astropedia.gr

Ταύρος - 6 λόγοι για να καμαρώνεις

Ταύρος - 6 λόγοι για να καμαρώνεις
Το ξέρεις και εσύ, αγαπημένε μου Ταύρε, το ξέρω και εγώ, πως μια δόση ξεροκεφαλιάς και πείσματος σου περισσεύει όσο να ‘ναι… Επίσης, ίσως να ξεπερνάς τον μέσο όρο στον βαθμό κτητικότητας και ζήλιας που σε διακατέχει. Αλλά τα σύκα-σύκα και η σκάφη-σκάφη! Έχεις τόσα υπέροχα άλλα καλά, που τι να μας πουν τα παραπάνω…δεν φτουράνε! Γι’ αυτό και μπορείς να αισθάνεσαι περήφανος που είσαι Ταύρος, για τους παρακάτω λόγους
 
1. Είσαι Κροίσος και Σπαρτιάτης μαζί

Σου αρέσουν οι απολαύσεις, οι ανέσεις, η χλιδή, τα μεγαλεία, οι ευκολίες μιας πλουσιοπάροχης ζωής. Ένα πολυτελές εστιατόριο, με υπέροχα λουκούλλεια  πιάτα στο τραπέζι και καλαίσθητη διακόσμηση, είναι το φυσικό σου στέκι. Ομοίως, αγαπάς τα ακριβά και επώνυμα ρούχα, τα ωραία αρώματα, εκείνο το ξενοδοχείο με τις όσες περισσότερες ευκολίες στις ανέσεις του, το καλό κρασί και τον ενδιαφέροντα πίνακα ζωγραφικής που κρέμεται στον ακριβό τοίχο της έπαυλής σου. Λάτρης των αγαθών και των απολαύσεων με φυσική κλίση στο καλό γούστο. Αυτό όμως που ελάχιστοι ίσως ξέρουν για σένα, είναι ότι μπορείς να ζήσεις και με τα λίγα. Τα πολύ λίγα! Τα τόσα λίγα, που κάποιοι άλλοι, πραγματικά θα δυσκολεύονταν αφόρητα να ζήσουν έστω και για δύο μέρες. Εσύ, μπορείς! Μπορείς να ζήσεις λιτά και απέριττα. Σπαρτιάτικα εντελώς!

2. Είσαι βράχος σταθερότητας και αξιοπιστίας
«Όπου φυσάει ο άνεμος, πάω», λέει το τραγούδι. Εσύ;! Όχι, βέβαια. Για σένα είναι σημαντικό και αξία ζωής σου, να είσαι σταθερός στις απόψεις σου και στις γνώμες σου, και δεν τις αλλάζεις ανάλογα τη φορά του ανέμου. Οι άνθρωποι γύρω σου, μπορούν να στηρίζονται στην αξιοπιστία σου, σε όποιο περιβάλλον : στο φιλικό σου, στο επαγγελματικό σου, στο οικογενειακό σου, ή/και στο κρεβάτι σου… Μπορείς να εξισορροπείς καταστάσεις και άτομα, και χωρίς να αποδιοργανώνεις, να δημιουργείς τις συνθήκες για σταθερότητα. Είσαι, άλλωστε, το στοιχείο της σταθερότητας και της ηρεμίας στο ζωδιακό. Και αυτό δεν είναι τυχαίο!

3.  Είσαι η προσωποποίηση της ηρεμίας
Θα μπορούσες να είσαι άριστος δάσκαλος για όλους όσους τρέχουν και δεν φτάνουν και ζουν μέσα στο άγχος, στα ψυχοσωματικά και στα αυτόνομά. Ξέρεις πως να μην αγχώνεσαι και να κινείσαι με υπομονή και χαλαρότητα μέσα στο στρες της καθημερινότητας. Δεν χαλάς τη ζαχαρένια σου για ασήμαντες αιτίες. Γνωρίζεις καλά πόσο σημαντικό είναι να κάνεις ένα βήμα τη φορά στο καθετί και προτιμάς να αργήσεις –μεταφορικά και κυριολεκτικά- αλλά να φτάσεις στα σίγουρα, παρά να τρέξεις και να σωριαστείς. Κατέχεις μεγάλα ψυχικά αποθέματα και υπομονή για να υποστείς πολλά, αλλά προτιμάς την ησυχία σου και την ηρεμία σου και με αυτές τις αρετές πορεύεσαι.

4. Δεν πετάς στα σύννεφα
Σε κανέναν ρόλο σου μέσα στη ζωή, δεν περιμένεις από άλλους και άλλα για να προοδεύσεις. Σηκώνεις τα μανίκια και με προσήλωση αφιερώνεσαι στον εκάστοτε στόχο σου. Αφοσιώνεσαι με σώμα και ψυχή σε αυτό που έχεις επιλέξει για να ζήσεις, στον οποιοδήποτε τομέα. Δεν περιμένεις να πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, ούτε να συνωμοτήσει το σύμπαν. Με το κεφάλι μέσα, θα κάνεις ακριβώς αυτό που χρειάζεται, με επιμονή, με εργατικότητα, και με πείσμα (να που το πείσμα δεν είναι πάντα κακό!), θα δουλέψεις γι’ αυτό που θες. Δεν έχεις αυταπάτες, και χωρίς να πελαγώνεις ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για την επίτευξη του στόχου σου. Με δύναμη θέλησης και με τεράστιες ποσότητες αποφασιστικότητας θα σταθείς απέναντι στις δυσκολίες και στα εμπόδια, και χωρίς ηττοπάθειες και τα συναφή, θα παλέψεις εσύ και μόνος σου, γιατί ξέρεις πως μόνο εσύ είσαι για σένα. Δεν πετάς στα σύννεφα και δεν παραμυθιάζεσαι.

5. Είσαι ένας λούτρινος αγκαλίτσας

Φιλήδονος και ερωτιάρης στο τομέα των αισθηματικών σου, και δοτικός οικογενειάρχης όταν φτιάξεις το σπιτικό σου. Σου αρέσει να μοιράζεσαι ζεστές συντροφικές στιγμές και αγκαλιές, με τα πρόσωπα που έχεις στην καρδιά σου. Μπορείς να γίνεις εσύ ολόκληρος μια γλυκιά και τρυφερή λούτρινη αγκαλιά για τον σύντροφό σου, για το παιδί σου, το γονιό σου, το φίλο σου. Αυτή είναι η «άλλη» πλευρά του πείσματος και της ξεροκεφαλιάς σου : η αφοσίωση και η μέχρι εξαντλήσεως συναισθηματική δοτικότητα για τα πρόσωπα που έχεις επιλέξει να έχεις δίπλα σου.

6. Η σπιρτάδα στο κρεβάτι
Η ήρεμη κατά τ’ άλλα φύση σου, κάνει μια ανατροπή όταν έρχεται να σταθεί μπροστά στον έρωτα. Εκεί κάνεις την έκπληξη και γίνεσαι σπίρτο καιγόμενο, γεμάτος όρεξη, ακούραστος, ευφάνταστος και χωρίς αναστολές παρτενέρ. Αισθησιακός και ερωτικός. Ίσως ένας από τους πιο αισθησιακούς παρτενέρ στο ζωδιακό. Βέβαια, πολύ σημαντικό για σένα ώστε να κάνεις αυτήν την ανατροπή, είναι να ξεκλειδώσεις και να εμπιστευτείς τον ερωτικό σου σύντροφο. Όταν συμβεί αυτό, η σπιρτάδα σου είναι αξιοσημείωτη!Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.