astropedia.gr

Αριθμολογικές προβλέψεις - Νοέμβριος 2021

Αριθμολογικές προβλέψεις - Νοέμβριος 2021
Η αριθμολογία του μήνα από τον Athan

Καλό μήνα σε όλους και όλες! Ο προτελευταίος μήνας του έτους έφτασε και σιγά σιγά μπαίνουμε σε μια διαδικασία ανασκόπησης της ζωής μας και των γεγονότων της περιόδου που προηγήθηκε ενώ παράλληλα αρχίζουμε να προετοιμαζόμαστε για τις αλλαγές που έρχονται, οι οποίες από αυτόν τον μήνα αρχίζουν ήδη να γίνονται εμφανείς και τα γεγονότα να μας υποψιάζουν για τις μελλοντικές εξελίξεις. Αυτόν τον μήνα παίρνουμε τα σημάδια που χρειαζόμαστε για να καταλάβουμε τι είναι αλήθεια και τι βασίζεται σε επίπλαστα θεμέλια ή ακόμη και σε σαθρές βάσεις που δεν θα φανούν αρκετές για να μας υποστηρίξουν στην επιτυχία των σκοπών και των σχεδίων μας.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Η τάση του μήνα δεν είναι η ίδια για κάθε μέρα.
Βρες την κατάλληλη ημερομηνία και προγραμμάτισε με επιτυχία.

☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699 
Μην ξεχνάς ότι μπορείς καθημερινά και εντελώς δωρεάν να συμβουλεύεσαι τις αριθμολογικές τάσεις μέσα από την δική σου ημερομηνίαεδώ

Πώς θα κυλήσει αυτός ο μήνας για σένα;

Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7. Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα. AstraCard! 
https://astracard.gr/shop
 

Θεμέλιος λίθος 1
Ο μήνας είναι δραστήριος και φέρνει εξελίξεις σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα, ενώ παράλληλα εσύ αισθάνεσαι την δύναμή σου να μεγαλώνει και την αυτοπεποίθησή σου να ανεβαίνει, πράγμα που λειτουργεί θετικά τόσο στην επαγγελματική σου όσο και στην ερωτική σου ζωή. Η περίοδος έχει έναν καρμικό χαρακτήρα και τώρα βλέπεις τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου που κορυφώνονται και τελεσφορούν, αλλά και τις επιπτώσεις από τις λανθασμένες εκτιμήσεις και κινήσεις που έκανες το τελευταίο διάστημα. Μάθε περισσότερα καλώντας στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Θεμέλιος λίθος 2
Ένας μήνας που σε κάνει να καταλάβεις ότι αλλάζεις, ακόμη και αν δεν το θέλεις, ακόμη και αν δεν το προσπαθείς. Είναι μια καλή περίοδος για να επανεξετάσεις τις σχέσεις σου με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν, οικογένεια, στενοί φίλοι αλλά ακόμη και γνωστοί με τους οποίους έρχεσαι σε επαφή και να θέσεις όρια που σε προστατεύουν από αρνητικές και τοξικές εκδηλώσεις και συμπεριφορές, όπως επίσης είναι μια καλή περίοδος για να πάρεις αποφάσεις για τον εαυτό σου, να κόψεις αρνητικές συνήθειες και να τις αντικαταστήσεις με θετικές σκέψεις και πράξεις. Η περίοδος σου φέρνει νέες γνωριμίες και επαφές που θα σε βοηθήσουν επαγγελματικά και όχι μόνο.. Μάθε περισσότερα καλώντας στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Θεμέλιος λίθος 3
Αυτόν τον μήνα μπορείς επιτέλους να ξεκινήσεις πράγματα και να θέσεις σε λειτουργία σχέδια και ιδέες που μέχρι τώρα για κάποιον λόγο είχαν μείνει πίσω ή τα είχες εγκαταλείψει γιατί δεν ευνοούσαν οι συνθήκες. Αλλά και σε προσωπικό επίπεδο η επόμενη περίοδος σε ευνοεί καθώς γίνονται καινούργια ξεκινήματα στην ερωτική σου ζωή, η σχέση που έχεις ανανεώνεται ή αν είσαι μόνος, μια καινούργια γνωριμία θα σε εξιτάρει αρκετά και θα αισθανθείς πως κάτι είναι μοιραίο. Μάθε περισσότερα καλώντας στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Θεμέλιος λίθος 4
Ο μήνας φέρνει στο προσκήνιο πολλές σκέψεις και ανασφάλειες και οι καταστάσεις από την άλλη σε καλούν και σε αναγκάζουν να πάρεις αποφάσεις, μικρές και μεγάλες, οι οποίες όμως φαίνονται δύσκολες αυτή την περίοδο και εσύ δεν αισθάνεσαι έτοιμος ή σίγουρος. Είναι το διάστημα που χρειάζεται να ηρεμήσεις και να πάρεις τον χρόνο σου για να σκεφτείς καλύτερα, πιο ψύχραιμα και πιο λογικά, ώστε να οδηγήσεις την δική σου ζωή στην κατεύθυνση που εσύ θέλεις.Μάθε περισσότερα καλώντας στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.
 
Θεμέλιος λίθος 5
Ο μήνας είναι αρκετά δημιουργικός και σε βοηθά να κινηθείς με μεγαλύτερη ελευθερία γύρω από τα δημιουργικά σου σχέδια και να ωθήσεις την ατζέντα σου ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία. Η περίοδος φέρνει ευχάριστα γεγονότα και σε προσωπικό επίπεδο, καθώς τώρα οι επαφές σου και οι επικοινωνίες σου έχουν πιο θετικό αποτέλεσμα και μπορείς πιο εύκολα να βρεθείς από κοντά με αυτούς που σε ενδιαφέρουν. Μάθε περισσότερα καλώντας στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Θεμέλιος λίθος 6
Ο  μήνας μπορεί να φανεί δύσκολος και αρκετά απαιτητικός και τώρα θα χρειαστείς δύναμη και αντοχή για να καταφέρεις να πετύχεις αυτά που θες και ταυτόχρονα να προλάβεις τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες. Η ψυχολογία σου μπορεί  να πέσει και να αρχίσεις να κάνεις άσχημες σκέψεις, κάτι που δεν πρέπει να το αφήσεις να πάρει το πάνω χέρι. Είναι σημαντικό αυτόν τον μήνα να ξεκουράζεις το σώμα και το μυαλό σου σε τακτά διαστήματα για να μπορέσεις να εστιάσεις στην δουλειά αλλά και στα σημαντικά θέματα που σε απασχολούν στην ζωή στο σπίτι και να περιορίσεις τις απώλειες. Μάθε περισσότερα καλώντας στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Θεμέλιος λίθος 7
Ανανεωτικός ο μήνας και οι συνθήκες που αρχίζουν να διαμορφώνονται στο δείχνουν ότι τα πράγματα αλλάζουν ή μπορείς εσύ τώρα να τα αλλάξεις προς όφελός σου και να φέρεις στην ζωή σου μικρές ή μεγάλες αλλαγές που σε βοηθάνε να προχωρήσεις θετικά και να εξελιχθείς, τόσο εσωτερικά και πνευματικά, όσο και στην πρακτική πλευρά της ζωής σου. Ευκαιρίες για επαγγελματικές εξελίξεις, αλλά και για αισθηματικά ζητήματα. Μάθε περισσότερα καλώντας στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Θεμέλιος λίθος 8
Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αυτόν τον μήνα λίγο περισσότερο από ό,τι συνήθως και τώρα μπορείς να δεις πιο καθαρά τους τρόπους για να σταθεροποιήσεις ή και να αυξήσεις το εισόδημά σου ή από την άλλη πλευρά να εντοπίσεις τα σημεία διαρροής του πορτοφολιού σου. Είναι μια περίοδος που σε ενδιαφέρει η αρμονική και όμορφη ζωή στο σπίτι και έτσι μπορεί να ασχοληθείς με την διακόσμηση ή την ανανέωση του καθημερινού σου χώρου, ενώ στα αισθηματικά σου η περίοδος φέρνει ρομαντισμό και επανασυνδέσεις.. Μάθε περισσότερα καλώντας στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Θεμέλιος λίθος 9
Ο μήνας θέλει να κινηθείς προσεκτικά στις υποθέσεις σου και να μην κάνεις παρακινδυνευμένες κινήσεις που δεν τις έχεις σκεφτεί καλά. Επεξεργάσου όλα τα δεδομένα που έχεις προτού πάρει μια απόφαση και πάρε τον χρόνο σου για να δράσεις. Αυτή την περίοδο η διαίσθησή σου και το υποσυνείδητό σου είναι πολύ ενεργά και αυτό μπορεί από την μια να σε μπερδέψει, καθώς έχεις πολλά ερεθίσματα και πληροφορίες, από την άλλη όμως μπορεί και να είναι ακριβώς η φωνή της συνείδησής σου που πρέπει να ακολουθήσεις αυτόν τον μήνα. Μάθε περισσότερα καλώντας στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν βρίσκεσαι.