astropedia.gr

ΤΑΥΡΟΣ - ΓΕΝΙΚΑ  
Ο Ερμής γυρίζει στην κανονική του φορά στις 3 του μήνα στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σου και σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες πέντε μέρες, τονίζοντας την σημασία του να πάρεις σωστές αποφάσεις, ενώ στις 13 του μήνα που εισέρχεται στους Διδύμους, επηρεάζει μέχρι τα τέλη του μήνα τους γεννημένους στο πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου φέρνοντας κινητικότητα στα οικονομικά σου και τώρα είναι μια καλή περίοδος για να εκφράσεις τα ταλέντα σου και να έχεις υλικό και ηθικό κέρδος.

Η Αφροδίτη παραμένει στο ζώδιό σου μέχρι και τις 23 του μήνα και σου χαρίζει μαγνητισμό, αυτοπεποίθηση και δύναμη για να φέρεις τους στόχους σου στα μέτρα σου και να πετύχεις αυτό που θέλεις, ενώ παράλληλα σε ευνοεί στο προσωπικό κομμάτι και μπορείς να δεις βελτίωση στην σχέση σου ή ακόμη και να κάνεις ενδιαφέρουσες και όμορφες γνωριμίες. Από τις 23 του μήνα ο πλανήτης θα περάσει στους Διδύμους, επηρεάζοντας τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου φέρνοντας τώρα στο προσκήνιο εξελίξεις στον οικονομικό τομέα, με ευκαιρίες για να φέρεις σε ισορροπία το πορτοφόλι σου, αρκεί βέβαια να αποφύγεις περιττά έξοδα και αγορές.

Ο Άρης παραμένει για όλη την διάρκεια του μήνα στο ζώδιο της κυριαρχίας του και σε σπρώχνει να κάνεις παρορμητικές κινήσεις για να αισθανθείς ότι λύνεις μια και καλή τα προβλήματά σου, πράγμα που όμως δεν θα γίνει με τον παρορμητισμό, αλλά με σκέψη και σωστή προετοιμασία. Το άγχος σου αυξάνεται αυτό το διάστημα και καλό είναι να εκτονώσεις την ενέργειά σου μέσα από φυσική άσκηση και δημιουργική δράση, ενώ ταυτόχρονα και ο Δίας πλέον από τον Κριό, που αυτόν τον μήνα επηρεάζει περισσότερο το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, φέρνει ευκαιρίες να αλλάξεις τον τρόπο που ζεις, σκέφτεσαι και αγαπάς τον εαυτό σου.

Ο Κρόνος από τον Υδροχόο γυρίζει ανάδρομος αυτόν τον μήνα στις 5 και επηρεάζει κυρίως το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, φρόντισε να διαλέξεις με προσοχή ανθρώπους που έχουν λόγο στη ζωή σου αυτή την περίοδο, ειδικότερα στην αρένα των επαγγελματικών σου και να κρατήσεις στάση σοβαρότητας και επαγγελματισμού απέναντι τους. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να προλάβεις εσύ τις εξελίξεις!

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  
Στις 14 του μήνα, η Πανσέληνος στον Τοξότη φέρνει στο προσκήνιο ένα οικονομικό ζήτημα που σε καλεί να το τακτοποιήσεις άμεσα και τώρα χρειάζεται να είσαι υπομονετικός με τον σύντροφο, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι πρέπει πάλι να υποχωρήσεις. Στις 29 του μήνα, μια νέα Σελήνη στον Καρκίνο έρχεται για να σου δώσει νέα πνοή στην καθημερινότητά σου και σε κάνει πιο επικοινωνιακό με το άμεσο περιβάλλον σου και με τους στενούς σου συγγενείς. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενή πορείας εδώ.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Με την ευθυδρόμηση του Ερμή στο ζώδιό σου και την είσοδο του πλανήτη στους Διδύμους κατά την πορεία του μήνα, οι σκέψεις σου καθαρίζουν και μπορείς να πάρεις τις σωστές αποφάσεις που έχουν να κάνουν με την δράση σου στα επαγγελματικά σου και την οικονομική σου κατάσταση, που αυτόν τον μήνα έχει προοπτικές αν ανόδου και κέρδους.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, είναι αυτονόητο ότι η αισθηματική σου ζωή μπορεί σαφώς να βελτιωθεί, καθώς τώρα εκπέμπεις πιο γλυκά κύματα που μαγνητίζουν και φέρνουν κοντά σου πρόσωπα, κάνεις καινούργιες γνωριμίες, αλλά και ελκύεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αρκεί βέβαια να κινηθείς έξυπνα και χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος. Ο Άρης, ένα ζώδιο πριν το δικό σου, σε βάζει σε διαδικασία να ξεπεράσεις τα όποια κολλήματα και δεύτερες σκέψεις που έχεις ή τις φοβίες που σε κρατάνε πίσω και να πέσεις με τα μούτρα στο παιχνίδι του έρωτα, της σαγήνης και της ικανοποίησης. Με την ευθυδρόμηση του Ερμή μάλιστα στο ζώδιό σου, μπορείς πλέον να διορθώσεις παρεξηγήσεις και να φέρεις ξανά την επικοινωνία στην ζωή σου. Θέλεις συγκεκριμένες λεπτομέρειες; Η σχέση προχωρά θετικά ή τα εμπόδια υπερισχύουν; Κάνεις αυτή την μοιραία γνωριμία; Κάλεσε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε τα πάντα για σένα και το ταίρι σου.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.