astropedia.gr

Ανάδρομος Ποσειδώνας από την 1/7

Ανάδρομος Ποσειδώνας από την 1/7
Ο Ποσειδώνας γυρίζει φέτος ανάδρομος την πρώτη Ιουλίου στην 28η μοίρα (27ο41’) των Ιχθύων και παραμένει σε φαινομενική ανάδρομη τροχιά μέχρι και τις 6 Δεκεμβρίου, φτάνοντας στην 25η μοίρα (24ο53’) των Ιχθύων. Η ανάδρομη κίνηση του πλανήτη θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους στον μεταβλητό σταυρό (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς) και ειδικότερα αυτούς που έχουν γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου τους ή όσους έχουν πλανήτες από την 23η μοίρα του μεταβλητού σταυρού και μετά.

Η αναδρόμηση του Ποσειδώνα μας παραπέμπει σε μια περίοδο κατά την οποία η διαίσθηση και η ψυχική ευαισθησία οξύνονται και μπορούμε να αντιληφθούμε πολύ περισσότερα από όταν ο πλανήτης είναι ευθύδρομος, καθώς τώρα οι προσλαμβάνουσές μας αλλάζουν. Η οπτική που έχουμε επάνω στα πράγματα διαφοροποιείται λόγω του ότι η αντίληψη και η εσωτερική θέαση των καταστάσεων αλλάζει παρέχοντάς μας περισσότερες διαισθητικές πληροφορίες. Ακόμη και ο τρόπος που λειτουργούν οι αισθήσεις μας διευρύνεται και οξύνεται και μπορούμε να αντιληφθούμε πράγματα που μέχρι τώρα ήταν ασύλληπτα και διέφευγαν της αντίληψής και της κατανόησής μας.

Όταν είναι ανάδρομος επηρεάζει πολύ τον ψυχισμό μας και την διαίσθηση μας που την κάνει πολύ πιο έντονη, και μας οδηγεί σε έντονες συναισθηματικές υπερβολές που μπορεί να μας οδηγήσουν σε λαθεμένες επιλογές αφού λειτουργούμε ασυνείδητα και με βάση μόνο το συναίσθημα μας. Αυτή τη περίοδο γινόμαστε πιο ρομαντικοί και φιλεύσπλαχνοι κι αν δεν είμαστε προσεκτικοί μπορεί να μας εξαπατήσουν, ή κάτι που φαινόταν ιδανικό να αποδειχθεί ότι ήταν ψέμα. Είναι επίσης ένα διάστημα που μπορεί να ερωτευθούμε απόλυτα και να νιώσουμε ότι βιώνουμε την απόλυτη ταύτιση με το αγαπημένο μας πρόσωπο, σε έναν έρωτα που θυμίζει μυθιστόρημα, καθώς νιώθουμε ότι δεν έχουμε όρια στην ένωση μας με τον άλλον. Αν κάναμε τη σωστή ή λάθος εκλογή, θα φανεί όταν ο πλανήτης γυρίσει ορθόδρομος.

Είναι σημαντικό να ασχοληθούμε και να αντιμετωπίσουμε με κάποιο τρόπο τα θέματα που εμφανίζονται διαισθητικά ή όχι κατά την διάρκεια της ανάδρομης περιόδου του Ποσειδώνα, γιατί αργότερα τα ίδια θέματα θα εμφανιστούν με δυσκολότερο τρόπο, όταν ο πλανήτης ευθυδρομήσει. Αυτή την περίοδο λοιπόν, εργαζόμαστε σε εσωτερικό επίπεδο, ώστε να μην απογοητευτούμε σε εξωτερικό επίπεδο αργότερα.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Πλήρεις αναλύσεις… Ζύγισμα επιλογών και συνεπειών…
Σωστή εκτίμηση εξελίξεων…  
☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο 900 90 980 ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699


Η επιρροή του ανάδρομου Ποσειδώνα και τα ζώδια

 
ΚΡΙΟΣ
Η διαίσθησή σου μπορεί αυτό το διάστημα να ενεργοποιηθεί έντονα και θα χρειαστεί να προσπαθήσεις να διαχωρίζεις τι είναι αυτό που έχει βάση στην πραγματικότητα και τί είναι αυτό που είναι απλά στο μυαλό σου. Είναι κατάλληλη περίοδος για να ασχοληθείς με την θεραπεία του εσωτερικού σου κομματιού και να έρθεις σε επαφή με την ανάγκη σου για αγάπη και αποδοχή. Προς τον εαυτό σου και προς τους άλλους. Πώς σε επηρεάζει προσωπικά εσένα και τα σχέδιά σου ο ανάδρομος Ποσειδώνας; Μάθε καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΤΑΥΡΟΣ

Φροντίζεις αυτή την περίοδο να δώσεις ενέργεια στα δημιουργικά σου σχέδια και να μην αφήσεις τίποτα στην τύχη. Τα όνειρά σου μπορούν να αρχίζουν να υλοποιούνται αρκεί να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις και κυρίως, να πιστέψεις σε αυτά. Φίλοι από το παρελθόν μπορεί να επανακάμψουν, χρειάζεται να είσαι προσεκτικός όμως στο γιατί εμφανίζονται τώρα και κυρίως να σκεφτείς εσύ τώρα τι θέλεις και αν θέλεις συνέχεια μαζί τους. Πώς σε επηρεάζει προσωπικά εσένα και τα σχέδιά σου ο ανάδρομος Ποσειδώνας; Μάθε καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΔΙΔΥΜΟΣ

Είναι περίοδος που θα χρειαστεί να επαναπροσεγγίσεις τα ιδανικά σου γύρω από την καριέρα και την θέση σου στην κοινωνία και να εξετάσεις μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα τώρα τις επιδιώξεις σου. Μπορεί να αλλάξουν πολλά αυτό το διάστημα στην εργασία σου ή σε θέματα που σχετίζονται με κάποιον από τους γονείς σου. Είναι κατάλληλη στιγμή για να ξεκαθαρίσεις μέσα σου και να αφήσεις ανοιχτές κάποιες πιθανότητες που μέχρι τώρα απέρριπτες. Πώς σε επηρεάζει προσωπικά εσένα και τα σχέδιά σου ο ανάδρομος Ποσειδώνας; Μάθε καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ιδανική περίοδος για να ανοίξεις τους ορίζοντές σου, να αφεθείς στο κύμα της πανανθρώπινης αγάπης και να εμπνευστείς τόσο, ώστε να αλλάξεις αργότερα την ζωή σου. Το να αφεθείς είναι καλό, αρκεί βέβαια να μην λειτουργήσεις έτσι ώστε να γίνεις το θύμα τελικά. Αντιλαμβάνεσαι πολύ περισσότερα πλέον για την ανθρώπινη φύση, συμπονάς και νοιώθεις περισσότερο και πιο βαθιά και μπορείς να επανεντάξεις στην κοσμοθεωρία σου ιδέες και φιλοσοφίες που είχες κάποτε απορρίψει. Πώς σε επηρεάζει προσωπικά εσένα και τα σχέδιά σου ο ανάδρομος Ποσειδώνας; Μάθε καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΛΕΩΝ

Η περίοδος χρειάζεται προσοχή και πρέπει να ελέγξεις και να κατευθύνεις πιο συνειδητά το συναίσθημα. Θα σου δοθούν ευκαιρίες μέσα από αυτή την αναδρομή να καταλάβεις πού είναι η αλήθεια και το αμφίδρομο και πού είναι το δικό σου κόλλημα και η δική σου εμμονή/φαντασίωση. Μπορείς τώρα να απελευθερωθείς σεξουαλικά και να βιώσεις το σεξ και τον έρωτα μαζί σαν ένα πράγμα. Προσοχή στις οικονομικές δεσμεύσεις και συμφωνίες, υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης. Πώς σε επηρεάζει προσωπικά εσένα και τα σχέδιά σου ο ανάδρομος Ποσειδώνας; Μάθε καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η περίοδος μπερδεύει τα πράγματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και μπορεί να αποδειχτεί ότι άλλο έβλεπες και πίστευες και τελικά άλλο ισχύει και γίνεται. Μπορεί να αισθανθείς ευάλωτος στις ανάγκες του συντρόφου και να υποκύψεις προς χάριν της γενικότερης αρμονίας και της αγάπης που έχεις. Οι θυσίες μπορεί να επιβάλλονται στον έρωτα, αλλά δεν είναι κακό κάθε τόσο να κάνουμε ένα τσεκ με την πραγματικότητα. Πώς σε επηρεάζει προσωπικά εσένα και τα σχέδιά σου ο ανάδρομος Ποσειδώνας; Μάθε καλώντας τον αστρολόγο σου στο 114780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΖΥΓΟΣ
Η περίοδος σε βάζει σε διαδικασία να αναρωτηθείς κατά πόσο αυτό που ζεις καθημερινά έχει νόημα και αξία και ενδέχεται να τονιστούν τα στοιχεία που σε βάζουν σε τριπάκι, που σε κάνουν να κολλάς χωρίς λόγο σε πρόσωπα και καταστάσεις και που ναι μεν σου δίνουν εσωτερικό όραμα, αλλά πρακτικά σε μπερδεύουν και σου αποσυντονίζουν την καθημερινότητά σου. Είναι περίοδος που πρέπει να γειωθείς και να έρθεις σε επαφή με την πραγματικότητα και καλό είναι να φροντίσεις το σώμα σου και την ψυχή σου με τον σωστό τρόπο. Πώς σε επηρεάζει προσωπικά εσένα και τα σχέδιά σου ο ανάδρομος Ποσειδώνας; Μάθε καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα αισθηματικά σου ζητήματα έρχεται να μεταμορφώσει η αναδρομή του Ποσειδώνα και η περίοδος θέλει να γίνεις πιο αληθινός σε σχέση με τα ιδανικά του έρωτα, της αγάπης και της συνύπαρξης. Είναι μια στιγμή που αντιλαμβάνεσαι διαφορετικά τα πράγματα και τον εαυτό σου και υπάρχει έντονα η επιθυμία να ζήσεις την μαγεία της πραγματικότητας και να βιώσεις αυτά που βιώνεις στο έπακρο και στον υπερθετικό βαθμό. Ανοίγεσαι περισσότερο στο αισθηματικό κομμάτι και θες να ζήσεις τον έρωτα, ακόμη και αν αυτό σου στοιχίσει αργότερα. Πώς σε επηρεάζει προσωπικά εσένα και τα σχέδιά σου ο ανάδρομος Ποσειδώνας; Μάθε καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΟΞΟΤΗΣ

Η περίοδος σε βάζει σε διαδικασία να αναθεωρήσεις την ζωή σου και να ταξιδέψεις πολύ πίσω στον χρόνο με το μυαλό σου για να ξαναζήσεις πράγματα που σου έδωσαν δύναμη, να αναπολήσεις παλιούς έρωτες, αλλά και για να εντοπίσεις την ρίζα και την αιτία τωρινών καταστάσεων και συμπεριφορών. Είναι περίοδος που αλλάζουν οι καταστάσεις στο σπίτι σου και στην οικογένειά σου και μπορεί να σε απασχολήσουν θέματα με τους γονείς σου ή να εμπλακείς σε μπερδεμένες καταστάσεις που έχουν να κάνουν με ακίνητα ή κληρονομικά θέματα. Πώς σε επηρεάζει προσωπικά εσένα και τα σχέδιά σου ο ανάδρομος Ποσειδώνας; Μάθε καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η περίοδος μπορεί να φανεί χρήσιμη για να χαλαρώσεις και να ασχοληθείς με δικά σου θέματα που σου δίνουν ευχαρίστηση και σου τρέφουν την ψυχή σου. Ασχολείσαι με αντικείμενα που είχες αφήσεις στην άκρη μέχρι τώρα, είτε γιατί δεν ήταν εφικτό, είτε γιατί κάτι άλλο είχε μέχρι τώρα προτεραιότητα. Το να χαλαρώσεις, να ταξιδέψει το μυαλό σου ή να ασχοληθείς με την τέχνη είναι καλό, αλλά παράλληλα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και γειωμένος στην πραγματικότητα και να μην μιλάς χωρίς να είσαι σίγουρος ότι οι άλλοι δεν θα παρεξηγήσουν αυτό που λες. Πώς σε επηρεάζει προσωπικά εσένα και τα σχέδιά σου ο ανάδρομος Ποσειδώνας; Μάθε καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η περίοδος μπορεί να σου φέρει αλλαγές και διακυμάνσεις στα οικονομικά σου θέματα και η τάση είναι να θελήσεις να απολαύσεις περισσότερο την ζωή και να έρθει σε επαφή με αυτά που όντως σου μιλάνε, ακόμη και αν χρειαστεί να πληρώσεις κάτι παραπάνω. Τα έξοδα που τρέφουν την ψυχή σου είναι απαραίτητα, τα έξοδα όμως που γίνονται για κάτι χωρίς ουσία και για να καλύψουν επιφανειακές ανάγκες δεν είναι. Μπες βαθύτερα μέσα σου. Πώς σε επηρεάζει προσωπικά εσένα και τα σχέδιά σου ο ανάδρομος Ποσειδώνας; Μάθε καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΙΧΘΥΕΣ

Η περίοδος σου δίνει ώθηση από την μια πλευρά για να τολμήσεις και να φτάσεις τα όνειρά σου και τις επιθυμίες σου, από την άλλη όμως μπορεί να μπεις σε διαδικασίες που έχουν το στοιχείο της εξαπάτησης ή της αυταπάτης και της ψευδαίσθησης. Είναι πολύ δημιουργική περίοδος, αρκεί να είσαι γειωμένος στην πραγματικότητα. Πώς σε επηρεάζει προσωπικά εσένα και τα σχέδιά σου ο ανάδρομος Ποσειδώνας; Μάθε καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.