astropedia.gr

Αριθμολογικές προβλέψεις - Φεβρουάριος 2021

Αριθμολογικές προβλέψεις - Φεβρουάριος 2021
Η αριθμολογία του μήνα από τον Athan

Καλό μήνα σε όλους και όλες! Ο δεύτερος μήνας του έτους δημιουργεί συνθήκες εσωστρέφειας και περισυλλογής. Έχουμε την ανάγκη να σκεφτούμε περισσότερο και να εντοπίσουμε τις βαθύτερες αιτίες που κρύβονται πίσω από τα θέματα που μας απασχολούν και έτσι εστιαζόμαστε σε λεπτομέρειες που μέχρι τώρα δεν βλέπαμε ή δεν δίναμε την απαιτούμενη προσοχή. Ο μήνας ενισχύει την βαθιά αγάπη που υπάρχει σε σχέσεις που κρατάνε καιρό, αλλά φέρνει διλήμματα και υποψίες σε σχέσεις που δεν έχουν αποδείξει την αξία τους και την διάρκειά τους στον χρόνο. Στα επαγγελματικά θέματα, ο μήνας δίνει δυνατότητα να υπάρξουν προσαρμογές που διευκολύνουν την ροή των υποθέσεων και ανοίγουν καινούργιους δρόμους.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Εκμεταλλεύσου την δύναμη των
αριθμών και μάθε τα πάντα για το μέλλον

Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980 


Πώς θα κυλήσει αυτός ο μήνας για σένα;
 
Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7. Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.

 • Θεμέλιος λίθος 1
  Οικονομικά ζητήματα φέρνει ο μήνας στο προσκήνιο και ουσιαστικά μέσα από τις εξελίξεις θα καταλάβεις ότι τώρα είναι μια καλή στιγμή για να οργανώσεις όχι μόνο τα οικονομικά σου αλλά και γενικότερα τον τρόπο που προγραμματίζεις τον χρόνο σου και ιεραρχείς τις ανάγκες σου. Οργανώσου καλύτερα καλώντας στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.
 • Θεμέλιος λίθος 2
  Ο μήνας είναι απαιτητικός κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο, καθώς τώρα χρειάζεται να πάρεις αποφάσεις και να διακρίνεις τι είναι αυτό που είναι απαραίτητο στην ζωή σου και τι είναι αυτό που δεν θέλεις ακόμη να αποχωριστείς, αλλά ξέρεις ότι πρέπει να το κάνεις γιατί δεν σου κάνει καλό πλέον. Ζήτα την συμβουλή κάποιου που μπορεί να σε βοηθήσει καλώντας στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.
 • Θεμέλιος λίθος 3
  Ένα πολύ καλός και δυναμικός μήνας ξεκινάει για σένα και τώρα θα μπορέσεις επιτέλους να κάνεις καινούργιες αρχές και να θέσεις σε εφαρμογή τα σχέδια και τις ιδέες που έχεις. Οι καθυστερήσεις και τα εμπόδια που υπήρχαν το προηγούμενο διάστημα αρχίζουν να ελαττώνονται και πλέον ο δρόμος ανοίγει. Κάνε την σωστή κίνηση, καλώντας στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.
 • Θεμέλιος λίθος 4
  Ο μήνας σε καλεί να αναγνωρίσεις την αξία που έχουν οι σχέσεις σου και να ζυγίσεις προσεκτικά τα θετικά και τα αρνητικά, χωρίς ακόμη να πάρεις τις τελικές σου αποφάσεις, αλλά σίγουρα μέσα το επόμενο διάστημα θα κριθούν και θα αξιολογηθούν σοβαρά οι καταστάσεις τόσο σε αισθηματικά όσο και σε επαγγελματικά θέματα. Πάρε τις καλύτερες αποφάσεις καλώντας στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.
 • Θεμέλιος λίθος 5
  Ο καινούργιος μήνας φέρνει δημιουργική δράση και πολλές εξελίξεις που σε ζωντανεύουν και σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι ο τροχός επιτέλους γυρίζει και εσύ αρχίζεις να ανασαίνεις και να ευνοείσαι μέσα από ευκαιρίες που σε περιμένουν στην γωνία, αρκεί να θελήσεις να κάνεις το πρώτο βήμα. Μην καθυστερείς λοιπόν, κάλεσε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.
 • Θεμέλιος λίθος 6
  Μια απαιτητική και πιθανότατα σκληρή περίοδος αρχίζει για σένα, καθώς τώρα αντιλαμβάνεσαι ότι πρέπει να μπουν όρια που έπρεπε να είχαν μπει αρκετά νωρίτερα. Ο μήνας σε φέρνει αντιμέτωπο με περιορισμούς και εμπόδια που αυξάνουν το άγχος και τις σκέψεις που περνάνε από το μυαλό σου. Βρες τις λύσεις καλώντας στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.
 • Θεμέλιος λίθος 7
  Ο μήνας είναι απελευθερωτικός για σένα και τώρα μπορείς να κάνεις κινήσεις που σχεδίαζες και να δεις τις επιδιώξεις σου να παίρνουν μορφή και υπόσταση. Καλή περίοδος για τα επαγγελματικά σου και πρέπει να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται, αν και στην προσωπική σου ζωή τα θέματα με το σπίτι και την οικογένεια μπορεί να συνεχίζουν να σε απασχολούν. Βρες τις ισορροπίες καλώντας στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.
 • Θεμέλιος λίθος 8
  Η περίοδος σε φέρνει αντιμέτωπο με διλήμματα και θα χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις που έχουν να κάνουν με τις ισορροπίες που χρειάζεται να βρεις στο σπίτι, την οικογένεια και την εργασία σου. Ο μήνας σου παρέχει αρκετές ευκαιρίες για να το πετύχεις, αλλά πρόσεξε γιατί ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός και κάποια πράγματα απαιτούν ακόμη την υπομονή σου. Διώξε κάθε αμφιβολία και κάλεσε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.
 • Θεμέλιος λίθος 9
  Ένας περίεργος και διερευνητικός μήνας αρχίζει για σένα κατά την διάρκεια του οποίου θα μπορέσεις να φέρεις σε ισορροπία θέματα που σε απασχολούν και σου ρίχνουν την διάθεση. Φρόντισε να μην αποκοπείς πλήρως και να μην δυσανασχετείς με τις υποχρεώσεις που προκύπτουν και με λίγη υπομονή ακόμη, όλα θα διορθωθούν. Μάθε λεπτομέρειες για ό,τι σε απασχολεί καλώντας στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  


Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: