astropedia.gr

Ταρώ προβλέψεις - Ιούνιος 2024

Ταρώ προβλέψεις - Ιούνιος 2024
Η κάρτα του μήνα είναι το 10 Πεντάκτινο
Οι προσπάθειες και οι κινήσεις που κάναμε τον προηγούμενο μήνα έρχονται τώρα να δώσουν αποτελέσματα και να μπορέσουμε να έχουμε μια πιο σταθερή βάση κάτω από τα πόδια μας σε θέματα οικονομικά και πρακτικά. Μπορούμε λοιπόν να νιώσουμε ασφάλεια και δεν χρειάζεται τόσο πολύ πλέον η υπερβολική ενασχόληση με τα υλικά θέματα σε σημείο που να αγχωνόμαστε και να ανησυχούμε. Αυτόν τον μήνα όμως έχει σημασία για εμάς η εντύπωση που δίνουμε στους άλλους και γενικότερα η θέση μας και ο ρόλος μας στην κοινωνία.

Μην μένεις στα γενικά που αφορούν όλους! Είμαι η Ανθή Ρήγα και σε περιμένω για να σου δώσω ακριβείς απαντήσεις στα συγκεκριμένα ερωτήματα που έχεις και να σε βοηθήσω να βρεις λύσεις για οποιοδήποτε επαγγελματικό η προσωπικό θέμα σε απασχολεί.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ 
Η Ταρώ σου μιλάει! Άκουσε την… 
κινήσου ανάλογα με τη συμβουλή που θα σου δώσει!  
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760 
 Από Κύπρο 900 90 980  ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699ΚΡΙΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Άσσος Κύπελο
Μια υπέροχη κάρτα για να ξεκινήσει όμορφα ο μήνας! Ο Άσσος των Κυπέλων φυσικά και προμηνύει θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά σου και μια νέα αρχή μπορεί να γίνει σε αυτόν τον τομέα, αλλά δεν μένει μόνο σε αυτό. Το δώρο της αγάπης. Η εσωτερική γαλήνη και η βαθιά ευτυχία που μπορείς να βιώσεις αυτόν τον μήνα προέρχονται και από τις συνεργασίες σου στα επαγγελματικά ή από την αφοσίωση και την πίστης σου στα δικά σου ταλέντα. Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον με λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και άφησε την Ταρώ να σε οδηγήσει..


ΤΑΥΡΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 8 Ράβδος
Οι εξελίξεις αυτόν τον μήνα τρέχουν και τα πράγματα κινούνται με μεγάλη ταχύτητα. Η κίνηση που υπάρχει μπορεί να σε αγχώσει ή να σε κάνει να σκεφτείς πως δεν τα προλαβαίνεις όλα ή πως δεν έχεις αυτό που χρειάζεται.. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες και να οργανώσεις καλύτερα τις κινήσεις σου. Σε περιμένουν απρόσμενες επιτυχίες και ακόμη και τα βέλη του έρωτα μπορούν να σε φτάσουν αυτόν τον μήνα. Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον με λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και άφησε την Ταρώ να σε οδηγήσει..


ΔΙΔΥΜΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 5 Κύπελο
Η κάρτα αναφέρεται σε δύσκολες καταστάσεις που έχουν πόνο και απογοήτευση και αυτόν τον μήνα χρειάζεται να αποχωριστείς ή να αφήσεις πίσω σου κάτι ή κάποιον ώστε να μπορέσεις να συνεχίσεις μπροστά. Η κάρτα που έχει πέσει σου λέει ότι η ελπίδα για κάτι καλύτερο υπάρχει, αρκεί να μπορέσεις να την βρεις και να μην κρατήσεις στάση αδράνειας απέναντι στα γεγονότα. Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον με λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και άφησε την Ταρώ να σε οδηγήσει..


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 4 Ξίφος
Αυτόν τον μήνα χρειάζεται να προσέξεις την υγεία σου, την σωματική αλλά κυρίως την ψυχολογική σου ισορροπία και να αποφύγεις συνθήκες, πρόσωπα και καταστάσεις που σε αγχώνουν και σε εξαντλούν. Απομονώσου από στρεσογόνες συνθήκες χωρίς όμως να κόβεις ταυτόχρονα και τις γέφυρες επικοινωνίας που χρειάζονται. Ο φόβος να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα αυτόν τον μήνα μπορεί να πάρει το πάνω χέρι, εσύ όμως δεν πρέπει να αφήσεις να συμβεί αυτό. Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον με λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και άφησε την Ταρώ να σε οδηγήσει..


ΛΕΩΝ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 7 Πεντάκτινο
Είναι περίοδος που είναι απαραίτητη η αναδόμηση της ζωής σου και να καταλάβεις τι είναι αυτό από το οποίο εξαρτάσαι ακόμη και δεν σε αφήνει να προχωρήσεις πιο ελεύθερα στην ζωή σου. Ο φόβος ή η απομόνωση δεν είναι μέρος του σχεδίου της ζωής σου! Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον με λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και άφησε την Ταρώ να σε οδηγήσει..


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 10 Πεντάκτινο
Αυτόν τον μήνα συνειδητοποιείς ότι η υπερβολική ενασχόληση με την υλική πλευρά της ζωής δεν φέρνει τελικά την ευτυχία και πως ήδη έχεις την επιτυχία και τα πλούτη που χρειάζεσαι, κυριολεκτικά ή μεταφορικά. Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον με λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και άφησε την Ταρώ να σε οδηγήσει..


ΖΥΓΟΣ 
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Μάγος
Η περίοδος σε γεμίζει ενέργεια και αποφασιστικότητα για να πετύχεις τους σκοπούς σου και να καταφέρεις αυτό που δεν έχεις καταφέρει μέχρι τώρα. Φρόντισε να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά όμως γιατί κάποιος μάλλον δεν είναι με το μέρος σου και έχει την δική του ατζέντα… Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον με λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και άφησε την Ταρώ να σε οδηγήσει..


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 4 Κύπελο
Αδυνατείς να χρησιμοποιήσεις τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται και προσκολλάσαι σε αυτό που έχεις χωρίς να μπορείς να εκμεταλλευτείς αυτό που υπάρχει και σου δίνεται. Το μυαλό σου φαντάζεται πράγματα και ανησυχείς ή πεισμώνεις και η διάθεση σου πέφτει, κλείνεσαι και δεν θες να μιλήσεις με κανέναν. Βγες το συντομότερο δυνατόν από αυτό το τριπάκι που δεν σου κάνει καλό! Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον με λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και άφησε την Ταρώ να σε οδηγήσει..


ΤΟΞΟΤΗΣ

Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 3 Ξίφος
Ο μήνας μπορεί να σε απογοητεύσει και να σε φέρει ενώπιον μιας σημαντικής απόφασης που πρέπει να παρθεί και είναι δύσκολη, αλλά ταυτόχρονα ξέρεις μέσα σου ότι θα σε απελευθερώσει και θα κάνει το μαρτύριό σου να σταματήσει. Είναι μια μεταβατική περίοδος, λειτούργησε ψύχραιμα και μην αφήνεις τα συναισθήματα να εκτοπίζουν την λογική. Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον με λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και άφησε την Ταρώ να σε οδηγήσει..


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 6 Ξίφος
Ο μήνας σου δίνει ευκαιρίες να αναζητήσεις νέους ορίζοντες και να μεταβείς από δύσκολες καταστάσεις. Αυτήν την περίοδο τίποτα δεν είναι προαποφασισμένο και έχεις την δυνατότητα να βρεις την ισορροπία ανάμεσα σε συναίσθημα και λογική και να βγεις από την παρατεταμένη θλίψη της τελευταίας περιόδου. Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον με λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και άφησε την Ταρώ να σε οδηγήσει..


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Κρεμασμένος
Ο μήνας σε καλεί να δείξεις υπομονή και να μην προβείς ακόμη σε ενέργειες γιατί οι συνθήκες και οι καταστάσεις σε θέλουν ακόμη στο έλεος των άλλων και των διαθέσεών τους. Χρειάζεται να ελιχθείς όσον το δυνατόν πιο έξυπνα αυτή την περίοδο και φρόντισε να προσέξεις τα οικονομικά σου γιατί ο μήνας δεν ευνοεί καθόλου αυτόν τον τομέα. Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον με λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και άφησε την Ταρώ να σε οδηγήσει..


ΙΧΘΥΕΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Ιππότης Ξίφος
Ο μήνας σε θέλει σε μια κατάσταση συνεχούς πνευματικής εγρήγορσης και χρειάζεται οι στόχοι σου να είναι συγκεκριμένοι και η σκέψη σου να λειτουργεί με ακρίβεια και προσοχή στην λεπτομέρεια. Προσπάθησε να αποφύγεις τις κακοτοπιές και τις συγκρούσεις που θα υπάρξουν αυτόν τον μήνα με πρόσωπα δικά σου ή με συνεργάτες και την επιθετική κριτική ή την ειρωνεία που θα δεχτείς. Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον με λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και άφησε την Ταρώ να σε οδηγήσει..

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  
Newsletter