astropedia.gr

Αριθμολογικές προβλέψεις - Αύγουστος 2020

Αριθμολογικές προβλέψεις - Αύγουστος 2020
Η αριθμολογία του μήνα από τον Athan

Ένας μήνας δημιουργικός και αρκετά κινητικός αρχίζει και τώρα μπορούμε να αντιμετωπίσουμε με μεγαλύτερη διαύγεια τις καταστάσεις, ενώ παράλληλα η ψυχολογία μας ανεβαίνει σταδιακά. Κατά την επόμενη περίοδο παίρνουμε αποφάσεις και βάζουμε σε τάξη εκκρεμότητες ή τακτοποιούμε διαφορές που έχουμε. Ο μήνας ευνοεί τα ερωτικά και μας κάνει πιο δημιουργικούς στα επαγγελματικά μας.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Εκμεταλλεύσου την δύναμη των
αριθμών και μάθε τα πάντα για το μέλλον

Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980 

Πώς θα κυλήσει αυτός ο μήνας για σένα;

Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7. Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.

Θεμέλιος λίθος 1
Ο μήνας χρειάζεται λίγη προσοχή παραπάνω σε λεπτομέρειες καθώς δεν είναι και τόσο εύκολο για σένα να περάσεις στους άλλους ακριβώς αυτό που εννοείς και αυτό μπορεί να φέρει από νεύρα μέχρι και παρεξηγήσεις. Ο χρόνος σε περιορίζει και οι αντοχές σου πέφτουν, φρόντισε την υγεία σου και μην βιάζεσαι. Για να μάθεις περισσότερα πάνω στα θέματα που σε απασχολούν κάλεσε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Θεμέλιος λίθος 2
Έχεις την ανάγκη να απελευθερωθείς από τις υποχρεώσεις και τους περιορισμούς και να κάνεις κάτι καινούργιο το οποίο θα σε ανανεώσει και θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις τις δυνάμεις που έχεις χάσει. Νέες ευκαιρίες παρουσιάζονται για κάτι καινούργιο είτε στα προσωπικά σου είτε στα επαγγελματικά σου, καλό είναι να σκεφτείς καλά όμως πριν προβείς σε ριζικές αλλαγές. Για να μάθεις περισσότερα πάνω στα θέματα που σε απασχολούν κάλεσε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Θεμέλιος λίθος 3
Μήνας κατά τον οποίο μπορείς να βρεις τις ισορροπίες σου και να αφήσεις τον εαυτό σου να ξεκουραστεί και να βρει τις λύσεις που χρειάζεσαι. Ευχάριστες οι πιθανότητες για ρομαντικές εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή, η περίοδος έχει γνωριμίες που φαίνονται ενδιαφέρουσες, αλλα ταυτόχρονα οι οικονομικές εκκρεμότητες απαιτούν την προσοχή σου. Για να μάθεις περισσότερα πάνω στα θέματα που σε απασχολούν κάλεσε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Θεμέλιος λίθος 4
Ιδιαίτερος ο μήνας καθώς σου δίνει φτερά για να δημιουργήσεις, να ταξιδεύσει το μυαλό σου και να οραματιστείς, αλλά ταυτόχρονα δυσκολεύεσαι να αντιμετωπίσεις πρόσωπα και καταστάσεις της καθημερινότητάς σου και θέλεις να αποφύγεις τα πολλά-πολλά με συγγενείς και φίλους. Για να μάθεις περισσότερα πάνω στα θέματα που σε απασχολούν κάλεσε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Θεμέλιος λίθος 5

Κατάλληλος μήνας για να προγραμματίσεις και να βάλεις σε τάξη καθετί που έχει απορρυθμιστεί το τελευταίο διάστημα, ενώ παράλληλα μπορείς να ασχοληθείς με επαγγελματικά σχέδια και οικονομικά θέματα που ευνοούνται. Ο μήνας γενικότερα φέρνει επιτυχίες, αν κινηθείς σωστά. Για να μάθεις περισσότερα πάνω στα θέματα που σε απασχολούν κάλεσε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Θεμέλιος λίθος 6
Απελευθερωτικός μήνας που σε βοηθά να κλείσεις κύκλους που σε ταλαιπωρούν και που σχετίζονται με οικονομικές σου εκκρεμότητες, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο, με πρόσωπα που πλέον φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει μέλλον και συνέχεια. Για να μάθεις περισσότερα πάνω στα θέματα που σε απασχολούν κάλεσε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Θεμέλιος λίθος 7
Μήνας δυναμικός και με δυνατότητες εξέλιξης τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε πρακτικό. Αυτή την περίοδο μπορείς πιο εύκολα να εφαρμόσεις τις ιδέες σου και να απαιτήσεις κατά κάποιον τρόπο την υποστήριξη που χρειάζεσαι. Ζήτα λοιπόν και θα λάβεις! Για να μάθεις περισσότερα πάνω στα θέματα που σε απασχολούν κάλεσε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Θεμέλιος λίθος 8
Ο μήνας φέρνει στο προσκήνιο θέματα συνεργασίας και θα χρειαστεί να επενδύσεις περισσότερο στην ενέργεια ατόμων που μπορούν να βοηθήσουν εσένα, τα σχέδια και τις επιδιώξεις σου. Στα αισθηματικά βασίσου περισσότερο στον σύντροφο, χωρίς να χάνεις όμως την ατομικότητά σου ή την αυτονομία σου. Για να μάθεις περισσότερα πάνω στα θέματα που σε απασχολούν κάλεσε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Θεμέλιος λίθος 9
Δημιουργία, κίνηση, επικοινωνία και ιδέες φέρνει ο μήνας και εσύ βρίσκεσαι στην ευχάριστη θέση να μπορείς πλέον πρακτικά και ψυχολογικά να δεχτείς τις ευκαιρίες που προσφέρονται και να ανοίγεις τα φτερά σου σε νέες περιπέτειες. Για να μάθεις περισσότερα πάνω στα θέματα που σε απασχολούν κάλεσε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


AstraCard

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e-shop στο https://astracard.gr/shop Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  
 Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: