astropedia.gr

Ζώδια και ερωτικό ρεβεγιόν!

Ζώδια και ερωτικό ρεβεγιόν!

Ανήμερα των Χριστουγέννων θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο ζώδιο του τρυφερού Καρκίνου, δημιουργώντας το ιδανικό κλίμα για να περάσουμε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους μας ανθρώπους και να δημιουργήσουμε τις καλύτερες αναμνήσεις. Οικογενειακοί και συναισθηματικοί δεσμοί θα ενισχυθούν και θα κυριαρχήσει η στοργή, η συμπόνια και η φροντίδα ενισχύοντας το πνεύμα των εορτών.

Παράλληλα το τρίγωνο Ερμή - Δία φέρνει μηνύματα αισιοδοξίας και μας θέλει να θέτουμε νέους στόχους και να κάνουμε όνειρα για ένα καλύτερο μέλλον. Στις 29/12 το εξάγωνο Ήλιου - Ποσειδώνα μαλακώνει τις ψυχές μας, μας ωθεί να συγχωρήσουμε και να δούμε το καλό στους άλλους, ενώ δύο μέρες πριν την αλλαγή του έτους, που η Αφροδίτη θα μπει στο επεκτατικό και αισιόδοξο ζώδιο του Τοξότη, το γέλιο και η διασκέδαση απαλύνουν κάθε πόνο και διώχνουν τις σκοτούρες μας ώστε να περάσουμε ευχάριστα τις γιορτές μας.

Ενισχύεται η ελπίδα μας, κάνουμε πιο αισιόδοξες σκέψεις και γινόμαστε περισσότερο γενναιόδωροι. Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος! Δώστε αγάπη και εστιάστε στα θετικά πράγματα της ζωής!!!


Κριός

Αυτές οι γιορτές προβλέπονται άκρως ευχάριστες για σένα και το άλλο σου μισό. Η Αφροδίτη στο Σκορπιό συνεχίζει να φουντώνει το πάθος στο δεσμό σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος/η, ευνοεί να μπει στη ζωή σου ένας έρωτας που θα πυροδοτήσει έντονα συναισθήματα. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο ανήμερα των Χριστουγέννων σε φέρνει πιο κοντά με το ταίρι σου και φτιάχνει το κατάλληλο κλίμα για να περάσεις τις γιορτές στο σπίτι παρέα με φίλους και οικογένεια. Από τις 30/12 που η Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη θα μπορούσες να υποδεχτείς το νέος έτος κάνοντας κάποιο ταξίδι μακριά με τον αγαπημένο σου ή αν είσαι μόνος/η να υποδεχτείς ένα διαφορετικό άτομο στη ζωή σου.


Ταύρος

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο ανήμερα των Χριστουγέννων, τονώνει την επικοινωνία με το άλλο σου μισό. Γλυκά λόγια, χαρούμενες συζητήσεις και ευχάριστες μετακινήσεις θα σε ανεβάσουν ψυχολογικά. Ο Ερμής που κυβερνά τα αισθηματικά σου τα Χριστούγεννα θα είναι σε όψη τριγώνου με το Δία, συμβάλλει να περάσεις τις γιορτές με μπόλικη διασκέδαση και γέλιο. Από την άλλη η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε βοηθά να κατακτήσεις μεγαλύτερη οικειότητα στη σχέση σου όμως φέρνει στην επιφάνεια αισθήματα ζήλιας και καχυποψίας που πρέπει να ελέγξεις για να μη χαλάσεις το καλό κλίμα.Αν είσαι μόνος/η, θα έχεις την ευκαιρία να  κάνεις μια νέα γνωριμία που θα σε μαγνητίσει.


Δίδυμος

Το τρίγωνο Ερμή - Δία στις 25/12 ευνοεί να περάσεις πιο οικείες στιγμές με το άλλο σου μισό και να ανανεώσετε τον έρωτα σας, αλλά θα χρειαστεί να κρατήσεις αυτοέλεγχο καθώς η Πανσέληνος στον Καρκίνο την ίδια μέρα μπορεί να σου βγάλει πολλές ανασφάλειες στην επιφάνεια. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στις 29, που Ερμής σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Άρη. Εντάσεις και πικρά λόγια μπορεί ναχαλάσουν το θετικό κλίμα. Αν είσαι ελεύθερος/η, λίγο πριν φύγει το 2016 σου δίνει την ευκαιρία να ερωτευθείς με πάθος. Ο Άρης στον οίκο του έρωτα σε καθιστά πόλο έλξης νέων θαυμαστών ενώ η είσοδος της Αφροδίτης στις 30 στον 7ο οίκο σου μπορεί να φέρει μια νέα σχέση στη ζωή σου.


Καρκίνος

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου ανήμερα των Χριστουγέννων θα δώσει ώθηση για ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου ή θα φέρει στη ζωή σου μια νέα γνωριμία αν είσαι αδέσμευτος/η. Ταυτόχρονα, τοτρίγωνο Ερμή-Δία την ίδια μέρα ενισχύει το θετικό κλίμα,  ενδυναμώνει την επικοινωνία και δίνει ευχάριστες συζητήσεις. Μπορεί να πάτε κάπου για να περάσετε τις γιορτές ή να καλέσετε άτομα στο σπίτι και να δημιουργήσετε ένα ζεστό κλίμα. Αν είσαι μόνος/η, η Αφροδίτη μέχρι και τις 30 που θα είναι στον 5ο οίκο σου δίνει την δυνατότητα για ανανέωση παλιάς σχέσης ή δημιουργία μιας νέας παθιασμένης γνωριμίας.


Λέων

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί ανήμερα των Χριστουγέννων στον Καρκίνο θα επηρεάσει βαθιά την αισθηματική σου ζωή και θα συντελέσει στην αποκατάσταση της ισορροπίας, στην συγχώρεση και θα σε κάνει πιο γενναιόδωρο/η με το ταίρι σου. Δύο μέρες πριν φύγει το έτος, η Αφροδίτη μπαίνει στο Τοξότη και φέρνει ολική ανανέωση στα ερωτικά σου. Διασκεδάζεις, φλερτάρεις και νιώθεις πως μπορείς να είσαι ο εαυτός σου. Ξαφνικές εκπλήξεις και δώρα θα τονώσουν την διάθεση σου ενώ έναςνέος έρωτας αν είσαι ελεύθερο/η μπορεί να εμφανιστεί πολύ ξαφνικά.


Παρθένος

Παρά τους προβληματισμούς και τα εμπόδια, ο Δίας στο ζώδιο σου συνεχίζει να σε ευνοεί και να απαλύνει τις δυσκολίες. Στις 25 το τρίγωνο Ερμή-Δία συμβάλλει σε ένα θετικό κλίμα και σε θέλει να περνάς τις γιορτές σε κλίμα ευχάριστο και αρμονικό. Ανήμερα των Χριστουγέννων η Πανσέληνος στον Καρκίνο θα δώσει σάρκα και οστά στα όνειρα σου και μια έντονη επιθυμά σου θα δεις να πραγματοποιείται. Η Αφροδίτη στο Σκορπιό μέχρι και τις 30/12 ευνοεί την ερωτική επικοινωνία, τις μετακινήσεις κι αν είσαι ελεύθερος/ηφέρνει μια νέα γνωριμία που θα σου πάρει τα μυαλά. Από τις 30 που θα μπει στον Τοξότη, βάζεις μπρος τα σχέδια σου για να περάσετε το καλύτερο ρεβεγιόν πρωτοχρονιάς.


Ζυγός

Με τον Άρη στο ζώδιο σου συνεχίζεις να διεκδικείς τα θέλω σου και κοιτάς να ικανοποιήσεις το αίτημα σου για περισσότερη συντροφικότητα και ισορροπία στο δεσμό σου. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο ανήμερα των Χριστουγέννων ίσως φέρει ένα πρόβλημα στο σπίτι ή στη δουλειά που θα απειλήσει το καλό κλίμα τον εορτών. Στις 26 που ο Ουρανός επιστέφει σε ορθή πορεία, κάποια θέματα που ήταν σε εκκρεμότητα έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Λίγο προσοχή θέλει στις 29 καθώς το τετράγωνο Ερμή-Άρη μπορεί να σε φέρει σε σύγκρουση με το ταίρι σου Αν είσαι ελεύθερος/η ετοιμάσου πριν αλλάξει ο παλιός ο χρόνος σε χώρο διασκέδασης που θα πας να γνωρίσεις ένα νέο έρωτα.


Σκορπιός

Η Πανσέληνος ανήμερα των Χριστουγέννων θα σε βοηθήσει να δεις τον έρωτα και τη σχέση σου μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα με θετικό αντίκτυπο ενώ δεν αποκλείεται να επισημοποιήσεις το δεσμό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η, μια νέα γνωριμία με πρόσωπο από διαφορετική κουλτούρα ή ξένη χώρα θα αναστατώσει τη ζωή σου. Παράλληλα η Αφροδίτη στο ζώδιο σου μέχρι και τα τέλη του μήνα ευνοεί τις ερωτικές υποθέσεις σου κάνοντας σε πιο μαγνητικό/η και τονώνοντας το πάθος. Από τις 30/12 που περνάει στον Τοξότη, θα ξοδέψεις περισσότερα για να μην σας λείψει τίποτα και να ικανοποιήσεις απόλυτα το ταίρι σου.


Τοξότης

Ανήμερα των Χριστουγέννων η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον 8ο οίκο σου σε θέλει να περνάς άκρως ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου και να κατακτάς βαθύτερη οικειότητα μεταξύ σας, ενώ αν είσαι αδέσμευτος/η ετοιμάσου να παθιαστείς με ένα άτομο που θα  σου ξυπνήσει έντονα συναισθήματα.Παράλληλα, ο κυβερνήτης των σχέσεων σου, ο Ερμής θα σχηματίζει τρίγωνο με το Δία φέρνοντας χαρά και ευτυχία. Δύο μέρες πριν φύγει το 2015, που η Αφροδίτη θα μπει στο ζώδιο σου, η αυτοπεποίθηση σου θα τονωθεί και θα βρεις νέους τρόπους για να αναθερμάνεις το δεσμό σου ή αν είσαι ελεύθερος/η, να γνωρίσεις ένα νέο ενθουσιώδη έρωτα.


Αιγόκερως

Ο έρωτας και το πάθος θα κυριαρχήσουν αυτά τα Χριστούγεννα και θα αισθανθείς πως όλα ξαφνικά αρχίζουν να αλλάζουν προς το καλύτερο.Η Πανσέληνος στον 7ο οίκο θα σημάνει μια νέα αρχή για τη σχέση σου καθώς δεν αποκλείεται να περάσει στο επόμενο στάδιο και το νέο έτος να σε βρει με δαχτυλίδι στο χέρι! Το εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σε βοηθά να εξομαλύνεις τα προβλήματα με το ταίρι σου μέσα από ήρεμο διάλογο. Αν είσαι ελεύθερος/η, προσπαθείς να απομακρυνθείς από το παρελθόν σου, σε αυτό θα συμβάλλει και η Αφροδίτη στον 12ο οίκο σου από τις 30 /12 και να γιατρέψεις τις πληγές σου ώστε να κάνεις νέα ξεκινήματα από νέο έτος.


Υδροχόος

Ο Ερμής που κυβερνά τα ερωτικά σου θα σχηματίσει όψη τριγώνου με το Δία τα Χριστούγεννα, ενισχύοντας το θετικό κλίμα και ευνοώντας την σεξουαλική σου ζωή, τα μυστικά φλερτ και τα ξεκαθαρίσματα. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο ίσως σου δημιουργήσει άγχος γιατί θα θέλεις να είναι όλα στην εντέλεια για να περάσετε τις καλύτερες γιορτές, αλλά όλα στο τέλος θα εξελιχθούν πολύ ομαλά.  Από τις 30/12 που η Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη, θα παίρνεις τη μία πρόσκληση μετά την άλλη για να βγεις έξω και να περάσεις ωραία με τους φίλους σου και να κάνεις σχέδια για το νέο έτος. Κάπου εκεί έξω που υποδέχεσαι το νέο έτος, δεν αποκλείεται αν είσαι ελεύθερος/η να ερωτευθείς κεραυνοβόλα.


Ιχθύς

Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται ανήμερα των Χριστουγέννων στον ερωτικό πέμπτο οίκο σου και σε συνδυασμό με το τρίγωνο Ερμή-Δία  είναι βέβαιο πως θα περάσεις ευχάριστες και ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου και θα αισθανθείς την αγάπη σε όλο της το μεγαλείο. Αν είσαι ελεύθερος/η, φλερτάρεις, μαγνητίζεις τους άλλους, κερδίζεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και περνάς αξέχαστες γιορτές κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Το εξάγωνο του Ήλιου με τον κυβερνήτη σου στις 29/12 σε ωθεί να περάσεις τις γιορτές διασκεδάζοντας με τους φίλους σου και κάπου εκεί έξω να έρθεις σε επαφή με ένα νέο πρόσωπο.Newsletter