astropedia.gr

Αριθμολογία - Μάρτιος 2019

Αριθμολογία - Μάρτιος 2019
Η αριθμολογία του μήνα από τον Athan 

Ο φετινός Μάρτιος είναι ένας μήνας που μας καλεί να βρούμε τις ισορροπίες μας και να προσπαθήσουμε να ικανοποιήσουμε ανάγκες και να υλοποιήσουμε επιθυμίες χρησιμοποιώντας ένα λογικό φίλτρο, αναγνωρίζοντας τις ανάγκες που αντικειμενικά υπάρχουν και τις επιθυμίες που έχουν και οι άλλοι παράλληλα.  Ο αριθμός 6 που σφραγίζει τον μήνα μιλάει για όραμα μέσα από την αποδοχή του παρόντος, ενώ ο αριθμός 15 από τον οποίο και προέρχεται ο μονοψήφιος αριθμός του μήνα, κάνει αναφορά στην δημιουργικότητα και την αυτοπεποίθηση που χρειάζονται για να δράσουμε μέσα στο επόμενο διάστημα και για την ελευθερία που μπορούμε να αποκτήσουμε τελικά, μέσα όμως από την πειθαρχεία και την ανάληψη των ευθυνών μας. 

Ημέρες που μπορεί να φανούν δύσκολες, φέρνουν εμπόδια και χρειάζονται προσοχή κατά την πορεία του Μαρτίου είναι την πρώτη του μήνα, στις 4, στις 7, το διάστημα από 11 μέχρι 19 και στις 22 του μήνα. 

Ο μήνας φέρνει στο προσκήνιο τις σχέσεις μας και είναι ένα θετικό διάστημα για επανασυνδέσεις ή για ενδιαφέρουσες και ρομαντικές νέες γνωριμίες, αρκεί να υπάρχει το απαραίτητο υπόβαθρο όμως και η αντικειμενική κατανόηση των αναγκών που έχουν και τα δύο μέρη. Ταυτόχρονα η ενέργεια του μήνα μπορεί να φέρει στο φως τα προβλήματα που κρύβονται στις σχέσεις μας και να δημιουργήσει το έδαφος για να υπάρξουν εντάσεις, απομακρύνσεις και χωρισμοί…

Είναι περίοδος που μπορούμε να δώσουμε έμφαση στα οικονομικά μας ζητήματα και τακτοποιήσουμε υποχρεώσεις, δόσεις και εκκρεμότητες, χωρίς να φοβηθούμε ότι δεν θα τα καταφέρουμε. Αρκεί να αναλάβουμε τις υποχρεώσεις που έχουμε σε αυτόν τον τομέα συνειδητά και με την απόφαση ότι θα δράσουμε για να τακτοποιήσουμε τις εκκρεμότητές μας. Στα επαγγελματικά ζητήματα και για τα θέματα καριέρας και εξέλιξης, ο μήνας παρέχει βοήθεια και μπορούμε να δούμε τώρα την εφαρμογή μιας νέας τακτικής που στοχεύει στην επίλυση του προβλήματος, προτού προχωρήσουμε σε εξελικτική δράση. Ευνοούνται επαγγέλματα και τομείς που έχουν να κάνουν με την ομορφιά, την εστίαση, την εκπαίδευση, την συμβουλευτική  και την οικονομική διαχείριση.  

μην ξεχνάς ότι μπορείς καθημερινά και εντελώς δωρεάν να συμβουλεύεσαι τις αριθμολογικές τάσεις μέσα από την δική σου ημερομηνία

Πάρε μια ιδέα για τον προσωπικό τόνο που δίνει ο μήνας σε σένα

Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7. Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις. 

Θεμέλιος λίθος 1
Φρόντισε τις υποχρεώσεις σου και μην αμελείς ή μην αναβάλεις τίποτα. Σκέψου, οργάνωσε και σχεδίασε προετοιμάζοντας το μέλλον σου και μην αφήνεις τίποτα στην τύχη. 

Θεμέλιος λίθος 2
Μπορείς να έχεις οικονομική και γενικότερα υλική επιτυχία τώρα, εφόσον έχεις κινηθεί σωστά το προηγούμενο διάστημα. Η τύχη είναι με το μέρος σου, οπότε συν Αθηνά και χείρα κίνει αυτόν τον μήνα. Επιχειρηματικά σχέδια και μακροπρόθεσμες επενδύσεις ευνοούνται. 

Θεμέλιος λίθος 3
Παίρνεις αποφάσεις που έπρεπε καιρό τώρα να τις έχεις πάρει και αρχίζεις να απομακρύνεις πρόσωπα και καταστάσεις που είναι βλαβερά για σένα, την ψυχή σου και την καθημερινότητά σου. Η μοναξιά σε οδηγεί στο να αγγιστρωθείς ίσως λίγο περισσότερο τώρα στα υλικά αγαθά, μην ξοδέψεις περισσότερο από όσο αντέχει το πορτοφόλι σου. 

Θεμέλιος λίθος 4
Έχεις την δύναμη και την ενέργεια να πάρεις αποφάσεις και να φροντίσεις να τις υλοποιήσεις και να τις θέσεις σε εφαρμογή άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά. Βιάζεσαι κάπως όμως και αυτό δεν είναι καλό για κάποια θέματα που χρειάζονται ακόμη τον χρόνο τους. Δώσε βήμα στις ερωτικές σου ανάγκες αυτόν τον μήνα και στην δημιουργικότητά σου. 

Θεμέλιος λίθος 5
Οι συναισθηματικές ανάγκες είναι στην ημερήσια διάταξη και είναι η περίοδος που θες επιτέλους να ξεκαθαρίσεις, να βεβαιωθείς, να νοιώσεις σιγουριά και να ξέρεις ότι αξίζει τον κόπο να επενδύσεις περισσότερο ή βαθύτερα σε μια σχέση. Μη να παρασύρεσαι πολύ από το συναίσθημα όμως και άκου και την λογική, ενώ παράλληλα καλό είναι να φροντίζεις πρώτα τον εαυτό σου και την υγεία σου.

Θεμέλιος λίθος 6
Έκφραση, επικοινωνία, δημιουργία και κίνηση σου δίνει ο μήνας και επίσης ευκαιρίες για να επανασυνδεθείς ή για να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο, όμορφο και ζωντανό στην αισθηματική σου ζωή. Μην ξοδεύεις τον χρόνο σου σε πολλά πράγματα παράλληλα, βάλε συγκεκριμένους στόχους αυτόν τον μήνα για να μην δημιουργήσεις απλά μόνο χάος..

Θεμέλιος λίθος 7
Η κούραση που νοιώθεις και οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας είναι ένας συνδυασμός που μάλλον δεν λειτουργεί θετικά για την ψυχολογία σου. Δεν πρόκειται για ένα χαλαρό μήνα σίγουρα, αλλά τουλάχιστον ξέρεις ότι επενδύεις τον χρόνο και τον κόπο σου σε κάτι που αξίζει. Οι εξελίξεις αυτόν τον μήνα μπορεί να έχουν καθυστερήσεις και εμπόδια, αλλά αυτό σου δίνει την ευκαιρία να προσέξεις λεπτομέρειες που δεν είχες προσέξει μέχρι τώρα. 

Θεμέλιος λίθος 8
Μπορείς να αρχίσεις τώρα να φέρνεις στην ζωή σου τις πρακτικές αλλαγές που σκεφτόσουν και που θεωρούσες το τελευταίο διάστημα ότι είναι απαραίτητες και αναγκαίες για να προχωρήσεις και να εξελιχθείς. Ανανεώνεσαι κα σε προσωπικό επίπεδο, έχοντας στιγμές που απλά απολαμβάνεις αυτό που σου προσφέρει η ζωή, αλλά κυρίως δρας με στόχο το μέλλον και την δημιουργία μιας ακόμη καλύτερης βάσης.

Θεμέλιος λίθος 9
Οι υποχρεώσεις τρέχουν, εσύ μερικές στιγμές πιέζεσαι και σε παίρνει από κάτω, αλλά τελικά ο μήνας σου δίνει την ευκαιρία να τα καταφέρεις και να χαίρεσαι γι’αυτό. Η ικανοποίηση που παίρνεις μπορεί να μην έρχεται απρόσκοπτα και χωρίς δική σου προσπάθεια, αλλά τελικά βλέπεις μέσα σε αυτόν τον μήνα τι είναι αυτό που αξίζει και τι όχι σε θέματα σχέσεων και οικογενείας. Για να διατηρήσεις τις ισορροπίες θα χρειαστεί μερικές φορές να κάνεις ένα βήμα πίσω. Ένα βήμα πίσω είναι καλό και χρειάζεται, όχι όμως δύο γιατί μετά αδικείται η δική σου πλευρά και δεν το θες αυτό…Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: