astropedia.gr

Αριθμολογία - Δεκέμβριος 2018

Αριθμολογία - Δεκέμβριος 2018
Η αριθμολογία του μήνα από τον Athan

Καλό μήνα σε όλους και όλες! Ο τελευταίος μήνας του έτους έχει την ενέργεια μιας καινούργιας αρχής που όμως πατάει και χρησιμοποιεί υλικά του παρελθόντος. Είναι μια κατάλληλη περίοδος για να τολμήσουμε, να απελευθερωθούμε από φόβους και να δημιουργήσουμε μια πραγματικότητα που επιθυμούμε για τον εαυτό μας, προσέχοντας όμως να μην διαταράξουμε την βάση που έχουμε χτίσει μέχρι τώρα. Το μέλλον δημιουργείται τόσο από καινούργια υλικά, όσο και από υλικά του παρελθόντος και τίποτα δεν δημιουργείται από το μηδέν. Στο χέρι μας είναι να χρησιμοποιήσουμε τα υλικά με τις σωστές αναλογίες…

μην ξεχνάς ότι μπορείς καθημερινά και εντελώς δωρεάν να συμβουλεύεσαι τις αριθμολογικές τάσεις μέσα από την δική σου ημερομηνία

Πώς θα κυλήσει αυτός ο μήνας για σένα;
Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7. Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.

Θεμέλιος λίθος 1
Ο μήνας δημιουργεί άγχος και σε αναγκάζει να προσέξεις λεπτομέρειες και να τρέξεις πίσω από καθήκοντα που προκύπτουν την τελευταία στιγμή ή να ασχοληθείς με εκκρεμότητες που είχες αμελήσει για κάποιο λόγο μέχρι τώρα. Παρολαυτά πρόκειται για μια περίοδο που μπορείς να τα καταφέρεις όλα και να φέρεις σε ισορροπία τόσο οικονομικά ζητήματα, όσο και θέματα που έχουν να κάνουν με την αισθηματική σου ζωή και την σχέση σου.
 
Θεμέλιος λίθος 2
Ένας μήνας ιδιαίτερος αρχίζει για σένα και είναι η περίοδος που καταλαβαίνεις ότι δεν μπορείς να αναβάλεις πλέον την λήψη σημαντικών αποφάσεων που ίσως εδώ και ένα μεγάλο διάστημα τώρα αφήνεις για πιο μετά..και για πιο μετά..και για πιο μετά! Η περίοδος αυτή σου δίνει επιτέλους τα στοιχεία που χρειάζεσαι για να πειστείς, συναισθηματικά, ψυχολογικά και λογικά ότι πρέπει να κάνεις το επόμενο βήμα ή τουλάχιστον να το προετοιμάσεις πρακτικά.

Θεμέλιος λίθος 3

Ο τελευταίος μήνας του έτους λειτουργεί αρκετά θετικά για σένα και σου δίνει την δυνατότητα αλλά και τον αέρα της επιτυχίας. Αισθάνεσαι ικανότερος τώρα και πιο έτοιμος να ανταπεξέλθεις στις δυσκολίες και η σκέψη σου λειτουργεί πιο πρακτικά βοηθώντας σε να οργανώσεις το μικρό σου σύμπαν. Μέσα από επιτυχίες που έρχονται σε σχέδια που έχεις ξεκινήσει ή σε επιθυμίες που τρέφεις η διάθεση και η ψυχολογία σου φτιάχνουν, κάτι πολύ σημαντικό, καθώς τον μήνα που πέρασε δεν μπορούμε να πούμε ότι πετούσες και στα ύψη.. Ιδανικός μήνας για να οργανώσεις τα οικονομικά σου και σημαντικές πτυχές της ζωής σου.
 
Θεμέλιος λίθος 4
Τον προηγούμενο μήνα παρά τις δυσκολίες κατάφερες να πετύχεις κάποια σημαντικά πράγματα και τώρα, ο τελευταίος μήνας του έτους σου δίνει την ευκαιρία να σκεφτείς γύρω από όλα αυτά που έγιναν και να πάρεις αποφάσεις για το πώς θα συνεχίσεις. Είναι περίοδος που καλό είναι να είσαι πιο ανοιχτός και δεκτικός στις αλλαγές και στα καινούργια πράγματα που έρχονται χωρίς να παραμένεις κολλημένος στο παρελθόν, την συνήθεια ή τον φόβο του αγνώστου.

Θεμέλιος λίθος 5
Μπορεί να είναι ο τελευταίος μήνας του έτους, αλλά ο Δεκέμβριος είναι για σένα μια προσωπική αρχή και σε γεμίζει όχι μόνο με αισιοδοξία και ελπίδα, αλλά και με ευκαιρίες που μπορείς να αδράξεις για να κάνεις ακόμη ένα βήμα πιο μπροστά στην ζωή σου. Αυτή την περίοδο όλα κρίνονται από εσένα τον ίδιο, την στάση που θα κρατήσεις απέναντι στις συνθήκες που υπάρχουν και στο κατά πόσο θα εκμεταλλευτείς σύμφωνα με το συμφέρον σου καθετί που γίνεται. Επαγγελματικά και συναισθηματικά όλα παίζουν και η τύχη κρύβεται πίσω από κάθε βήμα σου. Είναι σημαντικό να δηλώσεις ποιος είσαι και τι θέλεις, αλλά είναι επίσης σημαντικό να μην υπερβείς  την λεπτή γραμμή που χωρίζει το θάρρος από το θράσος. Οι πράξεις μας  έχουν πάντα συνέπειες…

Θεμέλιος λίθος 6
Ο μήνας σε φέρνει αντιμέτωπο με διλήμματα, υποχρεώσεις και ευθύνες. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να φέρεις σε ισορροπία οικονομικής φύσης θέματα που σε απασχολούν και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες σε αυτόν τον τομέα, όπως επίσης είναι διάστημα που μπορεί να σε φέρει πιο κοντά με οικογένεια και θέματα που προκύπτουν από την σχέση σου με τα δικά σου πρόσωπα. Σχέσεις και συνεργασίες ευνοούνται τώρα, αρκεί να είσαι σίγουρος μέσα σου για το τι θες και ξεκάθαρος έξω σου με το πώς το μοιράζεσαι αυτό. Μην πάρεις πολύ σημαντικές αποφάσεις ακόμη, χρειάζεται να έχεις περισσότερα στοιχεία.

Θεμέλιος λίθος 7
Δημιουργικότητα, ζωντάνια, έκφραση, επικοινωνία και καινούργιες αρχές υπόσχεται ο μήνας, κυρίως σε θέματα που ήδη έχεις προετοιμάσει και έχεις κάνει μια καλή προεργασία. Οι δυσκολίες που ενδέχεται να αντιμετωπίσεις στην αρχή του μήνα να μην σε φοβίσουν γιατί είναι παροδικές και στην πορεία του ο μήνας σου δείχνει το χαμογελαστό του πρόσωπο. Πολλά μπαίνουν σε τάξη αυτόν τον μήνα, ώστε να μπορέσεις να κάνεις μια δυνατή αρχή και μια γερή επανεκκίνηση της ζωής σου από την καινούργια χρονιά.

Θεμέλιος λίθος 8

Ο τελευταίος μήνας του έτους έρχεται φέρνοντάς σου το μήνυμα ότι ακόμη δεν έχεις ξεμπερδέψει πλήρως με το παρελθόν και πως χρειάζεται να ασχοληθείς ακόμη με κάποιες λεπτομέρειες, άλλες μικρές και άλλες μεγάλες, ώστε να μπορέσεις να κάνεις το επόμενο βήμα. Είναι μια σχετικά κουραστική περίοδος που όμως είναι αρκετά σημαντική, καθώς τώρα θέτεις καλύτερες και πιο σταθερές βάσεις στις υποθέσεις σου. Φρόντισε να διατηρήσεις την ελαστικότητά σου και να μην γίνεις απόλυτος και αδιάλλακτος και το μέλλον σε περιμένει, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα προσωπικά σου!

Θεμέλιος λίθος 9
Ένας μήνας γεμάτος αλλαγές και με την αίσθηση της ανανέωσης και της εξέλιξης αρχίζει για σένα και κατά την διάρκειά του μπορείς να αφήσεις πίσω σου πράγματα που μέχρι τώρα λειτουργούσαν παρεμποδιστικά για την εξέλιξή σου ή περιοριστικά για τις επιθυμίες σου. Είναι μια περίοδος που θα δεις βελτίωση στις υποθέσεις σου και ευκαιρίες στην εργασία σου ή στην προσωπική σου ζωή, αρκεί μόνο να μην φοβηθείς εσύ ο ίδιος να αλλάξεις κάποια πράγμα που έχουν να κάνουν με το πώς αντιμετωπίζεις μέχρι τώρα την πραγματικότητά σου και τα στεγανά μέσα από τα οποία συνδιαλέγεσαι με τους ανθρώπους.