astropedia.gr

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ - ΓΕΝΙΚΑ  
Ο Ερμής γυρίζει στην κανονική του φορά στις 3 του μήνα στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου και σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες πέντε μέρες του ζωδίου σου, απελευθερώνοντάς σε από εμπόδια που καθυστερούσαν την δημιουργική σου έκφραση και τα προσωπικά σου σχέδια, ενώ στις 13 του μήνα που εισέρχεται στους Διδύμους, επηρεάζει μέχρι τα τέλη του μήνα τους γεννημένους στο πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, φέρνοντας κινητικότητα, ειδήσεις και τρεξίματα που όμως είναι για καλό στην καθημερινότητά σου και στην εργασία σου.

Η Αφροδίτη παραμένει στο ζώδιο της κυριαρχίας της μέχρι και τις 23 του μήνα και σου δίνει μαγνητισμό που χρησιμοποιείς τόσο στις προσωπικές σου σχέσεις, που τώρα γίνονται καλύτερες και πιο αρμονικές, όσο και στα δημιουργικά σου σχέδια και τώρα μπορείς να βρεις την βοήθεια και την υποστήριξη που χρειάζεσαι για να τα προωθήσεις και να τα κάνεις πραγματικότητα. Από τις 23 του μήνα ο πλανήτης θα περάσει στους Διδύμους, επηρεάζοντας τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου και αρχίζει μια περίοδος που οι καταστάσεις στην εργασία σου βελτιώνονται και η καθημερινότητά σου γίνεται πιο ευχάριστη, καθώς εσύ βρίσκεις τρόπους για να κάνεις πράγματα που σε κάνουν να αισθανθείς καλύτερα και πιο όμορφα προσφέροντας τον εαυτό σου στους άλλους.

Ο Άρης παραμένει για όλη την διάρκεια του μήνα στο ζώδιο της κυριαρχίας του και σε κάνει δραστήριο και ενεργό σε θέματα σπιτιού και ακίνητης περιουσίας, αν και δυναμιτίζει κάπως τις καταστάσεις με πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος που έχουν αντίθετες απόψεις από τις δικές σου σε κάποια θέματα.  Ταυτόχρονα όμως ο Δίας πλέον από τον Κριό, που αυτόν τον μήνα επηρεάζει περισσότερο το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, φέρνει κοινό όραμα με τα μέλη της οικογενείας και σου παρουσιάζει ευκαιρίες που σε βοηθάνε να επεκτείνεις το όραμά σου και να βελτιώσεις σημαντικά την ποιότητα της ζωής σου αλλά και των δικών σου προσώπων.

Ο Κρόνος από τον Υδροχόο γυρίζει ανάδρομος αυτόν τον μήνα στις 5 και επηρεάζει κυρίως το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, πρόσεξε λοιπόν να μην κάνεις ατυχείς επενδύσεις ή να μην σκορπίσεις τα χρήματά σου από δω και από εκεί, σε πράγματα που δεν είναι χρήσιμα, καθώς η τάση για σπατάλη είναι μεγάλη. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να προλάβεις εσύ τις εξελίξεις!

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  
Στις 14 του μήνα, η Πανσέληνος στον Τοξότη φέρνει άγχος και βιασύνη και χρειάζεται να παραμείνεις ψύχραιμος μπροστά στις αποκαλύψεις που γίνονται, αλλά και στις συνειδητοποιήσεις που σου συμβαίνουν. Στις 29 του μήνα, μια νέα Σελήνη στον Καρκίνο έρχεται για να δημιουργήσει νέες βάσεις στις συνεργασίες σου ή στην σταθερή σου σχέση και μπορεί να κάνεις μια νέα αρχή σε αυτά τα θέματα. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενή πορείας εδώ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Αυτόν τον μήνα θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός σε θέματα καριέρας και εργασίας γιατί από την μια οι απαιτήσεις και τα άγχη της οικογένειας και του σπιτιού δεν σε αφήνουν να εστιάσεις πλήρως στα θέματα της δουλειάς σου, από την άλλη υπάρχουν ενέργειες που γίνονται πίσω από την πλάτη σου που δεν στοχεύουν φυσικά στην δική σου επιτυχία, αντιθέτως! Τα μέσα του μήνα είναι ένα απαιτητικό διάστημα και πολλά πράγματα θα αποκαλυφθούν.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Με την Αφροδίτη στον Ταύρο κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, τα αισθηματικά σου παίρνουν τα πάνω τους σαφώς και εσύ είσαι σε διάθεση να φλερτάρεις, να παίξεις με το μυαλό των άλλων και να απολαύσεις την ευχαρίστηση που χαρίζει μια ερωτική σχέση και το παιχνίδι που προκύπτει από την διάδραση των συντρόφων. Αν είσαι σε σχέση, το διάστημα σε βοηθά να ανανεώσεις το πάθος, ενώ αν είσαι μόνος και σε ενδιαφέρει να γνωρίσεις κάποιον, τότε οι ευκαιρίες είναι πολλές, αρκεί να χαλαρώσεις και να αρχίσεις το παιχνίδι. Θέλεις συγκεκριμένες λεπτομέρειες; Η σχέση προχωρά θετικά ή τα εμπόδια υπερισχύουν; Κάνεις αυτή την μοιραία γνωριμία; Κάλεσε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε τα πάντα για σένα και το ταίρι σου.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.