astropedia.gr

Αριθμολογία Ιανουαρίου

Αριθμολογία Ιανουαρίου
Η αριθμολογία του μήνα από τον Athan

Καλό μήνα σε όλους και όλες! Ο πρώτος μήνας της καινούργιας χρονιάς είναι αρκετά δημιουργικός με ενέργεια που φέρνει σε εκδήλωση μέσα από επικοινωνίες και τελικές συνεννοήσεις, σχέδια που προετοιμάστηκαν το προηγούμενο διάστημα. Το πρότυπο του αριθμού τρία που αντιστοιχεί στον Γενάρη δίνει κατευθύνσεις που χρειάζεται να ακολουθήσουμε με προσοχή και συνέπεια ώστε να έχουμε συγκεκριμένα και χειροπιαστά αποτελέσματα που μας ωφελούν πρακτικά και να αποφύγουμε την διάσπαση, το να χάσουμε τον στόχο μας και να καταναλώσουμε την ενέργειά μας για το τίποτα.

Για τα αισθηματικά ζητήματα είναι ένας πολύ καλός μήνας που φέρνει επικοινωνιακά ανοίγματα και ξεμπλοκαρίσματα και οι σχέσεις περνάνε σε δημιουργική φάση, ενώ στα επαγγελματικά θέματα είναι το διάστημα που προηγούμενες δράσεις φέρνουν αποτελέσματα και μπορεί να μπει τάξη και να ξεκαθαρίσουν τα θέματα που εμποδίζουν μέχρι τώρα την ροή, την αποδοτικότητα και το κέρδος.

Δες και τις αριθμολογικές τάσεις τις χρονιάς εδώ

Πώς θα κυλήσει αυτός ο μήνας για σένα;
Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7. Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.

Θεμέλιος λίθος 1

Ίσως όχι από τις πρώτες μέρες, αλλά αρκετά νωρίς ο πρώτος μήνας της καινούργιας χρονιάς θα σου δείξει το πρόσωπό του. Πρόκειται για ένα σοβαρό διάστημα που ξεκινάει τώρα για σένα και που χρειάζεται να εστιάσεις σε κάθε λεπτομέρεια και να προσέξεις κάθε μικρή πτυχή των θεμάτων που τρέχουν στην καθημερινότητά σου, ώστε να μπορέσεις να έχεις αποτελέσματα. Δεν είναι η περίοδος για νέα ξεκινήματα ή για γρήγορες αλλαγές και εξελίξεις. Ωφελείσαι περισσότερο αν εστιάσεις στα ήδη ανοιχτά ζητήματα για να τα σταθεροποιήσεις και τα καινούργια σχέδια μπορούν να περιμένουν λίγο ακόμη. 

Θεμέλιος λίθος 2
Ο πρώτος μήνας της νέας χρονιάς σε απελευθερώνει από ευθύνες που σου έκαναν την ζωή κάπως δύσκολη και σε πίεσαν αρκετά το τελευταίο διάστημα, αν και καλό είναι να έχεις στο μυαλό σου ότι πιο μετά τα πράγματα γίνονται και πάλι περίπλοκα. Αυτόν τον μήνα νέα δεδομένα έρχονται στην ζωή σου και μπορείς να κινηθείς ξεκινώντας κάτι νέο ή εφαρμόζοντας τα σχέδια και τις σκέψεις σου πρακτικά και με επιχειρηματικό πνεύμα. Στην πορεία του μήνα καταλαβαίνεις ότι πρέπει να κάνεις καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σου γιατί θα θέλεις να έχεις την άνεση να κινηθείς ελεύθερα. Ο μήνας γενικότερα φέρνει αλλαγές και ανανέωση, ακόμη και με τρόπους που δεν το περιμένεις.
 
Θεμέλιος λίθος 3
Μήνας ευχάριστος ο πρώτος της χρονιάς, που σε βάζει σε διαδικασία να συγκεντρωθείς και να εξερευνήσεις περισσότερο τα συναισθήματά σου και να εκφράσεις με μεγαλύτερη ευχέρεια την αγάπη σου και όλα αυτά που νοιώθεις για τους άλλους, με τρόπο συναισθηματικό, αλλά και πρακτικό σε κάποιες περιπτώσεις. Αυτή την περίοδο σε απασχολούν οικονομικά ζητήματα, τα οποία όμως θα μπορέσεις να φέρεις σε ισορροπία χωρίς να αγχωθείς πολύ και θα καταφέρεις να φέρεις αρμονία και να έχεις θετικές εξελίξεις και στην αισθηματική σου ζωή.
 
Θεμέλιος λίθος 4
Ο πρώτος μήνας της χρονιάς σε βάζει σε σκέψεις για το πώς μπορείς να γίνεις καλύτερος. Είναι περίοδος που μπορείς να αναπτύξεις κρυμμένα ταλέντα σου και να αρχίσεις να σκέφτεσαι σοβαρά μήπως θα μπορούσες να μετατρέψεις σε πηγή εισοδήματος κάτι που ξέρεις να κάνεις πολύ καλά. Αυτόν τον μήνα μπορεί να νοιώσεις την ανάγκη να απομονωθείς από τα καθημερινά και τετριμμένα και να αφιερωθείς περισσότερο στον εαυτό σου και στις ανάγκες του μυαλού σου να ηρεμήσει και να συγκεντρωθεί στα δικά του. Καν’το, αλλά με μέτρο και μην παραμελήσεις ευθύνες, υποχρεώσεις και κοινωνικές επαφές που είναι σημαντικές. 

Θεμέλιος λίθος 5

Ένας καλός και αποδοτικός μήνας αρχίζει για σένα, με αυτόν τον Γενάρη να σε βάζει σε τροχιά επιτυχίας στα ζητήματά σου και να ξεμπλοκάρει υποθέσεις που βρίσκονταν σε εκκρεμότητα το τελευταίο διάστημα. Αυτή την περίοδο εφαρμόζεις τις αποφάσεις σου και συνειδητοποιείς ότι έχεις δύναμη και επιρροή σε άτομα και καταστάσεις και μπορείς να κινήσεις τις εξελίξεις σε μια ικανοποιητική για σένα κατεύθυνση. Τα επαγγελματικά σου είναι σε κύκλο ανάπτυξης και είσαι αποδοτικός και αποτελεσματικός στην εργασία σου, ενώ στα αισθηματικά σταθεροποιούνται καταστάσεις και αν είσαι μόνος, τότε είναι ένας τυχερός μήνας για τέτοια θέματα.

Θεμέλιος λίθος 6
Η αρχή και το τέλος είναι το ίδιο σημείο σε έναν κύκλο και αυτός ο μήνας σε βάζει σε τροχιά συνειδητοποίησης ότι η χρονιά μπορεί να άλλαξε, αλλά κάποια μοτίβα παραμένουν σταθερά και επαναλαμβάνονται στην ζωή σου. Η περίοδος θέλει να πάρεις αποφάσεις που δεν είναι απαραίτητα και τόσο βολικές ή ευχάριστες για σένα, αλλά χρειάζονται για να μπορέσεις να συνεχίσεις δημιουργικά και παραγωγικά την ζωή σου με την συνείδησή σου καθαρή και την καρδιά σου πιο ελαφριά. 

Θεμέλιος λίθος 7
Ο πρώτος μήνας μιας νέας χρονιάς! Μια νέα αρχή και μια καινούργια ευκαιρία να πάρεις τα πράγματα από το μηδέν και να ξεκινήσεις και πάλι. Είσαι γεμάτος δύναμη, ενέργεια, αισιοδοξία και ατενίζεις το μέλλον θετικά, βλέποντας τις προοπτικές και τις ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά σου. Κάνε αυτό που σκέφτεσαι πράξη, είναι κατάλληλο διάστημα για να αρχίζεις να εδραιώνεις μια νέα πραγματικότητα στην ζωή σου. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται και τα αισθηματικά σου κινούνται θετικά μετά από πολύ καιρό.

Θεμέλιος λίθος 8
Τα πράγματα σοβαρεύουν μέσα σου και γύρω σου αυτόν τον μήνα. Κάποιες δυσκολίες που ξεπεράστηκαν βέβαια πλέον, δεν σε αφήνουν να ηρεμήσεις και καταλαβαίνεις ότι κάτι πρέπει να κάνεις σε σχέση με την ασφάλεια που θες να έχεις και στο μέλλον. Συναισθηματικά ή και υλικά νοιώθεις ότι χρειάζεσαι ακόμη να βρεις απαντήσεις και σιγουριά στο ξεκάθαρο. Ο μήνας είναι φορτισμένος από συναισθήματα και από σκέψεις που και αυτές με την σειρά τους δημιουργούν περισσότερα συναισθήματα και θέλεις οπωσδήποτε να κάνεις κάτι για όλα αυτά. Δεν είναι ο κατάλληλος μήνας για να πάρεις αποφάσεις σημαντικές και χρειάζεται λίγο να περιμένεις ακόμη μέχρι το μέσα και το έξω να ξεκαθαρίσουν και να έρθουν σε ισορροπία. 

Θεμέλιος λίθος 9
Ο πρώτος μήνας της νέας χρονιάς ξεκινάει με θετικά σημάδια και σε γεμίζει με χαρά και προσμονή. Οι επικοινωνίες σου και ο τρόπος που έρχεσαι σε επαφή με τους άλλους αλλάζει και γίνεσαι πιο ανοιχτός και ομιλητικός για δικά σου θέματα τα οποία μοιράζεσαι με τα δικά σου άτομα. Παράλληλα βλέπεις και τους άλλους να κινούνται με διαφορετικό τρόπο προς εσένα. Σε λαμβάνουν περισσότερο υπόψη και ασχολούνται με τις ανάγκες σου. Είναι καλός μήνας για την αισθηματική σου ζωή, αρκεί να τολμήσεις να κάνεις τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν και σίγουρα δεν θα μείνεις παραπονεμένος ή ανικανοποίητος.Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: