθούν φέρνοντας αποτελέσματα. Η επιρροή της Πανσελήνου διαρκεί δύο εβδομάδες, μέχρι την επόμενη νέα Σελήνη στις 6 Ιουλίου.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Εκμεταλλεύσου την δύναμη της Πανσελήνου
& δράσε καταλλήλως! 
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

Φράσεις - κλειδιά για την Πανσέληνο που προκύπτουν από ενεργοποιημένες μοίρες στον χάρτη του φαινομένου

 • ανάγκη λατρείας με ειλικρίνεια
 • αναγνώριση της θεϊκής δύναμης
 • επιστροφή στο ένστικτο του πνεύματος
 • θρησκευτικός ζήλος
 • επιβεβαιώνοντας προσωπικούς στόχους και πρότυπα που πρέπει να πληρούνται
 • συνειδητοποίηση των νέων δυνατοτήτων λόγω μιας νέας φάσης ανάπτυξης
 • έντονη χαρά όσον αφορά τα οράματα του μέλλοντος
 • αναγέννηση των ψυχικών ενστίκτων
 • γνώση του προτύπου εξέλιξης
 • συνειδητοποίηση ότι υπάρχουν ατέλειωτες ευκαιρίες για μια νέα αρχή
 • αποδοχή του σταθερού προτύπου αλλαγής της ζωής
 • βασιζόμαστε στο υπερσυνειδητό για να επιφέρει αυτό που είναι απαραίτητο στην εμπειρία μας
 • φέρνοντας στο οπτικό πεδίο την ουσία της πραγματικότητας
 • μια μεταμόρφωση των ιδανικών

Πώς θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος;

 
ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος ενεργοποιεί τον άξονα του ηλιακού σου ωροσκοπίου που έχει να κάνει με την σχέση που έχει η επαγγελματική με την οικογενειακή σου ζωή και τώρα καλείσαι να φέρεις την ισορροπία που χρειάζεται ανάμεσα σε αυτούς τους δύο σημαντικούς τομείς. Ανακαλύπτεις την κρυμμένη δύναμη που υπάρχει μέσα σου και κάνεις θαύματα! Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος γίνεται σε ευνοϊκά και φιλικά ζώδια ως προς το δικό σου και ενεργοποιεί το κομμάτι του ηλιακού σου χάρτη που σχετίζεται με μεγάλες ιδέες που συλλαμβάνεις αυτή την περίοδο και μπορείς να τις κοινοποιήσεις και να τις μοιραστείς με αποτέλεσμα να προωθήσεις δυναμικά τα δημιουργικά σου σχέδια, είτε πρόκειται για κάτι καινούργιο είτε για κάτι που περίμενε καιρό… Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Πανσέληνος επηρεάζει θέματα αυτοπεποίθησης και τώρα είναι μια περίοδος που καλείσαι να αποδείξεις όχι τόσο στους άλλους, αλλά περισσότερο στον εαυτό σου, ότι αξίζεις και πως οι απόψεις που διατηρείς σε οδηγούν στον σωστό δρόμο και όχι σε επικίνδυνα παραστρατήματα. Μπορείς να βάλεις σε τάξη το πορτοφόλι σου και να δρομολογήσεις τις οικονομικές σου υποχρεώσεις, ενώ κάτι ενδιαφέρον προετοιμάζεται και στα επαγγελματικά σου. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Πανσέληνος γίνεται απέναντί σου και φυσικά σε επηρεάζει και ενεργοποιεί θέματα σχέσεων και συνεργασιών που αυτή την περίοδο περνάνε στην τελική τους φάση και δείχνουν τον χαρακτήρα τους ώστε και εσύ να μπορείς να πάρεις τις καλύτερες αποφάσεις για το αν θα συνεχίσεις με τον ίδιο τρόπο ή αν πρέπει να αλλάξεις τακτική ή ακόμη και να δώσεις τέλος σε καταστάσεις που εδώ και καιρό δεν δείχνουν θετικές. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος σε ενεργοποιεί αρκετά στην καθημερινότητά σου και σε ωθεί να αλλάξεις αυτό που δεν σου πάει και σε κουράζει πλέον και το έχεις βαρεθεί ή αυτό που δεν είναι λειτουργικό και αποτελεσματικό για τους σκοπούς σου, ενώ παράλληλα φέρνει νέα δεδομένα στον τομέα της εργασίας σου και σε καλεί να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες που μπορούν να σε διευκολύνουν οικονομικά. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος ενεργοποιεί το κοινωνικό σου κομμάτι και τώρα είναι μια περίοδος που μπορείς να εστιάσεις πιο καθαρά σε στόχους που για να τους πετύχεις είναι απαραίτητη η βοήθεια και η συμμετοχή των άλλων. Με τον κυβερνήτη σου να βρίσκεται αυτή την περίοδο στον συναισθηματικό Καρκίνο, μπορείς επίσης να δώσεις έμφαση και στο προσωπικό σου κομμάτι και να φλερτάρεις με μεγαλύτερη άνεση και καλύτερα αποτελέσματα. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.
 
ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος σε φέρνει αντιμέτωπο για άλλη μια φορά με διλλήματα και αποφάσεις που πρέπει να παρθούν οι οποίες σχετίζονται με την ισορροπία που καλείσαι να φέρεις ανάμεσα σε θέματα οικογένειας και προσωπικού χρόνου από την μία και στην επαγγελματική σου ζωή από την άλλη. Η περίοδος σου δίνει ευκαιρίες στην καθημερινότητά σου και στην δουλειά, χρειάζεται όμως να τις εκμεταλλευτείς σοφά και με τον καλύτερο τρόπο. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος είναι ευνοϊκή για το ζώδιό σου και σου δίνει ευκαιρίες να μιλήσεις περισσότερο, να ανοιχτείς και να μοιραστείς πράγματα που σε ενδιαφέρουν με τον περίγυρό σου, ενώ παράλληλα κάνεις μια καινούργια γνωριμία που θα σου φανεί ενδιαφέρουσα και ίσως αποδειχτεί πρακτικά χρήσιμη αργότερα. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος αυτή σου δίνει ευκαιρίες να ασχοληθείς με το σπίτι και την οικογένεια, όχι μόνο αναφορικά με τις σχέσεις και το θετικό κλίμα που μπορείς να διαμορφώσεις, αλλά και γύρω από πρακτικά θέματα που μπορεί για παράδειγμα να έχουν να κάνουν με την αγοραπωλησία ενός ακινήτου ή την βελτίωση του χώρου σου, ενώ παράλληλα οι συνθήκες και οι εξελίξεις σε βοηθάνε να αποκτήσεις μεγαλύτερη ελευθερία στα οικονομικά σου και να δρομολογήσεις θέματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος γίνεται στο ζώδιό σου και κάνει την επόμενη περίοδο κρίσιμη και σημαντική γύρω από αποφάσεις που καλείσαι να πάρεις για συγκεκριμένα θέματα που τρέχουν και σε απασχολούν ή ακόμη και για την ζωή σου γενικότερα. Τώρα είναι μια καλή στιγμή να σκεφτείς ψύχραιμα και να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου δίνονται για να μιλήσεις ξεκάθαρα και αποφασιστικά. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος αυτή διεγείρει την φαντασία σου και μπορείς να βρεις λύσεις στα θέματά σου, που μέχρι τώρα δεν είχαν περάσει από το μυαλό σου, αν και θα πρέπει να μην αφήσεις την φαντασία σου να οργιάσει και να αρχίσεις να φτιάχνεις σενάρια που δεν έχουν βάση. Η περίοδος σε βοηθά επίσης να ανακαλύψεις μυστικά και κρυφούς εχθρούς και αυτό σου δίνει την ευκαιρία να μιλήσεις ξεκάθαρα και να λύσεις κάθε σου αμφιβολία σε σχέση με τον χαρακτήρα και τις προθέσεις κάποιων που δεν είναι όπως φαίνονται… Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΙΧΘΥΕΣ

Η Πανσέληνος σε βοηθά να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο και να έρθεις σε επαφή με φίλους και γνωστούς και να περάσεις όμορφες και χαλαρές στιγμές, ενώ παράλληλα μπορείς να προωθήσεις τους στόχους σου και τα δημιουργικά σου σχέδια και να δεις αποτελέσματα. Είναι μια περίοδος που πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά γιατί οι ευκαιρίες κρύβονται εκεί που δεν το περιμένεις… Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.