astropedia.gr

Αριθμολογικές προβλέψεις - Νοέμβριος 2022

Αριθμολογικές προβλέψεις - Νοέμβριος 2022
Η αριθμολογία του μήνα από τον Athan

Ο Νοέμβριος φέρνει ενέργειες που μας βοηθάνε να τακτοποιήσουμε υποθέσεις μας και να εδραιώσουμε τάξη και παραγωγικό ρυθμό στην καθημερινότητά μας και στην ζωή μας. Η ανάγκη για έλεγχο, προσοχή και επαγρύπνηση είναι υπαρκτή και χρειάζεται να παραμείνουμε σε επιφυλακή, παρακολουθώντας τα βήματα που ακολουθεί η εξέλιξη των υποθέσεών μας έτσι ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε διορθώσεις στον σωστό χρόνο και προτού περάσει η κατάλληλη στιγμή. Επαγγελματικά και οικονομικά θέματα μας απασχολούν κυρίως αυτόν τον μήνα, ενώ οι αισθηματικές υποθέσεις δεν παίρνουν ιδιαίτερα τα πάνω τους, καθώς η πρακτικότητα υπερτερεί εις βάρος του ρομαντισμού. Ευνοούνται όμως οι μοιραίες σχέσεις, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, με τα γεγονότα να φανερώνουν έναν καρμικό χαρακτήρα.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Η τάση του μήνα δεν είναι η ίδια για κάθε μέρα.
Βρες την κατάλληλη ημερομηνία και προγραμμάτισε με επιτυχία.
Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760
Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

  • μην ξεχνάς ότι μπορείς καθημερινά και εντελώς δωρεάν να συμβουλεύεσαι
    τις αριθμολογικές τάσεις μέσα από την δική σου ημερομηνία ⇨ εδώ


Πώς θα κυλήσει αυτός ο μήνας για σένα;
Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7. Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.


Θεμέλιος λίθος 1

Η κούραση που έχει συσσωρευθεί το τελευταίο διάστημα θα μπορέσει να εκτονωθεί και να βρεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου. Αυτό μπορεί να γίνει επειδή θέλοντας και μη, πετάς από πάνω σου ευθύνες που σε έχουν κουράσει και απομακρύνεις πρόσωπα που σε φθείρουν. Ξεκαθαρίσματα λοιπόν, αυτόν τον μήνα που έχουν σαν αποτέλεσμα να ηρεμήσεις, να βρεις χρόνο για σένα και να θυμηθείς ότι η καθημερινότητα μπορεί να τρέχει, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάς και την μεγαλύτερη εικόνα της ζωής. Εκμεταλλεύσου την δύναμη των αριθμών και μάθε τις τάσεις του μέλλοντος. Τηλεφώνησε στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 2

Είναι περίοδος που αναλαμβάνεις κάτι και ξεκινάς να ασχολείσαι με ένα αντικείμενο που θα σε συνοδεύσει για αρκετό διάστημα μπροστά. Σιγουρέψου ότι δεν είναι απλά μια εξυπηρέτηση που κάνεις σε κάποιους, γιατί θα υπάρχει και συνέχεια στις απαιτήσεις και κάνε ό,τι κάνεις για σένα και όχι για τους άλλους. Το μυαλό σου θα ξεκουραστεί και οι αρχές του μήνα σου δίνουν ευκαιρίες να υλοποιήσεις μια ιδέα ή ένα σχέδιο. Ερωτικά ή συναισθηματικά σε βασανίζουν παρελθοντικές εκκρεμότητες που καλό είναι να ξεκαθαρίσουν αυτόν τον μήνα με δικές σου κινήσεις και πρωτοβουλίες. Εκμεταλλεύσου την δύναμη των αριθμών και μάθε τις τάσεις του μέλλοντος. Τηλεφώνησε στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 3

Το συναίσθημα έχει το πάνω χέρι αυτόν τον μήνα και δεν είσαι τόσο συγκρατημένος και ορθολογιστής καθώς αντιλαμβάνεσαι ότι η βαθύτερή σου ανάγκη να ικανοποιήσεις την ψυχή σου είναι πιο σημαντική αυτή την περίοδο από την ικανοποίηση του σώματος. Η περίοδος στην οποία βρίσκεσαι όμως δεν σου προσφέρει συναισθηματική τροφή, αλλά μόνο εξωτερικές εμπειρίες μέσα από πολλές ανατροπές και τρεξίματα που έχεις. Φρόντισε λοιπόν, αυτόν τον μήνα να προσπαθήσεις να κρατήσεις τις ισορροπίες και να μην έχεις ξεσπάσματα κυρίως στα προσωπικά σου και στις συνεργασίες σου, ώστε να μην τινάξεις στον αέρα αυτό που ήδη έχεις. Εκμεταλλεύσου την δύναμη των αριθμών και μάθε τις τάσεις του μέλλοντος. Τηλεφώνησε στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 4

Επικοινωνιακός και κινητικός είναι αυτός ο μήνας για εσένα και σίγουρα ερωτικός καθώς δίνονται οι ευκαιρίες (ή της δημιουργείς και μόνος σου) να μιλήσεις χωρίς περιφράσεις και μεταφορές και να διεκδικήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν ήσουν κολλημένος με έναν αδιέξοδο έρωτα, αυτός ο μήνας σε απελευθερώνει και σου ανοίγει νέους ορίζοντες σε καινούργια λιμάνια. Ταξιδάκια και ευχάριστες διαδρομές, κάνε αυτό που θες και πες αυτό που πιστεύεις και δε θα βγεις χαμένος. Εκμεταλλεύσου την δύναμη των αριθμών και μάθε τις τάσεις του μέλλοντος. Τηλεφώνησε στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 5

Δύσκολος και περιοριστικός αυτός ο μήνας για σένα με προβλήματα και εμπόδια που σχετίζονται με πρόσωπα της οικογένειάς σου, κυρίως σύζυγο ή πατέρα, αλλά και με πρόσωπα του εργασιακού σου περιβάλλοντος. Το προηγούμενο διάστημα έχεις πάρει τα πάνω σου και μέσα από κάποιες ευκαιρίες, διεκδίκησες την προσωπική σου ελευθερία και έκανες σχέδια για το άμεσο μέλλον. Αυτόν τον μήνα, αυτά τα σχέδια θα χρειαστεί να περιμένουν. Δεν ακυρώνονται, απλά παγώνουν για λίγο μέχρι να βρεις τον κατάλληλο τρόπο να εναρμονίσεις τα θέλω με τα πρέπει. Εκμεταλλεύσου την δύναμη των αριθμών και μάθε τις τάσεις του μέλλοντος. Τηλεφώνησε στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 6

Ευχάριστες αλλαγές που σε ανανεώνουν αλλά και απρόσμενες εξελίξεις που σε ξαφνιάζουν έχει το μενού του μήνα κυρίως κατά το πρώτο δεκαήμερο. Τόσο στα ερωτικά όσο και στα επαγγελματικά ζητήματα παρουσιάζονται ευκαιρίες για να προχωρήσεις, να προοδεύσεις, να εξελιχθείς και να εκδηλωθείς σε σχέση με το τι θες και πώς νοιώθεις.  Αυτόν τον μήνα μπορείς να εμβαθύνεις, να κάνεις έρευνα ή να εξειδικευτείς σε κάτι, μαθαίνοντας πολλά για τον εαυτό σου καλλιεργώντας ταλέντα που έχεις, αλλα και να μάθεις, να πληροφορηθείς ή ακόμη και να εκμαιεύσεις τα μυστικά του καθενός ανοίγοντας κλειδωμένα συρτάρια. Εκμεταλλεύσου την δύναμη των αριθμών και μάθε τις τάσεις του μέλλοντος. Τηλεφώνησε στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 7

Η ισορροπία στην σχέση σου επανέρχεται και θα μπορέσεις να χαλαρώσεις με το ταίρι σου και να μοιραστείτε συζητήσεις, όνειρα, γέλιο και σωματική επαφή. Το τοπίο βέβαια δεν έχει ξεκαθαρίσει ή σταθεροποιηθεί πλήρως σε αυτόν τον τομέα και ενδέχεται κατά την πορεία του μήνα να έχεις ξεσπάσματα, τσακωμούς, ακόμη και απομάκρυνση που όμως θα είναι πρόσκαιρη. Τα οικονομικά σου επίσης είναι θέμα που θα σε απασχολήσει και ενώ καταφέρνεις να τα φέρεις βόλτα και να καλύψεις ελλείματα, θα χρειαστεί να σκεφτείς από τώρα πρακτικούς και έξυπνους τρόπους ώστε να μπορέσεις να βρεις λύσεις σε μακροπρόθεσμα ζητήματα. Εκμεταλλεύσου την δύναμη των αριθμών και μάθε τις τάσεις του μέλλοντος. Τηλεφώνησε στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 8

Ένα σύντομο ταξίδι ή χρόνος και απόσταση από την καθημερινή σου ζωή είναι απαραίτητες και επιτακτικές ανάγκες αυτόν τον μήνα καθώς συνειδητοποιείς πολύ περισσότερα από αυτά που μπορείς να επεξεργαστείς αυτή την περίοδο και χρειάζεσαι χρόνο για να τα φιλτράρεις. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η καλύτερη κίνηση για σένα τώρα θα ήταν να τους παρατήσεις όλους και να πας κάπου μακριά για να απομονωθείς, αυτό είναι κάτι δύσκολο, αν όχι ανέφικτο, καθώς οι υποχρεώσεις και οι δεσμεύσεις σου τρέχουν, αλλά το να μείνεις μόνος με τις σκέψεις σου ώστε να μπορέσεις να αναλύσεις, να καταλάβεις, να διερευνήσεις και να σχεδιάσεις μπορεί να γίνει με σύντομες αποδράσεις, κυριολεκτικά ή μεταφορικά. Εκμεταλλεύσου την δύναμη των αριθμών και μάθε τις τάσεις του μέλλοντος. Τηλεφώνησε στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 9

Θετικός ο μήνας για εσένα καθώς μπορείς να πραγματώσεις πολλά από τα σχέδια σου, αρκεί βέβαια να κινηθείς με σταθερά και υπολογισμένα βήματα και να δώσεις σκέψη και προσοχή στα οικονομικά σου ζητήματα καθώς είναι ο περίοδος που θα χρειαστεί να οργανώσεις το οικονομικό σου μέλλον για τους επόμενους μήνες μπροστά. Στα ερωτικά κάτι πάει να κινηθεί και αν κάνεις τους σωστούς χειρισμούς (αυτοπεποίθηση, υπομονή και λίγα λόγια που λένε όμως πολλά), κοινώς αν δεν κυνηγήσεις, αλλά στείλεις το μήνυμα ότι εσύ είσαι το θήραμα, τότε όλο και κάτι καλό θα γίνει. Εκμεταλλεύσου την δύναμη των αριθμών και μάθε τις τάσεις του μέλλοντος. Τηλεφώνησε στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.