astropedia.gr

Αριθμολογικές προβλέψεις 2017

Αριθμολογικές προβλέψεις 2017
Ο αριθμολογικός τόνος του 2017
από τον Athan

Ο αριθμός 1 συμβολίζει την αρχή και το δυναμικό ξεκίνημα ενός νέου κύκλου. Το 2017 (2+0+1+7=10/1) μας ωθεί όλους να κάνουμε μια νέα αρχή και να εκφράσουμε την μοναδικότητά μας. Να χρησιμοποιήσουμε τις αρχηγικές μας ικανότητες και να δημιουργήσουμε νέες και καλύτερες προοπτικές σε κάθε τομέα της ζωής μας. Είναι μια χρονιά που μας ωθεί να σκεφτούμε και να δράσουμε ανεξάρτητα και δυναμικά, χρησιμοποιώντας τα ατομικά μας ταλέντα και τις ικανότητές μας μέσα στο σύνολο, με σωστή και ισορροπημένη συνεργατικότητα αλλά χωρίς βέβαια να χάσουμε την μοναδικότητά μας.

Ο αριθμός 1 είναι ο καλύτερος ενορχηστρωτής της δράσης και της δραστηριότητας που οδηγεί σε εξελίξεις και σε αποτελέσματα. Είναι ο αρχηγός των αριθμών που παίρνει πρωτοβουλίες και έχει δύναμη. Στην θετική του εκδήλωση συμβολίζει την σωστή ηγεσία, την αποφασιστικότητα, την δύναμη, το κουράγιο και την αποτελεσματικότητα, ενώ στην αρνητική του έκφραση είναι επιθετικός αριθμός, σκληρός, ακόμη και βίαιος γιατί προσεγγίζει τις καταστάσεις μέσα από μια στενή οπτική, δεν είναι ευέλικτος και του λείπει η διπλωματία και η προσαρμοστικότητα. Κατανοώντας τα θετικά και τα αρνητικά του αριθμού μπορούμε να εκδηλώσουμε και να δημιουργήσουμε φέτος τις ευκαιρίες για ανάπτυξη και να αποφύγουμε τις παγίδες που θα οδηγήσουν σε στασιμότητα και δυσάρεστα αποτελέσματα.

2 Ο μονοψήφιος αριθμός που βρίσκεται στην αρχή του συμπαντικού έτους είναι ένας αριθμός που μιλά για ευαισθησία, δεκτικότητα και για την επιθυμία να βοηθήσουμε και να θρέψουμε, παρέχοντας υποστήριξη και αρωγή. Από την αρχική θέση και στην κεφαλή του έτους δημιουργεί την ανάγκη για αρμονία και ισορροπία μέσα από την φροντίδα και την διπλωματία. Είναι αριθμός που συνδέεται με θηλυκές ιδιότητες και με τον ρόλο της γυναίκας. Φυσικά και δεν βρίσκεται μόνο για φέτος στην αρχή του έτους, ολόκληρη η τρίτη χιλιετία που διανύει η ανθρωπότητα είναι σφραγισμένη από τις δονήσεις αυτού του αριθμού και όλοι μαζί ως συλλογικά όντα καλούμαστε πλέον να αναδείξουμε ή να προσαρμοστούμε στις θηλυκές αρετές της αγάπης, της αλληλοβοήθειας, της αλληλοϋποστήριξης και της δράσης μέσα από την καρδιά. Δίνοντας τον τόνο για ολόκληρη την χιλιετία, αυτό σημαίνει πως οι παραπάνω αρετές χρειάζεται να εφαρμοστούν πέρα από το ατομικό επίπεδο, παγκοσμίως και συλλογικά.

0 Το μηδέν στο 2017 μας ωθεί σε συνειδητές αποφάσεις και ενέργειες μέσα από τις οποίες όλοι μαζί συν-δημιουργούμε και διαμορφώνουμε συλλογικά το εξελικτικό μας ταξίδι. Δεν πρόκειται για μια παθητική διαδικασία που συμβαίνει από μόνη της. Πρόκειται για μια συνειδητή προσπάθεια εξέλιξης και βελτίωσης που χρειάζεται να γίνει από όλους μας. Ο αριθμός 0 θα μας ακολουθεί μέχρι και το 2099, φέρνοντας σταδιακά στο φως αόρατες δυνατότητες που θα διαμορφώσουν τελικά την συλλογικότητα του πλανήτη και της ανθρωπότητας. Αυτό το 0 μέσα στο 2017 αναφέρεται στις στο τεράστιο δυναμικό που υπάρχει φέτος από το οποίο μπορούμε να αντλήσουμε και να φέρουμε δημιουργικές αλλαγές δημιουργώντας μια νέα κατεύθυνση και πορεία στην ζωή μας.

1 Ο αριθμός που δημιουργεί, ο αριθμός του Θεού και της παντοδύναμης ενέργειας της ζωής. Η Συνειδητότητα, το Φως, ο Εαυτός. Είναι η αρχή από την οποία δημιουργούνται όλοι οι υπόλοιποι αριθμοί. Η διαίρεση κάθε αριθμού με τον εαυτό του οδηγεί πάντα στο 1 και αυτό συμβολίζει ακριβώς το πνεύμα που υπάρχει αναλλοίωτο σε κάθε πράγμα, σε κάθε κατάσταση και σε κάθε ανθρώπινο ον. Αυτό το πνεύμα, αυτή η δύναμη είναι αναλλοίωτη και δεν μπορεί να εξαφανιστεί ποτέ: όσες φορές και αν πολλαπλασιαστεί ή διαιρεθεί η Μονάδα με τον Εαυτό της παραμένει πάντα η ίδια. Μόνο με αυτόν τον αριθμό συμβαίνει αυτό. Είναι ο αριθμός του στόχου, της φιλοδοξίας, της δράσης και της πράξης.

7 Είναι ο αριθμός που συμβολίζει τους ρυθμούς της φύσης, την πνευματική εξέλιξη και την έμπνευση από τα ανώτερα επίπεδα. Διαιρείται μόνο με τον εαυτό του και την μονάδα και γι’αυτό έχει κάτι θεϊκό. Μας ωθεί σε βαθιά σκέψη, περισυλλογή και σε συμπεράσματα που βγαίνουν μέσα από τέτοιες διαδικασίες, τα οποία όμως έχουν μια πρακτική εφαρμογή.

Τι να περιμένω από το 2017;
Η Αριθμολογία μας δείχνει πως το 2017 φέρνει καινούργιες αλλαγές και πολλή και έντονη δραστηριότητα. Το μυαλό λειτουργεί ρηξικέλευθα, δημιουργεί νέες εφευρέσεις και κάνει νέες ανακαλύψεις. Νέα πρόσωπα στην πολιτική και στην κοινωνία. Νέα πρόσωπα και στην ζωή μας και άρα νέες ευκαιρίες. Τα γεγονότα και οι ευκαιρίες της χρονιάς μιλάνε για πρόοδο, αλλαγή και εξέλιξη.

Ανάπτυξη νέων ιδεών

  • Επέκταση των ενδιαφερόντων μας
  • Βελτίωση της κοινωνικής μας θέσης και αναγνώριση
  • Καινούργιες φιλίες και συνεργασίες
  • Ένα χόμπι μπορεί να γίνει τώρα επάγγελμα

Μερικές φορές μία μικρή, αλλά σημαντική αλλαγή ενεργοποιεί αλυσιδωτά μια σειρά από πολλές άλλες αλλαγές και γεγονότα με αποτέλεσμα να αλλάζει ολόκληρη η ζωή μας και όχι μόνο ένας τομέας. Η δύναμη και η επιρροή της ατομικότητας, της προσωπικής πρωτοβουλίας και της φιλοδοξίας μπορεί να επηρεάσει φέτος ολόκληρες ομάδες και επιχειρήσεις με εδραιωμένη πολιτική.

Τι να κάνω για να δημιουργήσω τις ευκαιρίες φέτος;

Αυτοπεποίθηση, Εξατομίκευση, Πρωτοβουλία
Φέτος πιάσε τον ταύρο από τα κέρατα! Δημιούργησε την ευκαιρία ή εκμεταλλεύσου την ευκαιρία που παρουσιάζεται για να αναδείξεις τον εαυτό σου και μην φοβηθείς ή μη διστάσεις να ακολουθήσεις μια ιδέα που απλά σου κατέβηκε στο κεφάλι από το πουθενά. Κινήσου με αυτοπεποίθηση και πρόβαλε την μοναδικότητά σου. Φέτος δεν προχωράς όπως προχωρά το κοπάδι. Ξεχωρίζεις και ακολουθείς τον δικό σου δρόμο.

Κάνε επανεκκίνηση στον προσωπικό σου υπολογιστή
Πολλά πράγματα που ήθελες να πετύχεις τα τελευταία εννιά χρόνια, δεν τα πέτυχες για κάποιο λόγο. Τώρα είναι η ώρα να τα ξαναπροσπαθήσεις με νέο σκεπτικό και μέσα από καινούργιες ευκαιρίες και συνθήκες. Είναι η χρονιά που κάνεις επανεκκίνηση στον εαυτό σου και στα προσωπικά σου θέλω, σχέδια και βλέψεις. Για κάποιο λόγο χρειάστηκε να περιμένεις, να αναβάλεις ή να ακυρώσεις πράγματα που ήθελες και επιθυμούσες. Τώρα αυτό αλλάζει και έρχεται η ώρα να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. 
 
Κάνε πράγματα που σε βελτιώνουν
Σταματάς να κρύβεσαι και να αναβάλεις. Η χρονιά θέλει αποφάσεις και καινούργια ξεκινήματα, σίγουρα δεν είναι μια χρονιά που θα ωφελήσει του δειλούς και αυτούς που βολεύονται. Θα λειτουργήσει καλύτερα το να αποδεχτείς τον εαυτό σου, τα ταλέντα σου και τις ικανότητές σου και να μπεις σε διαδικασία να μάθεις περισσότερα, να αποκτήσεις γνώση και εμπειρία βελτιώνοντας τις ικανότητες που έχεις, μαθαίνοντας κάτι καινούργιο ή με το να εξειδικεύσεις τις γνώσεις που έχεις και να οδηγήσεις τον εαυτό σου στο επόμενο επίπεδο.

Ιδέες, ιδέες, ιδέες

Η χρονιά είναι μια χρονιά με καινούργιες ιδέες που φέρνουν μια νέα προοπτική στα πράγματα. Το ίδιο αντικείμενο ιδωμένο μέσα από ένα καινούργιο πρίσμα, δεν είναι το ίδιο αντικείμενο πλέον. Το χάος της χρονιάς που πέρασε τώρα μπορεί να γίνει το υλικό για να δομήσεις μια νέα πραγματικότητα. Μπορείς να πετύχεις πολλά, αρκεί να είσαι προσεκτικός, οργανωμένος και ρεαλιστής.

Ο βασικός τόνος της χρονιάς για κάθε θεμέλιο λίθο
Κάθε προσωπική χρονιά ενεργοποιείται στα γενέθλιά μας αλλά αρχίζει να λειτουργεί ακόμη και ένα τρίμηνο νωρίτερα. Όσο πιο κοντά πλησιάζουμε χρονικά στα γενέθλιά μας τόσο περισσότερο αισθητή είναι και η δόνηση από την καινούργια χρονιά. Ο προγενέθλιος μήνας, επειδή ακριβώς είναι η περίοδος που ενεργούν τόσο οι δονήσεις από την χρονιά που φεύγει όσο και οι δονήσεις από την χρονιά που έρχεται, είναι πάντα μια μεταβατική περίοδος συγκεχυμένων αναγκών και ψυχολογικής κρίσης, η ένταση της οποίας εξαρτάται από την συγκεκριμένη ημερομηνία γέννησης του κάθε ατόμου.

Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7.

Μην ξεχνάς ότι μπορείς να συμβουλεύεσαι καθημερινά και εντελώς δωρεάν τις τάσεις μέσα από την Αριθμολογία για την ημερομηνία σου!

Θεμέλιος λίθος 1
Ο βασικός τόνος της προσωπικής σου χρονιάς έχει να κάνει φέτος με την διπλωματία, την συνεργατικότητα, τις συνεργασίες και την υπομονή. Η ανάγκη σου για έναν σύντροφο σοβαρό και σταθερό, στον οποίο μπορείς να βασιστείς και να επενδύσεις πάνω του, είναι πολύ πιο ξεκάθαρη και απαιτητική φέτος και αυτό θα σε οδηγήσει στο να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Η επιρροή των άλλων επάνω σου είναι σημαντική φέτος και θα χρειαστεί να είσαι ξεκάθαρος μέσα σου για τις αποφάσεις που παίρνεις τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και στα επαγγελματικά σου. Άφησε τους αριθμούς να σου φανερώσουν τις μοναδικές ευκαιρίες της χρόνιας. Κάλεσε  στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Θεμέλιος λίθος 2

Ο τόνος της χρονιάς έχει να κάνει με την προσωπική σου έκφραση και με τις δυνατότητες που έχεις να δημιουργήσεις και να εκδηλώσεις με  πρακτικό και αντικειμενικό τρόπο τον εαυτό σου, ώστε να ωφεληθείς και να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου. Είναι μια σειρά από μήνες που σου δίνουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτείς την δύναμη του λόγου σου και να κάνεις σεμινάρια, διαλέξεις, να γράψεις το βιβλίο που θες ή να ασχοληθείς με οτιδήποτε εκφράζει τον εαυτό σου προς τα έξω. Μπορείς να αποδείξεις στους άλλους ότι έχεις αυτοπεποίθηση και πως δεν φοβάσαι να αδράξεις τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται για να αξιοποιήσεις τις ικανότητες που έχεις. Άφησε τους αριθμούς να σου φανερώσουν τις μοναδικές ευκαιρίες της χρόνιας. Κάλεσε  στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Θεμέλιος λίθος 3
Το χαρακτηριστικό γνώρισμα της χρονιάς δεν είναι άλλο από την σκληρή εργασία και τους πρακτικούς περιορισμούς της ζωής. Είναι μια περίοδος που θα χρειαστεί να είσαι υπομονετικός, πρακτικός και όσο πιο απλός, αποτελεσματικός και κυριολεκτικός γίνεται. Δεν είναι η χρονιά που σε παίρνει να τεμπελιάσεις ή να αφήσεις εκκρεμότητες για να τις τακτοποιήσεις κάποια στιγμή πιο μετά. Η ανάγκη σου για απόλαυση, ξεκούραση ή για προσωπικό χρόνο θα χρειαστεί να παραμεριστεί και μόνο η σκληρή δουλειά και οι οργανωτικές σου ικανότητες είναι αυτό που θα σε βοηθήσει φέτος να πετύχεις στόχους και αποτελέσματα. Καθετί που σε αφορά, άμεσα ή έμμεσα, χρειάζεται να το κάνεις μόνος σου και να ασχοληθείς με κάθε λεπτομέρεια. Άφησε τους αριθμούς να σου φανερώσουν τις μοναδικές ευκαιρίες της χρόνιας. Κάλεσε  στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Θεμέλιος λίθος 4
Ο βασικός τόνος για σένα φέτος είναι η έννοια της αλλαγής και της ουσιαστικής ανανέωσης του εαυτού και της ζωής σου. Είναι η περίοδος για καινούργιους φίλους, για ταξίδια και για νέες ιδέες και αλλαγή νοοτροπίας. Στα αναμενόμενα της περιόδου είναι και οι αλλαγές στον χώρο της εργασία σου ή του επαγγελματικού σου αντικειμένου. Θαθελήσεις να ανανεώσεις και να φέρεις την αλλαγή και στην προσωπική σου ζωή όμως και αυτό μπορεί να σημαίνει αλλαγή σπιτιού ή και τόπου διαμονής. Οι αλλαγές φέτος σου φέρνουν καινούργιες ευκαιρίες που σε βοηθάνε να αναπτυχθείς εσωτερικά και να εξελιχθείς εξωτερικά, εγκαταλείποντας παλιές συνήθειες που δεν σε οδηγούσαν πουθενά και σε έκαναν να βαλτώνεις όλο και περισσότερο. Επειδήητάσητηςχρονιάς φέρνει πολλές αλλαγές, προσπάθησε να διατηρήσεις και να περιφρουρήσεις πράγματα, πρόσωπα και καταστάσεις που σε ενδιαφέρουν να παραμείνουν ακόμη στην ζωή σου. Άφησε τους αριθμούς να σου φανερώσουν τις μοναδικές ευκαιρίες της χρόνιας. Κάλεσε  στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Θεμέλιος λίθος 5
Οι δονήσεις της χρονιάς είναι ευνοϊκές για σχέσεις, για γάμο, για την γέννηση παιδιών και την δημιουργία οικογένειας ή για την αισθηματική επανασύνδεση με κάποιον που έχεις χωρίσεις ή διακόψει για κάποιο λόγο. Ένα βασικό επίσης χαρακτηριστικό της χρονιάς είναι η ενασχόλησή σου με θέματα σπιτιού. Μπορεί να σε απασχολήσει μια μετακόμιση για παράδειγμα ή μπορεί να θελήσεις να χτίσεις ή να αγοράσεις ένα δικό σου σπίτι. Το πιο πιθανό όμως είναι να σε απασχολήσουν τα οικονομικά και η οικονομική σου διαχείριση και να θελήσεις να κάνεις αλλαγές που βελτιώνουν το σπίτι σου και που δημιουργούν μια πιο ζεστή και ‘σπιτίσια’ ατμόσφαιρα για σένα και τους δικούς σου. Είναι μια χρονιά που όλα περιστρέφονται γύρω από την αγάπη και όσο περισσότερο αγάπη δίνεις τόσο περισσότερο αγάπη θα παίρνεις. Είναι σημαντικό όμως φέτος να μην χάσεις το μέτρο και να διατηρείς τις ισορροπίες σε όλα τα επίπεδα. Άφησε τους αριθμούς να σου φανερώσουν τις μοναδικές ευκαιρίες της χρόνιας. Κάλεσε  στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Θεμέλιος λίθος 6
Ο βασικός τόνος της χρονιάς έχει να κάνει με γνώση και σοφία. Οι περισσότερες εμπειρίες σου φέτος κρύβουν αποστάγματα σοφίας και συνειδητοποιήσεις που μπορείς να κάνεις για τον εαυτό σου αλλά και για την ίδια την ζωή και για το πώς μπορείς ευκολότερα να διατηρείς την αρμονία και την ισορροπία στις σχέσεις σου με τους ανθρώπους. Γενικότερα λοιπόν, δεν είναι τόσο η χρονιά που τα πράγματα εξελίσσονται με ραγδαίους και γρήγορους ρυθμούς και είναι περισσότερο χρονιά εσωτερικών διεργασιών. Ευνοούνται περισσότερο θέματα που έχουν να κάνουν με γνώση, με σπουδές και μελέτη και από φέτος αρχίζει για σένα μια τριετία που προετοιμάζεσαι σταδιακά για ένα σοβαρό, νέο ξεκίνημα στην ζωή σου. Ακόμη όμως είναι νωρίς για αλλαγές. Φρόντισε την υγεία σου και δώσε χρόνο, ενδιαφέρον και ενέργεια σε οτιδήποτε σχετίζεται με την αυτοβελτίωση. Άφησε τους αριθμούς να σου φανερώσουν τις μοναδικές ευκαιρίες της χρόνιας. Κάλεσε  στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Θεμέλιος λίθος 7
Το χαρακτηριστικό γνώρισμα και ο βασικός τόνος αυτής χρονιάς έχουν να κάνουν με αποτελέσματα κόπων, με επιβράβευση προσπαθειών και με επιτυχία και αναγνώριση σε υλικό αλλά και σε ηθικό επίπεδο. Αν ήδη έχεις εργαστεί σωστά, έχεις σχεδιάσει και έχεις προετοιμάσει κατάλληλα το έδαφος και αν έχεις δουλέψει μέχρι τώρα για να πετύχεις συγκεκριμένους στόχους και δεν τους έχεις αφήσει στην τύχη τους, τότε αυτή είναι μια χρονιά που σου δίνει απολαβές, αποτελέσματα και  ικανοποίηση. Συνέχισε και φέτος να κινείσαι με τον ίδιο τρόπο και η απόλυτη επιτυχία έρχεται πολύ σύντομα. Φέτος είναι η χρονιά που θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα η σωστή σου κρίση και οι επαγγελματικές σου ικανότητες, ενώ θα παίξει σημαντικό ρόλο και η προσωπική σου φιλοδοξία. Άφησε τους αριθμούς να σου φανερώσουν τις μοναδικές ευκαιρίες της χρόνιας. Κάλεσε  στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Θεμέλιος λίθος 8

Μια ιδιαίτερη χρονιά με κυρίαρχο τόνο αυτόν της μεγάλης αλλαγής και της πλήρους μεταμόρφωσης. Η λέξη - κλειδί και η βασική έννοια της χρονιάς είναι η ολοκλήρωση και η τελείωση. Ένας καινούργιος κύκλος εμπειρίας και δραστηριότητας ετοιμάζεται να αρχίσει από την επόμενη χρονιά και τώρα είναι η περίοδος που ολοκληρώνεται μια διαδρομή εμπειριών που άρχισε πριν οκτώ ολόκληρα χρόνια. Είναι η ώρα για να αποχαιρετήσεις καταστάσεις και πρόσωπα που σε βαραίνουν και δεν σου είναι χρήσιμα πλέον για να συνεχίσεις την εξέλιξή σου και να απομακρύνεις οτιδήποτε είναι απαρχαιωμένο, ετεροχρονισμένο ή νεκρό, τόσο στην προσωπική σου όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Οτιδήποτε σε αγχώνει, σε εκνευρίζει ή σε στεναχωρεί και σε απογοητεύει θα φύγει από την ζωή σου, ακόμη και αν εσύ δεν είσαι έτοιμος να το αφήσεις. Άφησε τους αριθμούς να σου φανερώσουν τις μοναδικές ευκαιρίες της χρόνιας. Κάλεσε  στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Θεμέλιος λίθος 9
Η βασική ιδέα της χρονιάς είναι η ανάπτυξη, η εξάσκηση και η εδραίωση της προσωπικής σου δύναμης και της ατομικής σου θέλησης. Μπαίνεις σε μια προσωπική χρονιά που περιγράφεται από δύναμη, αποφασιστικότητα, προσωπικό μαγνητισμό και νέα ξεκινήματα. Φέτος είναι η αρχή ενός μεγάλου κύκλου που θα έχει διάρκεια εννέα χρόνια. Είναι η ώρα για επιτυχίες και κατορθώματα. Αφουγκράσου τον εαυτό σου, τις σκέψεις και τις επιθυμίες σου και αποφάσισε τι θέλεις να πετύχεις άμεσα ή κάνε σχέδια και μακροπρόθεσμα πλάνα για τα επόμενα εννέα χρόνια. Άφησε τους αριθμούς να σου φανερώσουν τις μοναδικές ευκαιρίες της χρόνιας. Κάλεσε  στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: