astropedia.gr

Αριθμολογικές προβλέψεις - Ιανουάριος 2021

Αριθμολογικές προβλέψεις - Ιανουάριος 2021
Η αριθμολογία του μήνα από τον Athan

Καλό μήνα σε όλους και όλες και καλή χρονιά! Ο πρώτος μήνας της καινούργιας χρονιάς είναι βεβαίως ένα νέο ξεκίνημα, αλλά πριν κάτι ξεκινήσει σωστά και με  καλές βάσεις πρέπει πάντα να έχουμε τακτοποιήσει εκκρεμότητες που μπορεί να λειτουργήσουν εμποδιστικά στην επίτευξη των στόχων μας. Ο Ιανουάριος φέρνει μαζί του λοιπόν την ενέργεια της διόρθωσης και της εξισορρόπησης καταστάσεων που βρίσκονται ακόμη σε εκκρεμότητα και χρειάζεται πρώτα να ασχοληθούμε με τις ευθύνες που προκύπτουν για να κάνουμε μια καλή αρχή μετά. Η περίοδος βοηθάει την βελτίωση σχέσεων και τις επανασυνδέσεις, όμως οι σχέσεις που δεν έχουν καλό έδαφος κάτω από τα πόδια τους, αυτόν τον μήνα θα περάσουν από σοβαρά σκαμπανεβάσματα και ίσως υπάρξει προσωρινή διακοπή. Αξιοποιούμε τον πρώτο μήνα για να οργανώσουμε καλύτερα και να βάλουμε τάξη σε θέματα σπιτιού, οικονομικών και περιουσίας.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Εκμεταλλεύσου την δύναμη των
αριθμών και μάθε τα πάντα για το μέλλον

Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980  

Πώς θα κυλήσει αυτός ο μήνας για σένα;

Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7. Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.

 • Θεμέλιος λίθος 1
  Απρόσκλητες ενέργειες, περίεργα γεγονότα και σε κάποιο βαθμό ενοχλητικές καταστάσεις και πρόσωπα πρόκειται αυτόν τον μήνα να αποσπάσουν την προσοχή σου από τους στόχους σου και να σε αποσυντονίσουν. Ο χρόνος είναι κάτι ιδιαίτερα πολύτιμο και αυτόν τον μήνα θα χρειαστεί να τον εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο τρόπο ώστε να έχεις κέρδος και όχι απώλειες, ενώ παράλληλα θα πρέπει να αποφύγεις τις ‘σειρήνες’ που προσπαθούν να σε δελεάσουν στα αισθηματικά. Μάθε περισσότερα για επαγγελματικά, οικονομικά ή αισθηματικά θέματα που σε απασχολούν καλώντας στο 14780 ή στο 900 90980 από Κύπρο.

 • Θεμέλιος λίθος 2
  Δυναμικός και θετικός μήνας κατά τον οποίο βάζεις σε τάξη εκκρεμότητες που σε βαραίνουν και σου τρώνε ενέργεια και χρόνο εδώ και καιρό. Διεκπεραιώνοντας ακόμη και κάτι απλό και καθημερινό, έχεις σημαντική ανακούφιση και βελτίωση στις υποθέσεις σου, οπότε μην αμελείς τίποτα! Αυτή την περίοδο θα μπορέσεις να κερδίσεις περισσότερα μέσα από μια καλύτερη οργάνωση του χώρου σου, του χρόνου σου και των δραστηριοτήτων σου. Μάθε περισσότερα για επαγγελματικά, οικονομικά ή αισθηματικά θέματα που σε απασχολούν καλώντας στο 14780 ή στο 900 90980 από Κύπρο.

 • Θεμέλιος λίθος 3
  Κοινωνικός μήνας που σου προσφέρει την δυνατότητα να διευρύνεις τον κύκλο των επαφών σου τόσο στο προσωπικό κομμάτι όσο και στο επαγγελματικό και μπορείς τώρα να περάσεις τα αιτήματά σου πιο εύκολα και να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου πιο άμεσα. Δεν περιστρέφονται όμως όλα γύρω από εσένα αυτόν τον μήνα και τι εσύ έχεις ανάγκη ή επιθυμείς, αλλά θα χρειαστεί παράλληλα να προστρέξεις και να βοηθήσεις άτομα που σε χρειάζονται στον στενό σου κύκλο και να καλύψεις ανάγκες ή ακόμη και απαιτήσεις ατόμων που σχετίζονται με την επαγγελματική σου ζωή. Μάθε περισσότερα για επαγγελματικά, οικονομικά ή αισθηματικά θέματα που σε απασχολούν καλώντας στο 14780 ή στο 900 90980 από Κύπρο.

 • Θεμέλιος λίθος 4
  Δύναμη, αποφασιστικότητα, καλή ενέργεια και επιθυμία για δράση που οδηγεί αυτόν τον μήνα σε επιτυχίες και σε καινούργια ξεκινήματα που θα σε οδηγήσουν μακριά και θα έχουν διάρκεια μέσα στον χρόνο, αν βέβαια κάνεις την αρχή σωστά, με προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια και χωρίς βιασύνη. Ένας καλός μήνας για να δεσμευτείς σε κάτι ή με κάποιον ώστε να υπάρξει κοινό όφελος, αλλά εσύ να έχεις το πάνω χέρι. Μάθε περισσότερα για επαγγελματικά, οικονομικά ή αισθηματικά θέματα που σε απασχολούν καλώνταςστο 14780 ή στο 900 90980 από Κύπρο.

 • Θεμέλιος λίθος 5
  Απαιτητικός ψυχολογικά αυτός ο μήνας και οι περιστάσεις σε καλούν να ανακαλύψεις βαθύτερες αιτίες και κρυμμένους μηχανισμούς, κάτι που θέλει υπομονή και έρευνα. Μπορεί λοιπόν η περίοδος που αρχίζει τώρα να σε κουράσει και αυτό να έχει συνέπεια στις σωματικές ή ψυχολογικές σου αντοχές. Μην πάρεις αποφάσεις εν βρασμώ ή βιαστικά, απλά για να προχωρήσεις παραπέρα γιατί τα πράγματα αυτόν τον μήνα δεν τελειώνουν εύκολα και θα τα βρεις μπροστά σου στην επόμενη στροφή του δρόμου. Μάθε περισσότερα για επαγγελματικά, οικονομικά ή αισθηματικά θέματα που σε απασχολούν καλώντας στο 14780 ή στο 900 90980 από Κύπρο.

 • Θεμέλιος λίθος 6
  Κινητικός και δραστήριος μήνας που σε βάζει στην διαδικασία να ενεργοποιηθείς, να κινηθείς, να μιλήσεις και να εκφράσεις τις σκέψεις σου και τις ανάγκες σου με μεγαλύτερη σαφήνεια και πιο καθαρά. Μπορείς να διεκδικήσεις αυτά που θες ή αυτά που έχεις ανάγκη για σένα και τους δικούς σου, αλλά στην πορεία θα συνειδητοποιήσεις ότι δεν είναι όλοι έτοιμοι να συμφωνήσουν και θα αναγκαστείς να αλλάξεις τα σχέδιά σου για να μπορέσεις να αποφύγεις εμπόδια και δυσάρεστες καταστάσεις. Μάθε περισσότερα για επαγγελματικά, οικονομικά ή αισθηματικά θέματα που σε απασχολούν καλώντας στο 14780 ή στο 900 90980 από Κύπρο.

 • Θεμέλιος λίθος 7
  Ο μήνας μπορεί να φέρνει τις δυσκολίες του και τις καθυστερήσεις του, αλλά εσύ θα μπορέσεις να ξεπεράσεις με την υπομονή και την εξυπνάδα σου τις λύσεις ή ακόμη και να εφεύρεις μονοπάτια που παρακάμπτουν τα εμπόδια. Απλά φρόντισε να είσαι νομότυπος και ηθικός και μην κινηθείς εκτός πλαισίου, γιατί αυτή η περίοδος δεν σου χαρίζεται και οι κανόνες δεν κάνουν εξαιρέσεις. Μάθε περισσότερα για επαγγελματικά, οικονομικά ή αισθηματικά θέματα που σε απασχολούν καλώντας στο 14780 ή στο 900 90980 από Κύπρο.

 • Θεμέλιος λίθος 8
  Ο μήνας φέρνει νέα δεδομένα και η ατμόσφαιρα γενικότερα αλλάζει, ως επί το πλείστον προς το θετικό, καθώς παρουσιάζονται ευκαιρίες που σε κάνουν να αισθανθείς ότι όντως υπάρχει φως στο τούνελ και μπορείς τώρα να λύσεις πολλά από τα θέματα που σε απασχολούν. Φρόντισε να παραμείνεις θετικός και ευγνώμων για ό,τι ήδη έχεις και δείξει τον σεβασμό και την κατανόηση σε άτομα που είναι μέχρι τώρα κοντά σου ώστε να μην προκαλέσεις την μοίρα. Όλοι οι θνητοί θέλουν να δουν το χαμόγελο της μοίρας, αλλά όχι και τα δόντια της. Μάθε περισσότερα για επαγγελματικά, οικονομικά ή αισθηματικά θέματα που σε απασχολούν καλώντας στο 14780 ή στο 900 90980 από Κύπρο.
 • Θεμέλιος λίθος 9
  Αυτόν τον μήνα μπορείς να φέρεις σε ισορροπία σημαντικά θέματα που σε απασχολούν, να βρεις λύσεις που ικανοποιούν και εσένα και τους άλλους και ουσιαστικά να μπορέσεις να φέρεις σε ισορροπία ένα δικό σου, εσωτερικό κομμάτι που έχει να κάνει με την ευθύνη και το άγχος που προκύπτει από αυτήν. Η αισθηματική σου ζωή θα έχει σκαμπανεβάσματα, καθώς το παρελθόν και το παρόν μπλέκονται με έναν περίεργο τρόπο. Μάθε περισσότερα για επαγγελματικά, οικονομικά ή αισθηματικά θέματα που σε απασχολούν καλώντας στο 14780 ή στο 900 90980 από Κύπρο.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: