astropedia.gr

Ζώδια .. Μην το κάνεις αυτό!

Ζώδια .. Μην το κάνεις αυτό!
Όταν προσέχουμε, έχουμε. Γι’ αυτό ας είμαστε προσεκτικοί σε αυτά που δεν χρειάζεται να κάνουμε ανάλογα το ζώδιο, ώστε να είμαστε όλοι καλά!


 
ΚΡΙΟΣ

Μη του κλείνεις το δρόμο, μη τον βάζεις να περιμένει, μη τον ξυπνάς απότομα ή με δυνατή φωνή και κυρίως μη του ρίξεις νερό στο πρόσωπο! (εκτός κι αν θες να έρθει το τέλος σου!)


ΤΑΥΡΟΣ

Μη τον βγάζεις από τη ρουτίνα του με απρόοπτες προτάσεις, μην έχεις ακόμα το φαγητό εν εξελίξει όταν έχει φτάσει ήδη στο σπίτι (πρέπει να είναι έτοιμο!) και κυρίως μη του βάζεις μικρότερη μερίδα απ’ αυτήν που είναι συνηθισμένος να τρώει, αν δεν θες να «φάει» εσένα μετά!


ΔΙΔΥΜΟΣ

Μη του στερείς την ελευθερία να μιλάει, μη του κρύψεις το κινητό, μη το χαλάσεις, μη το πετάξεις στη θάλασσα ή σε χαντάκι αν δεν θες να σε βρουν κι εσένα στο χαντάκι!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μη του στερείς την ανάγκη του να δραματοποιεί τις καταστάσεις, μη του δίνεις λύσεις (και κυρίως άμεσα!) όταν απολαμβάνει την απαισιοδοξία του, μη του πεις ποτέ «έλα μωρέ, σιγά το πράγμα, δεν έγινε και τίποτα», μη τον ανεβάζεις από τον πάτο του!


ΛΕΩΝ

Μη τον ειρωνεύεσαι, μη τον μειώνεις, μη τον κακοχαρακτηρίσεις, μην κοροϊδέψεις την εμφάνισή του, μη τον απορρίψεις, μη του συστήσεις άλλο άτομο ομορφότερο, εξυπνότερο ή πλουσιότερο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην ανακατεύεις ή αλλάζεις θέσεις στα πράγματά του, μη του δώσεις να φορέσει λερωμένα ή τσαλακωμένα ρούχα, μη τον βάλεις να κάτσει κάπου που δεν είναι καθαρά, μην αργείς να απαντήσεις σε μηνύματα ή τηλέφωνο και μην αργείς ποτέ σε ραντεβού ακόμα κι αν είσαι η νύφη και θες να πας καθυστερημένα από τον γαμπρό!


ΖΥΓΟΣ

Μη του πεις πως αγόρασε κάτι που δεν είναι ωραίο ή δεν είναι υψηλής ποιότητας ή εκλεπτυσμένης άποψης, μη του πεις ότι δεν έχει γούστο, μη του πεις ότι το φαγητό που έφτιαξε είναι ανάλατο, άγευστο ή νερόβραστο, μη κάνεις ποτέ αρνητική κριτική!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μη ψαχουλεύεις τα πράγματά του, μη κρατάς μυστικά, μη θέλεις να μάθεις τα δικά του μυστικά, μη ζητάς δανεικά αν δεν έχεις σκοπό να τα επιστρέψεις, μην αρνηθείς τις ερωτικές του προτάσεις και κυρίως μη τον κάνεις να ζηλέψει εκτός αν θες να υπογράψεις συμβόλαιο με την τύχη σου!


ΤΟΞΟΤΗΣ
Μη τον ελέγχεις (που ήσουν, γιατί άργησες, που μιλούσες κτλ), μη τον βάζεις να κάτσει πολύ στο ίδιο μέρος, μη του ζητάς να αράξει κάπου ή να χαλαρώσει, μη τον αποκαλείς τεμπέλη, φοβητσιάρη, ανοργάνωτο και πάνω απ’ όλα άτολμο!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μη τον προσβάλλεις, μη τον μειώσεις, μη τον υποτιμήσεις, μη τον κριτικάρεις, μη τον κατασκοπεύεις, μην αποκαλύπτεις αυτά που κρυφοκάνει, μη τον αμφισβητείς σε αυτά που λέει, μην ανακαλύψεις τις κρυφές του συνομιλίες και τα ψέματά του, μη τον διασύρεις, μη τον προσβάλλεις, μη του πας κόντρα… ππφφ Δεν μεταδίδω άλλο!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μη τον εμπλέκεις με συντηρητικούς ανθρώπους, μη τον βάζεις σε καλούπια, μη τον πεις οπισθοδρομικό, ξεπερασμένο ή προβλέψιμο, μη μαντεύεις τις κινήσεις του, μη του δείξεις ότι μπορεί να μην είναι αυτό που θέλει ο ίδιος να είναι.


ΙΧΘΥΣ

Μη του στερείς την ελπίδα, μη τον αναγκάσεις να ζήσει στη πραγματικότητα, μη καταλαβαίνεις ότι οι δικαιολογίες του είναι παιδικές, μη τον ενημερώνεις για τις θερμίδες που τρώει ή τα κιλά που τυχόν έβαλε πάνω του, μη του στερείς το όνειρο…


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter