astropedia.gr

Ζώδια και Ταξίδια

Ζώδια και Ταξίδια
Οι  μετακινήσεις και τα ταξίδια για χαλάρωση είναι θέματα που τα κυβερνά ο Έρμης. Για να έχει όμως αποτέλεσμα ένα ταξιδάκι θα πρέπει ο καθένας μας, ανάλογα με το ζώδιο του, να βρεθεί σε ένα περιβάλλον τέτοιο που να τον εμπνέει και να μιλάει στην ψυχοσύνθεση του.


Δείτε παρακάτω τι ταιριάζει σε κάθε ζώδιο.
Καλό είναι να διαβάσετε και το ζώδιο στο οποίο αντιστοιχεί η θέση του γενέθλιου Έρμη σας .


ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα   
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
 Aπό Κύπρο  900 90 980 ή στείλε SMS τη λεξή Α1 στο 6699  Κριός 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου

Ο Κριός επιθυμεί να εξερευνήσει καινούργιες χώρες και νέους τόπους και μάλιστα άμεσα και γρήγορα. Θα έπαιρνε τα γρηγορότερα μέσα συγκοινωνίας και μεταφοράς προς τον προορισμό του, συνήθως αεροπορικώς. Τολμηρές διακοπές συμπεριλαμβανομένου και του μπάντζι τζάμπινγκ, παιχνίδια σε υδάτινο λουνα παρκ ή ιππασία, όλα αυτά ανεβάζουν την αδρεναλίνη του και τον κάνουν να διασκεδάζει και να αισθάνεται ζωντανός. Δεδομένου ότι το επίπεδό της ενέργειάς του είναι πολύ υψηλό θα προτιμούσε φυσικά τους δροσερούς προορισμούς όπως τις ελβετικές Άλπεις για τις διακοπές.


Ταύρος 21 Απριλίου - 20 Μαΐου

Οι καταπράσινοι και γεμάτοι βλάστηση προορισμοί είναι ιδανικοί για τους Ταύρους. Η καλή και άνετη διαβίωση είναι η πρωταρχική προτεραιότητα γι’ αυτό το ζώδιο. Όλα είναι οργανωμένα προτού καν γίνει το ταξίδι, από την κράτηση εισιτηρίων μέχρι και την κράτηση του δωματίου στο ξενοδοχείο. Βασικά, οι Ταύροι είναι σπιτόγατοι  και έτσι το να ταξιδέψουν σε άγνωστους προορισμούς δεν το συνηθίζουν. Αισθάνονται ασφαλείς σε γνώριμους προορισμούς, τους οποίους έχουν επισκεφτεί και στο παρελθόν.


Δίδυμος 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου   

Οι Δίδυμοι αγαπούν πολύ τα ταξίδια με τους φίλους ή τους συγγενείς τους, με τους οποίους μπορούν να μιλήσουν. Ο Ερμής που είναι ο πλανήτης που τους κυβερνάει, θέλει τη σταθερή αλληλεπίδραση και τη διανοητική εγρήγορση. Παίρνουν εύκολα αποφάσεις και προτιμούν να πάνε σε μια οργανωμένη περιήγηση. Ένας Δίδυμος θα έπαιρνε μαζί του στη βαλίτσα των διακοπών του σίγουρα όλα τα τηλέφωνα του, τα βιβλία, τα περιοδικά, τα μυθιστορήματα και τον φορητό του υπολογιστή.


Καρκίνος 22 Ιουνίου - 22  Ιουλίου  

Οι Καρκίνοι είναι πάντα ευτυχισμένοι όταν είναι κοντά στο νερό. Θα τους άρεσε στις διακοπές τους να μπορούν να κολυμπήσουν ή να κάνουν βαρκάδα! Το νερό ασκεί μια πολύ έντονη έλξη τους Καρκίνους γιατί τους δίνει την ευχέρεια να κάνουν τα σπορ και τις δραστηριότητες που επιθυμούν. Τους αρέσουν στις διακοπές τους να συνδυάζουν τις σύγχρονες ανέσεις και το μαγικό, ρομαντικό στοιχείο. Τέλος, αρκετά συχνά βρίσκουν την ασφάλεια που ζητούν με το να επισκέπτονται συγκεκριμένες αγαπημένες τοποθεσίες.


Λέων 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου   

Οι μεγαλοπρεπείς και βασιλικοί Λέοντες θέλουν και οι διακοπές του να έχουν το ίδιο ύφος. Δεν συμπαθούν να κάνουν πολλά πράγματα και να αγωνίζονται στις διακοπές τους όπως να περπατούν και να επισκέπτονται μνημεία, αλλά αντί γι’ αυτό θέλουν να είναι χαϊδεμένοι σε ένα ξενοδοχείο με καλό μασάζ και μανικιούρ/πεντικιούρ. Θα άδειαζαν κανονικά τις τσέπες τους για να κάνουν μια κρουαζιέρα πολυτέλειας ή να μείνουν σε ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων. Οι διακοπές στην ανατολή θα ήταν η φυσική επιλογή τους.


Παρθένος 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου   
   
Οι Παρθένοι είναι βασικά πεσιμιστές και έτσι προτού να αρχίσουν διακοπές θα τους βρίσκατε με έναν κατάλογο πραγμάτων για να κάνετε, προορισμούς διακοπών που σκέφτονται και αν ήταν δυνατόν θα επιθυμούσαν να ξέρουν εάν μπορούν να μάθουν κάτι χρήσιμο εκεί που θα πάνε, όπως το μαγείρεμα, η ζωγραφική, κ.λπ. Στο πίσω μέρος του μυαλού τους αισθάνονται ένοχοι για τη σπατάλη των χρημάτων και του χρόνου τους. Έτσι λοιπόν, διακοπές που σχετίζονται με προγράμματα τουρισμού ή με προσφορά στην κοινωνία είναι ακριβώς ιδανικές για αυτούς


Ζυγός  23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου  

Για τους Ζυγούς οι διακοπές τους πρέπει να έχουν ύφος και  κομψότητα. Γίνονται για τη γοητεία και την πολυτέλεια. Δεν ανήκουν στα ζώδια που προτιμούν το ελεύθερο κάμπινγκ. Το ταξίδι πρέπει να είναι σύντομο και άνετο. Δεν θα βρίσκατε ποτέ έναν Ζυγό να κάνει ένα μακρύ και ενοχλητικό ταξίδι. Φυσικά θα επιθυμούσαν να φτάσουν στον προορισμό τους με μια πολύ κομψή βαλίτσα και αποσκευές που κουβαλάνε τα μοντέρνα και πανέμορφα ρούχα τους!


Σκορπιός 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου

Οι Σκορπιοί αγαπούν να κάνουν τις διακοπές τους σε εκείνες τις εξωτικές τοποθεσίες που κανονικά οι άλλοι δε θα πήγαιναν. Η επίσκεψη των πυραμίδων στην Αίγυπτο και το Σινικό Τείχος της Κίνας θα απευθύνονται πάντα σε αυτούς. Μπορούν να υπομείνουν οποιουδήποτε είδους κλιματολογικές συνθήκες, όσο ακραίες και αν είναι. Οι οργανωμένες διακοπές και τα γκρουπάκια δεν είναι η καλύτερη ιδέα για τις διακοπές τους.


Τοξότης 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου    
 
Ο Τοξότης δεν θα πάει για ειρηνικές, ήρεμες διακοπές μακριά από τη βαβούρα της πόλης. Η ιδέα είναι εκεί που θα πάει να έχει διασκέδαση και εύθυμη ένταση και δράση παρά να χαλαρώσει παρέα με ένα βιβλίο. Οι Τοξότες είναι γεννημένοι ταξιδιώτες και έτσι θα επισκεφθούν όλους τους ταξιδιωτικούς προορισμούς που αναφέρονται στον τουριστικό οδηγό. Δεν θα ενοχληθούν από να πραγματοποιήσουν οδοιπορικό και να κάνουν ελεύθερο κάμπινγκ.


Αιγόκερως 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου  

Οι βουνοκορφές είναι αγαπημένοι προορισμοί για τους Αιγόκερους και αν και θα τους άρεσε να  κάνουν πολυτελείς και άνετες διακοπές, αγαπούν τα χρήματά τους με αποτέλεσμα να επιλέγουν κάτι πιο πρακτικό. Ακόμη και στις διακοπές ένας Αιγόκερως θα διατηρήσει το καθημερινό του πρόγραμμα και δε θα κάνει κάτι πέρα από τις συνήθειές του. Τα αρχαία οχυρά και τα παλάτια απευθύνονται σε αυτούς φυσικά.


Υδροχόος 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου    

Οι Υδροχόοι δεν έχουν τη φήμη του αρμόδιου για τον σχεδιασμό των διακοπών ή για την οργάνωση των λεπτομερειών που σχετίζονται με το ταξίδι. Επιθυμούν να επισκεφτούν μακρινούς προορισμούς και μέρη όπου μπορούν να καθίσουν στη στάση του λωτού επιδιώκοντας την εσωτερική ειρήνης και ηρεμία. Η εύρεση ενός συντρόφου για τέτοιες διακοπές μπορεί να είναι ένα πρόβλημα για αυτούς.


Ιχθύς 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου

Το νερό είναι η αγάπη των Ιχθύων και στο άκουσμα της λέξης διακοπές, σκέφτονται κατευθείαν κάποιο παράκτιο μέρος. Το σκάφανδρο, οι βουτιές στη θάλασσα, το κολύμπι με αναπνευστήρα και το ψάρεμα είναι στοιχεία που φτιάχνουν τις διακοπές των ονείρων τους. Είναι γενικά πολύ συναισθηματικοί και ρομαντικοί, έτσι θα ήθελαν στις διακοπές τους να είναι με το σύντροφό τους.

AstraCard

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter