astropedia.gr

Αριθμολογία Δεκεμβρίου: Κάτι καινούργιο ξεκινά..

Αριθμολογία Δεκεμβρίου: Κάτι καινούργιο ξεκινά..
Οι αριθμολογικές τάσεις του Δεκεμβρίου από τον Athan
Καλό μήνα σε όλους και όλες.


Ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας που αφήνουμε πίσω μας τους κύκλους που έχουν κλείσει και επικεντρωνόμαστε στο καινούργιο που έρχεται. Με αυτό ακριβώς το σκεπτικό αντιμετωπίζουμε σχέσεις οικογενειακές, συντροφικές, επαγγελματικές συνεργασίες, καριέρα και οικονομικά. Αν κάτι μας ενοχλούσε ή αν κάτι δεν πήγαινε πια και δεν λειτουργούσε δημιουργικά, ο Δεκέμβριος είναι ο κατάλληλος μήνας για να αντιμετωπίσουμε το θέμα και να το ολοκληρώσουμε, δίνοντας λύσεις ή αφήνοντάς το πίσω μας για να προχωρήσουμε συνειδητά μπροστά.

Το 3/12 που σφραγίζει αριθμολογικά τον μήνα είναι ένας συνδυασμός ενεργειών που αναφέρονται σε καινούργια ξεκινήματα, με φρέσκο και δυναμικό τρόπο και οι οποίες μας οδηγούν να δημιουργήσουμε την δική μας ιδιαίτερη πραγματικότητα. Αναζητούμε ισορροπία σε κάθε εκδήλωση της ζωής μας: τακτοποιούμε τα οικονομικά μας, προσέχουμε τι και πόσο τρώμε, επεξεργαζόμαστε και εναρμονίζουμε τα συναισθήματά μας. Ερχόμαστε πιο κοντά με τους δικούς μας ανθρώπους και οι επαφές μας και οι σχέσεις κάθε είδους τονίζονται μέσα στον Δεκέμβριο. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι οι σχέσεις μας ενισχύονται και συνεχίζουν ή ότι περνάνε από εξονυχιστική έρευνα για να γίνουν καλύτερες.

Το βασικό μοτίβο του μήνα είναι η επικοινωνία και είναι η κατάλληλη στιγμή για να πούμε αυτό που σκεφτόμαστε και να ανοίξουμε την καρδιά και το μυαλό μας στους άλλους. Εξάλλου οι γιορτές που έρχονται στο τέλος του μήνα πάντα ήταν μια αφορμή για να επικοινωνήσουμε με γνωστούς, φίλους και συγγενείς που έχουμε καιρό να τους δούμε και να τους εκφράσουμε την αγάπη μας.
Προσοχή σε εντάσεις και δυσκολίες την 1η του μήνα, στις 12, στις 19 και στις 23 του μήνα.

Αισθηματικά

Πρόκειται για έναν μήνα που έχει αρκετά ερωτική ενέργεια. Θέλουμε να ενωθούμε και η ένωση αυτή να φέρει ένα δημιουργικό και ευχάριστο αποτέλεσμα. Αυτό σημαίνει ότι οι αισθηματικές σχέσεις αυτόν τον μήνα διακατέχονται από συναισθήματα που θέλουν να εκδηλωθούν με απτό και συγκεκριμένο τρόπο και από επιθυμίες που χρειάζονται ικανοποίηση. Είναι ένας πολύ βοηθητικός μήνας για να έρθουν σε ισορροπία σχέσεις που είχαν διαταραχθεί κατά το τελευταίο διάστημα και ο κατάλληλος μήνας για να μιλήσουμε, να εκφραστούμε και να επικοινωνήσουμε ουσιαστικά, συζητώντας το καθετί που μπορεί να προβληματίζει την σχέση μας. Οι αδέσμευτοι που ψάχνουν μια σχέση έχουν ευκαιρίες να γνωρίσουν κάποιο πρόσωπο μέσα από εξόδους, κοινές παρέες και φίλους ή μέσα από το διαδίκτυο.
Οι ημέρες που κινούν τα θέματα του έρωτα είναι στις 3, 8, 9, 12, 17, 18, 21, 26, 27 και 30 του μήνα.

Επαγγελματικά
Πρόκειται για έναν μήνα κατά την διάρκεια του οποίου οι ενέργειες οδηγούν στο να ξεκαθαρίσουν σκοτεινά σημεία και να μπει τάξη σε οτιδήποτε δεν λειτουργεί παραγωγικά ή να διορθωθεί οτιδήποτε υπολειτουργεί. Εργασίες και επαγγέλματα που σχετίζονται με επικοινωνία, λόγο, δημόσιες σχέσεις ή έρευνα ευνοούνται και η δυναμική μας μπορεί αυτόν τον μήνα να επεκταθεί σε μια μεγαλύτερη μάζα καταναλωτών και η πελατεία μας να αυξηθεί γρήγορα. Είναι σημαντικό να μπορούμε να έχουμε άμεση και ξεκάθαρη επικοινωνία με τους πελάτες μας και να είμαστε ικανοί να δώσουμε απαντήσεις και λύσεις στα ζητούμενά τους με άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο.
Οι ημέρες που κινούν τα θέματα της εργασίας είναι από τις 2-8 του μήνα, στις 10, από 23-29 και στις 31 του μήνα.

Πώς θα κυλήσει αυτός ο μήνας για σένα;

Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7. Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.

Θεμέλιος λίθος 1
Ο τελευταίος μήνας του έτους δεν σε αφήνει να χαλαρώσεις και να κάνεις αυτά που εσύ θες ανενόχλητος και χωρίς περισπασμούς. Υπάρχει πίεση για να προλάβεις να κάνεις αυτά που είναι ανάγκη να γίνουν και οι λεπτομέρειες στην δουλειά ή στο σπίτι σε αναγκάζουν να ασχοληθείς με αυτά που πρέπει. Κουραστική περίοδος κατά την οποία καλό είναι να φροντίσεις την υγεία σου μιας και η ενέργεια θα σου χρειαστεί, αλλά είναι και μια περίοδος που μπορείς να ξεκαθαρίσεις, να θέσεις όρια και να λύσεις παρεξηγήσεις. Ρίξε μια κλεφτή ματιά στις τάσεις της νέας χρονιάς γενικά αλλά και για σένα ειδικά εδώ.
Ευνοϊκές ημέρες: από 10-16 και στις 18
Δύσκολες ημέρες:1, 3, 6, 9, 20, 27 και 31
Επαγγελματικά: 1, 6, 9, 10, 15, 18, 19, 24, 27 και 28
Αισθηματικά: 2, 7, 8, 11, 16, 17, 20, 25, 26 και 29

Θεμέλιος λίθος 2
Ο καινούργιος μήνας σε βρίσκει έτοιμο να αποδεχτείς οποιαδήποτε πρόκληση και να εκμεταλλευτείς οποιαδήποτε αλλαγή ή ανατροπή σχεδίων προς όφελός σου. Η ενέργεια κινεί τις επαγγελματικές σου υποθέσεις, υπάρχουν πολλά που χρειάζονται να γίνουν σε αυτόν τον τομέα που εσύ θέλεις να κάνεις και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικό περιορισμό του χρόνου σου ή σε αποδυνάμωση της υγείας σου. Δώσε λίγο περισσότερη έμφαση στον τομέα του σπιτιού σου, της οικογένειας και των σχέσεων. Ρίξε μια κλεφτή ματιά στις τάσεις της νέας χρονιάς γενικά αλλά και για σένα ειδικά εδώ.
Ευνοϊκές ημέρες: από 9-15 και στις 17
Δύσκολες ημέρες: 2, 5, 8, 19, 26 κι 30
Επαγγελματικά: 5, 8, 9, 14, 17, 18, 23, 26 και 27
Αισθηματικά: 1, 6, 7, 10, 15, 16, 19, 24, 25 και 28

Θεμέλιος λίθος 3
Ευχάριστος και δημιουργικός μήνας με πολλές δραστηριότητες που δημιουργούν εξέλιξη, αλλά και με αρκετές ευθύνες που αναλαμβάνεις σε θέματα οικιακών υποχρεώσεων ή οικονομικών αναγκών. Η διαδικασία όμως σε οδηγεί στο να μπορέσεις να νοιώσεις ζωντανός, ενεργός και ότι στα χέρια σου έχεις το κλειδί των εξελίξεων, κάτι που σου δίνει την δύναμη να φέρεις αλλαγές στην ζωή σου που εδώ και καιρό μπορεί να επιθυμείς, να σκέφτεσαι ή να προγραμματίζεις.  Ρίξε μια κλεφτή ματιά στις τάσεις της νέας χρονιάς γενικά αλλά και για σένα ειδικά εδώ.
Ευνοϊκές ημέρες:από 8-14 και στις 16
Δύσκολες ημέρες: 1, 4, 7, 18, 25 και 29
Επαγγελματικά: 4, 7, 8, 13, 16, 17, 22, 25, 26 και 31
Αισθηματικά: 5, 6, 9, 14, 15, 18, 23, 24 και 27

Θεμέλιος λίθος 4
Από αυτόν τον μήνα αρχίζει μια μεταβατική περίοδος για σένα η οποία θα διαρκέσει μέχρι και την άνοιξη του επόμενου έτους. Αντιμετωπίζεις με σκέψη, υπολογισμό και ψυχραιμία ευθύνες και εκκρεμότητες που υπάρχουν σε πρακτικά και οικονομικά ζητήματα, αλλά και επεξεργάζεσαι θέματα που έχουν να κάνουν με ανισορροπίες και εντάσεις στον τομέα των σχέσεων ή της οικογενειακής σου γαλήνης. Αυτή η περίοδος σου δίνει την δυνατότητα να σκεφτείς και να διερευνήσεις το πώς είναι καλύτερο να δράσεις για τους επόμενους μήνες. Ρίξε μια κλεφτή ματιά στις τάσεις της νέας χρονιάς γενικά αλλά και για σένα ειδικά εδώ.
Ευνοϊκές ημέρες:από 7-13 και στις 15
Δύσκολες ημέρες: 3, 6, 17, 24 και 28
Επαγγελματικά: 3, 6, 7, 12, 15, 16, 21, 24, 25 και 30
Αισθηματικά: 4, 5, 8, 13, 14, 17, 22, 23, 26 και 31

Θεμέλιος λίθος 5
Ικανοποιητικός μήνας για επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα. Βλέπεις τις ενέργειες και τις κινήσεις που έχεις κάνει μέχρι τώρα να αποδίδουν και να φέρνουν αποτελέσματα. Δικτύωση σε μεγαλύτερους κύκλους και ικανοποίηση από εξελίξεις και από θετικές ειδήσεις που υπόσχονται εξέλιξη. Το κοινωνικό σου στάτους ανεβαίνει και μετράς πολύ στα μάτια των άλλων. Περίοδος που σε ολοκληρώνει εσωτερικά και σε βοηθά να ανέβεις ακόμη πιο ψηλά. Ρίξε μια κλεφτή ματιά στις τάσεις της νέας χρονιάς γενικά αλλά και για σένα ειδικά εδώ.
Ευνοϊκές ημέρες: από 6-12 και στις 14
Δύσκολες ημέρες: 2, 5, 16, 23 και 27
Επαγγελματικά: 2, 5, 6, 11, 14, 15, 20, 23, 24 και 29
Αισθηματικά: 3, 4, 7, 12, 13, 16, 21, 22, 25, 30 και 31

Θεμέλιος λίθος 6

Μαζί με το τέλος της ημερολογιακής χρονιάς, ο μήνας φέρνει και το τέλος ενός προσωπικού κύκλου για σένα και είναι περίοδος που ολοκληρώνεις και τελειοποιείς θέματα που μπορεί να εχουν ξεκινήσει από την άνοιξη που μας πέρασε. Είναι η φάση που έχει γίνει ήδη ο θερισμός και έχεις αποκομίσει αυτά που χρειάζεσαι για να συνεχίσεις. Αμφιβολίες υπάρχουν ακόμη για το πώς να συνεχίσεις και τι να αφήσεις πίσω σου, αλλά πλέον καταλαβαίνεις και εσύ ο ίδιος ότι ο δρόμος οδηγεί μπροστά και όχι πίσω. Τώρα αρχίζει η σπορά για τον καινούργιο κύκλο που αρχίζεις. Ρίξε μια κλεφτή ματιά στις τάσεις της νέας χρονιάς γενικά αλλά και για σένα ειδικά εδώ.
Ευνοϊκές ημέρες:από 5-11 και στις 13
Δύσκολες ημέρες: 1, 4, 15, 22 και 26
Επαγγελματικά: 1, 4, 5, 10, 13, 14, 19, 22, 23 και 28
Αισθηματικά: 2, 3, 6, 11, 12, 15, 20, 21, 24, 29 και 30

Θεμέλιος λίθος 7
Σημαντικός μήνας κατά τον οποίο οι πράξεις σου και οι ενέργειες σου, οι αποφάσεις και οι κινήσεις σου δημιουργούν εξελίξεις που έχουν διάρκεια και θα κάνουν αρκετούς κύκλους φέρνοντας αποτελέσματα. Αυτό που αρχίζεις τώρα θα έχει διάρκεια και αυτό που κάνεις θα σε ακολουθήσει για πολύ καιρό ακόμη, γι’ αυτό φρόντισε οι αποφάσεις σου και οι ενέργειές σου να αποτυπώνουν αυτό που πραγματικά επιθυμείς. Φρόντισε επίσης, η αίσθηση της δύναμης που θα έχεις να μην ανέβει στο κεφάλι και σου μεθύσει το μυαλό. Οι επιπτώσεις ενός φουσκωμένου εγώ είναι άμεσα πληρωτέες αυτόν τον μήνα. Ρίξε μια κλεφτή ματιά στις τάσεις της νέας χρονιάς γενικά αλλά και για σένα ειδικά εδώ.
Ευνοϊκές ημέρες:από 4-10 και στις 12
Δύσκολες ημέρες: 3, 14, 21 και 25
Επαγγελματικά: 3, 4, 9, 12, 13, 18, 21, 22, 27, 30 και 31
Αισθηματικά: 1, 2, 5, 10, 11, 14, 19, 20, 23, 28 και 29

Θεμέλιος λίθος 8
Περίοδος που σε κάνει να μπαίνεις λίγο βαθύτερα μέσα σου και να αναζητάς τόσο σε σένα τον ίδιο όσο και στις συμπεριφορές των άλλων τα σημάδια αυτά που δείχνουν την αλήθεια, την ανιδιοτελή αγάπη και το ουσιαστικό ανθρώπινο ενδιαφέρον. Αυτόν τον Δεκέμβρη γίνεσαι συναισθηματικός και ευάλωτος και οι ανάγκες της ψυχής σου γίνονται ισχυρότερες και χρειάζεται να εκφραστούν και να ικανοποιηθούν. Υπάρχουν σημαντικές επιτυχίες και συμφωνίες στον επαγγελματικό τομέα και στον χώρο της καριέρας σου, αλλά στις προσωπικές σου σχέσεις θα χρειαστεί να ανοιχτείς και να μιλήσεις λογικά και ψύχραιμα για αυτά που θες, λαμβάνοντας πάντα υπόψιν σου πως το άλλο άτομο μπορεί και να έχει διαφορετικές ανάγκες από τις δικές σου, αυτή την στιγμή. Ρίξε μια κλεφτή ματιά στις τάσεις της νέας χρονιάς γενικά αλλά και για σένα ειδικά εδώ.
Ευνοϊκές ημέρες:από 3-9 και στις 11
Δύσκολες ημέρες: 2, 13, 20 και 24
Επαγγελματικά: 2, 3, 8, 11, 12, 17, 20, 21, 26, 29 και 30
Αισθηματικά: 1, 4, 9, 10, 13, 18, 19, 22, 27, 28 και 31

Θεμέλιος λίθος 9
Ευχάριστος και χαρούμενος είναι αυτός ο μήνας. Δέχεσαι και κάνεις επικοινωνίες με φίλους, συγγενείς και γνώριμα πρόσωπα που σε κάνουν να γεμίζεις με χαρά και αισιοδοξία. Οι σχέσεις με παιδιά, με την οικογένεια ή με το έτερον ήμισυ είναι γεμάτες αγάπη και αν υπήρχαν προβλήματα ή παρεξηγήσεις, τότε αυτός ο μήνας εξομαλύνει τις σχέσεις και διευκολύνει την συμφιλίωση και την υπερπήδηση όποιου προβλήματος δημιούργησε ψυχρότητα. Η ενέργεια δεν εστιάζεται τόσο πολύ σε επαγγελματικά ζητήματα, αν και δεν αποκλείεται να έχεις και εκεί δραστηριότητα, αλλά περισσότερο στις σχέσεις, στην αγάπη, στην χαρά, την ζεστασιά και τον ερωτισμό. Ρίξε μια κλεφτή ματιά στις τάσεις της νέας χρονιάς γενικά αλλά και για σένα ειδικά εδώ.
Ευνοϊκές ημέρες:από 2-8 και στις 10
Δύσκολες ημέρες: 1, 12, 19 και 23
Επαγγελματικά: 1, 2, 7, 10, 11, 16, 19, 20, 25, 28 και 29
Αισθηματικά: 3, 8, 9, 12, 17, 18, 21, 26, 27 και 30