astropedia.gr

Αριθμολογικές προβλέψεις - Ιούνιος 2022

Αριθμολογικές προβλέψεις - Ιούνιος 2022
Ο Ιούνιος μπορεί να είναι ένας αρκετά ευχάριστος, δημιουργικός, κοινωνικός και ερωτικός μήνας, αρκεί να λάβουμε υπόψη το γεγονός ότι δεν μπορούμε την ίδια στιγμή να έχουμε ταυτόχρονα όλα όσα θα θέλαμε και επιθυμούμε και πώς για καθετί υπάρχει η σωστή στιγμή και ο κατάλληλος χρόνος. Οι ευκαιρίες που μας δίνονται για χαρά, απόλαυση και ξεκούραση θα πρέπει να τις πάρουμε έτσι όπως έρχονται και να μην προσπαθήσουμε να χωρίσουμε την ήρα από το στάρι τώρα. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνουμε εκπτώσεις στις αξίες και στα στάνταρντ που έχουμε, αλλά σαφώς λίγο νεράκι στο κρασί μας δεν θα έβλαπτε…

Καλό μήνα σε όλους και όλες!

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Η τάση του μήνα δεν είναι η ίδια για κάθε μέρα.
Βρες την κατάλληλη ημερομηνία και προγραμμάτισε με επιτυχία.
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

  • μην ξεχνάς ότι μπορείς καθημερινά και εντελώς δωρεάν να συμβουλεύεσαι τις αριθμολογικές τάσεις μέσα από την δική σου ημερομηνία ⇨ εδώ

Πώς θα κυλήσει αυτός ο μήνας για σένα;

Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7. Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.

Θεμέλιος λίθος 1

Ο μήνας είναι κάπως δύσκολος και περιοριστικός και δεν είναι τώρα η στιγμή για να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο, μπορείς όμως να βελτιώσεις μια ήδη υπάρχουσα κατάσταση και να ασχοληθείς με την πρακτική πλευρά μιας ιδέας και πώς μπορείς να την υλοποιήσεις. Η περίοδος σε στρέφει περισσότερο προς τα επαγγελματικά σου και τα πρακτικά ζητήματα σπιτιού, οικογένειας και καθημερινότητας, ενώ η συναισθηματική ζωή και οι σχέσεις παίζουν τώρα δεύτερο ρόλο. Εκμεταλλεύσου την δύναμη των αριθμών και μάθε τις τάσεις του μέλλοντος. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 2

Ο μήνας είναι ανατρεπτικός και μπορεί να αισθανθείς ότι τα πράγματα αλλάζουν και εσύ δεν τα προλαβαίνεις ή ότι συγκεκριμένα οι ρυθμοί στην επαγγελματική σου ζωή σε ξεπερνάνε και πως δεν έχεις την δύναμη να τους ακολουθήσεις. Οι ανατροπές μπορεί να κρύβουν όμως ευκαιρίες και η περίοδος ουσιαστικά είναι θετική για σένα, αρκεί να αλλάξεις το μοτίβο της σκέψης σου και να τολμήσεις να αλλάξεις και εσύ ο ίδιος. Εκμεταλλεύσου την δύναμη των αριθμών και μάθε τις τάσεις του μέλλοντος. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 3

Ο μήνας είναι θετικός και σου παρέχει την δυνατότητα να διορθώσεις λάθη που έγιναν το προηγούμενο διάστημα και να επαναφέρεις την ισορροπία και την αρμονία στις σχέσεις σου με φιλικά πρόσωπα ή με την οικογένειά σου. Είναι μια περίοδος που μπορεί να φέρει επαναπροσέγγιση από ερωτικό πρόσωπο του παρελθόντος ή αν έχεις απομακρυνθεί πρόσφατα από το αγαπημένο σου πρόσωπο, τώρα μπορείς να τα ξαναβρείς. Μην κάνεις πολλές αγορές και πρόσεξε τα οικονομικά σου. Εκμεταλλεύσου την δύναμη των αριθμών και μάθε τις τάσεις του μέλλοντος. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.

Θεμέλιος λίθος 4

Ο μήνας είναι αρκετά δραστήριος και θα χρειαστεί να οργανώσεις την καθημερινότητά σου με κάθε λεπτομέρεια ώστε να μην χάσεις την μπάλα και βρεθείς προ απροόπτου. Είναι σημαντικό επίσης αυτή την περίοδο να σκεφτείς και να πάρεις τον χρόνο σου ώστε να βολιδοσκοπήσεις τις μελλοντικές δυνατότητες που υπάρχουν για να αρχίσεις να υλοποιείς ένα σημαντικό σου σχέδιο και να προετοιμάσεις το έδαφος κατάλληλα. Φρόντισε ωστόσο να μην απομακρυνθείς πολύ από οικογένεια και φίλους, καθώς τώρα έχεις την τάση να κλειστείς περισσότερο στον εαυτό σου. Εκμεταλλεύσου την δύναμη των αριθμών και μάθε τις τάσεις του μέλλοντος. Τηλεφώνησε στο 114780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 5

Ο μήνας είναι θετικός και πολύ ευνοϊκός για τις υποθέσεις και τους στόχους σου που τώρα βλέπεις να αρχίζουν να υλοποιούνται ή ακόμη και να φτάνουν σε σημείο ολοκλήρωσης και επιτυχίας. Είναι μια περίοδος που θέλει να έχεις αποτελέσματα και επιτυχίες, μπορείς να οργανώσεις καλύτερα πλέον τις υποθέσεις σου και τα χρονοδιαγράμματά σου και να βάλεις σε τάξη την ζωή σου, αλλά και την ζωή των άλλων γύρω σου, όσο αυτό βέβαια σου επιτρέπεται και είναι εφικτό. Καλή περίοδος για να σκεφτείς ή και να προχωρήσεις ακόμη σε μια σημαντική επένδυση. Εκμεταλλεύσου την δύναμη των αριθμών και μάθε τις τάσεις του μέλλοντος. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 6

Ο μήνας είναι ευχάριστος και σου δίνει την δυνατότητα να επεκτείνεις την σφαίρα επιρροής σου και να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν είτε σε επαγγελματικό επίπεδο είτε στα προσωπικά σου, με αποτέλεσμα να καταφέρεις να αποκτήσεις αυτό που θες. Είναι περίοδος που κάνεις καινούργιες γνωριμίες και νέα πρόσωπα έρχονται να ανανεώσουν τον φιλικό και κοινωνικό σου κύκλο, ανανεώνοντας την ψυχολογία σου και την διάθεσή σου. Εκμεταλλεύσου την δύναμη των αριθμών και μάθε τις τάσεις του μέλλοντος. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 7

Ο μήνας είναι ορμητικός και ευχάριστος και οι εξελίξεις σε σπρώχνουν να βγεις από το καβούκι σου και να συμμετέχεις σε ομάδες που σε ενδιαφέρουν ή ακόμη και να πάρεις την απόφαση να κυνηγήσεις πρακτικά τα δημιουργικά σου σχέδια και να δώσεις σάρκα και οστά σε μια ιδέα που γυροφέρνει καιρό τώρα στο μυαλό σου. Ένα καινούργιο πρόσωπο μπαίνει στην ζωή σου για να φέρει καινούργια δεδομένα. Εκμεταλλεύσου την δύναμη των αριθμών και μάθε τις τάσεις του μέλλοντος. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 8

Ο μήνας είναι ψυχολογικά φορτισμένος και μπορεί να βρεθείς αντιμέτωπος με διάφορα διλήμματα για σημαντικά θέματα ή ακόμη και για απλές αποφάσεις καθημερινότητας, με αποτέλεσμα να θελήσεις να σταματήσεις για λίγο τον χρόνο και να παγώσεις τα πάντα. Είναι καλό διάστημα για να πάρεις μερικές μέρες άδεια από την δουλειά σου και να αφιερώσεις χρόνο στην προσωπική σου ηρεμία και ισορροπία ή να συζητήσεις και να βασιστείς περισσότερο στον σύντροφο, που αυτή την περίοδο έχει τις λύσεις που χρειάζεσαι. Εκμεταλλεύσου την δύναμη των αριθμών και μάθε τις τάσεις του μέλλοντος. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 9

Ο μήνας είναι ευχάριστος για σένα και αρκετά δημιουργικός, με πολλές επαφές και επικοινωνίες που οδηγούν και σε ευχάριστες εξόδους και αποδράσεις με φίλους, αλλά και σε ιδέες που γεννιούνται και σε συναρπάζουν καθώς θέλεις τώρα να προχωρήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια. Αν είσαι μόνος, είναι μια καλή περίοδος για να κάνεις μια όμορφη γνωριμία, ενώ αν είσαι σε δέσμευση, έχει έρθει η ώρα να χαλαρώσεις λίγο από τα πρέπει και την καθημερινότητα και να περάσεις όμορφα με το ταίρι κάνοντας πράγματα μαζί που σας αρέσουν και που πάντα αναβάλατε. Εκμεταλλεύσου την δύναμη των αριθμών και μάθε τις τάσεις του μέλλοντος. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter