astropedia.gr

ΠΑΡΘΕΝΟΣ - ΓΕΝΙΚΑ  
Ο Ερμής γυρίζει στην κανονική του φορά στις 3 του μήνα στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου και σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες πέντε μέρες του ζωδίου σου, φέρνοντας σταδιακά απελευθέρωση από εμπόδια και ψυχαναγκασμούς και το μυαλό σου αρχίζει να καθαρίζει, ενώ στις 13 του μήνα που εισέρχεται στους Διδύμους, επηρεάζει μέχρι τα τέλη του μήνα τους γεννημένους στο πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου και φέρνει κινητικότητα και εξελίξεις στον επαγγελματικό σου τομέα.

Η Αφροδίτη παραμένει στο ζώδιο της κυριαρχίας της μέχρι και τις 23 του μήνα βελτιώνοντας την ιδέα που έχεις για την ζωή και το πώς λειτουργούν τα πράγματα, η κοσμοθεωρία σου αρχίζει να περιλαμβάνει παράγοντες που μέχρι τώρα μπορεί να απέρριπτες και έχεις εύνοια σε θέματα σπουδών, ανώτερης μόρφωσης, ταξιδιών και σε θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό. Από τις 23 του μήνα ο πλανήτης θα περάσει στους Διδύμους, επηρεάζοντας τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου και πλέον η γενικότερη εύνοια μεταφέρεται στον επαγγελματικό τομέα, όπου εμφανίζονται ευκαιρίες για βελτίωση των καταστάσεων και για άνοδο.

Ο Άρης παραμένει για όλη την διάρκεια του μήνα στο ζώδιο της κυριαρχίας του και σε βασανίζει καθώς προσπαθείς με πλάγιους τρόπους να πείσεις τον σύντροφο ή τον συνεργάτη να ακούσει τις ιδέες σου και να ακολουθήσει την δράση σου, πράγμα που δεν γίνεται τόσο εύκολα και βρίσκεις αντίσταση και εμπόδια. Τα οικονομικά σου είναι ένα πεδίο δράσης και εξέλιξης και καλό θα ήταν να εστιάσεις σε κινήσεις που μπορείς να κάνεις σε αυτόν τον τομέα, αφήνοντας τις κόντρες με τους άλλους, καθώς ταυτόχρονα και ο Δίας πλέον από τον Κριό, που αυτόν τον μήνα επηρεάζει περισσότερο το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, φέρνει ευκαιρίες και εύνοια για οικονομική άνοδο.

Ο Κρόνος από τον Υδροχόο γυρίζει ανάδρομος αυτόν τον μήνα στις 5 και επηρεάζει κυρίως το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Συναντάς εμπόδια και σου φαίνεται δύσκολο να μπορέσεις να διαχειριστείς το άγχος σου, τις υποχρεώσεις και την καθημερινότητα. Μπορεί ακόμα και να νιώθεις μελαγχολία και τώρα αρχίζεις να αισθάνεσαι τις συνέπειες. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να προλάβεις εσύ τις εξελίξεις!

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  

Στις 14 του μήνα, η Πανσέληνος στον Τοξότη σε φέρνει σε κρίσιμο σημείο και χρειάζεται να βάλεις σε τάξη την προσωπική σου ζωή, θέματα του σπιτιού και της ισορροπίας που χρειάζεται να βρεις ανάμεσα σε προσωπική ζωή και επαγγελματικά. Στις 29 του μήνα, μια νέα Σελήνη στον Καρκίνο έρχεται για να σου δώσει ενέργεια και ώθηση στα σχέδιά σου και να φέρει καινούργιους φίλους και γνωριμίες. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενή πορείας εδώ.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Είναι μια περίοδος που σε απασχολούν τα επαγγελματικά σου ιδιαίτερα και η πορεία που θέλεις να πάρει η καριέρα σου και αυτό σε οδηγεί σταδιακά και γύρω στα μέσα του μήνα να πάρεις μια σημαντική απόφαση. Ίσως θελήσεις να προσαρμόσεις με διαφορετικό τρόπο τα δεδομένα που υπάρχουν στην προσωπική σου ατζέντα, ίσως πάλι θελήσεις να ανοίξεις τα φτερά σου για κάπου αλλού.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Θέλεις συγκεκριμένες λεπτομέρειες; Η σχέση προχωρά θετικά ή τα εμπόδια υπερισχύουν; Κάνεις αυτή την μοιραία γνωριμία; Κάλεσε στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε τα πάντα για σένα και το ταίρι σου. Οι κινήσεις του συντρόφου αυτόν τον μήνα είναι περίεργες και σε ωθούν σε αντιδράσεις ή στην καλύτερη περίπτωση σε βάζουν σε σκέψεις και σου δημιουργούν αμφιβολίες και ερωτηματικά που πρέπει να απαντήσεις. Το ερωτικό πάθος βέβαια είναι στα ύψη και αυτό βοηθά στο να καλυφθούν τα κενά, αλλά αυτό που θέλεις περισσότερο από όλα είναι να έχεις το μυαλό σου ήσυχο και γι’αυτό θα ψάξεις και θα βρεις τις απαντήσεις που σου λείπουν.  Θέλεις συγκεκριμένες λεπτομέρειες; Η σχέση προχωρά θετικά ή τα εμπόδια υπερισχύουν; Κάνεις αυτή την μοιραία γνωριμία; Κάλεσε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε τα πάντα για σένα και το ταίρι σου.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.