astropedia.gr

Η επίδραση των σεληνιακών εκλείψεων

Η επίδραση των σεληνιακών εκλείψεων
Οι εκλείψεις θεωρούνται πολύ σημαντικά αστρολογικά γεγονότα και φέρνουν σημαντικές αλλαγές στο πέρασμά τους. Πολλά έχουν γραφτεί για τις εκλείψεις, για το ότι αυτά τα ουράνια φαινόμενα σηματοδοτούν αρνητικά και ατυχή γεγονότα, όπως για παράδειγμα πόλεμο και φυσικές καταστροφές, αλλά αυτό δεν είναι το μοναδικό αποτέλεσμα που μπορεί να επιφέρει μια έκλειψη.

Στην πραγματικότητα, οι εκλείψεις μπορούν να σας βοηθήσουν να προβλέψετε τις μεγάλες αλλαγές που πρόκειται να συμβούν στη δική σας ζωή, αν δώσετε προσοχή στον οίκο που πέφτουν και τις όψεις που κάνουν με τους γενέθλιους πλανήτες σας. Ο οίκος που λαμβάνει χώρα η έκλειψη δείχνει σε ποιόν τομέα της ζωής σας πρόκειται να βιώσετε την αλλαγή. Όλοι οι αστρολόγοι δίνουν πολύ μεγάλη σημασία στις επιπτώσεις των εκλείψεων.

Οι εκλείψεις είναι πιο αποτελεσματικές στις χώρες όπου είναι ορατές και επηρεάζουν επίσης τις χώρες και τις πόλεις που κυβερνώνται από το ζώδιο της έκλειψης. Στις σεληνιακές εκλείψεις, τα αποτελέσματα αρχίζουν σχεδόν αμέσως να φαίνονται, σε αντίθεση με τις ηλιακές εκλείψεις όπου χρειάζεται να παρέλθουν μερικοί μήνες πριν εμφανιστούν οι μεγαλύτερες επιπτώσεις. Επίσης οι επιπτώσεις της κάθε έκλειψης εξαρτώνται από το μέγεθός της, δηλαδή αν η έκλειψη είναι ολική ή μερική.

    
Τι σας αποκαλύπτουν οι σεληνιακές εκλείψεις;

Οι σεληνιακές εκλείψεις λαμβάνουν χώρα κατά τη στιγμή της Πανσελήνου καθώς η Γη ρίχνει την σκιά της στην Σελήνη. Η Γη παρεμβάλλεται μεταξύ του Ήλιου και της Σελήνης ρίχνοντας τη σκιά της στη Σελήνη, εμποδίζοντας το φως του Ήλιου να φτάσει στη Σελήνη. Οι σεληνιακές εκλείψεις έχουν μια βαθιά επίδραση στην προσωπική και πνευματική σας ζωή και δείχνουν μια συναισθηματική αντίδραση για μια περίοδο από έξι μήνες έως και ένα έτος. Επισημαίνουν μια συναισθηματική αλλαγή σε αντίθεση με τις ηλιακές εκλείψεις που αφορούν εξωτερικές αλλαγές. Δημιουργούν μια εσωτερική αλλαγή σε πρόσωπα και καταστάσεις και συνήθως συνοδεύονται από έντονα συναισθήματα ή ακόμα και απογοήτευση αν κάνουν δυσαρμονικές όψεις (σύνοδος, τετράγωνο, αντίθεση) με ένα γενέθλιο πλανήτη σας, ειδικά αν δεν καταλαβαίνετε αυτό που προσπαθούν να σας διδάξουν.

Έτσι οι σεληνιακές εκλείψεις συμπίπτουν με προβλήματα σε έναν συγκεκριμένο τομέα της ζωής σας. Στην πραγματικότητα, δεν είναι ασυνήθιστο το γεγονός να αισθάνεστε ότι η δύναμη ή ο ενθουσιασμός σας έχουν «εκλείψει» για έξι μήνες έως ένα χρόνο στους τομείς της ζωής σας που επηρεάζονται από τη σεληνιακή έκλειψη. Ωστόσο, μπορεί να αποκαλύψετε πολλά πράγματα που ήταν κρυμμένα στο σκοτάδι από μια σεληνιακή έκλειψη. Αντί να αποθαρρύνεστε, θα πρέπει να καταλάβετε τι προσπαθεί να σας διδάξει.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Μίλησε τώρα με τους καλύτερους Αστρολόγους
☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο 900 90 980 ή στείλε SMS με τη λέξη Α1 στο 6699
 
Μια σεληνιακή έκλειψη συνήθως σας δίνει την ευκαιρία να επουλώσετε τις πληγές της ψυχής σας στον τομέα της ζωής σας που ενεργοποιείται από την έκλειψη. Μπορεί επίσης να έρθετε αντιμέτωποι περισσότερο με τα συναισθήματά σας ή τη διαίσθησή σας και όχι με τη λογική σας. Για παράδειγμα, αν μια σεληνιακή έκλειψη λαμβάνει χώρα στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων και των αξιών, μπορεί να ασχολείστε με τα χρήματα ή τα υπάρχοντά σας με έναν τρόπο περισσότερο συναισθηματικό. Μπορεί επίσης να έχετε την ευκαιρία να αναθεωρήσετε τις αξίες σας ή να έχετε μια πιο  πνευματική φιλοσοφία ως προς τα υλικά αγαθά.

Έχει παρατηρηθεί ότι οι σεληνιακές εκλείψεις είναι περισσότερο σημαντικές στους ανθρώπους που είναι περισσότερο πνευματικοί ή συναισθηματικά ευαίσθητοι. Αυτό συμβαίνει επειδή η Σελήνη σηματοδοτεί τις αναμνήσεις και το υποσυνείδητο μυαλό. Οι σεληνιακές εκλείψεις ξυπνούν τα συναισθήματα και τη διαίσθηση περισσότερο στα άτομα που είναι Καρκίνοι ή έχουν τον Ωροσκόπο ή τη Σελήνη στον Καρκίνο ή έχουν γεννηθεί με Νέα Σελήνη ή Πανσέληνο ή με έκλειψη. Περαιτέρω, έχει βρεθεί ότι τα αποτελέσματα των σεληνιακών εκλείψεων που λαμβάνουν χώρα σε σταθερά ζώδια (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος) έχουν μόνιμη επίδραση.

Στην περίπτωση των μεταβλητών ζωδίων (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύς) οι επιπτώσεις θα είναι σύντομες και θα τελειώσουν σύντομα. Στα παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως) οι επιπτώσεις θα αρχίσουν γρήγορα, διαρκούν περισσότερο, αλλά θα έχουν διακοπές, δηλαδή συνεχίζονται για κάποιο διάστημα, ξαφνικά σταματούν και στη συνέχεια αρχίζουν και πάλι.

Πώς σας επηρεάζει προσωπικά μια σεληνιακή έκλειψη;
Σε ποιους τομείς της ζωής σας τα συναισθήματα και οι αναμνήσεις σας αναζωπυρώνονται;
 
Για να βρείτε τις απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα, εντοπίστε τη θέση του Ήλιου και της Σελήνης κατά την έκλειψη από ζώδιο και οίκο στο γενέθλιο χάρτη σας. Αυτοί οι οίκοι θα σας αποκαλύψουν στοιχεία σχετικά με τα γεγονότα που θα συμβούν στους επόμενους έξι μήνες. Επίσης, δώστε προσοχή σε τυχόν πλανήτες που κάνουν όψεις με την έκλειψη. Η ανοχή δεν πρέπει να είναι περισσότερη από 2-3 μοίρες.

Εάν η σεληνιακή έκλειψη είναι σε σύνοδο, εξάγωνο, τρίγωνο, τετράγωνο ή αντίθεση με ένα γενέθλιο πλανήτη σας ή τον Ωροσκόπο ή το Μεσουράνημα, οι δραστηριότητες που σηματοδοτούνται από αυτόν τον πλανήτη ή σημείο θα έχουν ιδιαίτερη έμφαση στη ζωή σας κατά τη διάρκεια των επόμενων 6 μηνών. Ιδιαίτερα σημαντικοί είναι οι πλανήτες ή ο Ωροσκόπος ή το Μεσουράνημα που βρίσκονται σε σύνοδο, τετράγωνο ή αντίθεση με τη σεληνιακή έκλειψη, οπότε δώστε προσοχή.

Το Σύμπαν σας στέλνει ένα σημαντικό μήνυμα και δεν πρέπει να το χάσετε! Πλανήτες που είναι σε σύνοδο με την έκλειψη είναι ιδιαίτερα σημαντικοί για τα επερχόμενα γεγονότα. Εάν για παράδειγμα η έκλειψη είναι σε σύνοδο με τον κυβερνήτη του εβδόμου οίκου σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, μπορεί να υπάρχουν ζητήματα με μια ερωτική σχέση ή συνεργασία που χρήζουν της προσοχής σας.

Επίσης, έχετε κατά νου ότι όταν πρόκειται να λάβει χώρα ένα σημαντικό γεγονός στη ζωή σας, συχνά θα υπάρχουν περισσότερα από ένα αστρολογικά φαινόμενα που συμβαίνουν την ίδια χρονική στιγμή. Είναι επίσης σύνηθες το γεγονός ότι μια σεληνιακή έκλειψη μπορεί να παράγει λίγα ή καθόλου αποτελέσματα κατά τη χρονική στιγμή που συμβαίνει, αλλά αρκετό καιρό αργότερα.

Οι πιο συνήθεις χρονικές περίοδοι φαίνεται να είναι όταν ο Ήλιος από διέλευση κάνει τετράγωνο με τη μοίρα της σεληνιακής έκλειψης, δηλαδή τρεις μήνες μετά την ημέρα της έκλειψης ή όταν ένας πλανήτης, ιδιαίτερα ο Άρης, διέρχεται από το σημείο της έκλειψης. Οι σεληνιακές εκλείψεις σάς ζητούν να αλλάξετε τα καταστροφικά συναισθηματικά πρότυπα της ζωής σας, όπως τις σχέσεις ή τις εξαρτήσεις που δηλητηριάζουν την ψυχή σας.

Από την αντίθετη πλευρά, μια σεληνιακή έκλειψη μπορεί να φέρει ανασφάλεια ή ακόμα και σύγχυση στην προσωπική σας ζωή. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι τα πάντα συμβαίνουν για κάποιο λόγο, ανεξάρτητα του γεγονότος ότι δημιουργείται άγχος ή σύγχυση από τα γεγονότα που βγαίνουν στην επιφάνεια. Οι εκλείψεις έχουν σχεδιαστεί από το σύμπαν για να αλλάξουν τη ζωή σας προς το καλύτερο. Να θυμάστε ότι χωρίς αλλαγή, δεν υπάρξει ανάπτυξη.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter