astropedia.gr

Τα ζώδια όταν έχουν πληγωθεί από την αγάπη

Τα ζώδια όταν έχουν πληγωθεί από την αγάπη
Πώς αντιδρούμε όταν έχουμε πληγωθεί από μια χαμένη αγάπη;

Το να ερωτευτείς είναι τόσο όμορφο και μαγικό, τι γίνεται όμως αν πληγωθείς βαθιά από μια σχέση στην οποία έκανες τόσες προσπάθειες για να διαρκέσει; Είναι εύκολο να νιώθετε ότι δεν θα μπορέσετε να αγαπήσετε ποτέ ξανά, ειδικά μετά από ένα επεισοδιακό χωρισμό. Αλλά με την πάροδο του χρόνου, όσο θα ανακάμπτετε συναισθηματικά, θα δείτε ότι ο έρωτας θα χτυπήσει και πάλι την πόρτα της καρδιάς σας. Αλλά πώς θα μπορέσετε να προχωρήσετε και πάλι αποβάλλοντας  τον πόνο;

♥ Αντιληφθείτε ότι πρέπει να περάσετε από αυτό τον πόνο όσο δύσκολο κι αν είναι. Θα πρέπει να θρηνήσετε αυτή τη χαμένη αγάπη για να προχωρήσετε μπροστά. Πείτε στον εαυτό σας ότι δεν χρειάζεστε κάποιον στη ζωή σας για να σας κάνει ευτυχισμένους. Αυτή είναι δική σας δουλειά, να γεμίσετε το κενό σας δημιουργικά. Αφού περάσετε από αυτό τον έντονο πόνο, τελικά θα βγείτε δυνατότεροι.

♥ Προσπαθήστε να καλύψετε το κενό που αισθάνεστε με ευχάριστες δραστηριότητες και όχι σπεύδοντας σε μια νέα σχέση ή προσπαθώντας απεγνωσμένα να κερδίσετε το σύντροφό σας πίσω. Η προσκόλληση οδηγεί σε πόνο. Έτσι, ο δρόμος για την ευτυχία σας και την εσωτερική σας γαλήνη είναι η αποστασιοποίηση. 

♥ Πιστέψτε στις δυνάμεις σας και έχετε αυτοεκτίμηση. Παράλληλα, ζητήστε βοήθεια από τα προσφιλή σας πρόσωπα ή συζητήστε με άτομα που έχουν περάσει πρόσφατα από τα ίδια συναισθήματα. Αυτό θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τάξη τα συναισθήματά σας και να ανακάμψετε πιο εύκολα. Όταν στρέφετε την προσοχή σας σε ένα άλλο πρόσωπο, ειδικά σε κάποιον που αγωνίζεται να ξεπεράσει τον ίδιο πόνο, ξεχνάτε τη δική σας θλίψη, τουλάχιστον για λίγο.

♥ Αφήστε ελεύθερη τη σκέψη σας να πάει πίσω στο παρελθόν και να αναβιώσει κάποιες στιγμές που ζήσατε μαζί. Αλλά ποτέ μην προσπαθήσετε να εκμαιεύσετε πληροφορίες για τον πρώην σύντροφό σας από κοινούς φίλους σας ή στέλνετε κακεντρεχή μηνύματα, αυτό δεν πρόκειται να σας κάνει να αισθανθείτε καλά αλλά ούτε και θα σας βοηθήσει να τον ξεπεράσετε.

♥ Προσπαθήστε να αποβάλετε τη θλίψη σας με το τρέξιμο, το κολύμπι, το περπάτημα, θα σας δώσουν άμεση ανακούφιση επειδή η άσκηση ωφελεί την εισροή της θετικής ενέργειας και δημιουργεί χαρούμενη διάθεση.

♥ Δημιουργήστε ένα νέο κόσμο ειδικά αν ο κοινωνικός σας κύκλος αποτελείται κυρίως από κοινούς φίλους. Δημιουργήστε το δικό σας ασφαλή κόσμο ο οποίος αποτελείται από νέους φίλους που δεν γνωρίζουν τον/την πρώην σας και δεν θα μπορείτε να μάθετε πια τίποτα γι’ αυτόν/ην. Ασχοληθείτε με μια νέα γνώση, διαβάστε ένα επιμορφωτικό βιβλίο, ώστε το μυαλό σας να είναι απασχολημένο αλλού.

♥ Βρείτε την ελπίδα, αποδεχτείτε τη θεία βούληση του σύμπαντος και αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας να αγαπήσει και πάλι. Να ξέρετε ότι υπάρχει ένα συναίσθημα που είναι ισχυρότερο από το φόβο, και αυτό είναι η συγχώρεση. Αλλά η συγχώρεση απαιτεί ελπίδα, να πιστεύετε ότι υπάρχει κάτι καλύτερο για σας, ότι αυτή η σχέση σας έδωσε εμπειρία, ότι ο πόνος δεν θα είναι μαζί σας για πάντα, ότι μια μέρα θα είστε ενθουσιασμένοι με ένα νέο έρωτα. Με την ελπίδα και πιστεύοντας ότι η θλίψη θα περάσει, θα μπορέσετε να προχωρήσετε και πάλι μπροστά. Να αγαπήσετε και πάλι. 


ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Έχεις εκτιμήσει σωστά τα μηνύματα που σου δίνει;     
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699


Διαβάστε παρακάτω πώς αντιδρούν τα ζώδια  όταν έχουν πληγωθεί από μια χαμένη αγάπηΚΡΙΟΣ

Ο φλογερός Κριός είναι πολύ δυναμικός, αλλά στην επιφάνεια. Είναι παρορμητικός και τον συνεπαίρνει το κυνήγι του έρωτα με αποτέλεσμα να εμπιστεύεται γρήγορα τους άλλους και να ερωτεύεται γρήγορα και με πάθος. Όταν όμως η σχέση τελειώσει παρασύρεται από τα συναισθήματά του και κλαίει με λυγμούς και μερικές φορές φωνάζοντας. Η θλίψη και ο πόνος που αισθάνεται, ακολουθούνται από θυμό και οργή. Ωστόσο, μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, θα ξεχάσει σχετικά γρήγορα και προχωρά προς μια νέα κατάκτηση. «Αύριο ξημερώνει μια καινούργια μέρα» είναι το σύνθημα για τους περισσότερους Κριούς. 


ΤΑΥΡΟΣ

Ο συγκρατημένος Ταύρος όταν πληγωθεί συναισθηματικά γίνεται μελαγχολικός και θέλει να αποσυρθεί στην ηρεμία του σπιτιού του αρχικά, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει την απόρριψη. Νιώθει στενοχώρια, ακόμα και κατάθλιψη, επιπλήττει τον εαυτό του για την κατάληξη της σχέσης και κάνει βαθιά ανάλυση για το τι πήγε στραβά. Το καλό είναι ότι ακόμα κι αν του πάρει χρόνο να ανακάμψει συναισθηματικά, είναι πεισματάρης και δεν θα αφήσει τον εαυτό του να αναμοχλεύει τον πόνο, από αυτό τον χωρισμό θα βγει τελικά δυνατότερος. Ίσως και να κάνει προσπάθειες για την αποκατάσταση της χαμένης σταθερότητας, αλλά αποσύρεται αν η κατάσταση δεν μπορεί να διορθωθεί.  


ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος παρά του ότι δείχνει ανέμελος και επιπόλαιος, όταν πρόκειται για το χειρισμό των συναισθημάτων του από ένα χωρισμό, πραγματικά δεν του είναι και πολύ εύκολο να ανακάμψει. Στην πραγματικότητα, είναι αρκετά δύσκολο να αντιμετωπίσει τα συναισθήματά του, ιδίως αν ο χωρισμός είναι πρόσφατος. Ευτυχώς όμως, χρησιμοποιώντας τη λογική του και βασιζόμενος στην αισιόδοξη στάση που έχει για τη ζωή, ξεπερνά γρήγορα τη θλίψη του και σπάνια θα αναλώσει πολύ χρόνο οικτίροντας τον εαυτό του. Έχει έξυπνο και γρήγορο μυαλό για να αφομοιώσει τα μαθήματα που του έδωσε αυτή η χαμένη αγάπη. Ακόμα κι αν μια πρώην αγάπη τον πλησιάσει, αυτός ήδη έχει βρει ένα άλλο ερωτικό ενδιαφέρον.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο συναισθηματικός και ευαίσθητος Καρκίνος έχει την τάση να προσκολλάται στο παρελθόν. Και φυσικά, του παίρνει πολύ χρόνο για να ανακάμψει από ένα χωρισμό, καθώς νιώθει πολύ πληγωμένος. Γι’ αυτόν η αγάπη ποτέ δεν θα πάψει να υφίσταται και πιστεύει ότι δεν θα ερωτευτεί ποτέ ξανά, τουλάχιστον για αρκετό χρονικό διάστημα. Πονάει πολύ και θρηνεί τη χαμένη αγάπη, κι αυτό μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό, τι στα άλλα ζώδια. Κάποιες φορές νιώθει μπερδεμένα συναισθήματα και αντιδρά κυκλοθυμικά, αποσυρόμενος στην ηρεμία του σπιτιού του ή ακόμα γίνεται και αντικοινωνικός. Πολύ σπάνια θα προσπαθήσει να ξεπεράσει τον πόνο του βρίσκοντας μια άλλη σχέση, η αγάπη γι’ αυτόν είναι κάτι πολύ σοβαρό.


ΛΕΩΝ

Ο υπερήφανος και αξιοπρεπής Λέων δεν ξεχνά και δεν συγχωρεί τις προσβολές γρήγορα και εύκολα. Και όταν πρόκειται για μια σχέση που τον πλήγωσε βαθιά, η απώλεια της αξιοπρέπειας, της υπεροχής και του εγωισμού, τον ωθούν να αφήσει πίσω αυτή τη σχέση μια για πάντα. Ακόμα κι αν ο σύντροφός του θελήσει να τον πλησιάσει, δεν θα τον αποδεχτεί εύκολα, θα τον αποφεύγει για πολύ καιρό, ακόμη κι αν πονάει βαθιά. Θα αρχίσει να ψάχνει για ένα καλύτερο ερωτικό σύντροφο και μπορεί να προσπαθήσει με τον τρόπο του ακόμη και να κάνει τον/την πρώην να ζηλέψει. 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος ξεπερνά το χωρισμό με τη λογική και την εξυπνάδα της. Η λογική είναι που κυβερνά τη ζωή της! Θα αναλύσει τη σχέση, αν τα πράγματα δεν λειτουργούν ή κάτι δεν πάει καλά, και μπορεί η ίδια να αποφασίσει να απομακρυνθεί, ακόμη κι αν πάρει χρόνια για να ξεπεράσει το χωρισμό. Οι περισσότεροι Παρθένοι, επειδή είναι  ορθολογιστές, θα προσπαθήσουν να τελειώσουν φιλικά τη σχέση, αν βέβαια κρίνουν ότι αξίζει τη φιλική συμπεριφορά ο σύντροφός τους. Αποφεύγουν να πάνε πίσω στα ίδια μέρη που ήταν με τον/την πρώην ή να έρθουν σε επαφή με κοινούς φίλους που τους θυμίζουν τη σχέση τους. Σπάνια θα κάνουν συναισθηματικά ξεσπάσματα κι ακόμα αν δουν κατά τύχη τον/την πρώην τους, θα του μιλήσουν σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. 


ΖΥΓΟΣ

Ο γοητευτικός και διπλωμάτης Ζυγός σπάνια θα δείξει τι συμβαίνει μέσα στην καρδιά του, ακόμα και αν πονά βαθιά, ιδιαίτερα στα άτομα που δεν του είναι οικεία. Πολλές φορές ο εσωτερικός πόνος του έχει και σωματικές επιπτώσεις, όμως προτιμά να μην εκδηλώσει τη θλίψη του και να υποφέρει σιωπηλά, αντί να κάνει ανούσια συναισθηματικά ξεσπάσματα και να φωνάζει. Και όταν αυτό συμβεί, φτάνει στα άκρα. Στην πορεία συνειδητοποιεί ότι δεν άξιζε να θρηνεί για μια χαμένη αγάπη. Θα ασχοληθεί με τα χόμπι του, τη σταδιοδρομία του και κυρίως θα ξεκινήσει προς αναζήτηση μιας νέας σχέσης. 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο έντονα συναισθηματικός Σκορπιός έχει πολύ έντονα και παθιασμένα συναισθήματα, έτσι γι’ αυτόν ο χωρισμός είναι συνήθως αρκετά σκληρός και του ανατρέπει τη ζωή του, τουλάχιστον για λίγο. Είναι δύσκολο αν αποδεχθεί την ήττα, έτσι θα του πάρει αρκετό διάστημα μέχρι να ανακάμψει συναισθηματικά. Ο πόνος και η θλίψη θα τον κρατήσουν κολλημένο στην παλιά σχέση και θα αναβιώνει το παρελθόν, εξαιτίας του οποίου είναι δύσκολο να βρει μια νέα αγάπη. Η ένταση των συναισθημάτων του τον καθιστά εκδικητικό, αν πληγωθεί ή προδοθεί, ποτέ δεν θα συγχωρήσει, θα ρίξει το δηλητήριό του όταν ο άλλος δεν το περιμένει.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αγάπη για την ελευθερία και την ανεξαρτησία, κάνουν τον Τοξότη να ανακάμπτει γρήγορα από έναν χωρισμό. Φιλοσοφεί τη ζωή και ψάχνει πάντα τα βαθύτερα νοήματα των εμπειριών του, πράγμα το οποίο τον βοηθά να προχωρήσει προς τα εμπρός και πάλι. Ο Τοξότης πιστεύει ότι έχει μάθει πολλά καρμικά μαθήματα από μια αποτυχημένη σχέση. Θα αφήσει πίσω του το παρελθόν, ακόμη κι αν κατά βάθος μπορεί να εξακολουθεί να ποθεί το σύντροφό του, δεν θα τον αποδεχτεί εύκολα πίσω στη ζωή του αν τον πλησιάσει και πάλι. Αποδέχεται γρήγορα τις αλλαγές και έτσι εξορμά και πάλι σε μια νέα σχέση. Έτσι, ακόμα κι αν μια σχέση τελειώσει, όσο κι αν πονά, θα προχωρήσει μπροστά στη ζωή με ενθουσιασμό και χαρά. 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο σοβαρός και αξιοπρεπής Αιγόκερως είναι σούπερ επιλεκτικός αλλά και πολύ εγωιστής για να παραδεχτεί ότι ο σύντροφός του δεν τον ποθεί πια. Του είναι δύσκολο να πιστέψει αλλά και να μιλήσει στα αγαπημένα του πρόσωπα για το τέλος της σχέσης του, αλλά ούτε και παραδέχεται τον πόνο που του έχει προκαλέσει μια σχέση που δεν ήταν γραφτό να γίνει. Έτσι, μετά το χωρισμό, οι περισσότεροι Αιγόκεροι θα ασχοληθούν μανιωδώς με την καριέρα τους ή ακόμα θα κάνουν και μια περιστασιακή σχέση για να ξεχάσουν. Ο πόνος μπορεί να τους στοιχειώνει για πολύ καιρό, ίσως και υποσυνείδητα, αλλά σε όλους τους άλλους γύρω τους δείχνουν ότι έχουν προχωρήσει μπροστά.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο φιλελεύθερος και ορθολογιστής Υδροχόος μόνο με τη λογική δεν προσεγγίζει το χωρισμό από μια σχέση που τον έχει πληγώσει. Παρά το γεγονός ότι δεν θα θρηνήσει για καιρό τη χαμένη αγάπη, δεν θα αποδεχθεί εύκολα το χωρισμό και θα κάνει τα πάντα για να βρει τι πήγε στραβά, το πώς και το γιατί. Αρχικά κατά συνέπεια, θα προσπαθήσει να αναμοχλεύσει τις δυσκολίες της σχέσης και δεν θα αντιμετωπίσει τη διάλυση με λυγμούς και κλάματα. Μόλις καταλάβει τον πραγματικό λόγο (και ειδικά αν ο χωρισμός οφείλονταν σε προδοσία), δεν θα του πάρει πολύ χρόνο να κλείσει το κεφάλαιο φιλικά. Πιστεύει περισσότερο στη φιλία από την αγάπη και κάνει προσπάθειες να διατηρήσει μια φιλική σχέση με τον/την πρώην. Είναι ένα ζώδιο που κοιτάζει πάντα προς το μέλλον και ποτέ στο παρελθόν. 


ΙΧΘΥΣ

Ο συναισθηματικός και ευαίσθητος Ιχθύς πονάει πολύ και τα συναισθήματα που νιώθει μετά από ένα χωρισμό είναι επώδυνα ως καταστροφικά. Μπορεί να του πάρει πολύ χρόνο για να ξεπεράσει τον πόνο του και κάποιες φορές, επιτείνει την πολυπλοκότητα της κατάστασης, ερχόμενος σε επαφή με τον/την πρώην, ικετεύοντας για επιστροφή και στέλνοντας μηνύματα μεταμέλειας και αθάνατης αγάπης. Στην αρχή θα επιμείνει, αλλά όταν αποτύχει, θα κλαίει με αναφιλητά, θα θρηνεί για τη χαμένη αγάπη και θα περάσει πολλές άγρυπνες νύχτες αναπολώντας το παρελθόν ή ακούγοντας λυπημένα  τραγούδια ή ακόμα καταφεύγοντας στο αλκοόλ για να το ξεπεράσει. Παραδόξως, ανακάμπτει σύντομα και προχωρά και πάλι προς τα εμπρός.  


Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter