astropedia.gr

Τι επηρεάζει και τι «ενοχλεί» το κάθε ζώδιο

Τι επηρεάζει και τι «ενοχλεί» το κάθε ζώδιο
Κάθε άνθρωπος έχει της ιδιαιτερότητες του και τα σημεία που τον ενοχλούν και τον εκνευρίζουν. Επειδή οι άνθρωποι είναι πολλοί και τα κολλήματα ακόμη περισσότερα, μπορείτε να πάρετε μια ιδέα μέσα από το ζώδιο του καθένα.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΔΕΣΜΟΣ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699       


Μια γενική εικόνα για αρχή σίγουρα θα βοηθήσει να βρείτε τον μπούσουλαΚριός: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου

Αυτό που σε καμία περίπτωση δε μπορεί να αντέξει ένας Κριός, αυτό που τον κάνει να εκνευρίζεται και να θυμώνει, αυτό που του ανεβάζει το αίμα στο κεφάλι είναι όταν πρέπει να περιμένει για να γίνει κάτι. Εκνευρίζετε πάρα πολύ όταν κάποιος αργεί να πάρει αποφάσεις και θέλει το χρόνο του να σκεφτεί. Εκνευρίζεται όταν πρέπει να περιμένει στην ουρά για να πληρώσει στο ταμείο, από το μπροστινό του αυτοκίνητο στο δρόμο, εξοργίζεται με τους αργούς γραφειοκρατικούς ρυθμούς που επικρατούν στη χώρα του και πάντα τον θυμό του τον πληρώνουν οι μεσάζοντες, τα άτομα που παρεμβάλλονται ανάμεσα σε αυτόν δηλαδή και στον στόχο του. Το καλό σε αυτή την περίπτωση είναι ότι ο θυμός ενός Κριού δεν κρατάει πολύ. Το ξέσπασμά του είναι βέβαια έντονο και όταν γίνεται, η φράση «ποιος είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε» κολλάει γάντι, αλλά ευτυχώς τελειώνει γρήγορα και δεν κρατάει καμία κακία! Ο τρόπος να ηρεμήσετε έναν Κριό είναι λίγο μασάζ στο κεφάλι και να του στρέψετε το ενδιαφέρον σε έναν καινούργιο στόχο, ένα καινούργιο σχέδιο. Πρώτα το μασάζ στο κεφάλι όμως και μετά η καινούργια ιδέα γιατί αν δεν έχει ηρεμήσει πρώτα τα πράγματα μπορεί να γίνουν ακόμη πιο έντονα.

  
Ταύρος: 21 Απριλίου - 21 Μαΐου

Τα πράγματα που εκνευρίζουν και ενοχλούν έναν Ταύρο είναι απλά και συγκεκριμένα. Το κυριότερο είναι η  προδοσία, είτε από τη σχέση του είτε από φίλους, για έναν Ταύρο είναι το ίδιο. Δε θα συγχωρήσει ποτέ το ψέμα. Η κλοπή και γενικότερα να χάσουν κάποιο αντικείμενο αγαπητό σε αυτούς είναι επίσης ένα από αυτά τα πράγματα που τους ενοχλούν οπότε μη διανοηθείτε να δανειστείτε κάτι δικό τους χωρίς να τους έχετε ρωτήσει ειδικά μάλιστα αν ο Ταύρος είναι σχέση σας και για εσάς είναι πολύ φυσιολογικό να φορέσετε το μπλουζάκι του για να πεταχτείτε για έναν καφέ με τις φίλες σας. Αν είστε σχέση του τότε σίγουρα θα πρέπει να σας αρέσει και να εκτιμάτε κάποια μορφή τέχνης γιατί σε καμία περίπτωση δε θα μπορούσε να είναι με ένα άτομο που δεν του αρέσει η Τέχνη, η Φύση αλλά και η καλή κουζίνα. Μην τον κατηγορήσετε ποτέ για τσιγκουνιά ή μην προσπαθήσετε να του φάτε λεφτά γιατί μπορει να μη σας δείξει τίποτα αλλά δεν θα το ξεχάσει ποτέ. Γενικά οι Ταύροι δεν ξεχνάνε είτε για το καλό είτε για το κακό και πολλές φορές πάνω σε μια συζήτηση μπορεί να αναφερθούν και μάλιστα χρησιμοποιώντας το σαν επιχείρημα σε κάτι που είχε συμβεί ένα χρόνο πριν!!! Προσοχή λοιπόν στα παραπάνω γιατί αν τον εκνευρίστε δε θα του περάσει ούτε εύκολα αλλά ούτε γρήγορα. Αν τώρα έχετε κάνει ήδη το λάθος τότε ένας τρόπος να τον εξευμενίσετε είναι να του στείλετε λουλούδι ή να του προσφέρετε ένα πλούσιο γεύμα ζητώντας του τρυφερά συγγνώμη κοιτάζοντας τον  στα μάτια. Μπορεί να μην ξεχάσει αλλά θα σας συγχωρήσει αμέσως!

 
Δίδυμοι: 22 Μαΐου - 21 Ιουνίου

Τους Δίδυμους τους ενοχλεί παρά πολύ  όταν δε τους επιτρέπεται να μιλήσουν, να εκφραστούν, να κινηθούν, να μετακινηθούν και να αναπνεύσουν γενικότερα. Ενοχλούνται επίσης αφάνταστα όταν κατηγορούνται για ανωριμότητα και παιδιάστικη συμπεριφορά. Μην τους περιορίζετε πάρα πολύ μέσα σε πρέπει, κανόνες και τάξη γιατί δεν τους αρέσει. Λειτουργούν μέσα από το χάος αλλά μην επισημάνετε την αταξία που επικρατεί στη ζωή τους. Γενικά καλό και συνετό θα ήταν να μην εξωθείτε έναν Δίδυμο στα άκρα γιατί όταν εκνευριστεί μπορεί με τη γλώσσα του να σας πονέσει υπερβολικά και να σας πληγώσει. Αν έχετε δημιουργήσει ατμόσφαιρα έντασης μεταξύ σας και θέλετε να την αλλάξετε η καλύτερη λύση είναι αυτό που λέμε «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε». Πείτε κάτι άσχετο, κάντε του μια έκπληξη, προτείνετε να πάτε να δείτε μια ταινία ή πολύ πιο απλά πείτε του ότι συμμερίζεστε την άποψή του και ότι συμφωνείτε.

 
Καρκίνος: 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου

Ο Καρκίνος είναι πολύ ευαίσθητος και αν θέλετε να τον εκνευρίσετε τότε απλά κάντε τον να αισθανθεί ότι τον αφήνετε στην άκρη, ότι τον παραμερίζετε ή ότι δεν του δίνετε καμία σημασία γιατί θέλετε να τον αποφύγετε. Όλα αυτά τα παραπάνω τα μισεί και τα σιχαίνεται. Επίσης σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θίξετε έστω και με τη μορφή μιας απλής παρατήρησης τον προσωπικό του χώρο, το σπίτι του, που είναι πολύ σημαντικό γι’ αυτόν ή την οικογένειά του. Ενώ έχει αρκετά αναπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ καλό θα ήταν να μην κάνετε αστειάκια εις βάρος του και μην του δείξετε ότι πάτε να τον εκμεταλλευτείτε οικονομικά ή ηθικά. Δεν ανέχεται το να είναι οι άνθρωποι αγνώμονες και να μην εκτιμούν αυτά που προσφέρει. Αυτό τον κάνει έξαλλο!!!  Και σίγουρα δε θέλετε ούτε σας συμφέρει να κάνετε έναν Καρκίνο έξαλλο γιατί όσο υπομονή και αν κάνει, όσο και να αργήσει το ξέσπασμά του, όταν θυμώσει κλείνεται στον εαυτό του και το πάγωμά του είναι τόσο ψυχρό που σίγουρα θα σας προκαλέσει πνευμονία τουλάχιστον!!! Δύο τρόποι υπάρχουν για να διορθώσετε την κατάσταση. Ή θα πρέπει να του ζητήσετε συγγνώμη ακόμη και αν εσείς έχετε το δίκιο με το μέρος σας και να του κάνετε και δωράκι κάτι που του αρέσει ή να κινηθείτε με τέτοιο τρόπο ώστε να του δημιουργήσετε ενοχές που σας κάνει να αισθάνεστε τόσο άσχημα.

 
 
Λέων: 23 Ιουλίου 22  Αυγούστου

Αμφισβητείστε τον, κάντε του σκληρή κριτική, μειώστε τον, σχολιάστε το γεγονός ότι είναι σπάταλος, φανείτε δυσαρεστημένοι από τη φιλοξενία του και μην τον αφήσετε σε καμία περίπτωση να πληρώσει τον λογαριασμό. Δύο είναι τα σίγουρα! Ότι θα τρέξει σε ψυχολόγο και ότι δε θα σας ξαναμιλήσει ποτέ. Επίσης μην τον φέρετε ποτέ σε θέσει να δεχτεί κάτι από εσάς χωρίς να έχει άλλη επιλογή. Βέβαια επειδή δίνει μεγάλη σημασία στην εικόνα του δε θα σας πάρει από τα μούτρα και μπορεί και να μη σας δείξει κάτι γιατί για έναν Λέοντα δεν έχει μεγάλη σημασία να είναι μικρόψυχος αλλά σίγουρα θα έχει ενοχληθεί αφάνταστα. Και μην διανοηθείτε να του κάνετε άσχημο σχόλιο για τα μαλλιά του!!! Αν τώρα το Λιοντάρι σας δεν είναι καλά και θέλετε να τον ηρεμήσετε τότε ή θα του κάνετε ένα πάρα πολύ καλό και ακριβό δώρο ή θα του ζητήσετε τη γνώμη και τη βοήθειά του σε ένα πολύ σημαντικό θέμα σας ή απλά χαϊδέψτε τον εγωισμό του λέγοντάς του ότι είναι ο καλύτερος και ότι οι άλλοι τον ζηλεύουν και θα πέθαιναν να βρίσκονταν στη θέση του.

 
Παρθένος: 23 Αυγούστου - 23 Σεπτεμβρίου

Ένας Παρθένος εξοργίζεται όταν βλέπει τους ανθρώπους να σπαταλάνε τον χρόνο τους άσκοπα και αναποτελεσματικά. Εκνευρίζεται με όλους αυτούς που ξοδεύουν τα χρήματά τους από δω και από κει και επίσης με αυτούς που δείχνουν ότι είναι αδύναμοι, μπερδεμένοι και χαμένοι στο διάστημα. Δεν του αρέσουν οι κλαψιάρηδες και τα θύματα. Από την άλλη δεν του αρέσουν και οι άνθρωποι με υπερβολικά τονισμένη την αυτοπεποίθησή τους. Ένας Παρθένος θέλει τα πράγματα να είναι απλά, ξεκάθαρα, λογικά και ισορροπημένα γιατί διαφορετικά αναγκάζονται από τη φύση τους να διορθώσουν τα κακώς κείμενα και να βγάλουν αυτοί το φίδι από την τρύπα. Μην φέρνετε έναν Παρθένο σε έσχατο σημείο γιατί μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνος. Αν είναι γυναίκα μπορεί να σας πάρει ακόμα και τον άνδρα και αν είναι συνεργάτης σας μπορεί να σας κάνει το βίο αβίωτο στη δουλειά σας. Πριν φτάσει βέβαια σε αυτό το σημείο θα σας έχει δώσει κάποιες «συμβουλές» που καλό είναι να τις ακούσετε. Για να τον ηρεμήσετε δώστε του να κάνει κάτι πρακτικό όπως δουλειές μέσα στο σπίτι, κάντε του ένα πρακτικό και χρήσιμο δώρο και διαβεβαιώστε τον ότι τον ακούσατε προσεκτικά και ότι θα προσπαθήσετε σοβαρά να διορθώσετε τα λάθη σας.

 
Ζυγός: 24 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου

Οι Ζυγοί αντιδρούν άσχημα και εκνευρίζονται με οτιδήποτε έχει να κάνει με την έλλειψη αρμονίας και ισορροπίας. Δεν του αρέσουν τα άτομα που δεν προσέχουν το ντύσιμό τους και που δεν είναι ευγενικά. Εκνευρίζονται όμως ακόμη περισσότερο όταν θα τους κρίνετε για το δικό τους γούστο και στυλ. Δεν αντέχει τους αδιάκριτους και πομπώδεις ανθρώπους παρότι μερικές φορές ο ίδιος λειτουργεί ακριβώς με αυτόν τον τρόπο. Ενώ μπορεί να είναι πολύ κοινωνικός θα διακόψει επαφές, πάντα με κάποια δικαιολογημένη αφορμή βέβαια, από οποιονδήποτε θεωρεί ότι τον αδικεί ή ότι πάει να το παγιδέψει. Γενικά είναι υπερβολικά ευαίσθητος με κάποια θέματα και δε δέχεται σε καμία περίπτωση κριτική. Δε θα ξεσπάσει ούτε θα χάσει ποτέ την ψυχραιμία του αλλά μπορεί να γίνει πολύ δηκτικός και να σας κάνει ένα μάτσο κουρέλια με μια και μόνη του λέξη. Αν θέλετε να του αλλάξετε την αρνητική εικόνα που έχει για εσάς καλέστε τον σε ένα πολύ μοδάτο στέκι που συνδυάζει την καλαισθησία με την τέχνη, κινηθείτε εντελώς διπλωματικά απέναντί του ή απλά ξεκινήστε το «γλείψιμο» κανονικά. Ειδικά το τελευταίο πιάνει πάντα στους Ζυγούς αρκεί να γίνεται με μέτρο και όμορφο τρόπο...

 
Σκορπιός: 24 Οκτωβρίου  - 22 Νοεμβρίου

Ο πιο αποτελεσματικός και δραστικός τρόπος για να εκνευρίσετε έναν Σκορπιό, άνδρα ή γυναίκα, είναι να δώσετε λίγο περισσότερη σημασία στο ταίρι του. Όλο το μίσος του θα πέσει επάνω σας! Αν τώρα ο Σκορπιός τυχαίνει να είναι το δικό σας ταίρι τότε αυτά που θα τον ξενέρωναν θα ήταν να του μιλήσετε για τις προηγούμενες σχέσεις σας και κυρίως για το τι κάνατε εσείς σε αυτές τις σχέσεις, να του βάλετε περιορισμούς και πρέπει και να τον ζαλίζετε με τις ερωτήσεις σας. Το χειρότερο είναι να τον μειώσετε σεξουαλικά και επίσης να του δείχνετε ότι είστε αβοήθητοι και ότι εξαρτάστε από αυτόν. Ένας Σκορπιός χρειάζεται ένα ταίρι αυτόνομο που έχει αυτοπεποίθηση και δεν αλλάζει τη γνώμη του τελευταία στιγμή, θέλει το ταίρι του να είναι αποφασιστικό. Αν θέλετε να τον ηρεμήσετε τότε παραδεχτείτε ότι έχει δίκιο αλλά μετά κάντε αυτό που εσείς θέλετε. Μην ξεχάσετε ποτέ να του κινείτε το ερωτικό του ενδιαφέρον και αν τον έχετε εκνευρίσει πάρα πολύ φροντίστε να τον εξευμενίσετε γιατί η εκδίκησή του μπορεί να έρθει σε εντελώς ανύποπτο χρόνο και να σας πονέσει πάρα πολύ. Οι Σκορπιοί εξάλλου είναι γνωστοί για δύο πράγματα και το ένα από αυτά είναι το δηλητήριό τους....

 
Τοξότης: 23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου

Οι Τοξότες είναι άνθρωποι της φιλοσοφίας, της ελεύθερης σκέψης και της χαράς. Εκνευρίζονται λοιπόν από τους ανθρώπους που είναι από τη μία στενόμυαλοι και από την άλλη ανήθικοι. Οι άνθρωποι που δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο κάνουν τους Τοξότες να βγουν από τα ρούχα τους. Επίσης φοβούνται πάρα πολύ την πιθανότητα να πέσουν άρρωστοι γιατί αυτό που δεν ανέχονται είναι να μη μπορούν να κινηθούν  και μια αρρώστια ή οποιοσδήποτε άλλος λόγος που θα τους κρατούσε στο κρεβάτι είναι ό,τι χειρότερο γι’ αυτούς. Αυτό επίσης που δεν πρέπει να πείτε σε έναν Τοξότη όταν  συζήτηση ανάψει είναι ότι είναι αιθεροβάμων και ότι αυτά που πιστεύει δεν είναι πρακτικά και εφαρμόσιμα. Το καλό με τους Τοξότες είναι ότι αν και ανάβουν αμέσως προσπαθούν να κατευθύνουν τον θυμό τους σε πιο δημιουργικά κανάλια γιατί είναι άνθρωποι που μισούν τη βία και τα ξεσπάσματα. Αν τώρα θέλετε να τον ηρεμήσετε αφήστε τον να σας μιλήσει για το τι έκανε σήμερα, για τα ψώνια του ή τις μετακινήσεις του. Μπορείτε επίσης να τον βοηθήσετε σε έναν από τους ανθρωπιστικούς στόχους που έχει σίγουρα στην ατζέντα του ή προτείνετέ του ένα ταξιδάκι αναψυχής.

 
Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου - 20 Ιανουαρίου

Οι Αιγόκεροι είναι πάνω απ’όλα άνθρωποι σοβαροί και μετρημένοι. Ενοχλούνται λοιπόν πάρα πολύ από αυτούς που είναι και συμπεριφέρονται επιπόλαια και απερίσκεπτα. Αυτό που τους ενοχλεί αφάνταστα είναι η βλακεία των ανθρώπων όπως επίσης και όλοι αυτοί που προσπαθούν να δώσουν μια εικόνα αυτοπεποίθησης και οι φαφλατάδες!  Όλοι αυτοί που δεν έχουν μέτρο στη δράση και τον λόγο τους και αυτοί που το παίζουν έξυπνοι.. Θα τον εκνευρίσετε αφάνταστα αν του αλλάζετε συνεχώς το πρόγραμμα και τα σχέδια σας. Σιχαίνεται την αναποφασιστικότητα και την αναβλητικότητα. Αν τον έχετε εκνευρίσει προσέξτε γιατί μπορεί να σας φέρει σε πάρα πολύ δύσκολη θέση με τα λόγια του που θα σας κάνουν να αισθανθείτε ότι είστε ένα άχρηστο σκουπίδι και να σας πείσει μάλιστα ότι έχει και δίκιο! Αυτό βέβαια θα  το κάνει μόνο στην έσχατη περίπτωση γιατί, ευτυχώς, δε θέλει να έρχεται σε αυτή τη θέση. Παραδεχτείτε τα λάθη σας, ζητήστε του συγγνώμη και κάντε του μια προτασούλα για ένα ταξιδάκι.

 
Υδροχόος: 21 Ιανουαρίου - 19 Φεβρουαρίου

Εκνευρίζεται όταν ακούει άσχημα πράγματα για τους φίλους του. Όταν κάποιος δεν έχει ιδέα από τις μοντέρνες τεχνολογίες. Όταν η σύνδεσή του στο ίντερνετ είναι πολύ αργή. Όταν δεν απαντάτε στα μηνύματά του. Στα πιο σοβαρά θέματα τώρα τον ενοχλεί πάρα πολύ η αδικία απέναντι στους ανθρώπους. Το να προσπαθεί κάποιος να βγει από πάνω ενώ έχει άδικο.Το να ζηλεύει κάποιος τη χαρά ενός άλλου. Όπως καταλαβαίνετε τον ενοχλούν και τον εκνευρίζουν θέματα που έχουν με το ηθικό κομμάτι του χαρακτήρα ενός ανθρώπου. Το καλό είναι ότι δεν είναι σταθερός στο θυμό του και μπορεί να ξεπεράσει πολλά πράγματα, ακόμη και να ξεχάσει γιατί θύμωσε αν του κάνετε μια προτασούλα για μια έξοδο σε ένα περίεργο μέρος ή αν του χαρίσετε μια ηλεκτρονική συσκευή.

 
Ιχθύες: 20 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου

Ο Ιχθύς εκνευρίζεται πολύ όταν θα ξεχάσετε τη γιορτή του, τα γενέθλιά του ή την επέτειο σας. Θυμώνει όταν τον αναγκάζετε να βάλει τάξη και να οργανώσει το χώρο του και τη ζωή του. Δεν του αρέσει σε καμία απολύτως περίπτωση να κακοχαρακτηρίσετε τους φίλους του και την οικογένειά του. ή όταν με τον τρόπο σας του αφαιρείτε το δικαίωμα του λόγου. Προσοχή γιατί αν τον εκνευρίσετε τότε παρά την καλοσυνάτη του φύση μπορεί να ανοίξει το στόμα του και να μιλήσει πολύ άσχημα και χωρίς να σκεφτεί στον οποιοδήποτε, ακόμη και στον διευθυντή του! Για να τον ηρεμήσετε απλά κινηθείτε συναισθηματικά και πείτε του ότι είναι ο μοναδικός έρωτας της ζωής σας και αν πρόκειται απλά για φίλο σας τότε ένα δωράκι που θα του αρέσει θα κάνει τη δουλειά ή απλά αφήστε τον να γκρινιάξει και να ξεθυμάνει μόνος του.


Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter