astropedia.gr

Πλούτωνας (R) στον Υδροχόο από 2/5

Πλούτωνας (R) στον Υδροχόο από 2/5
Στις 2 Μαΐου ο Πλούτωνας αναδρομεί στο ζώδιο του Υδροχόου. Η ανάδρομη κίνησή του στο συγκεκριμένο ζώδιο συνεχίζεται ως τις 2 Σεπτεμβρίου, ενώ στη συνέχεια ο πλανήτης νάνος εισέρχεται ξανά (για λίγο) στο ζώδιο του Αιγόκερω. Ειδικότερα, η αναδρομή του πλανήτη στον Υδροχόο θα καλύψει το ζωδιακό διάστημα από την 2η ως την 0ή μοίρα του συγκεκριμένου ζωδίου. Από την ανάδρομη κίνηση του Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου επηρεάζεται κυρίως ο σταθερός σταυρός (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) και ακόμη περισσότερο επηρεάζονται όσοι έχουν τον Ήλιο τους στις 3 πρώτες μοίρες των παραπάνω ζωδίων, δηλαδή όσοι έχουν γεννηθεί κατά τη διάρκεια των 3 πρώτων ημερών οποιουδήποτε εκ των σταθερών ζωδίων, καθώς ενεργοποιούνται νευραλγικοί τομείς του ηλιακού ωροσκοπίου και χρειάζεται προσοχή στα θέματα που κυβερνά ο πλανήτης στον ατομικό χάρτη. Πιο συγκεκριμένα, οι τομείς της ζωής των προαναφερθέντων (σταθερών) ζωδίων που αναμένεται να επηρεαστούν είναι η δουλειά, το σπίτι, οι σχέσεις και η ατομική βούληση.

Στα υπόλοιπα ζώδια που ανήκουν στο στοιχείο της φωτιάς ή του αέρα (Κριός, Δίδυμος, Ζυγός, Τοξότης)  η αναδρομή του Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου δίνει σε γενικές γραμμές δυσπιστία, εσωστρέφεια, ανάγκη για ανασυγκρότηση και επαναπροσδιορισμούς καθώς και μια αθόρυβη μεταμορφωτική δύναμη. Απεναντίας, για τα υπόλοιπα ζώδια που ανήκουν στο στοιχείο του νερού ή της γης (Καρκίνος, Παρθένος, Αιγόκερως και Ιχθύες), η προαναφερθείσα διέλευση μπορεί να δημιουργήσει την ανάγκη για διερεύνηση των παρελθοντικών τραυμάτων της ψυχής η οποία με τη σειρά της θα μπορούσε να οδηγήσει σε υποχρεωτικούς και επώδυνους συμβιβασμούς. Αναμφίβολα, επηρεάζονται όλοι όσοι έχουν προσωπικό πλανήτη (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) ή Ωροσκόπο ή άλλο σημείο στις 3  πρώτες μοίρες οποιουδήποτε εκ των σταθερών ζωδίων.  
 
Τι να περιμένω με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Υδροχόο;
Με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Υδροχόο γινόμαστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί και καχύποπτοι σε σχέση με τις διάφορες ομάδες, τις λέσχες, τα σωματεία, το κόμματα και τις κοινωνικές οργανώσεις. Δυσκολευόμαστε να εμπιστευτούμε και αισθανόμαστε απογοητευμένοι και προδομένοι από υποτιθέμενες συλλογικές προσπάθειες και κινητοποιήσεις. Συν τοις άλλοις, νιώθουμε ότι το συλλογικό κάρμα της ανθρωπότητας είναι ιδιαίτερα βεβαρημένο λόγω των απάνθρωπων, ανάλγητων πολιτικών χειρισμών, λόγω της ιδιοτέλειας και των σκοπιμοτήτων, λόγω της παντελούς έλλειψης ενός οράματος που θα εμπνέει τους πολίτες, τους λαούς, τον καθένα από εμάς ξεχωριστά, λόγω της απουσίας ενός διεθνούς ανθρωπιστικού ιδεώδους. Δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο διάφορα σκάνδαλα ή περιστατικά διαφθοράς, τα οποία θα μας κάνουν εξαιρετικά δύσπιστους απέναντι στους πολιτικούς καθώς και απέναντι στους υποτιθέμενους συνδικαλιστές ή επαναστάτες. Αναφορικά με την τεχνολογία, μπορεί να νιώσουμε ότι μας παρακολουθούν και μας ελέγχουν είτε με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και γενικά μέσω του διαδικτύου είτε με άλλους υπόγειους τρόπους. Κι ενώ είχαμε πιστέψει ότι κάτι αλλάζει παγκοσμίως προς το καλύτερο, όλα αυτά τα δυσάρεστα γεγονότα μας υπενθυμίζουν ότι οι κοινωνίες δεν έχουν αλλάξει, δεν έχουν “εξυγιανθεί”. Απεναντίας, παραμένουν εγκλωβισμένες στην “ηθική της ήσσονος προσπάθειας”.


ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Όχι  πια αποφάσεις εν θερμώ!
Πλήρεις αναλύσεις…   
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
Από Κύπρο 900 90 980 ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699

 
Η ανάδρομη κίνηση του Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου σχετίζεται

 • με τις αμφιβόλου κινήτρου εξεγέρσεις οι οποίες κινούν υποψίες στους πολίτες
 • με την αμφισβήτηση των ομάδων
 • με ηγέτες που μένουν προσκολλημένοι σε παρελθοντικά μοτίβα
 • με την αναζωπύρωση ασθενειών του παρελθόντος ως αποτέλεσμα της υπέρμετρης σεξουαλικής ελευθεριότητας και του πειραματισμού
 • με τη δυσπιστία προς τους διάφορους συλλογικούς αγώνες υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων
 • με την αδιαφορία για το μέλλον ως αποτέλεσμα εσωτερικής δυσαρέσκειας και βαθιάς απογοήτευσης
 • με την ενδυνάμωση επικίνδυνων φασιστικών πολιτικών κομμάτων που είχαν δραστηριοποιηθεί και κατά το παρελθόν
 • με την απολιτίκ στάση
 • με την απαξίωση και την παρακμή του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης
 • με τον φόβο για την τεχνολογία και την τεχνητή νοημοσύνη
 • με την αμφισβήτηση της επιστήμης
 • με μαζικές δολοφονίες ή τρομοκρατικές ενέργειες
 • με την άνθιση του σκοτεινού διαδικτύου
 • με το φόβο επανεμφάνισης εγκληματικών οργανώσεων
 • με τον κίνδυνο να βιώσουμε τρομερές συνέπειες από παρελθοντικές μας πράξεις ή παλαιότερα λάθη μας
 • με την προσπάθεια εκπλήρωσης παρελθοντικών σχεδίων που έμειναν ανολοκλήρωτα

Η επιρροή της διέλευσης του ανάδρομου Πλούτωνα στον Υδροχόο και τα ζώδια


ΚΡΙΟΣ
Η ανάδρομη κίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο και στον 11ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη από τις 2/5 έως τις 2/9 σε κάνει ιδιαίτερα καχύποπτο, φοβισμένο και επιφυλακτικό απέναντι σε ορισμένους φίλους ή/και ομοϊδεάτες σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα να βιώσεις κάποιο είδος προδοσίας από το ίδιο πρόσωπο και για 2η φορά, με αποτέλεσμα η ρήξη σου μαζί του να είναι οριστική και αμετάκλητη.  Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις με λεπτομέρειες πώς σε επηρεάζει προσωπικά η νέα θέση του πλανήτη.


ΤΑΥΡΟΣ
Η ανάδρομη κίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο και στον 10ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη από τις 2/5 έως τις 2/9 σε κάνει ιδιαίτερα καχύποπτο, φοβισμένο και επιφυλακτικό απέναντι σε οποιαδήποτε μορφή εξουσίας και, πιο συγκεκριμένα, απέναντι στο αφεντικό σου. Προσπάθησε να επιδείξεις ψυχραιμία και υπομονή για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Επιπλέον, κάποιος εχθρός του παρελθόντος προερχόμενος από το εργασιακό σου περιβάλλον μπορεί να επανεμφανιστεί. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις με λεπτομέρειες πώς σε επηρεάζει προσωπικά η νέα θέση του πλανήτη.


ΔΙΔΥΜΟΣ
Η ανάδρομη κίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο και στον 9ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη από τις 2/5 έως τις 2/9 φέρνει στην επιφάνεια φοβίες και άγχη σε σχέση με τις σπουδές σου ή σε σχέση με κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό που σου έχουν προτείνει. Εφιάλτες ή άλλου είδους τρομακτικά όνειρα που σχετίζονται με το παρελθόν σου μπορεί να επανεμφανιστούν. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις με λεπτομέρειες πώς σε επηρεάζει προσωπικά η νέα θέση του πλανήτη.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ανάδρομη κίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο και στον 8ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη από τις 2/5 έως τις 2/9 φέρνει στην επιφάνεια φοβίες και αγωνίες σου σε σχέση με τον θάνατο, το σεξ ή κάποιες ληξιπρόθεσμες οφειλές σου προς Τραπεζικά Ιδρύματα, Ασφαλιστικούς Φορείς ή την Φορολογική Διοίκηση. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις με λεπτομέρειες πώς σε επηρεάζει προσωπικά η νέα θέση του πλανήτη.


ΛΕΩΝ
Η ανάδρομη κίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο και στον 7ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη από τις 2/5 έως τις 2/9 φέρνει στο προσκήνιο φοβίες και αγωνίες σου σε σχέση με το ταίρι σου ή κάποιον συνεργάτη σου τον οποίο δεν εμπιστεύεσαι πια. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις με λεπτομέρειες πώς σε επηρεάζει προσωπικά η νέα θέση του πλανήτη.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η ανάδρομη κίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο και στον 6ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη από τις 2/5 έως τις 2/9 φέρνει στην επιφάνεια φοβίες και αγωνίες σου σε σχέση με την υγεία σου, τις εργασιακές σου υποχρεώσεις ή και κάποια γραφειοκρατικά, διαδικαστικά θέματα της καθημερινής σου ζωής. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις με λεπτομέρειες πώς σε επηρεάζει προσωπικά η νέα θέση του πλανήτη.


ΖΥΓΟΣ 
Η ανάδρομη κίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο και στον 5ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη από τις 2/5 έως τις 2/9 αναμένεται να σηματοδοτήσει μία συνάντηση με κάποιο πρόσωπο από το ερωτικό παρελθόν σου, η οποία θα σου δημιουργήσει έντονα συναισθήματα. Αν έχεις παιδιά, δείξε την απαιτούμενη προσοχή, διότι κάποιο θέμα του παρελθόντος έρχεται ξανά στο προσκήνιο και σε αναστατώνει. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις με λεπτομέρειες πώς σε επηρεάζει προσωπικά η νέα θέση του πλανήτη.
 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η ανάδρομη κίνηση του κυβερνήτη σου Πλούτωνα στον Υδροχόο και στον 4ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη από τις 2/5 έως τις 2/9 σου δημιουργεί άγχος σε σχέση με τα μέλη της οικογένειάς σου και την ακίνητη περιουσία σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις με λεπτομέρειες πώς σε επηρεάζει προσωπικά η νέα θέση του πλανήτη.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ανάδρομη κίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο και στον 3ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη από τις 2/5 έως τις 2/9 σου δημιουργεί εμμονές και σε κάνει υπερβολικά καχύποπτο. Δεν αποκλείεται να πλάθεις στο ίδιο σου το μυαλό σενάρια συνομωσίας εις βάρος σου. Πρόσεξε γιατί τα περισσότερα από τα προαναφερθέντα σενάρια δεν  έχουν ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις με λεπτομέρειες πώς σε επηρεάζει προσωπικά η νέα θέση του πλανήτη.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ανάδρομη κίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο και στον 2ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη από τις 2/5 έως τις 2/9 σε κάνει να αισθάνεσαι ότι απειλούνται η οικονομική και η συναισθηματική σου ασφάλεια από κάτι παρελθοντικό. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις με λεπτομέρειες πώς σε επηρεάζει προσωπικά η νέα θέση του πλανήτη.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η ανάδρομη κίνηση του Πλούτωνα στο ζώδιό σου από τις 2/5 έως τις 2/9 σε κάνει να αισθάνεσαι ότι πρέπει να μεταμορφωθείς εσωτερικά αλλά το παρελθόν σου δεν στο επιτρέπει διότι σε κρατάει δέσμιο σε διάφορες καταστάσεις. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις με λεπτομέρειες πώς σε επηρεάζει προσωπικά η νέα θέση του πλανήτη.


ΙΧΘΥΕΣ
Η ανάδρομη κίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο και στον 12ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη από τις 2/5 έως τις 2/9 σε κάνει ιδιαίτερα διαισθητικό. Τα όνειρά σου μπορεί να είναι προφητικά αλλά η διάθεσή σου υπόκειται σε συχνές μεταπτώσεις καθώς παρελθοντικά τραύματα (τα οποία μέχρι πρότινος παρέμεναν θαμμένα στα βάθη του ασυνειδήτου) πιθανώς έρχονται για να ταράξουν τα ύδατά σου. Μόνο μέσω της ενδοσκόπησης, της ψυχραιμίας και της αυτοδιαχείρισης, θα μπορέσεις να θεραπεύσεις τις πληγές της ψυχής σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις με λεπτομέρειες πώς σε επηρεάζει προσωπικά η νέα θέση του πλανήτη.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter