astropedia.gr

Πανσέληνος στον Τοξότη στις 4/6

Πανσέληνος στον Τοξότη στις 4/6
Η Πανσέληνος του μήνα λαμβάνει χώρα στις 4 Ιουνίου στις 06:41 το πρωί. Ολοκληρώνεται στην 14η μοίρα (13ο18’) του άξονα Διδύμου-Τοξότη (Σελήνη στον Τοξότη-Ήλιος στους Διδύμους) και ο χάρτης που καταστρώνεται για την Ελλάδα έχει ωροσκόπο στους Διδύμους, μεσουράνημα στην αναιρετική μοίρα του Υδροχόου και τοποθετεί το φαινόμενο στον έκτο οίκο.

Σε επηρεάζει;
Από αυτή την Πανσέληνο επηρεάζεται ο μεταβλητός σταυρός (Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύες) και συγκεκριμένα οι γεννημένοι από 2-6/3, από 2-6/6, από 4-8/9, από 4-8/12 και όσοι έχουν πλανήτες από την 11η μέχρι την 15η μοίρα των μεταβλητών ζωδίων. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι 7/1 και 8/7 ή όσοι έχουν πλανήτη στην 16η μοίρα του άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω. Μπορείς να συμβουλευτείς τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν ανήκεις στις παραπάνω κατηγορίες.

Στα μισά του κύκλου
Δεν ξεχνάς ότι κάθε Πανσέληνος κορυφώνει τα γεγονότα και κάνει εμφανή την ενέργεια της νέας Σελήνης που προηγήθηκε και η ενέργεια του φαινομένου πάντα εστιάζει την προσοχή μας στις σχέσεις κάθε είδους. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος είναι εξέλιξη του σεληνιακού κύκλου που άρχισε με την νέα Σελήνη στις 19 Μαΐου. Σχέδια που άρχισαν πριν δύο εβδομάδες και καταστάσεις που ξεκίνησαν τότε, τώρα είναι η στιγμή να προχωρήσουν, να βελτιωθούν ή και να ολοκληρωθούν φέρνοντας αποτελέσματα. Η επιρροή της Πανσελήνου διαρκεί δύο εβδομάδες, μέχρι την επόμενη νέα Σελήνη στις 18 του μήνα.

 
ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Εκμεταλλεύσου την δύναμη της Πανσελήνου και δράσε...
☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο 900 90 980 ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699

 
Φράσεις - κλειδιά για την Πανσέληνο

 • επιθυμία να ολοκληρωθούν οι ημιτελείς υποθέσεις από το παρελθόν
 • δυσάρεστη συσσώρευση επιθυμίας για τιμωρία
 • βοήθεια και ελπίδα για ένα πιο σίγουρο μέλλον
 • εγκατάλειψη παλιών προκαταλήψεων και ιδεών
 • αγώνας ενάντια στους περιορισμούς του δόγματος της κοινωνίας
 • κάθαρση από αρνητικές προσκολλήσεις
 • ανάγκη για ταπεινοφροσύνη
 • συνειδητοποίηση της αναγκαίας δράσης για την επιτυχία
 • το υποσυνείδητο συντονίζεται
 • το μυαλό είναι μπερδεμένο από ηθικά δίπολα
 • αποφάσεις με το χέρι στην καρδιά
 • εκδηλώνεται μια βαθύτερη δύναμη συλλογισμού
 • προκύπτουν νέες αντιλήψεις.

Πώς θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος;

 
ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος φωτίζει τον άξονα του ηλιακού σου ωροσκοπίου που έχει να κάνει με την επικοινωνία, τους συγγενείς, τις μετακινήσεις, αλλά και με την γενικότερη φιλοσοφία που έχεις στην ζωή και τις σπουδές σου ή τις μελέτες σου. Είναι μια περίοδος που μπορείς να κάνεις τις ιδέες σου να υλοποιηθούν και να προσεγγίσεις περισσότερο το όραμά σου, αρκεί να προσέξεις σημαντικές λεπτομέρειες και να αποφύγεις να σαμποτάρεις τον ίδιο σου τον εαυτό. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος φωτίζει τον άξονα του ηλιακού σου ωροσκοπίου που έχει να κάνει με τα οικονομικά σου και η περίοδος σε θέλει να είσαι πιο προσεκτικός σε έξοδα και σπατάλες, ενώ θα χρειαστεί να συνειδητοποιήσεις από πού ακριβώς σου φεύγουν χρήματα και να το σταματήσεις. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Πανσέληνος φωτίζει τον άξονα του ηλιακού σου ωροσκοπίου που έχει να κάνει με τις σχέσεις και τις συνεργασίες και η περίοδος τώρα σου προσφέρει την δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις τι και ποιος σε συμφέρει και ποιος όχι. Κάνε μικρές, αλλά σημαντικές αλλαγές στην καριέρα σου που θα σε ωφελήσουν στο μέλλον. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Πανσέληνος φωτίζει τον άξονα του ηλιακού σου ωροσκοπίου που έχει να κάνει με την υγεία σου, την καθημερινότητα, την εργασία αλλά και τους φόβους σου! Είναι μια περίοδος κατά την οποία μπορείς να συνειδητοποιήσεις πολλά γύρω από το πώς δουλεύει το υποσυνείδητό σου εναντίον σου με αποτέλεσμα να σου δυσκολεύει την καθημερινότητα και την ζωή και να σε γεμίζει άγχος. Δούλεψε με τους φόβους σου και επένδυσε σε ένα πιο φωτεινό μέλλον. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος φωτίζει τον άξονα του ηλιακού σου ωροσκοπίου που έχει να κάνει με τους στόχους σου, τα σχέδιά σου, με τους φίλους αλλά και με το φλερτ και την αυθεντική εκδήλωση του εαυτού σου. Η περίοδος θέλει να ανοίγεσαι περισσότερο και να περνάς πιο όμορφα με το ταίρι σου ή αν είσαι μόνος, τότε το διάστημα δίνει ευκαιρίες για μια καλή και ενδιαφέρουσα γνωριμία. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος φωτίζει τον άξονα του ηλιακού σου ωροσκοπίου που έχει να κάνει με την καριέρα, την επιτυχία, αλλά και την οικογένεια και τις συνθήκες στο σπίτι. Η περίοδος φέρνει εξελίξεις που κορυφώνουν και κορυφώνουν θέματα οικιακής ζωής που βρίσκονταν σε εξέλιξη το τελευταίο διάστημα και τώρα μπορείς να ανασάνεις και να εστιάσεις πλήρως στα προσωπικά σου σχέδια. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος φωτίζει τον άξονα του ηλιακού σου ωροσκοπίου που έχει να κάνει με την επικοινωνία, τους συγγενείς, τις μετακινήσεις, αλλά και με την γενικότερη φιλοσοφία που έχεις στην ζωή και τις σπουδές σου ή τις μελέτες σου. Αυτή την περίοδο μπορείς να εστιάσεις πιο καθαρά στην εργασία σου και την καθημερινότητά σου και να εντοπίσεις τί είναι αυτό που πρέπει να αλλάξει και γιατί ακριβώς πάει στραβά. Σημείωσε ότι δεν φταίνε μόνο οι άλλοι, αλλά και εσύ και αυτό είναι το μόνο που μπορείς να αλλάξεις. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος φωτίζει τον άξονα του ηλιακού σου ωροσκοπίου που έχει να κάνει με τα οικονομικά σου και τώρα είναι η περίοδος που μπορείς να ευνοηθείς λίγο περισσότερο μέσα από τον σύντροφο, ο οποίος μπορεί να σου παρέχει την βοήθεια ή τις διευκολύνσεις που χρειάζεσαι. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ 

Η Πανσέληνος φωτίζει τον άξονα του ηλιακού σου ωροσκοπίου που έχει να κάνει με τις σχέσεις και τις συνεργασίες και η περίοδος σε σπρώχνει να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις και να θέσεις όρια, ώστε να μπορείς να απολαμβάνεις την προσωπική σου ζωή περισσότερο και πιο ποιοτικά. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος φωτίζει τον άξονα του ηλιακού σου ωροσκοπίου που έχει να κάνει με την υγεία σου, την καθημερινότητα, την εργασία αλλά και τους φόβους σου και αυτό το διάστημα είναι κατάλληλο για να ξεκαθαρίσεις πολλά πράγματα και να θέσεις κάθε παρανόηση στο σωστό της πλαίσιο, διεκδικώντας το δίκιο σου. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος φωτίζει τον άξονα του ηλιακού σου ωροσκοπίου που έχει να κάνει με τους στόχους σου, τα σχέδιά σου, με τους φίλους αλλά και με το φλερτ και την αυθεντική εκδήλωση του εαυτού σου. Είναι μια θετική περίοδος για να δεις τα σχέδιά σου να ολοκληρώνονται και να μπορείς να γευτείς τα αποτελέσματα των κόπων και των προσπαθειών σου, πράγμα που φυσικά τονώνει και την προσωπική σου ζωή. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΙΧΘΥΕΣ

Η Πανσέληνος φωτίζει τον άξονα του ηλιακού σου ωροσκοπίου που έχει να κάνει με την καριέρα, την επιτυχία, αλλά και την οικογένεια και τις συνθήκες στο σπίτι και τώρα έρχονται γεγονότα που επηρεάζουν και διαμορφώνουν την καριέρα σου και την δημόσια εικόνα σου, ενώ παράλληλα μπορείς να βάλεις καλύτερη τάξη σε θέματα που σε απασχολούν στο σπίτι ή με τα δικά σου πρόσωπα. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.