astropedia.gr

Αριθμολογικές προβλέψεις - Μάιος 2022

Αριθμολογικές προβλέψεις -  Μάιος 2022
Αυτός ο Μάης είναι μήνας που εστιάζει την ενέργεια στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών και όλοι μας καλούμαστε να ξεκαθαρίσουμε καταστάσεις που μπορεί να είναι βαλτωμένες εδώ και καιρό και να πάρουμε αποφάσεις που στόχο έχουν να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής μας και κυρίως της αισθηματικής μας ζωής. Τα μηνύματα και τα σημάδια για το τι πρέπει να αλλάξουμε, τι να αφήσουμε πίσω μας και τι να προσθέσουμε, κυρίως στην αισθηματική μας ζωή, είναι ορατά και συγχρονίζονται με τα ερωτηματικά μας οδηγώντας μας σε απαντήσεις.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Η τάση του μήνα δεν είναι η ίδια για κάθε μέρα.
Βρες την κατάλληλη ημερομηνία και προγραμμάτισε με επιτυχία.
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699 
  • μην ξεχνάς ότι μπορείς καθημερινά και εντελώς δωρεάν να συμβουλεύεσαι τις αριθμολογικές τάσεις μέσα από την δική σου ημερομηνία ⇨ εδώ

Καλό μήνα!

Πώς θα κυλήσει αυτός ο μήνας για σένα;
Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7. Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.


Θεμέλιος λίθος 1

Ο μήνας είναι δημιουργικός και φέρνει ευχάριστες εξελίξεις γύρω από θέματα σπιτιού, το οποίο μπορείς να ανανεώσεις, βοηθά την σχέση σου να εξελιχθεί καλύτερα και να βελτιωθεί η επικοινωνία και η διαδραστικότητα και σου φέρνει ευχάριστες ειδήσεις που επηρεάζουν την προσωπική αλλά και την επαγγελματική σου ζωή. Εκμεταλλεύσου την δύναμη των αριθμών και μάθε τις τάσεις του μέλλοντος. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 2

Ο μήνας είναι κάπως δύσκολος και απαιτητικός και τώρα μπορείς να θέσεις καλές και σωστές βάσεις για το μέλλον σου, αλλά χρειάζεται να προσέξεις κάθε λεπτομέρεια και να πας τα πράγματα βήμα-βήμα, με αργούς και σταθερούς ρυθμούς χωρίς να βιάζεσαι. Φρόντισε την υγεία σου και ασχολήσου με την βελτίωση ή τον καθαρισμό του οικείου χώρου, πρακτικά ή ενεργειακά. Εκμεταλλεύσου την δύναμη των αριθμών και μάθε τις τάσεις του μέλλοντος. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 3

Ο μήνας μπορεί να φανεί ανατρεπτικός και να δεις τα σχέδιά σου να παίρνουν άλλη μορφή και κατεύθυνση από αυτή που είχες σχεδιάσει ή φανταστεί και οι εξελίξεις της περιόδου να φέρνουν μια κάποια αποσταθεροποίηση της βάσης που έχεις χτίσει μέχρι τώρα. Μην ξεχνάς ότι πίσω από κάθε ανατροπή μπορεί να κρύβεται μια μεγάλη ευκαιρία! Εκμεταλλεύσου την δύναμη των αριθμών και μάθε τις τάσεις του μέλλοντος. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 4

Ο μήνας μπορεί να σου δώσει την ευκαιρία να επαναφέρεις την ζεστασιά και την στοργή στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και ειδικότερα με τα μέλη της οικογενείας σου ή με την αισθηματική σου σχέση, όμως ο κίνδυνος για παρεξηγήσεις και ξαφνικές απομακρύνσεις είναι υπαρκτός και χρειάζεται να εντοπιστεί και να μειωθεί κάθε εγωιστική αντίδραση, τόσο από την πλευρά των άλλων προσώπων όσο και από την δική σου. Προσοχή σε οικονομικά και σε αψυχολόγητες αγορές. Εκμεταλλεύσου την δύναμη των αριθμών και μάθε τις τάσεις του μέλλοντος. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 5

Ο μήνας σε βάζει σε διαδικασία ανασκόπησης και μελέτης του τι έχει γίνει μέχρι τώρα και τι αποτελέσματα έχουν φέρει οι μέχρι τώρα πράξεις σου, πράγμα που φέρνει συνειδητοποιήσεις και καινούργιες αποφάσεις που διαμορφώνουν νέες εξελίξεις και ανοίγουν νέους ορίζοντες για το μέλλον. Είναι μια κατάλληλη περίοδος να κάνεις ένα διάλλειμα από την καθημερινότητά σου και να πάρεις μερικές ημέρες για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, μακριά από όλους και όλα. Εκμεταλλεύσου την δύναμη των αριθμών και μάθε τις τάσεις του μέλλοντος. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 6

Ο μήνας σε βοηθά να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου και να έχεις επιτυχίες που σε δικαιώνουν τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, πράγμα που σε φέρνει τώρα σε μια θέση ισχύος, η φωνή σου ακούγεται και οι ιδέες σου περνάνε πιο εύκολα σε αυτούς που συμμετέχουν στην υλοποίησή τους. Η τύχη είναι με το μέρος σου, εκμεταλλεύσου το! Εκμεταλλεύσου την δύναμη των αριθμών και μάθε τις τάσεις του μέλλοντος. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 7

Ο μήνας φέρνει σημάδια κούρασης, ψυχικής κυρίως, και είναι μια περίοδος που σε καλεί σε ανανέωση και σε ανατροφοδότηση σώματος, ψυχής και πνεύματος. Υπάρχουν οι ευκαιρίες για να μπορέσεις να φέρεις την καθημερινότητά σου εκεί που θέλεις και να ξαναβρείς την αισιοδοξία και την ευτυχία, αρκεί όμως να απομακρύνεις αυτό που ξέρεις ότι σου κάνει κακό και δεν σε βοηθάει θετικά στην ζωή σου, όσο και αν αυτό είναι δύσκολο, ειδικά αν πρόκειται για μια σχέση που έχει φθαρεί πλέον και έχει κάνει τον κύκλο της. Εκμεταλλεύσου την δύναμη των αριθμών και μάθε τις τάσεις του μέλλοντος. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 8

Ο μήνας είναι δυναμικός και γεμάτος ευκαιρίες που καλείσαι να εντοπίσεις και να εκμεταλλευτείς στο έπακρο των δυνατοτήτων σου. Είναι μια περίοδος για καινούργια ξεκινήματα, μπορείς τώρα να αισθανθείς πιο σίγουρος για τις δυνάμεις σου και πιο ικανός και έμπειρος ώστε να κυνηγήσεις και να υλοποιήσεις στόχους και όνειρα. Μην βασίζεσαι μόνο στις δικές σου δυνάμεις όμως και πάρε την βοήθεια ή τις ιδέες που σου προσφέρει ο σύντροφος ή ο συνεργάτης σου. Εκμεταλλεύσου την δύναμη των αριθμών και μάθε τις τάσεις του μέλλοντος. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.

Θεμέλιος λίθος 9

Ο μήνας είναι απαιτητικός και κάπως δύσκολος στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών και αυτή την περίοδο καλείσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που σίγουρα στο τώρα φαίνονται σημαντικές και μπορούν να αλλάξουν την κατεύθυνση της ζωής σου. Χρειάζεται λοιπόν ψυχραιμία και όχι βιασύνη στις κινήσεις σου… Εκμεταλλεύσου την δύναμη των αριθμών και μάθε τις τάσεις του μέλλοντος. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.