astropedia.gr

Ταρώ - Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου

Ταρώ - Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου
Μηνιαίες τάσεις Ταρώ από την Ανθή Ρήγα

ASTRACARD
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e-shop στο https://astracard.gr/shop Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  


Η κάρτα του μήνα είναι η Βασίλισσα Ράβδος

Κυριαρχεί το πάθος, η αισιοδοξία και η χαρά για την ζωή. Επιχειρηματικά σχέδια, εγρήγορση και παιχνίδι στις σχέσεις, ζωτικότητα, αλλά και σε κάποιο βαθμό αδιάλλακτη στάση και χειριστικές ενέργειες που σκοπό έχουν την επιβεβαίωση μέσω της κυριαρχίας.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Η Ταρώ σου μιλάει! Άκουσε την…
και κινήσου ανάλογα με τη συμβουλή που θα σου δώσει!
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980 

ΚΡΙΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 2 Κύπελο

Μια πολύ καλή κάρτα περιγράφει την ενέργεια του μήνα η οποία μιλά για συναντήσεις, ένωση μέσα από αγάπη, ειλικρίνεια και πάθος. Μίλησε με τον ταρωμάντη σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να μάθεις λεπτομέρειες γιατί τα γενικά δεν ισχύουν απαραίτητα για σένα προσωπικά και πάντα υπάρχουν ανατροπές.

ΤΑΥΡΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Θάνατος

Ο μήνας είναι πολύ σημαντικός και οι αποφάσεις που θα πάρεις ίσως κρίνουν ένα μεγάλο διάστημα μετά και να φέρουν μόνιμα αποτελέσματα. Είναι μια περίοδος απαιτητική και πολλά πράγματα κάνουν τον κύκλο τους ή και εσύ ακόμη έχεις την ανάγκη πλέον να τελειώσεις καταστάσεις που σε πιέζουν ή σε βαραίνουν. Μίλησε με τον ταρωμάντη σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, επειγόντως για να βρεις τον καλύτερο τρόπο για να κάνεις αυτό που θέλεις. Μαζί με τα ξερά δεν χρειάζεται να κάψεις και τα χλωρά..

ΔΙΔΥΜΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι η Βασίλισσα Κύπελο

Ο μήνας υπόσχεται δημιουργικότητα, διαίσθηση και δράση μέσα από το συναίσθημα. Ο ταρωμάντης σου βέβαια στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, θα σου πει αν το αποτέλεσμα θα είναι καλό ή αν πρέπει να προσέξεις και να μετριάσεις το υπερβολικό συναίσθημα για να έχεις επιτυχία. Προσοχή σε άτομα που θέλουν να σε εκμεταλλευτούν και να σε ξελογιάσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Αρχιερέας

Ένας θετικός και υποστηρικτικός μήνας για τις επιθυμίες και τα σχέδιά σου. Βρίσκεις την βοήθεια που χρειάζεσαι από φίλους και από το περιβάλλον σου και γενικότερα παίρνεις συμβουλές που είναι χρήσιμες και καλό είναι να τις ακολουθήσεις. Χρήσιμες συμβουλές θα πάρεις και από τον ταρωμάντη σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, ο οποίος θα σε βοηθήσει να πάρεις τις καλύτερες αποφάσεις για τα θέματα που σε απασχολούν.

ΛΕΩΝ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Ακόλουθος Ξίφος

Ο μήνας παρέχει ευκαιρίες για ξεκαθαρίσματα κυριολεκτικά ή του μυαλού και ασκείς κριτική σε αυτά που συμβαίνουν φέρνοντας ίσως σε δύσκολη θέση το περιβάλλον σου. Η άσκηση της λογικής είναι σημαντική αυτή την περίοδο και ο ταρωμάντης σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, μπορεί να σε βοηθήσει να κρατήσεις τις ισορροπίες, αλλά και να αντιμετωπίσεις τα θέματα και να δώσεις τις λύσεις που θες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 9 Ράβδος

Είναι μήνας κατά τον οποίο λειτουργείς με επιφύλαξη και κρατάς αμυντική στάση απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις, θέλοντας κυρίως να διατηρήσεις την ασφάλεια που σου παρέχει το γνωστό και το δοκιμασμένο. Μίλησε με τον ταρωμάντη σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να καταλάβεις περισσότερα και να σταματήσεις να λειτουργείς με βάση παλιές, απειλητικές εμπειρίες.

ΖΥΓΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Άσσος των Κυπέλων

Αυτός ο μήνας κρύβει μια τεράστια συναισθηματική ευκαιρία για τύχη και αγάπη και φέρνει ένα δώρο ευτυχίας. Μπορείς τώρα να υλοποιήσεις ένα σημαντικό και σπουδαίο στόχο σου και με την βοήθεια του ταρωμάντη σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, θα μπορέσεις να προσαρμόσεις τις συνθήκες προς όφελός σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Διάβολος

Περίεργος, ενδιαφέροντας και ελαφρώς επικίνδυνος ο μήνας, καθώς βρίσκεσαι στο σημείο να ενδώσεις σε κάτι που είναι πολύ πιο ισχυρό από σένα. Φαίνεται καλό στο τώρα, αλλά ποιος ξέρει αν είναι καλό και για την ψυχή σου αργότερα; Κάνεις τις σωστές επιλογές; Μόνο ο ταρωμάντης σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, έχει τις απαντήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 2 Ξίφος

Η αμφιβολία και η ανασφάλεια χτυπάνε την πόρτα σου αυτόν τον μήνα και η έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό σου δεν σε αφήνει να κάνεις κινήσεις και να προχωρήσεις λύνοντας τα θέματά σου. Ο ταρωμάντης σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, μπορεί να σε βοηθήσει να χρησιμοποιήσεις την λογική, αλλά και το συναίσθημα και να εμπλακείς, γιατί διαφορετικά τίποτε δεν λύνεται..

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 4 Πεντάκτινο

Οι προσκολλήσεις και οι εξαρτήσεις παίζουν με το μυαλό σου αυτόν τον μήνα και ο βαθμός της ελευθερίας που έχεις στις κινήσεις και τις αποφάσεις σου περιορίζεται. Δεν είναι μόνο τα εξωτερικά εμπόδια, είναι και η δική σου στάση απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις. Επιβάλλεται να μιλήσεις με τον ταρωμάντη σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να μην απομονωθείς πλήρως και χάσεις το παιχνίδι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι η Δύναμη

Δυναμικός μήνας που σου δίνει το δικαίωμα να επιδιώξεις τα θέλω σου, να κυνηγήσεις τους στόχους σου και τελικά να πετύχεις με την δική σου δύναμη και αξία. Τα ερωτικά θέματα από την άλλη ίσως έχουν φύγει από τον έλεγχό σου και καλό είναι να μιλήσεις με τον ταρωμάντη σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να δεις πώς πρέπει να κινηθείς καλύτερα.

ΙΧΘΥΕΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 9 Ξίφος

Το αίσθημα ενοχής και οι φόβοι ή οι ανησυχίες που έχεις για άτομα που αγαπάς δεν σε αφήνουν αυτόν τον μήνα να ζήσεις δημιουργικά την ζωή σου και η βοήθεια του ταρωμάντη σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, θα αποδεχτεί πολύτιμη. Δεν μπορείς να ζεις μέσα από τα προβλήματα των άλλων και η υπερβολική απελπισία δεν είναι η λύση για τίποτα. Newsletter