astropedia.gr

Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 24/4/24

Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 24/4/24
Η Πανσέληνος του Απρίλη λαμβάνει χώρα στις 24 του μήνα και στις 02:48 ώρα Ελλάδος. Ολοκληρώνεται στην 5η μοίρα (04ο17’) του άξονα Ταύρου-Σκορπιού (Σελήνη στον Σκορπιό-Ήλιος στον Ταύρο και ο χάρτης που καταστρώνεται για την Ελλάδα έχει ωροσκόπο στον Υδροχόο, μεσουράνημα στον Σκορπιό και τοποθετεί το φαινόμενο στον ένατο οίκο.

Σε επηρεάζει;
Από αυτή την Πανσέληνο επηρεάζονται τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος) και συγκεκριμένα οι γεννημένοι από 23-27/1, από 22-26/4, από 25-29/7, από 25-29/10 και όσοι έχουν πλανήτες από την 2η ως την 6η μοίρα των σταθερών ζωδίων. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι 15/2 και 18/8 ή όσοι έχουν πλανήτη στην 26η μοίρα του άξονα Λέοντα-Υδροχόου. Μπορείς να συμβουλευτείς τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν ανήκεις στις παραπάνω κατηγορίες.

Στα μισά του κύκλου
Δεν ξεχνάς ότι κάθε Πανσέληνος κορυφώνει τα γεγονότα και κάνει εμφανή την ενέργεια της νέας Σελήνης που προηγήθηκε και η ενέργεια του φαινομένου πάντα εστιάζει την προσοχή μας στις σχέσεις κάθε είδους. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος είναι εξέλιξη του σεληνιακού κύκλου που άρχισε με την νέα Σελήνη/ηλιακή έκλειψη στις 8 Απριλίου. Σχέδια που άρχισαν πριν δύο εβδομάδες και καταστάσεις που ξεκίνησαν τότε, τώρα είναι η στιγμή να προχωρήσουν, να βελτιωθούν ή και να ολοκληρωθούν φέρνοντας αποτελέσματα. Η επιρροή της Πανσελήνου διαρκεί δύο εβδομάδες, μέχρι την επόμενη νέα Σελήνη στις 8 Μαΐου.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Εκμεταλλεύσου την δύναμη της Πανσελήνου
& δράσε καταλλήλως! 
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

 
Φράσεις - κλειδιά για την Πανσέληνο


 • ανταλλαγή εμπειριών
 • η συνεργασία απαιτείται για την πλήρη ανάπτυξη
 • υποδεικνύεται μια διευρυμένη κοινωνική ευαισθητοποίηση
 • αναζήτηση ή προσπάθεια για ταπεινοφροσύνη
 • συνειδητοποίηση της αναγκαίας δράσης
 • το υποσυνείδητο συντονίζεται
 • ισχυροποίηση της ασπίδας του εγώ ενάντια στη βαθύτερη ανάγκη του εαυτού για μετάνοια
 • μια εις βάθος ανάλυση των εσωτερικών και εξωτερικών πτυχών του εαυτού
 • ανάγκη επανεξέτασης των κινήτρων
 • ανάγκη για αυτοπειθαρχία
 • επιθυμία για θεραπεία
 • ανάγκη να δρούμε με αγνότητα
 • κατανόηση των θεμελιωδών αρχών μέσα από συγκεκριμένες εμπειρίες
 • επιθυμία για ουσιαστική εμβάθυνση και αληθινή κατανόηση

Πώς θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος;

 
ΚΡΙΟΣ

Αυτή η περίοδος δίνει προτεραιότητα σε οικονομικά θέματα και σε κάνει πιο απαιτητικό στα αισθηματικά ζητήματα. Η Πανσέληνος αποκαλύπτει στοιχεία που προκαλούν ένταση λόγω οικονομικών ή αισθηματικών θεμάτων. Να προσέξεις διαφωνίες και εντάσεις με τον σύντροφο σου και να μην οδηγήσεις την κατάσταση στα άκρα με την συμπεριφορά σου. Θα προβείς σε ενέργειες επίλυσης κάποιων οικονομικών θεμάτων που σε απασχολούν. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΑΥΡΟΣ

Πρόκειται να έρθουν αλλαγές με τρόπο έντονο ή επεισοδιακό. Η Πανσέληνος ρίχνει φως σε ένα ζήτημα που θα επηρεάσει την πορεία μιας σημαντικής προσωπικής ή ερωτικής σου σχέσης. Να προσέξεις να μην εξωθήσεις στα άκρα την σχέση με τον σύντροφο ή το ταίρι σου. Μπορεί να προκύψουν κάποια θέματα στις συνεργασίες σου με τους άλλους, λόγω διαφορετικών απόψεων και αυτό να φέρει ρήξη. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΔΙΔΥΜΟΣ

Μπορεί να προκύψουν επεισόδια, αλλά θα έχεις ευκαιρίες να επεκτείνεις τις δραστηριότητες σου. Η Πανσέληνος σε βρίσκει με αυξημένο όγκο δουλειάς και γι’ αυτό χρειάζεται να φροντίσεις τον εαυτό σου με αρκετή ξεκούραση, σωστή διατροφή και σωστή άσκηση. Να προσέξεις την υγεία σου. Το ταίρι σου είναι πρόθυμο να σου συμπαρασταθεί στις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις λόγω των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεών σου. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Να προετοιμαστείς για αλλαγές σε κοινωνικές και προσωπικές σχέσεις, θα υπάρξουν πολλές. Η Πανσέληνος τονίζει την επιθυμία να ερωτευθείς, αν είσαι μόνος σου ή να ανανεώσεις την ήδη υπάρχουσα σχέση σου. Θα περάσεις στιγμές ρομαντικές με τον σύντροφο σου ή με το ταίρι σου. Οι αδέσμευτοι μπορεί να γνωρίσετε έναν νέο έρωτα και να ζήσετε όμορφες στιγμές. Θα απομακρυνθείς από τους φίλους και τις παρέες σου πράγμα που θα τους ενοχλήσει και θα ακούσεις παράπονα. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΛΕΩΝ

Η περίοδος μπορεί να επιβαρύνει τις σχέσεις σου με συγγενείς ή να προκαλέσει ενόχληση με το σπίτι ή ακίνητα. Οικογενειακά θέματα έρχονται στο προσκήνιο και θα πρέπει να τα επιλύσεις. Η Πανσέληνος δημιουργεί προβληματισμό για ένα πολύ αγαπημένο σου πρόσωπο ή τα επαγγελματικά σου. Ο σύντροφός σου μπορεί να σε βοηθήσει να αποφορτιστεί η αρνητική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο περιβάλλον σου. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή η περίοδος χρειάζεται μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση. Να μιλάς λιγότερο και να ακούς περισσότερο. Να προσέξεις τα λόγια σου προς τον σύντροφό σου ή το ταίρι σου, για να μην δημιουργηθεί αρνητικό κλίμα μεταξύ σας. Η Πανσέληνος θα φέρει στο προσκήνιο κουραστικές και ανιαρές εργασίες που τις έχεις αμελήσει. Η καθημερινότητα σου θα είναι πιο απαιτητική και πιο δύσκολη, μπορεί να προκύψουν κάποια θέματα που θα σε κουράσουν πολύ. Να μην παραμελήσεις τους φίλους σου, σε έχουν ανάγκη. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΖΥΓΟΣ

Ο τομέας που επιβαρύνεται περισσότερο είναι ο οικονομικός. Να προσέξεις τις κινήσεις σου γύρω από ένα οικονομικό ζήτημα και να μην κάνεις περιττά έξοδα. Η Πανσέληνος σημαίνει μόνο παροδική ένταση γύρω από ένα οικονομικό ζήτημα και καταληκτικά σου προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά στην ζωή σου. Ο σύντροφός σου μπορεί να σε ενθαρρύνει και να σε βοηθήσει να νιώσεις καλά. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σηματοδοτείται το κλείσιμο ενός κύκλου σε εργασία, σπουδές, οικονομικά ή αισθηματικά. Η Πανσέληνος αυτή ίσως να σου δημιουργήσει ένταση σε μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση, αν δεν δείξεις την ευελιξία και την διαλλακτικότητα που χρειάζεται. Μπορεί να χρειαστεί να απομονωθείς λίγο από τον σύντροφο σου, για να ηρεμήσετε και να ανασυγκροτηθείς και πάλι. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Στην εργασία σου μπορεί να υπάρξει μεγάλος ανταγωνισμός με συνεργάτες και συναδέλφους όπως και το να υπάρξει κάποιο παρασκήνιο στον χώρο της εργασίας εις βάρος σου. Να περιμένεις να ξεκαθαρίσει το τοπίο πριν δράσεις, παραμένοντας ψύχραιμος. Η Πανσέληνος ρίχνει φως σε ζητήματα που δεν έχεις τακτοποιήσει εδώ και πολύ καιρό και θα πρέπει τώρα να δώσεις λύση σε αυτά. Να προσέξεις θέματα υγείας που μπορεί να προκύψουν. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να μην ανακατέψεις φιλία με αισθηματικά, γιατί αυτό μπορεί να φέρει μεγάλα μπερδέματα και ενδεχομένως να χαλάσει μια φιλία σημαντική για σένα. Να προσέξεις την στάση σου ως μέλος μιας ομάδας και την συμπεριφορά σου μέσα σε αυτή, για να μην βρεθείς σε δύσκολη θέση. Η Πανσέληνος υπενθυμίζει ότι είναι καλύτερα να παραμείνεις ο εαυτός σου σε κάθε περίπτωση. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η καριέρα σου μπαίνει σε προτεραιότητα. Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές όσον αφορά τη δουλειά σου ή να γίνουν νέα επαγγελματικά βήματα προς μια νέα κατεύθυνση. Η Πανσέληνος αυτή ρίχνει φως σε ένα επαγγελματικό ή οικογενειακό  ζήτημα που απαιτεί πρακτικούς χειρισμούς, ώστε να μπορέσει να επιλυθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με τις λιγότερο δυνατές εντάσεις και συγκρούσεις που μπορεί να προκύψουν. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΙΧΘΥΕΣ

Η Πανσέληνος αυτή στρέφει την προσοχή σου στο αύριο. Καιρός να θέσεις νέους στόχους και να ανοίξεις τους ορίζοντές σου. Μπορεί αυτό να αφορά σπουδές, ταξίδια ή επέκταση των πνευματικών οριζόντων. Η Πανσέληνος φέρνει όμως και  ανατροπές γύρω από ένα τολμηρό σχέδιο σου, αλλά η αναστάτωση είναι προσωρινή και τα πράγματα θα βελτιωθούν τελικά. Μπορείς να προγραμματίσεις ένα ταξίδι αναψυχής με το ταίρι σου και να περάσεις όμορφα. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.