astropedia.gr

Πανσέληνος στον Τοξότη στις 23/5

Πανσέληνος στον Τοξότη στις 23/5
Η Πανσέληνος του μήνα λαμβάνει χώρα στις 23 Μαΐου  και στις 15:52 ώρα Ελλάδος. Ολοκληρώνεται στην 3η μοίρα (02ο55’) του άξονα Διδύμου-Τοξότη (Σελήνη στον Τοξότη-Ήλιος στους Διδύμους και ο χάρτης που καταστρώνεται για την Ελλάδα έχει ωροσκόπο στον Ζυγό, μεσουράνημα στον Καρκίνο και τοποθετεί το φαινόμενο στον δεύτερο οίκο.

Σε επηρεάζει;
Από αυτή την Πανσέληνο επηρεάζονται τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς) και συγκεκριμένα οι γεννημένοι από 19-23/2,  από 21-25/5, από 23-27/8, από 23-27/11 και όσοι έχουν πλανήτες στις πέντε πρώτες μοίρες του μεταβλητού σταυρού, ενώ από αντισκιά επηρεάζεται η 27η μοίρα του άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω και οι γεννημένοι στις 18/1 και 20/7.  Μπορείς να συμβουλευτείς τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν ανήκεις στις παραπάνω κατηγορίες.

Στα μισά του κύκλου

Δεν ξεχνάς ότι κάθε Πανσέληνος κορυφώνει τα γεγονότα και κάνει εμφανή την ενέργεια της νέας Σελήνης που προηγήθηκε και η ενέργεια του φαινομένου πάντα εστιάζει την προσοχή μας στις σχέσεις κάθε είδους. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος είναι εξέλιξη του σεληνιακού κύκλου που άρχισε με την νέα Σελήνη στις 8 του μήνα. Σχέδια που άρχισαν πριν δύο εβδομάδες και καταστάσεις που ξεκίνησαν τότε, τώρα είναι η στιγμή να προχωρήσουν, να βελτιωθούν ή και να ολοκληρωθούν φέρνοντας αποτελέσματα. Η επιρροή της Πανσελήνου διαρκεί δύο εβδομάδες, μέχρι την επόμενη νέα Σελήνη στις 6 Ιουνίου.
 
ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Εκμεταλλεύσου την δύναμη της Πανσελήνου
& δράσε καταλλήλως! 
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

Φράσεις - κλειδιά για την Πανσέληνο που προκύπτουν από ενεργοποιημένες μοίρες στον χάρτη

 • αποφασιστικές κινήσεις προς αντικειμενικούς στόχους
 • εκτίμηση της ομαδικής δυναμικής και της ομαδικής κουλτούρας
 • άγχος σύγκρουσης
 • πολεμική κατάσταση
 • συνειδητοποίηση του βάθους που μπορεί να φτάσει η δύναμη της ψυχής
 • ευχάριστη έκπληξη από την συνειδητοποίηση ότι καταφέρνουμε να ελέγξουμε το πεπρωμένο
 • αφύπνιση νέων δυνατοτήτων
 • συνειδητοποίηση της ματαιότητας του φόβου της αλλαγής
 • προσπάθεια να αντισταθούμε σε μια ακατανίκητη έλξη με δύναμη και σθένος
 • μια σπίθα που καίει κάθε υπόλειμμα αμφιβολίας
 • αίσθημα απερισκεψίας
 • ανάγκη ανάληψης ευθύνης για λάθη
 • στοχασμός πάνω σε μελλοντικούς στόχους ζωής
 • παρόρμηση να κόψουμε τον ομφάλιο λώρο των αναμνήσεων του παρελθόντος
 • σαφήνεια σε στόχους και φιλοδοξίες

Πώς θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος;

 
ΚΡΙΟΣ

Η επικοινωνία σου αυτή την περίοδο θα παίξει σημαντικό ρόλο και το πώς θα χειριστείς τον λόγο σου εξαρτάται φυσικά από το κατά πόσο καθαρό και συγκροτημένο είναι το μυαλό σου. Οι στόχοι που έχεις βάλει είναι υλοποιήσιμοι, αλλά προφανώς όχι ακόμη. Χρειάζεται να προσαρμόσεις την ανάγκη σου για αλλαγή και ανανέωση βάζοντας νερό στο κρασί σου σε θέματα που σχετίζονται με τα αδέλφια σου ή με το άμεσο περιβάλλον σου. Το παρελθόν ή ένα θέμα που ακόμη δεν έχει λυθεί και τακτοποιηθεί θα εμφανιστεί μπροστά σου. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΑΥΡΟΣ

Οικονομικά ζητήματα σε απασχολούν αυτή την περίοδο με αποτέλεσμα όπως είναι φυσικό να διασαλεύεται η αίσθηση της ασφάλειας και η ανάγκη που έχεις να είσαι καλυμμένος οικονομικά. Είναι περίοδος που χρειάζεται να δράσεις και να κινηθείς με λογική και ψυχραιμία, χωρίς να υποκύψεις στον υποκειμενισμό και στο πείσμα. Στηρίξου στις δικές σου δυνάμεις και μην περιμένεις από τον σύντροφο την λύση των προβλημάτων σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις οποιαδήποτε εκκρεμότητα υπάρχει με εφορία ή οτιδήποτε θα μπορούσε να έχει νομική προέκταση. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Πανσέληνος γίνεται στον άξονά σου και σίγουρα χρειάζεται να χαλαρώσεις και να αφήσεις τις σκέψεις και τα πλάνα για πιο μετά. Όμως, οι συνθήκες δε θα σε αφήσουν καθώς θέματα που θα προκύψουν μέσα στην σχέση σου ή θέματα που τονίζονται στην δουλειά σου θα σε αναγκάζουν αυτή την περίοδο να τρέξεις και να βρεις λύσεις γρήγορα και άμεσα. Λειτούργησε όσο πιο ψύχραιμα και αντικειμενικά μπορείς και προσπάθησε να μετριάσεις την τάση να ελέγξεις απόλυτα τις καταστάσεις στα οικονομικά σου από τη μία και στις κρυφές σκέψεις που μπορεί να κάνει ο σύντροφός σου από την άλλη. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το άγχος σου κορυφώνεται και καλό θα ήταν να προσέξεις την υγεία σου, τόσο την σωματική όσο και την ψυχολογική. Οι απαιτήσεις που έρχονται από τα οικονομικά σου, από τα αδέλφια και τους συγγενείς σου αλλά και από την ίδια την καριέρα σου σε πιέζουν πολύ, με αποτέλεσμα να σωματοποιείς όλη αυτή την πίεση. Φρόντισε να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τους αληθινούς στόχους που έχεις βάλει στην καριέρα σου και κατάλαβε ότι δεν μπορείς να είσαι πάντα αυτό που θέλεις να δείχνεις στην κοινωνία χωρίς να χρειάζεται να κρύβεις ή να αφήνεις πίσω ένα σημαντικό σου κομμάτι. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΛΕΩΝ

Όσο δύσκολα και αν περνάς αυτή την περίοδο, μπορείς να χρησιμοποιήσεις όλη την ενέργεια που διατίθεται στο περιβάλλον σου και που μπορεί να σου την προσφέρουν και οι φίλοι σου, αν τους την ζητήσεις, για να αρχίσεις να δημιουργείς και να ακμάζεις προσωπικά. Αυτή η περίοδος σου δίνει αρκετό υλικό για να αλλάξεις ένα κομμάτι της ζωής σου που έχει να κάνει με τα αισθηματικά σου ή με τους στόχους που βάζεις στην ζωή σου. Οφείλεις να προσέξεις το ηθικό κομμάτι και να συγκρατηθείς από την τάση να εκμεταλλευτείς κάποια πρόσωπα του φιλικού σου κύκλου ή κάποιες ιδέες μιας ομάδας στην οποία ανήκεις προς ίδιον όφελος και αυτοπροβολή. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η περίοδος φέρνει στο φως εξελίξεις στην καριέρα σου και σού δείχνει πως υπάρχουν πάρα πολλά θέματα που πρέπει να τακτοποιήσεις στην εργασία σου, αποφάσεις που πρέπει να πάρεις και εχθρούς που πρέπει να αντιμετωπίσεις. Όλα αυτά φυσικά θα χρειαστεί να τα κάνεις με τακτ και στυλ, γιατί έτσι το προτιμάς. Δεν το προτιμούν απαραίτητα και οι άλλοι όμως, οπότε προετοιμάσου για λογομαχίες, χτυπήματα κάτω από την ζώνη και εντάσεις. Παράλληλα, κάτι που εδώ και καιρό σε βασανίζει και που έχει να κάνει με το σπίτι σου, τους οικείους σου και τα βαθύτερα συναισθήματα που κρύβεις μέσα σου αυτή την περίοδο έρχεται στην επιφάνεια και πρέπει να αποδεχτείς μια κατάσταση που μάλλον δεν έχει επιστροφή. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΖΥΓΟΣ

Περίοδος σοβαρή για σένα, με πολλά πράγματα να αλλάζουν μέσα σου και κυρίως η σκέψη σου πλέον τοποθετείται διαφορετικά πάνω στις καταστάσεις που βιώνεις. Δώσε έμφαση σε αυτά που λέγονται και τα ερεθίσματα που παίρνεις από το άμεσο περιβάλλον σου (χώροι που κινείσαι, συγγενείς, αδέλφια) και σκέψου πώς φιλτράρεις αυτά τα μηνύματα. Είναι περίοδος που κατά κάποιον τρόπο δημιουργούνται νέες συνάψεις στον εγκέφαλό σου και αποκτάς την ικανότητα να αλλάξεις κομμάτι της προσωπικότητας σου. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φοβερή ένταση σε όλα τα επίπεδα σου υπόσχεται αυτή η Πανσέληνος και αυτό μπορεί να είναι και καλό, αλλά και κακό. Καλό γιατί ζωντανεύεις και τα πράγματα γίνονται ξεκάθαρα μέσα σου καθώς προσλαμβάνεις συνειδητά και υποσυνείδητα τα καθαρά δεδομένα αυτή την περίοδο. Κακό γιατί αυτό που καταλαβαίνεις μπορεί και να μη σου αρέσει τελικά. Ή γιατί δεν συγκρατιέσαι αυτή την φορά και αποφασίζεις να τα παίξεις όλα για όλα! Αυτή την περίοδο έχεις τεράστια δύναμη να μετασχηματίσεις τον εαυτό σου αλλά και το περιβάλλον σου, απλά πρέπει να προσέξεις τον τρόπο που θα μιλήσεις και θα επικοινωνήσεις τις ιδέες σου και τις αποφάσεις σου σε αδέλφια, εραστές και στο περιβάλλον της εργασίας σου. Μην θυσιάσεις οικονομικές απολαβές. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος γίνεται στον άξονά σου και αναμένεται να πάρεις φωτιά αυτή την περίοδο, με έντονες δράσεις σχεδόν σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Κυρίως προβάλλεται το θέμα των σχέσεων και των συνεργασιών σου, ένα θέμα που είχε πολύ κούραση και ανατροπές την τελευταία περίοδο. Τώρα, εφόσον έχεις θέσει τις σωστές βάσεις, θα μπορέσεις να υλοποιήσεις σχέδια και ιδέες σε σχέση με αυτά τα θέματα, αρκεί βέβαια να αποφύγεις να τρελαθείς κυριολεκτικά από τις ραγδαίες εξελίξεις που σου υπόσχεται αυτή η Πανσέληνος  και να ξεσπάσεις σε σύντροφο ή σε συνεργάτη. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολλή κούραση, τρεξίματα και προβλήματα που σου δημιουργούν εσωτερική και εξωτερική ένταση έχει αυτό το διάστημα για σένα. Με αυτόν τον τρόπο το σύμπαν προσπαθεί να σου πει πως πρέπει να μπεις λίγο μέσα σου, να δεις με αγάπη τον εαυτό σου και να ασχοληθείς με κάτι που δεν είναι χειροπιαστό και υλικό. Βέβαια, οι εξελίξεις στην καθημερινότητα σου και στην εργασία σου τρέχουν και φυσικά δε θα αφήσεις τίποτα πίσω. Μπορείς να το κάνεις όμως μέσα από ένα διαφορετικό πνεύμα και με τρόπο που ικανοποιεί την ψυχή σου και όχι μόνο το μυαλό σου. Αυτή την περίοδο έχεις πέραση πάντως και αν κινήσεις νήματα, θα έχεις αποτελέσματα. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένας οργασμός ενέργειας υπάρχει στον τομέα της δημιουργικότητάς σου, του φλερτ και του ερωτικού. Περισσότερα από ένα μπορεί να είναι τα πρόσωπα που θα σε απασχολήσουν αυτή την περίοδο ερωτικά και θα χρειαστεί να αποφασίσεις. Αν κάνεις δουλειές στα κρυφά με κάποιο από αυτά, φρόντισε να είσαι καλυμμένος γιατί πολλά μπορεί να έρθουν στο φως με αυτή την Πανσέληνο. Μια φιλία θα αποκαλύψει το αληθινό της πρόσωπο αυτή την περίοδο και θα χρειαστεί να προσαρμοστείς σε κάποιο καινούργιο δεδομένο. Ό,τι και να αποφασίσεις, ό,τι και αν συμβεί, φρόντισε αυτό που θα κάνεις να είναι σύμφωνο με τα πιστεύω σου. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΙΧΘΥΕΣ

Εντάσεις και προβληματισμούς φέρνει αυτή η Πανσέληνος σε θέματα οικογενείας και βαθύτερης ηρεμίας. Πολλά πράγματα κινούνται επίσης αυτή την περίοδο στα επαγγελματικά σου και ίσως κάποιες στιγμές σου φανεί δύσκολο να συνδυάσεις δουλειά και οικογένεια, σχέδια και όνειρα και κάποιο από τα δύο αναγκαστικά να το αφήσεις πίσω. Προσπάθησε να είσαι παρών στο σπίτι και στα θέματα που προκύπτουν εκεί, αλλά το μυαλό σου, ήρεμο, σταθερό και αποφασισμένο θα βρίσκεται στην καριέρα σου αυτή την περίοδο και στο πώς μπορείς να κινηθείς καλύτερα. Φρόντισε να μην αφήσεις συμβουλές φίλων ή της σχέσης σου να σε μπερδέψουν για το πώς θα δράσεις το επόμενο δεκαπενθήμερο. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.