astropedia.gr

Ταρώ προβλέψεις - Ιούνιος 2023

Ταρώ προβλέψεις - Ιούνιος 2023
Η κάρτα του μήνα μας προδιαθέτει για μια περίοδο ενθουσιασμού και δυναμισμού όπου κυριαρχεί το πάθος στις επαγγελματικές μας κινήσεις και ο αισθησιασμός στην προσωπική μας ζωή. Οι συνθήκες αλλάζουν γρήγορα και αυτό δημιουργεί ένταση που όμως είναι δημιουργική και μας ωθεί να ζήσουμε την ζωή σαν μια περιπέτεια, να εξερευνήσουμε, να ρισκάρουμε και να τολμήσουμε. Σαφώς πρόκειται για μια δημιουργική και ζωντανή περίοδο και τα αποτελέσματα μπορούν να μας δικαιώσουν και να μας ικανοποιήσουν, αρκεί βέβαια να αποφύγουμε να λειτουργήσουμε εντελώς παρορμητικά και χωρίς σκέψη ή να αφήσουμε την ορμή και το πάθος να γίνουν υπερδιέγερση και θυμός και μέσα από μια επιθετική και ευέξαπτη στάση να οδηγηθούμε στην καταστροφή.Η κάρτα του μήνα είναι ο Βασιλιάς Ράβδος

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ 
Η Ταρώ σου μιλάει! Άκουσε την… 
και κινήσου ανάλογα με τη συμβουλή που θα σου δώσει!  
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760 
 Από Κύπρο 900 90 980  ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699ΚΡΙΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 6 Κύπελλο
Ο μήνας φέρνει στο προσκήνιο σκέψεις και πρόσωπα από το παρελθόν και τώρα εσύ καλείσαι να διακρίνεις τι είναι ακόμη πραγματικό και εφικτό και τι είναι απλά μια ωραία ανάμνηση που πρέπει να μείνει πίσω.. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΤΑΥΡΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Ακόλουθος Πεντάκτινο
Αυτόν τον μήνα σου δίνονται ευκαιρίες να κερδίσεις σε υλικό αλλά και σε πνευματικό επίπεδο και τώρα μπορείς να πετύχεις κάτι που έχει αξία για σένα. Δέχεσαι ενδιαφέρουσες προτάσεις και ο μήνας φέρνει συναντήσεις που είναι χρήσιμες και άνοδο στα επαγγελματικά σου. Μην μένεις μόνο στην υλική επιτυχία όμως και αύξησε και το πνευματικό σου ταμείο. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΔΙΔΥΜΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι η Βασίλισσα Ράβδος
Ένας ευχάριστος μήνας με αισιοδοξία και χαρά. Βρίσκεις την κατανόηση που χρειάζεσαι και ταυτόχρονα είσαι και εσύ κατανοητικός και υποστηρικτικός με τους άλλους, πράγμα που οδηγεί αυτή την περίοδο σε καλές σχέσεις με το περιβάλλον σου, χωρίς όμως να χάνεις την ανεξαρτησία σου και την αυτονομία σου. Στα ερωτικά, ο μήνας φέρνει έντονο πάθος, αλλά και μια αδιάλλακτη και κυριαρχική τάση. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 2 Κύπελο
Ο μήνας ξεκινά με μια θετική κάρτα που υπόσχεται καλές και τρυφερές εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή που θα βοηθήσουν την σχέση σου να προχωρήσει θετικότερα και με περισσότερη αγάπη και κατανόηση ή αν είσαι μόνος, ο μήνας σου παρέχει ευκαιρίες να έχεις μια καλή και πολύ ενδιαφέρουσα καινούργια γνωριμία. Μην κρύβεις όμως πράγματα εσύ ο ίδιος και αντιμετώπισε χωρίς υποκρισία τις καταστάσεις, τόσο στα προσωπικά σου, όσο και σε θέματα συνεργασιών.
Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΛΕΩΝ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 9 Πεντάκτινο
Ο μήνας φέρνει επιτυχία και κέρδη και μπορείς τώρα να αναπτύξεις περισσότερο την εμπιστοσύνη που δείχνεις στους άλλους και να σταματήσεις να τροφοδοτείς τις άσχημες σκέψεις που σε οδηγούν σε ζήλια και μοναξιά. Ο μήνας φέρνει γεγονότα ευχάριστα και η ζωή σου μπορεί να γίνει αρκετά απολαυστική, αν το αφήσεις να συμβεί. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Άσσος Πεντάκτινο
Ένας δυνατός μήνας αρχίζει ο οποίος σου δίνει την ευκαιρία να αποκτήσεις και μέσα από την τύχη, αλλά και μέσα από την δική σου σκληρή δουλειά, τα υλικά οφέλη που χρειάζεσαι και επιθυμείς. Η αντίληψή σου μεγαλώνει και μπορείς τώρα να δεις ακόμη πιο σφαιρικά τα πράγματα, πράγμα που σε βοηθάει σε όλους τους τομείς. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΖΥΓΟΣ 
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 8 Ράβδος
Μια θετική κάρτα που μιλάει για έναν μήνα με γρήγορα γεγονότα και εξελίξεις που σε φέρνουν πιο κοντά στην επιτυχία και στην ολοκλήρωση. Χρειάζεται να προσέξεις να μην βιάζεσαι αυτόν τον μήνα και να μην υπερβάλλεις γιατί θα υπάρξουν απώλειες και δεν θα μπορέσεις να εστιάσεις όλη σου την ενέργεια σωστά στους στόχους σου. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 10 Κύπελλο

Ο μήνας είναι θετικός και τα γεγονότα σε οδηγούν στην ευτυχία και την ολοκλήρωση και στα επαγγελματικά σου, αλλά κυρίως στην προσωπική σου ζωή, στην οικογένεια και τις σχέσεις σου. Η περίοδος σου παρέχει προστασία και μπορείς να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΤΟΞΟΤΗΣ
 
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 7 Ράβδος
Ο μήνας έχει δυσκολίες και ανταγωνισμούς, αλλά ο δρόμος σου είναι ανοιχτός και βρίσκεσαι σε πλεονεκτικότερη θέση καθώς γνωρίζεις τον αντίπαλο και πώς κινείται. Τα εμπόδια και οι λεκτικές απειλές είναι αναμενόμενες, αλλά εσύ ξέρεις πολύ καλά πώς να τις χειριστείς. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 3 Κύπελλο
Ο μήνας είναι θετικός και φέρνει χαρά και αρμονία στην ζωή σου, κάτι που μπορεί να σου είχε λείψει το προηγούμενο διάστημα.. Η τύχη σε ευνοεί και τα οικονομικά σου έχουν βελτίωση, ενώ στα αισθηματικά το κλίμα είναι επίσης θετικό, αλλά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε σχέση με τρίτα πρόσωπα. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Άσσος Ξίφος
Μια πάρα πολύ δυνατή κάρτα πέφτει για τον μήνα κατά την διάρκεια του οποίου θα καταφέρεις να μάθεις την αλήθεια για οτιδήποτε σε απασχολεί και θα έχεις την πνευματική διαύγεια που είναι απαραίτητη για να πάρεις τις αποφάσεις που χρειάζονται ώστε να ξεκαθαρίσουν πολλές καταστάσεις. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΙΧΘΥΕΣ  
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 5 Κύπελλο
Ο μήνας μπορεί να φέρει μια μικρή μελαγχολία και να νοιώσεις ότι δεν έχεις την δύναμη να πετύχεις αυτά που θέλεις να πετύχεις, όμως δεν θα αφήσεις τελικά τίποτε να σε πάρει από κάτω και για άλλη μια φορά εσύ θα μοιράσεις την τράπουλα και θα κάνεις την απογοήτευση  επιτυχία! Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter