astropedia.gr

Τι τύπος μάνας είσαι ανάλογα με το ζώδιο

Τι τύπος μάνας είσαι ανάλογα με το ζώδιο
Η μητρότητα είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή μιας γυναίκας. Και πράγματι με τον ερχομό ενός παιδιού η καθημερινότητα αλλάζει άρδην! Την ίδια στιγμή, τα συναισθήματα που κυριαρχούν είναι έντονα, μοναδικά και αξέχαστα, ενώ τριγύρω επικρατούν όμορφες, ανεπανάληπτες εικόνες.

Ταυτόχρονα, όμως, οι υποχρεώσεις που «βαραίνουν» τη γυναίκα αυξάνονται σημαντικά, ιδιαίτερα όσο το παιδί μεγαλώνει. Η κάθε γυναίκα, λοιπόν, καλείται να διαχειριστεί κάποια πρακτικά ζητήματα της καθημερινής της ζωής με τρόπο αποτελεσματικό ώστε να ανταποκριθεί επάξια στο ρόλο της ως μητέρα.

Ταυτόχρονα, καλείται να μην παραμελήσει τους υπόλοιπους ρόλους της, για παράδειγμα το ρόλο της συζύγου, το ρόλο της ερωμένης, το ρόλο της επαγγελματία, το ρόλο της φίλης κτλ. Πώς συμπεριφέρεται, όμως, η κάθε γυναίκα του Ζωδιακού ως μάνα;

Είναι κάποια ζώδια καταλληλότερα για τον μητρικό ρόλο έναντι κάποιων άλλων που μπορεί να μειονεκτούν; Αναμφισβήτητα, η απάντηση είναι ΟΧΙ. Κάθε γυναίκα του Ζωδιακού έχει τον δικό της χαρακτήρα, ο οποίος περιλαμβάνει προτερήματα, ταλέντα, αρετές, ιδιοτροπίες, μειονεκτήματα και παραξενιές.

Επίσης, η κάθε γυναίκα φροντίζει το παιδί της με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο και θα πρέπει να αποφύγει συγκεκριμένα λάθη, προκειμένου να μην τραυματίσει το παιδί της και να διατηρήσει μια υγιή και αρμονική σχέση μαζί του.


ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα  
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980 
 

Ας δούμε, όμως, την καθεμία ξεχωριστά.


Η μάνα Κριός

Η συγκεκριμένη γυναίκα είναι ιδιαίτερα δυναμική αλλά και παρορμητική! Αγαπά τους γρήγορους ρυθμούς και την ταχύτητα! Έτσι, θα ταΐσει και θα κάνει μπάνιο το παιδί της με αξιοζήλευτη γρηγοράδα! Όσον αφορά στην ανατροφή που προσπαθεί να δώσει, επικεντρώνει την προσοχή της στις αρετές της ειλικρίνειας και της αποφασιστικότητας. Όταν το παιδί είναι άτακτο και ανυπάκουο, η Κριαρίνα θυμώνει και το μαλώνει. Γρήγορα, όμως, ξεχνάει τι έγινε και παίζει μαζί του σα να μην τρέχει τίποτα. Αντιπαθεί την τεμπελιά και τους αργούς ρυθμούς και προσπαθεί να διαπαιδαγωγήσει το παιδί της με τέτοιον τρόπο ώστε να γίνει δραστήριο και διεκδικητικό.


Η μάνα Ταύρος

Η Ταυρίνα φημίζεται για την ηρεμία της, την σταθερότητα, την κτητικότητα και την ισχυρογνωμοσύνη που την χαρακτηρίζουν! Έχει την τάση να βλέπει το παιδί της ως κτήμα της, με αποτέλεσμα συχνά να το καταπιέζει άθελά της. Στο τάισμα, στο άλλαγμα και στο μπάνιο είναι ιδιαίτερα υπομονετική! Σε αντίθεση με την Κριαρίνα, η Ταυρίνα δε βιάζεται. Στην προσπάθειά της να διαπαιδαγωγήσει σωστά το παιδί της, δίνει έμφαση σε αρετές όπως η σταθερότητα και το ήθος. Προσπαθεί να βοηθήσει το παιδί της να οικοδομήσει από πολύ μικρή ηλικία ένα ισχυρό και υγιές σύστημα ηθικών αξιών και αρχών. Αντιπαθεί τις φωνές και τους καβγάδες και προσπαθεί με ήρεμο τρόπο να δώσει στο παιδί να καταλάβει τα λάθη του. Ωστόσο, αν του επιβάλει κάποια τιμωρία ή απαγόρευση, δύσκολα αλλάζει γνώμη. Τέλος, μπορεί να γίνεται λιγάκι πιεστική στο θέμα του φαγητού και να πιέζει το παιδί της να τρέφεται αρκετά ή σωστά.


Η μάνα Δίδυμος

Η Δίδυμος είναι μια ιδιαίτερα ευφυής, νεανική, μοντέρνα και επικοινωνιακή γυναίκα. Επίσης, αγαπά την ταχύτητα και τους γρήγορους ρυθμούς. Ως εκ τούτου, αλλάζει, κάνει μπάνιο και ταΐζει το μικρό της με ιδιαίτερη γρηγοράδα. Δεν είναι αυστηρή και δε θυμώνει εύκολα. Είναι, όμως, λίγο κυκλοθυμική και αυτό μπορεί να μπερδεύει και να αποσυντονίζει το παιδί της. Συν τοις άλλοις, δίνει μεγάλη έμφαση στη διανόηση και στη μόρφωση του παιδιού. Έτσι, μπορεί να το πιέζει σε σχέση με τα μαθήματα και τις σχολικές του υποχρεώσεις πέραν του δέοντος, ακόμη κι αν εκείνο δεν έχει ιδιαίτερη κλίση στα γράμματα. Το καλό είναι ότι του μεταλαμπαδεύει με χαρακτηριστική ευκολία τα χαρίσματα της επικοινωνίας και της ευελιξίας. Συζητάει αρκετά και ανταλλάσσει απόψεις μαζί του και, γενικότερα, δημιουργεί ένα φιλικό κλίμα στη σχέση της με το παιδί της.


Η μάνα Καρκίνος
Αυτή η γυναίκα είναι γεννημένη για να είναι μάνα! Είναι εκ φύσεως στοργική, συναισθηματική, προστατευτική, δοτική και περιποιητική. Προσπαθεί να δείχνει διαρκώς την αγάπη της στο παιδί της και τείνει να είναι γαντζωμένη επάνω του. Το ταΐζει και το φροντίζει με ιδιαίτερη αγάπη, το χαϊδεύει, το φιλάει και του λέει διαρκώς πόσο πολύ το αγαπά. Εδώ, βέβαια, υπάρχει ο κίνδυνος να αισθανθεί το παιδί ότι ασφυκτιά από την υπερβολική αγάπη της μάνας του. Η Καρκίνος είναι μια παραδοσιακή μαμά, σε γενικές γραμμές, και προσπαθεί να περάσει στο παιδί την πεποίθηση ότι ο θεσμός της οικογένειας είναι το παν. Επιπλέον, προσπαθεί να το κάνει όσο πιο εκδηλωτικό γίνεται σε συναισθηματικό επίπεδο. Είναι κι αυτή κάπως κυκλοθυμική (όπως η Διδυμίνα) αλλά και παρεξηγησιάρα. Έτσι, μπορεί να πληγώνεται και να στεναχωριέται όταν το παιδί της εμφανίζεται κάπως απόμακρο απέναντί της. Τέλος, ανησυχεί πέραν του δέοντος αν το παιδί της έφαγε καλά ή ντύθηκε σωστά (ώστε να μην κρυώσει), με αποτέλεσμα να γίνεται εν αγνοία της κάπως πιεστική.


Η μάνα Λέων
Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια λαμπερή, ηγετική, δημιουργική, ισχυρογνώμων και ιδιαίτερα γενναιόδωρη (σε συναισθηματικό επίπεδο) γυναίκα. Αγαπάει πολύ το παιδί της και το δείχνει. Επίσης, μπορεί να μιλάει για εκείνο με τις ώρες στις φίλες της…σε σημείο που γίνεται άθελά της κουραστική. Πλάι στο παιδί της ξαναγίνεται και η ίδια παιδί. Έτσι, παίζει με τις ώρες μαζί του και, με τον τρόπο αυτό, ανακτά την χαμένη παιδικότητά της. Προσπαθεί να κάνει το παιδί της δημιουργικό και έτσι το ωθεί στην ενασχόληση με διάφορες εποικοδομητικές δραστηριότητες. Είναι, όμως, λιγάκι απόλυτη και εξουσιαστική, με αποτέλεσμα το παιδί της να νιώθει λιγάκι καταπιεσμένο. Όταν καλείται να το τιμωρήσει, το κάνει χωρίς φωνές αλλά δύσκολα αλλάζει γνώμη, καθότι απόλυτη εκ φύσεως. Στην προσπάθειά της να το διαπαιδαγωγήσει σωστά, δίνει έμφαση σε θέματα όπως η αυτοεκτίμηση, η αυτοπεποίθηση και η αποφασιστικότητα, τα οποία και θέλει να «απογειώσει»! Δεν θα πρέπει, ωστόσο, να πιέσει το παιδί να εκτεθεί αν δεν το θέλει και αν είναι από τη φύση του πιο ντροπαλό και πιο μετριοπαθές. Τέλος, έχει την τάση να ντύνει το παιδί της με τα πιο ακριβά και φανταχτερά ρούχα, ώστε να το θαυμάζουν τα άλλα παιδιά και οι άλλες μανάδες. Στην πραγματικότητα, θέλει να θαυμάζουν και την ίδια!


Η μάνα Παρθένος
Η Παρθένος είναι μια γυναίκα τελειομανής, σχολαστική, οργανωτική, που αγαπά την καθαριότητα και την υγιεινή και αρέσκεται στο να υπηρετεί τους ανθρώπους που αγαπά. Ως μάνα, είναι πολύ δοτική. Φροντίζει ώστε το παιδί της να είναι μονίμως καθαρό και περιποιημένο. Μπορεί, ωστόσο, να γίνεται άθελά της εκνευριστική λόγω των ψυχαναγκασμών της, οι οποίοι αφορούν κυρίως σε θέματα υγείας και καθαριότητας. Αυτό μπορεί να προκαλεί κατά διαστήματα κάποιες συγκρούσεις μεταξύ της ιδίας και του παιδιού της. Στο τάισμα και στις λοιπές δραστηριότητες που αφορούν στο παιδί είναι ιδιαίτερα σχολαστική και προγραμματισμένη. Τα κάνει όλα στην εντέλεια. Συν τοις άλλοις, προσπαθεί να περάσει στο παιδί της τη νοοτροπία ότι η καθαριότητα και η υγεία είναι το παν. Επιπρόσθετα, αντιπαθεί την τεμπελιά και προσπαθεί να κάνει το παιδί της από πολύ μικρή ηλικία εργατικό και δραστήριο. Εν αγνοία της, όμως, γίνεται αυταρχική. Όσον αφορά στις σχολικές επιδόσεις του παιδιού της, μπορεί να ζητάει από αυτό το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με αποτέλεσμα το παιδί να στρεσάρεται. Το καλό είναι ότι μαθαίνει στο παιδί να είναι φιλόζωο, να αγαπά και να σέβεται τα ζώα, ενώ προσπαθεί να το κάνει προγραμματισμένο, καθώς η ίδια αντιπαθεί το χάος και την έλλειψη οργάνωσης.


Η μάνα Ζυγός
Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια γυναίκα δίκαιη, ήρεμη, ευγενική, διακριτική, διπλωμάτισσα, που αγαπά την αρμονία και την ισορροπία. Ως μάνα, είναι ιδιαίτερα ομιλητική και επικοινωνιακή και μιλά με όμορφο τρόπο στο παιδί της. Μάλιστα, έχει τον τρόπο της να το «κουλαντρίζει» και να διαχειρίζεται έξυπνα και αποτελεσματικά τυχόν ιδιοτροπίες του. Αγαπά την καλαισθησία και θέλει το παιδί της να ντύνεται ωραία και να είναι καθαρό και περιποιημένο. Αντιπαθεί τους καυγάδες, γι’ αυτό και δεν το μαλώνει όταν είναι ανυπάκουο. Απεναντίας, προσπαθεί με επιχειρήματα να του εξηγήσει πού έκανε λάθος. Είναι, όμως, αναποφάσιστη και αυτό συχνά αποσυντονίζει ή εκνευρίζει το παιδί της. Τα καθήκοντά της απέναντι στο παιδί (τάισμα, πλύσιμο…) τα φέρνει εις πέρας με ηρεμία. Στην προσπάθειά της να το διαπαιδαγωγήσει σωστά, δίνει έμφαση στις αρετές της δικαιοσύνης, της ευγένειας και της διακριτικότητας. Επιπλέον, προσπαθεί να καλλιεργήσει διπλωματικές δεξιότητες στο παιδί της, προκειμένου εκείνο να μπορεί να ελίσσεται και να επιβιώνει αύριο-μεθαύριο. Συν τοις άλλοις, προσπαθεί να το κάνει να αγαπά την ομορφιά και να έχει φινετσάτο γούστο. Δεν τιμωρεί ευθέως το παιδί της όταν είναι απείθαρχο, αλλά μέσω της διπλωματίας που την χαρακτηρίζει, κατορθώνει να το χειρίζεται. Ωστόσο, αυτή η έμμεσα χειριστική συμπεριφορά που τείνει να έχει η μάνα Ζυγός καμιά φορά εκνευρίζει το παιδί της.


Η μάνα Σκορπιός
Η γυναίκα Σκορπιός είναι παθιασμένη, διαισθητική, συναισθηματική, εσωστρεφής, καχύποπτη και σταθερή. Όταν γίνεται μάνα, το παιδί της είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά της, όσο κι αν δε θέλει να το παραδεχτεί. Το ταΐζει και το φροντίζει με ιδιαίτερη αγάπη, χωρίς όμως πολλά γλυκόλογα. Η αγάπη της έχει μια αόρατη διάσταση, την οποία εισπράττει το παιδί. Έχει υπομονή και τείνει να εμβαθύνει σε ό,τι αφορά τις συναισθηματικές και υλικές ανάγκες του παιδιού της. Ωστόσο, όταν το παιδί της γίνεται απείθαρχο, με βαριά καρδιά γίνεται αυστηρή και, μάλιστα, αυτό το κάνει συνειδητά και αποκλειστικά για το καλό του παιδιού της. Στην προσπάθειά της να διαπαιδαγωγήσει ορθά το παιδί της, επικεντρώνει την προσοχή της στην αρετή της ειλικρίνειας. Επίσης, προσπαθεί να μάθει στο παιδί της από πολύ μικρή ηλικία να έχει πείσμα, να μην αφήνει μισοτελειωμένες δουλειές και να μην είναι επιφανειακό στην κρίση του. Συν τοις άλλοις, προσπαθεί να του περάσει τη νοοτροπία ότι θα πρέπει να στέκεται στα πόδια του μόνο του και να κρατά πισινές για τους πάντες. Το παιδί της, βέβαια, κάποιες φορές μπορεί να μην την αποκωδικοποιεί 100% διότι είναι από τη φύση της μυστικοπαθής. Τέλος, ακόμα κι αν δεν το δείχνει είναι ελεγκτική και υπερπροστατευτική, γεγονός το οποίο μπορεί να εκνευρίσει ή να στρεσάρει το παιδί της.


Η μάνα Τοξότης
Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια γυναίκα η οποία είναι η χαρά της ζωής! Πιο συγκεκριμένα, είναι καλόκαρδη, αισιόδοξη, ευχάριστη, δίκαιη, ενθουσιώδης, φιλομαθής και διαθέτει χιούμορ. Είναι μοντέρνα και διαθέτει νεανικό στυλ. Έτσι, κατορθώνει εύκολα να επικοινωνήσει με το παιδί της, παίζει και διασκεδάζει μαζί του και καταφέρνει να του φτιάχνει τη διάθεση και να το κάνει να γελάει. Σε ό,τι αφορά το τάισμα και το πλύσιμο του παιδιού, τα κάνει με αγάπη αλλά μπορεί να είναι λίγο βιαστική και επιπόλαιη. Κι αυτό γιατί θέλει να τελειώνει με αυτά για να επικεντρωθεί στο παιχνίδι με το παιδί της. Δεν είναι ιδιαίτερα αυστηρή αλλά δε θέλει να της λέει ψέματα το παιδί της. Εκεί μπορεί να θυμώσει. Μιλάμε βέβαια για έναν θυμό ο οποίος μέσα σε 5 λεπτά έχει εξαφανιστεί. Μαθαίνει, λοιπόν, στο παιδί της από πολύ μικρή ηλικία να είναι ευθύ και να λέει αυτό που αισθάνεται και πιστεύει. Επιπλέον, προσπαθεί να το κάνει να διψάει για δικαιοσύνη, μάθηση, ταξίδια και εμπειρίες, ενώ μπορεί να το ωθεί και προς τον αθλητισμό. Είναι ανεκτική με τις ιδιοτροπίες του παιδιού της αλλά είναι κάπως ευμετάβλητη. Οπότε το γεγονός ότι μπορεί άλλα να λέει τη μία και άλλα την άλλη αποσυντονίζει και μπερδεύει το παιδί. Επιπρόσθετα, είναι κάπως ανοργάνωτη, ασταθής και επιπόλαιη όταν πρόκειται για τη διατροφή ή την υγεία του παιδιού, γεγονός το οποίο μπορεί να προκαλέσει προβλήματα άνευ σημασίας. Τέλος, η υπερβολική αισιοδοξία της καθώς και η αδιακρισία της μπορεί κάποιες φορές να εκνευρίζουν ένα πιο εσωστρεφές, ντροπαλό και απαισιόδοξο παιδί.


Η μάνα Αιγόκερως
Η Αιγόκερως είναι μια γυναίκα πειθαρχημένη, υπεύθυνη, προγραμματισμένη, ώριμη, αξιόπιστη αλλά κάπως απόμακρη γυναίκα. Ως μάνα, είναι παραδοσιακή και προσπαθεί να φέρει εις πέρας στην εντέλεια τα καθήκοντά της απέναντι στο παιδί της, το οποίο βλέπει ως μια τεράστια ευθύνη. Έτσι, το ταΐζει σωστά, το φροντίζει και το έχει πάντα περιποιημένο. Του προσφέρει τα πάντα, όσον αφορά στα υλικά αγαθά (παιχνίδια, ρούχα…). Όμως, δεν είναι ιδιαίτερα εκδηλωτική συναισθηματικά κι αυτό το εισπράττει το παιδί. Έτσι, μπορεί να λείπει ίσως από το παιδί ένα χάδι ή μια τρυφερή κουβέντα. Όταν το παιδί είναι απείθαρχο, η μαμά Αιγοκερίνα το τιμωρεί, προκειμένου να το κάνει υπεύθυνο, να του βάλει όρια και να «πλάσει» έναν σωστό και ώριμο αυριανό ενήλικα. Μπορεί να είναι αυστηρή σε ό,τι αφορά τις σχολικές υποχρεώσεις του παιδιού της και να ζητάει από εκείνο καλές επιδόσεις. Στην προσπάθειά της να διαπαιδαγωγήσει σωστά το παιδί της, αποδίδει ιδιαίτερη έμφαση στην αίσθηση του καθήκοντος και της ευθύνης. Επιπρόσθετα, προσπαθεί να κάνει το παιδί της φιλόδοξο και να μη συμβιβάζεται με τη μετριότητα. Βέβαια, είναι αξιόπιστη και το παιδί νιώθει πάντα ασφάλεια πλάι της και ξέρει ότι η μαμά του θα του δώσει την πιο σωστή και λογική συμβουλή. Τέλος, αν η Αιγόκερως είναι καριερίστα, το παιδί μπορεί να αισθάνεται ότι δε βλέπει όσο θα ήθελε τη μαμά του (λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων).


Η μάνα Υδροχόος
 Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια προοδευτική, αντισυμβατική, εναλλακτική, αδιάλλακτη και ιδιαίτερα έξυπνη γυναίκα. Ως μάνα είναι ιδιαίτερα μοντέρνα και προσπαθεί πρώτα απ’ όλα να είναι φίλη με το παιδί της. Όσον αφορά στα καθήκοντά της ως μάνα, δεν θα έλεγα ότι έχει αυστηρό πρόγραμμα. Οι ώρες ταΐσματος και πλυσίματος κάθε άλλο παρά σταθερές είναι. Επίσης, η Υδροχόος δε φημίζεται για την τρυφερότητά της ούτε για τις συναισθηματικές εκδηλώσεις της. Κάποιες φορές, μάλιστα, μπορεί να δίνει την εντύπωση της αποστασιοποιημένης και κάπως ψυχρής μάνας, στοιχεία τα οποία προσλαμβάνει το παιδί, με αποτέλεσμα να βιώνει ενίοτε έλλειψη θαλπωρής και ζεστασιάς. Όλο αυτό, βέβαια, έρχεται σε σύγκρουση με τον φιλικό και πανανθρώπινο χαρακτήρα της μητέρας Υδροχόου, η οποία προσπαθεί πρώτα και κύρια να μάθει στο παιδί της να σέβεται τα δικαιώματα και τη διαφορετικότητα/μοναδικότητα των συνανθρώπων του. Αν και φιλική απέναντι στο παιδί της, όταν εκείνο δεν είναι υπάκουο, γίνεται αυστηρή, χωρίς ιδιαίτερες φωνές, χωρίς θυμό! Αυτή η γυναίκα έχει τον τρόπο της να επιβάλλεται και να εμπνέει σεβασμό. Επιπλέον, προσπαθεί να μάθει στο παιδί της από πολύ μικρή ηλικία να μη συμβιβάζεται, να επαναστατεί όταν χρειάζεται και να σέβεται και να υποστηρίζει τους φίλους του. Τέλος, το παιδί μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις να αισθάνεται ότι η μαμά του είναι απούσα κι αυτό γιατί εκείνη τείνει να αφιερώνει ιδιαίτερο χρόνο στον τομέα της φιλίας καθώς και σε κοινωνικές, πολιτικές ή ανθρωπιστικές δραστηριότητες.


Η μάνα Ιχθύς
Αναμφίβολα, η γυναίκα Ιχθύς είναι διαισθητική, ονειροπόλα, συμπονετική, ευαίσθητη, γλυκιά και τρυφερή. Ταυτόχρονα, όμως είναι εσωστρεφής, πολυδιάστατη και κάπως απόκοσμη ή/και αφηρημένη. Ως μάνα είναι ιδιαίτερα δοτική και τείνει να θυσιάζει τις δικές της ανάγκες για χάρη του παιδιού της. Είναι πολύ εκδηλωτική σε συναισθηματικό επίπεδο και, έτσι, ταΐζει, πλένει και φροντίζει το παιδί της με ιδιαίτερη αγάπη. Δε φημίζεται, όμως, για τον προγραμματισμό της. Για την ακρίβεια, στη ζωή της συνήθως επικρατεί το απόλυτο χάος. Ως εκ τούτου, μπορεί άθελά της και εν αγνοία της να γίνεται ασυνεπής, όσον αφορά στα καθήκοντά της απέναντι στο παιδί της, κυρίως ως προς τους χρόνους και τα ωράρια που καλείται να τηρήσει. Δεν είναι αυστηρή ως μαμά και αποφεύγει να μαλώνει το παιδί της, γιατί φοβάται μην το πληγώσει. Άλλωστε, διαθέτει ενσυναίσθηση και ξέρει πώς να ελίσσεται. Έτσι, καμιά φορά το κακομαθαίνει, καθώς το παιδί πρέπει πού και πού να ακούει και τη λέξη «όχι». Η μαμά Ιχθύς έχει την τάση να θυματοποιείται, γεγονός το οποίο μπορεί να πιέζει και να στρεσάρει το παιδί της. Η προαναφερθείσα τακτική της θυματοποίησης συχνά έχει χειριστικό κίνητρο. Επιπλέον, η Ιχθύς είναι περισσότερο ιδεαλίστρια και λιγότερο πρακτική, το οποίο κάποιες φορές κάνει το παιδί να αισθάνεται ανασφάλεια. Από την άλλη, αυτή η γυναίκα στην προσπάθειά της να διαπαιδαγωγήσει σωστά το παιδί της, αποδίδει ιδιαίτερη έμφαση στο συναίσθημα. Προτρέπει, λοιπόν, το παιδί της να εκφράζει το συναίσθημά του με τον οποιονδήποτε τρόπο, συχνά και μέσω της τέχνης. Τέλος, προσπαθεί να δίνει στο παιδί της τα κατάλληλα ερεθίσματα ώστε να καλλιεργεί τη φαντασία του και του διδάσκει την αξία της συμπόνιας, της αλληλεγγύης και της αγάπης προς τον συνάνθρωπο και, δη, προς εκείνον που είναι ευάλωτος, αδικημένος ή τοποθετημένος στο περιθώριο.


Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter