astropedia.gr

Ζώδια και Οικονομία!

Ζώδια και Οικονομία!
Ποια είναι η σχέση των ζωδίων με τα χρήματα, την οικονομία και τα έξοδα. Πόσο επιρρεπείς σε ανούσιες αγορές μπορεί να είναι κάποιος ή κάποια που ανήκει σε ένα συγκεκριμένο ζώδιο. Δείτε σύμφωνα με το ζώδιό σας τη σχέση σας με τα λεφτά και φροντίστε να κρατήστε καλά κλειστό το πορτοφόλι σας!

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Πού να εστιάσω; Τι να προσέξω;    
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699 ΚΡΙΟΙ

Οι Κριοί θεωρούνται από τα σπάταλα ζώδια, καθώς η σχέση τους με το χρήμα δεν είναι και τόσο καλή. Προτιμούν να ξοδεύουν παρά να αποταμιεύουν ενώ δεν λειτουργούν στην ζωή τους με γνώμονα τα οικονομικά τους. Η άποψη τους είναι ότι τα λεφτά υπάρχουν μόνο για να τα ξοδεύουν.


ΤΑΥΡΟΙ
Οι Ταύροι ως εργατικά ζώδια έχουν και πολύ καλή σχέση με την αποταμίευση και την οικονομία. Τα λεφτά τους χαρίζουν σιγουριά και τους κάνουν να κινούνται με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Παρόλα αυτά τα περισσότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη ζωή τους ξεκινούν από τα οικονομικά.

 
ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος και η σπατάλη είναι δύο λέξεις που συμβαδίζουν. Τους αρέσει να σκορπάνε τα λεφτά τους για άτομα που αγαπούν και ιδιαίτερα για τους φίλους. Πολλές φορές μάλιστα δεν υπολογίζουν αν έχουν ή αν δεν έχουν και ξοδεύουν συνεχώς. Παρόλα αυτά δεν ξεμένουν ποτέ.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Οι Καρκίνοι αισθάνονται ασφαλείς μόνο αν έχουν χρήματα στο πορτοφόλι τους. Είναι οι ιδανικοί συνέταιροι και διαχειριστές οικονομικών θεμάτων. Βρίσκουν πάντα τον τρόπο να αποταμιεύουν χρήματα, χωρίς μάλιστα να στερούνται ιδιαίτερα πράγματα από τη ζωή τους.

 
ΛΕΟΝΤΕΣ

Ο Λέων είναι από τα ζώδια που καταφέρνει να ισορροπεί ανάμεσα στην σπατάλη και την πολυτέλεια, από τη μία πλευρά, και την οικονομία και την αποταμίευση, στην άλλη. Απολαμβάνει τη ζωή του πλουσιοπάροχα, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να αποταμιεύει και χρήματα, όταν οι καταστάσεις τον ευνοούν.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Οι Παρθένοι χειρίζονται τα οικονομικά τους με γνώμονα τη λογική. Δεν οδηγούνται σε ακραίες καταστάσεις κι αυτό γιατί φροντίζουν πάντα να έχουν στο πορτοφόλι τους χρήματα προτού κάνουν οποιαδήποτε αγορά ή επένδυση. Ίσως είναι και το μοναδικό ζώδιο που δεν λατρεύει την πολυτέλεια.

 
ΖΥΓΟΙ

Οι Ζυγοί θεωρούνται από τα εγκρατή ζώδια όσον αφορά την διαχείριση των οικονομικών τους. Προτιμούν βέβαια να αποταμιεύουν παρά να ξοδεύουν ασύστολα τα χρήματά τους σε άσκοπες αγορές. Κινούνται σύμφωνα με το εισόδημά τους, ενώ πολλές φορές δεν διστάζουν να στερηθούν κάποια πράγματα.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Οι Σκορπιοί αποταμιεύουν τα χρήματα τους και κρατάνε πάντα στην άκρη τους ένα κομπόδεμα για παν ενδεχόμενο. Δεν ξοδεύουν εύκολα τα χρήματά τους και πολλές φορές καταπιέζουν και τον ίδιο τους τον εαυτό. Παρόλα αυτά υπάρχουν στιγμές που κάνουν άσκοπες αγορές, μόνο και μόνο για να νιώσουν καλύτερα.

 
ΤΟΞΟΤΕΣ

Ο Τοξότης ξεχωρίζει από όλα τα άλλα ζώδια από τον τρόπο που σπαταλάει τα χρήματα του. Αν και δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία στο πορτοφόλι του, έχει πάντα ένα μεγάλο ποσό για να το ξοδεύει στα ταξίδια και στη διασκέδαση. Γενικότερα του αρέσει να ξοδεύει τα λεφτά του για να περάσει καλά.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Ο Αιγόκερως παρόλο που θα μπορούσε να ήταν από τα πιο ευνοημένα ζώδια όσον αφορά τον οικονομικό τομέα, δεν ξέρει πώς να χρησιμοποιήσει τα χρήματά του κι αυτό τον οδηγεί πολλές φορές σε αδιέξοδα. Δεν θεωρείται σπάταλος, αλλά ταυτόχρονα δεν μπορεί να κατανείμει σωστά τα έξοδα του.

 
ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Οι Υδροχόοι αν και κερδίζουν πολλά χρήματα, δεν ζουν για αυτά. Τους αρέσει να ζουν άνετα, χωρίς φυσικά να καταφεύγουν σε ακρότητες. Είναι από τα ζώδια που μπορούν να αποταμιεύσουν άνετα κάποιο ποσό, ειδικά μάλιστα αν το εισόδημά τους είναι μεγάλο.

 
ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς είναι από τα πιο ευνοημένα ζώδια όσον αφορά τα χρήματα. Συνήθως του έρχονται από εκεί που δεν τα περιμένει. Παρόλα αυτά όσο γρήγορα μπορεί να αποκτήσει χρήματα, τόσο γρήγορα μπορεί και να τα χάσει. Δεν θεωρούνται από τους καλύτερους οικονομικούς διαχειριστές του ζωδιακού κύκλου. ,

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter