astropedia.gr

Τι είναι το Ρέικι

Τι είναι το Ρέικι
Το Ρέικι είναι μια πανάρχαια τεχνική που μπορεί να θεραπεύσει, να τονώσει και να βοηθήσει το άτομο να ισορροπήσει σε πολλά επίπεδα τον οργανισμό του και το σώμα του.

Οι 5 Αρχές του Ρέικ |

 • Μόνο για σήμερα μην ανησυχείς.
 • Μόνο για σήμερα μη θυμώσεις.
 • Μόνο για σήμερα κέρδιζε τίμια το ψωμί σου.
 • Μόνο για σήμερα τίμα τους γονείς σου,τους δασκάλους και τους γεροντότερους.
 • Μόνο για σήμερα δείξε ευγνωμοσύνη σε κάθε έμβιο ον.

Πως γίνεται
Το σύστημα του Ρέικι έχει πολλές τεχνικές και αρκετούς βαθμούς μύησης αλλά η κυριότερη και πιο αποτελεσματική τεχνική έχει να κάνει με την απλή εναπόθεση των χεριών του θεραπευτή επάνω στον θεραπευόμενο είτε απευθείας στο σώμα του είτε σε απόσταση κάποιων εκατοστών και με αυτόν τον τρόπο ο θεραπευτής- μυημένος στην τέχνη του Ρέικι λειτουργεί ως κανάλι μετάδοσης της ζωτικής ενέργειας του σύμπαντος στο σώμα του θεραπευόμενου με αποτέλεσμα την ενίσχυση ή την προστασία του ενεργειακού συστήματος του τελευταίου.

Η διαδικασία είναι χαλαρωτική και ευχάριστη και το αποτέλεσμα είναι μια κατάσταση αρμονίας, ισορροπίας και κατανόησης του εαυτού. Μην περιμένετε από την αρχή της θεραπείας να συμβούν αλλαγές γιατί δε θα συμβεί με αυτόν τον τρόπο. Οι αλλαγές στην αρχή είναι αδιόρατες και απλές όπως μια μικρή αλλαγή στη διάθεσή σας. Απλά χαλαρώστε, δεχτείτε την ενέργεια και ξεχάστε τη διαδικασία.

Μια θεραπεία Ρέικι μπορεί να συνοδεύεται και από άλλους ενισχυτικούς τρόπους εξισορρόπησης της ενέργειας όπως χρωματοθεραπεία ή αρωματοθεραπεία, αλλά αυτό δεν είναι η ουσία του Ρέικι. Το Ρέικι σχετίζεται περισσότερο με το κινέζικο σύστημα των μεσημβρινών καθώς επίσης και με το σύστημα των Τσάκρα που μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο για καθοδήγηση της θεραπείας αλλά και πάλι το Ρέικι δεν είναι αυτό. Το Ρέικι γίνεται με τη μεταφορά της Ζωτικής Ενέργειας είτε μέσα από τα χέρια είτε μέσα από την πρόθεση.

Τι Σημαίνει Ρέικι
Το Ρέικι δεν είναι θρησκεία ή κάποια αίρεση και δε χρειάζεται να πιστεύετε σε κάτι συγκεκριμένο ώστε να λειτουργήσει και  να έχετε τα αποτελέσματα που μπορείτε να έχετε. Είναι κάτι τελείως συμπαντικό και σχετίζεται με την καθαρή Ενέργεια. Η πανάρχαια αυτή τεχνική μπήκε στον σύγχρονο κόσμο από τον Δρα. Μικάο Ουσούι στις αρχές του 20ου αιώνα στην Ιαπωνία, ενώ σήμερα υπάρχει και διδάσκεται παντού στην Ευρώπη και στην Αμερική.

Η  Μύηση στο Ρέικι
Είναι κάτι που γίνεται από άνθρωπο σε άνθρωπο και δε μπορείτε να το μάθετε από τα βιβλία ή από άλλες πηγές. Όταν συμβεί, η Γνώση αυτή δε χάνεται ποτέ και ανά πάσα στιγμή θα μπορείτε μέσα από τα χέρια σας να στείλετε θεραπευτική ενέργεια παντού, όποτε εσείς το θελήσετε. Ρέικι μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας, στους δικούς σας ανθρώπους αλλά και στο ζωάκι σας ή ακόμα και στα φυτά σας! Η Ενέργεια είναι αστείρευτη και μπορείτε να κάνετε Ρέικι για όση ώρα εσείς νοιώθετε ότι χρειάζεστε.

Το Ρέικι έχει 3 βαθμούς μύησης αλλά από τον 1ο βαθμό κιόλας μπορείτε να λειτουργήσετε  θεραπευτικά είτε προς τον εαυτό σας είτε για άλλους ανθρώπους που γνωρίζετε και αγαπάτε. Στον 2ο βαθμό θα διδαχτείτε κάποια σύμβολα με τα οποία θα μπορείτε να στείλετε Ενέργεια ακόμη και σε άτομα που βρίσκονται μακριά σας και δε μπορείτε να τα αγγίξετε με τα χέρια σας. Όσο ανεβαίνετε επίπεδα θα μπορείτε να θεραπεύσετε καταστάσεις που έχουν ήδη συμβεί στο παρελθόν δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο ένα καλύτερο μέλλον! Στον 3ο βαθμό έχετε γίνει πλέον δάσκαλοι και μπορείτε να μεταφέρετε τη γνώση σε άλλους ανθρώπους.

Τι Αποτελέσματα Μπορείτε να Περιμένετε
Ασκούμενοι στο Ρέικι θα βρείτε μέσα σας τη δύναμη της (αυτο)θεραπείας τόσο στο σωματικό όσο και στο συναισθηματικό και πνευματικό επίπεδο και καθημερινά θα νοιώθετε χαρά και ευεξία μιας και η άσκησή του μειώνει τον πόνο και καθαρίζει την Αύρα από αρνητικές επιρροές και ενισχύει τη σωστή λειτουργία του σώματος. Δεν υπάρχει κανένας φόβος μήπως κάτι κάνετε λάθος ή μήπως κάτι πάει στραβά στη διαδικασία. Η ενέργεια ξέρει από μόνη της πού πρέπει να πάει, ποιο σημείο του σώματός μας έχει ανάγκη να ισορροπήσει και πόση ενέργεια χρειάζεται ακριβώς οπότε μη φοβάστε ότι θα το παρακάνετε! Κάνοντας Ρέικι γεμίζουμε Αγάπη και αυξάνεται η Διαίσθησή μας καθώς εξυψωνόμαστε πνευματικά προς το Φως.

Πιο συγκεκριμένα
 • Θα μπορέσετε να βιώνετε την κάθε στιγμή σας συνειδητά και να βλέπετε καθημερινά τη χαρά, την αγάπη και τη θετικότητα.
 • Θα αποκτήσετε μια πιο θετική στάση απέναντι στη ζωή και στους ανθρώπους.
 • Το σώμα σας θα αποτοξινωθεί από βλαβερές ουσίες αλλά και από βλαβερά συναισθήματα και σκέψεις.
 • Η υγεία σας θα αρχίσει να καλυτερεύει αν έχετε κάποιο πρόβλημα και γενικότερα θα σταθεροποιηθεί.
 • Εντελώς ‘τυχαία’ και συμπωματικά θα αρχίσουν να σας συμβαίνουν θετικά πράγματα.
 • Η ομορφιά του σώματος αλλά και του Πνεύματός σας θα αρχίσει να προσελκύει καινούργια άτομα στη ζωή σας.
 • Θα σταματήσετε να νοιώθετε ευάλωτοι και αδύναμοι μπροστά στα βάρη και στα άγχη της καθημερινότητας.
 • Θα δείτε σεβασμό και αγάπη να εκδηλώνεται προς το άτομό σας και τις προστριβές που έχετε με άλλους να απαλύνονται.
 • Άτομα που σας έχουν πικράνει θα σας  ζητήσουν συγγνώμη και σε εσάς θα είναι πιο εύκολο να κατανοήσετε και να ζητήσετε συγγνώμη επίσης.  AstraCard
  Κέρδισε χρόνο και χρήμα
  χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
  Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  

   
Newsletter