astropedia.gr

Ο αριθμός 4 και οι σχέσεις του

Ο αριθμός 4 και οι σχέσεις του
4 με 1 
Είναι ένας δύσκολος συνδυασμός αριθμών με αρκετές προκλήσεις που αν οι σύντροφοι δεν βρουν τρόπο να τις ισορροπήσουν και να τις αφήσουν πίσω τους, τότε η σχέση κινδυνεύει να διαλυθεί ή να γίνει εντελώς συμβατική και να μην προσφέρει ικανοποίηση σε κανέναν από τους δύο. Ο σύντροφος τέσσερα θα προσπαθήσει να περιορίσει την ορμητικότητα του συντρόφου ένα και να θέσει όρια, φραγμούς και πρέπει στην ενεργητική και παρορμητική διάθεση του ένα με αποτέλεσμα, αν το πετύχει, ο σύντροφος ένα σχεδόν να ευνουχιστεί. Αν όμως δεν το πετύχει και αυτό είναι το πιθανότερο, καθώς το ένα πάντα πετυχαίνει το δικό του, τότε ο σύντροφος τέσσερα θα εγκλωβιστεί σε μια σχέση γεμάτη περιορισμούς και θα ζει ανικανοποίητα.

4 με 2

Γενικότερα πρόκειται για έναν καλό συνδυασμό αριθμών που φέρνει δημιουργικά αποτελέσματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Όταν η σχέση όμως είναι συναισθηματική και όχι επαγγελματική, τότε μπορεί να παρουσιαστούν προβλήματα που έχουν την ρίζα τους στην σοβαρότητα και στην έλλειψη της εκδήλωσης του συναισθήματος από τον σύντροφο τέσσερα, ο οποίος σκέφτεται και λειτουργεί με γνώμονα το πρακτικό κομμάτι της σχέσης. Ο σύντροφος δύο είναι φυσικά υπομονετικός και περιβάλλει με αγάπη τις απόψεις του συντρόφου τέσσερα, αλλά κάποια στιγμή δε θα αντέξει και θα βγάλει ό,τι έχει μέσα του με ορμητικότητα και σφοδρότητα. Το μέλλον μιας τέτοιας σχέσης εξαρτάται κατά πολύ από το να μπορέσει ο σύντροφος τέσσερα να αντιληφθεί τις συναισθηματικές ανάγκες του συντρόφου δύο.

4 με 3  
Αυτός ο συνδυασμός αριθμών δεν βγάζει τον έρωτα με την πρώτη ματιά, αλλά είναι συνδυασμός που μπορεί να δώσει μια σχέση με μέλλον και διάρκεια και η οποία μπορεί να είναι ικανοποιητική και για τους δύο συντρόφους, καθώς ο σύντροφος τρία είναι αρκετά κοινωνικός, επικοινωνιακός και εκδηλωτικός και αυτό βοηθά τον σύντροφο τέσσερα να χαλαρώσει και να ευχαριστηθεί και ο σύντροφος τέσσερα λόγω της έμφυτης πρακτικότητας και οργανωτικής αποτελεσματικότητας που διαθέτει μπορεί να υλοποιεί και να δίνει σάρκα και οστά στα όνειρα και στις ιδέες του συντρόφου τρία. Κάποιες στιγμές ή με αφορμή σοβαρά θέματα μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις και διαμάχες, αλλά με συμβιβασμούς και από τις δύο πλευρές η σχέση μπορεί να λειτουργήσει και να κρατήσει μέσα στον χρόνο.

4 με 4
Ένας δύσκολος και προκλητικός συνδυασμόςαριθμών που μπορεί να είναι επικίνδυνος γιατί από την μία οι σύντροφοι θέλουν να διατηρήσουν την σχέση, καθώς δεν τους αρέσουν οι αλλαγές, από την άλλη όμως μεταξύ τους υπάρχουν πολλές εντάσεις και διχογνωμίες που οφείλονται στην ανυποχώρητη φύση τους. Η σχέση αυτή θα αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες και οι σύντροφοι θα γίνουν αρκετά σκληροί ο ένας με τον άλλο, αλλά και προς το περιβάλλον της σχέσης (συγγενείς, στενοί φίλοι, παιδιά). Μας από τις συγκρούσεις αυτές κανένας από τους δύο δε θα βγει νικητής, όσο και αν έχει το δίκιο με το μέρος του και αν δεν υπάρξουν αμοιβαίες υποχωρήσεις η σχέση θα είναι ολέθρια και σκληρή. Μια τέτοια σχέση μπορεί μόνο να λειτουργήσει  όταν τα άτομα έχουν κάνει τον κύκλο τους μέσα από άλλες σχέσεις και έχουν φτάσει σε μια ηλικία που αυτό που χρειάζονται πλέον είναι το βόλεμα και η πρακτική ασφάλεια. Δεν είναι συνδυασμός για ρομαντικούς.

4 με 5 
 
Ο συνδυασμός αυτός των αριθμών δε βγάζει καλό αποτέλεσμα για θέματα σχέσης. Ο σύντροφος πέντε έχει ανάγκη την αλλαγή, την ζωντάνια και το ρίσκο, ενώ ο σύντροφος τέσσερα αποζητά την ασφάλεια μέσα από την στατικότητα, την εγκράτεια και τον περιορισμό. Η επαφή των συντρόφων δημιουργεί ένα περίεργο πεδίο που μπορεί να μην είναι καλό για επαγγελματικές αποφάσεις και εξελίξεις και ο σύντροφος πέντε μπορεί να δει την καριέρα του ή την υγεία του να παίρνουν την κατιούσα, ενώ ο σύντροφος τέσσερα μπορεί να δει νευρικές διαταραχές και έλλειψη σταθερότητας στην ζωή του.

4 με 6
Ένας καλός συνδυασμός αριθμών για σταθερή και ικανοποιητική σχέση καθώς οι δύο σύντροφοι βρίσκονται σε συμφωνία και έχουν αρκετά κοινά στοιχεία που υπόσχονται μέλλον με διάρκεια. Μια σχέση με σταθερότητα και ασφάλεια στην οποία ο σύντροφος τέσσερα είναι σίγουρα ο πιο επιβλητικός και αυτός που παίρνει τις αποφάσεις, κάτι που όμως δεν ενοχλεί τον σύντροφο έξι ο οποίος βρίσκει ασφάλεια, προστασία και νόημα σε αυτή την σχέση.

4 με 7
Ένας ιδιαίτερος συνδυασμός αριθμών ο οποίος κλίνει περισσότερο προς την γνώση και την μάθηση παρά στον ρομαντισμό και τα συναισθήματα. Ο σύντροφος επτά είναι αυτός που έχει το πάνω χέρι και οδηγεί την σχέση καθώς είναι πιο ψαγμένος και πιο εσωτερικός από τον σύντροφο τέσσερα ο οποίος μαθαίνει από τον επτά και εφαρμόζει τις ιδέες και τις κατευθύνσεις που δίνονται στην σχέση δημιουργώντας τελικά ένα λειτουργικό και ικανοποιητικό αποτέλεσμα και για τους δύο.

4 με 8
Πρόκειται για έναν συνδυασμό αριθμών που χρειάζεται προσοχή και κόπο για να διατηρηθεί και να λειτουργήσει θετικά μια σχέση μεταξύ τους. Ο σύντροφος τέσσερα είναι σταθερός και θέλει τα πράγματα να διατηρούνται μέσα στα όρια της κοινής λογικής και των ασφαλών κινήσεων. Ο σύντροφος οκτώ όμως είναι περισσότερο πειραματικός, ρισκάρει αρκετά ακολουθώντας την διαίσθησή του και έχει αρκετές φιλοδοξίες που μπορεί και να τρομάζουν τον σύντροφο τέσσερα, ίσως γιατί τις βρίσκει παράτολμες, παράλογες ή περιττές.

4 με 9
Ένας πολύ καλός συνδυασμός αριθμών που δημιουργεί μια σχέση ικανή να κρατήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα και να είναι δημιουργική και παραγωγική. Ο σύντροφος εννέα έχει το πάνω χέρι σε αυτή την σχέση, οδηγώντας και εμπνέοντας τον σύντροφο τέσσερα. Η σχέση είναι αρκετά ερωτική, οι σύντροφοι όμως δε θα μείνουν μόνο εκεί και θα επιχειρήσουν να συνεργαστούν ή να ασχοληθούν με μια επιχειρηματική δραστηριότητα από κοινού.Newsletter