astropedia.gr

Οι θεές της εβδομάδας

Οι θεές της εβδομάδας
Οι γνωστές θεές από την αρχαιότητα, μπορεί να σας φέρουν την τύχη και την ευλογία που χρειάζεστε στη ζωή σας. Αν θέλετε να ενισχύσετε ένα συγκεκριμένο τομέα στη ζωή σας, τότε συγκεντρωθείτε στο αντίστοιχο αρχέτυπο για μερικές εβδομάδες, αφήστε τις θεές να σας οδηγήσουν και γεμίστε τις μέρες σας με ομορφιά, αγάπη και εμπνευσμένη δημιουργικότητα.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα  

Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980

 
 • Κυριακή ~ Εστία
  Η Εστία είναι η θεά της φωτιάς κι έχει να κάνει με όλες τις όψεις της υγείας και του σπιτιού. Στόχος της Θεάς αυτής είναι ένα φιλόξενο, ζεστό και υγιεινό σπίτι. Θα τιμήσετε το πνεύμα της φροντίζοντας την υγεία σας, λαμβάνοντας τις απαραίτητες βιταμίνες, τρώγοντας καλό φαγητό και κάνοντας ήπια άσκηση. Είναι σημαντικό το σπίτι να είναι καθαρό και τακτοποιημένο, χωρίς άχρηστα και περιττά αντικείμενα. Θα ευχαριστήσετε τη θεά αν ανάβετε κεριά στη διάρκεια των γευμάτων σας και αν καταφέρνετε τουλάχιστον σε ένα γεύμα της ημέρας να συγκεντρώνετε ολόκληρη την οικογένεια στο τραπέζι. Η Κυριακή είναι ιδανική μέρα για να ξεκινήστε τη συνήθεια αυτή. Μπορείτε επίσης να καίτε βότανα ή στικ για να εξαγνίζετε το χώρο και να κάνετε πιο εύκολη την πρόσβαση της θεάς σε αυτό. Αν έχετε τζάκι στο σπίτι, διαλογιστείτε πάνω στις φλόγες  και στην βαθύτερη φύση της ζεστής και στοργικής αυτής θεάς.

  Καθήκοντα:

  Ξεφορτωθείτε όλα τα άχρηστα αντικείμενα που κρατάτε στο σπίτι σας. Πετάξτε ή χαρίστε ό,τι δεν χρειάζεστε πια. Ξεκινήστε ένα πρόγραμμα γυμναστικής είτε ατομικά είτε σε γυμναστήριο. Εκτός από τη σιλουέτα σας. Θα βελτιώσετε και την υγεία σας.    

  Πολύτιμος λίθος:

  Κιτρίνης. (κρατήστε τον για λίγο πάνω από τη φλόγα ενός κεριού και πάρτε τον μαζί σας όπου πηγαίνετε.

  Χρώμα:

  Κίτρινο (φορέστε κάτι στο χρώμα αυτό)

  Αρωματικό στικ:

  Κοπάλιο (ρητίνη)

  Αριθμός:
  1

 • Δευτέρα ~ Δήμητρα
  Η Δήμητρα αντιπροσωπεύει τη Μητέρα Γη και το θηλυκό στοιχείο. Σ΄αυτήν μπορεί να προσευχηθεί μια γυναίκα που θέλει να αποκτήσει παιδί ή έναν πλούσιο και εύφορο κήπο. Βοηθά επίσης εκείνον που θέλει να ξεπεράσει το χαμό ενός αγαπημένου προσώπου και χαρίζει ευτυχία στο γάμο και το σπίτι. Η μέρα προσφέρεται για την έναρξη νέων εργασιών, για όλα τα ζητήματα που έχουν σχέση με το νόμο, υπογραφή και σύνταξη συμβολαίων, αλλά και την επαφή με τη φύση και την ανανέωση. Μπορείτε επίσης, τη μέρα αυτή να μελετήσετε επενδυτικά και συνταξιοδοτικά προγράμματα, να κάνετε ενοικιάσεις ή αγορές κατοικιών. Επικοινωνήστε με δικηγόρους και ειδικούς πάνω στα χρηματοοικονομικά θέματα που σας ενδιαφέρουν.

  Καθήκοντα:

  Περιπλανηθείτε στον κήπο σας ή πηγαίνετε για πικνίκ στην εξοχή. Αν έχετε χάσει κάποιον δικό σας, φτιάξτε ένα όμορφο μπουκέτο προς τιμή τους. Δείξτε την αγάπη σας στον σύντροφό σας απόγευμα αυτό και ξαναθυμηθείτε τους λόγους για τους οποίους είστε ερωτευμένοι μαζί τους. Αν είστε μόνοι σας και επιθυμείτε να παντρευτείτε, ανάψτε ένα κερί όταν η σελήνη είναι φθίνουσα και κάντε μια μικρή προσευχή στην Δήμητρα για να σας φέρει το ιδανικό για σας πρόσωπο.

  Πολύτιμος λίθος:
  Φεγγαρόπετρα (τοποθετήστε τη στο περβάζι του παραθύρου όταν έχει πανσέληνο, για καλή τύχη)

  Χρώμα:
  Λευκό                      

  Αρωματικό στικ
  : Μύρρο

  Αριθμός:
  2
                                                                                                                                                            
 • Τρίτη ~ Αθηνά
  Η μέρα αυτή είναι μέρα δράσης, καθώς η Αθηνά είναι μια Θεά που χαρακτηρίζεται από ενεργητικότητα και αποφασιστικότητα. Δεν ανέχεται την αδικία και φροντίζει πάντα να βάζει τα πράγματα σε τάξη. Σήμερα, λοιπόν, μπορείτε να κάνετε τα αισθήματά σας φανερά σε όσους σας ενοχλούν. Ενεργοποιηθείτε σε όλους εκείνους τους τομείς της ζωής σας που χρειάζονται ρύθμιση και όπου φαίνεται ότι τα πράγματα προχωράνε με πολύ αργούς ρυθμούς. Βρείτε το θάρρος να ζητήσετε ραντεβού από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει εδώ και καιρό και απαλλαγείτε από τους ανεπιθύμητους. Με τη βοήθεια της Αθηνάς θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε όλες τις δραστηριότητες που αναβάλλατε συνέχεια ή που δεν είχατε το θάρρος να πραγματοποιήσετε. Η Αθηνά, όμως, συμβολίζει και την καλή υγεία γι΄αυτό αν νιώθατε λίγο αδύναμοι τελευταία, σήμερα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη θετική ενέργεια της θεάς και να αναζωογονηθείτε.

  Καθήκοντα:

  Σήμερα μπορείτε επίσης να ολοκληρώσετε τη λίστα με αυτά που έχετε να κάνετε τις επόμενες μέρες. Σχεδιάστε τις κινήσεις σας και αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας, αγνοώντας τυχόν παράπονα από τους γύρω σας. Άλλωστε σας αξίζει να έχετε ένα διάλειμμα. 

  Πολύτιμος λίθος:

  Ρουμπίνι. Φορέστε ένα ρουμπινένιο μενταγιόν και πηγαίνετε σε εκείνη τη δύσκολη συνάντηση.

  Χρώμα:
  Κόκκινο

  Αρωματικό στικ:
  Γαρύφαλλο

  Αριθμός:
  9

 • Τετάρτη ~ Γαία
  Το αρχέτυπο αυτό συμβολίζει το ξεκίνημα της ζωής. Δέχεται τα πάντα και δεν κρίνει ποτέ. Η μέρα αυτή είναι ιδανική για επικοινωνία με τους γύρω μας, καθώς υπάρχει μεγαλύτερη κατανόηση, ενώ το αίσθημα της συμπόνιας βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα. Η Γαία μας βοηθά να βρούμε ένα γαλήνιο ρυθμό και να τον ακολουθήσουμε καθ΄ όλη τη διάρκεια της μέρας. Η μέρα προσφέρεται και για να έρθουν σε επαφή με τη φύση. Έτσι, ακόμα κι αν δεν έχετε την ευκαιρία να πάτε στην εξοχή και να απολαύσετε τη φυσική ομορφιά, μπορείτε πάντα να καταφύγετε στα φυτά που έχετε στο σπίτι σας να τα φροντίσετε λίγο παραπάνω απ΄ ότι συνήθως. Θα συνειδητοποιήσετε ότι όλα τα σχέδια που ξεκινάτε τη μέρα αυτή στέφονται με επιτυχία, καθώς η Γαία διαθέτει τεράστια αποθέματα δημιουργικότητα και την χαρακτηρίζει τεραστία αποθέματα δημιουργικότητας και την χαρακτηρίζει η αφθονία. Προτιμήστε τη μέρα αυτή το πράσινο χρώμα.

  Καθήκοντα:

  Τυλίξτε μια πράσινη κορδέλα γύρω από το ακουστικό του τηλεφώνου σας για να έχετε καλύτερη επικοινωνία με τους άλλους. Το απόγευμα της μέρας αυτής είναι ιδανικό για να συναντηθείτε με φίλους και να απολαύσετε τη συζήτηση μαζί τους. Είναι επίσης ιδανική μέρα για να ασκήσετε την αρετή του καλού ακροατή.

  Πολύτιμος λίθος:

  Μάτι της τίγρης. (τοποθετήστε το μέσα στις γλάστρες των φυτών σας για να ενισχύσετε την ενέργειά τους)

  Χρώμα:
  Καφέ και πράσινο

  Αρωματικό στικ:
  Σανταλόξυλο

  Αριθμός:
  5 (ενισχύστε την τύχη σας τοποθετώντας πέντε νομίσματα δίπλα στο τηλέφωνο του γραφείου σας)

 • Πέμπτη ~ Ήρα
  Η βασίλισσα των θεών ήταν θρυλική για τη φλογερή της φλογερή της ιδιοσυγκρασία, αλλά επίσης και πολύ γενναιόδωρη με αυτούς που της έδειχναν αφοσίωση και σεβασμό. Φερθείτε στον εαυτό σας με αγάπη και με τον πρέποντα σεβασμό, γιατί είστε μοναδικοί. Μην ξεχάσετε να ευχαριστήσετε το σύμπαν για όλα τα καλά που υπάρχουν στη ζωή σας. Αν εκφράσετε την ευγνωμοσύνη σας ακόμη και για τις μικρές  χαρές της ζωής σας – από ένα απολαυστικό μπάνιο μέχρι ένα νοστιμότατο σάντουιτς – θα ανακαλύψετε ότι θα σας συμβούν πολύ μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα. Η Ήρα θα είναι στο πλευρό σας σήμερα σε ό,τι κάνετε αποκλειστικά για σας. Καθώς αντιπροσωπεύει όλες τις όψεις της θηλυκότητας, μπορεί να σας απελευθερώσει από τις ευθύνες που πιστεύετε ότι έχετε ως γυναίκα. Απολαύστε μια περιποίηση ομορφιάς για το πρόσωπο ή το σώμα και ντυθείτε με ιδιαίτερη φροντίδα για την έξοδο. Φροντίστε όμως να μείνετε πιστοί στο ταίρι σας, γιατί η ‘Ήρα απεχθάνεται την απιστία!

  Καθήκοντα:

  Απολαύστε ένα αρωματισμένο μπάνιο. Κανονίστε να σας φυλάξουν τα παιδιά και βγείτε έξω να διασκεδάσετε. Μια επίσκεψη σε ένα κέντρο σπα είναι επίσης μια πολύ καλή πρόταση για τη μέρα αυτή.

  Πολύτιμος λίθος:

  Αμέθυστος. (βυθίστε μια μικρή, λεία πέτρα αμέθυστου στο βραδινό σας μπάνιο)

  Χρώμα:
  Γαλάζιο.

  Αρωματικό στικ:
  Γιασεμί.

  Αριθμός:
  3

 • Παρασκευή ~ Αφροδίτη
  Τη μέρα αυτή κυριαρχεί η αγάπη. Μπορείτε λοιπόν να ζητήσετε από το αγαπημένο σας πρόσωπο να βγείτε ραντεβού. Η Αφροδίτη σας χαρίζει ομορφιά και γοητεία και φέρνει τους εραστές στην πόρτα σας. Η μέρα ευνοεί όλα τα είδη της αγάπης, για αυτό αν έχετε διαφορές ή είστε μαλωμένοι με κάποιον, μπορείτε να συμφιλιωθείτε μαζί του. Πότε ήταν η τελευταία φορά που κάνατε κομπλιμέντο σε κάποιον; Μια καλή κουβέντα που θα πείτε σε ένα άτομο, μπορεί να αλλάξει ολόκληρη τη μέρα του προς το καλύτερο! Η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε ενδοιασμούς ή ντροπές που σας εμποδίζουν να πείτε στους άλλους πόσο υπέροχοι είναι. Χαρίστε απλόχερα την αγάπη γύρω σας και θα γυρίσει σε σας πιο δυνατή. Αν τώρα την περίοδο αυτή είστε χωρίς σύντροφο, δεν έγινε τίποτα. Αντίθετα, μπορείτε να απολαύσετε ανεμπόδιστα την πολυτέλεια της δικής σας συντροφιάς!

  Καθήκοντα:

  Φτιάξτε έναν κατάλογο με τις κυριότερες αρετές σας και διαβάζετε τον συχνά. Μετά φτιάξτε έναν κατάλογο με όλα τα χαρακτηριστικά που θα θέλατε να έχει ο σύντροφός σας. Μην συμβιβάζεστε με άτομο που αισθάνεστε «χλιαρά» απέναντί τους. Είναι προτιμότερο να είστε μόνοι κι ευτυχισμένοι από το να είστε σε μια μίζερη και χωρίς νόημα σχέση.  

  Πολύτιμος λίθος:

  Νεφρίτης. (βάλτε τον κάτω από το μαξιλάρι σας για να ονειρευτείτε το μελλοντικό σας ταίρι)

  Χρώμα:
  Ροζ και ανοιχτό πράσινο.

  Αρωματικό στικ:
  Τριαντάφυλλο.

  Αριθμός:
  6

 • Σάββατο ~ Άρτεμις
  Η Άρτεμις είναι η παρθένα κυνηγός του δάσους και η δυναμική της προσωπικότητα δεν μπορεί παρά να σας βοηθήσει σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την απαίτηση των δικαιωμάτων σας. Είναι η ιδανική μέρα για να «πατήσετε πόδι» όπου και όποτε το απαιτούν οι συνθήκες. Η Άρτεμις, σαν θεά του κυνηγιού, έπρεπε να γνωρίζει όλα τα ζώα και τις ανάγκες τους. Έτσι, τη μέρα αυτή, αφιερώστε χρόνο στο κατοικίδιο ζωάκι σας και κάντε του όλα τα χατίρια. Η ατίθαση αυτή θεά, όμως, συμβολίζει και τα άγρια μέρη και τις παρθένες τοποθεσίες. Γι αυτό τη μέρα αυτή μπορείτε να πάτε εκδρομή, να οργανώσετε εξερευνήσεις στην ύπαιθρο και ορειβασία σε απάτητα βουνά! Αν όλα αυτά σας φαίνονται πολύ κουραστικά, τότε ελάτε απλώς σε επαφή με τη φύση κάνοντας έναν περίπατο ανάμεσα στα δέντρα. Απολαύστε την υπέροχη συντροφιά τους και το κελάηδημα των πουλιών και προσφέρετε τις ευχαριστίες σας νοερά στη θεά για την ομορφιά που σας περιτριγυρίζει.

  Καθήκοντα:

  Εκφράστε τις διαφωνίες σας όπου χρειάζεται. Πηγαίνετε το σκυλάκι σας μια μεγάλη βόλτα στο πάρκο. Σχεδιάστε μια σύντομη απόδραση. Αφιερωθείτε στη μελέτη ενός θέματος που σας ενδιαφέρει.

  Πολύτιμος λίθος:

  Αχάτης. (θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο αποφασιστικοί στις διαφωνίες σας με τους άλλους)

  Χρώμα:
  Βυσσινί.

  Αρωματικό στικ:
  Βανίλια

  Αριθμός:
  8


  AstraCard
  Κέρδισε χρόνο και χρήμα
  χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
  Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  

   Newsletter