astropedia.gr

Ο αριθμός 5 και οι σχέσεις του

Ο αριθμός 5 και οι σχέσεις του
5 με 1 
Ένας ιδιαίτερος συνδυασμός που μπορεί να αποδειχτεί πολύ καλός για όσους αναζητούν εξέλιξη, ελευθερία και ζωντάνια σε μια σχέση. Ο σύντροφος πέντε είναι αρκετά ελεύθερος, μαγνητικός και ζωντανός και αυτές οι ποιότητες ελκύουν πολύ τον σύντροφο ένα, ο οποίος θα βρεθεί σύντομα ερωτευμένος αλλά και μπλεγμένος στα δίχτυα του πέντε. Ο σύντροφος πέντε είναι τυχερός με αυτόν τον συνδυασμό, καλό όμως είναι να μην ξεχάσει ότι το ένα είναι αυτό που διατάζει, αποφασίζει και οδηγεί την σχέση.

5 με 2 
Ο συνδυασμός των αριθμών δημιουργεί μια πολύ έντονη σχέση, με εξάρσεις που στην αρχή μπορεί να έχουν ενδιαφέρον και να αναζωπυρώνουν την σχέση, αλλά στην πορεία θα εξαντλήσουν τους συντρόφους ψυχολογικά και πιθανότατα να φέρουν το τέλος της σχέσης. Είναι ασύμβατοι αριθμοί καθώς ο σύντροφος δύο ψάχνει την ένωση, την συμφωνία και την αρμονική ισορροπία που θα τον κάνει να αισθανθεί ασφάλεια, ενώ ο σύντροφος πέντε αναζητά την αλλαγή, την ανανέωση συνεχώς και δεν μπορεί να συμβιβαστεί με την σταθερότητα. Μέσα σε αυτή την σχέση ο σύντροφος πέντε θα ασφυκτιά και δε θα μπορεί να καταλάβει την σταθερότητα του δύο, ενώ ο σύντροφος δύο θα βιώσει πολλά σοκ από την συμπεριφορά και το σκεπτικό που έχει ο σύντροφος πέντε για την ίδια την ζωή.

5 με 3 
Ένας δυνατός συνδυασμός αριθμών για θέματα σχέσης. Και οι δύο σύντροφοι είναι ζωντανοί, κινητικοί, γεμάτοι αισιοδοξία και θέληση να ζήσουν κάτι δημιουργικό, ευχάριστο και απολαυστικό για τις αισθήσεις αλλά και για το μυαλό. Η χημεία και ο μαγνητισμός υπάρχουν σε άφθονη ποσότητα και μεταξύ τους δημιουργείται μια μαγνητική δίνη που όμως την κινεί περισσότερο ο σύντροφος τρία, ενώ ο σύντροφος πέντε ίσως απλά να παρασύρεται και να απολαμβάνει χωρίς σκέψη αυτό που δημιουργεί το τρία. Όπως και να έχει, πρόκειται για μια σχέση που μπορεί να ανανεώνεται διαρκώς και να μη φθαρεί σχεδόν ποτέ.

5 με 4
Ο συνδυασμός αυτός των αριθμών δε βγάζει καλό αποτέλεσμα για θέματα σχέσης. Ο σύντροφος πέντε έχει ανάγκη την αλλαγή, την ζωντάνια και το ρίσκο, ενώ ο σύντροφος τέσσερα αποζητά την ασφάλεια μέσα από την στατικότητα, την εγκράτεια και τον περιορισμό. Η επαφή των συντρόφων δημιουργεί ένα περίεργο πεδίο που μπορεί να μην είναι καλό για επαγγελματικές αποφάσεις και εξελίξεις και ο σύντροφος πέντε μπορεί να δει την καριέρα του ή την υγεία του να παίρνουν την κατιούσα, ενώ ο σύντροφος τέσσερα μπορεί να δει νευρικές διαταραχές και έλλειψη σταθερότητας στην ζωή του.

5 με 5 
Ο συνδυασμός αυτών των αριθμών είναι αμφιλεγόμενος και μπορεί να δημιουργήσει τις συνθήκες για μια σχέση που κρατάει πέρα από τον χρόνο και ανανεώνεται διαρκώς ή από την άλλη μπορεί να φέρει μια σχέση έντονη και ορμητική αλλά με μικρή διάρκεια. Όλα εξαρτώνται από τους χαρακτήρες των συντρόφων και από το κατά πόσο ο ένας είναι διατεθειμένος να ασχοληθεί με τα προβλήματα και τις δυσκολίες του άλλου. Η σχέση μεταξύ αυτών των δύο αριθμών λοιπόν χρειάζεται άτομα που δεν είναι ατομιστές αλλά που έχουν έμφυτη την επιθυμία να δουν και πέρα από τον εαυτό τους.

5 με 6 
Ένας συνδυασμός αριθμών που δημιουργεί ένα έντονο πεδίο ερωτικής έλξης και ικανοποίησης σεξουαλικών αναγκών. Όμως έξωαπό το κρεβάτι οι σύντροφοι μπορεί να αντιμετωπίσουν αρκετά προβλήματα καθώς ο σύντροφος πέντε είναι αρκετά ελεύθερος και δεν δίνει την προσοχή που χρειάζεται στις ευθύνες της σχέσεις, πράγμα που δεν αρέσει καθόλου στον σύντροφο έξι. Η σχέση αυτή έχει θέματα σχετικά με το πώς παρουσιάζεται και λειτουργεί στον κοινωνικό περίγυρο του ζευγαριού και είναι αναμενόμενο κάποια στιγμή να προκύψουν σημαντικά προβλήματα λόγω συγκρούσεων. Ο σύντροφος πέντε δεν ικανοποιεί κοινωνικά τον σύντροφο έξι και αυτό μπορεί να οδηγήσει το έξι να απομακρυνθεί από την σχέση πριν αποκτήσουν παιδιά, γιατί μετά θα είναι πολύ δύσκολο για το έξι να φύγει.

5 με 7 
Ένας καλός συνδυασμός αριθμών που δημιουργεί πολλές ευκαιρίες για πνευματική εξέλιξη και των δύο συντρόφων μέσα από την σχέση. Και οι δύο εργάζονται για την αλλαγή, ο σύντροφος πέντε περισσότερο σε γήινο επίπεδο και ο σύντροφος επτά περισσότερο σε εσωτερικό/ συνειδησιακό επίπεδο. Αν μπορέσουν λοιπόν ο σύντροφος επτά να καταλάβει την ανάγκη για ελευθερία του συντρόφου πέντε και ο σύντροφος πέντε να κατανοήσει την ανάγκη για απομόνωση και στοχασμό, τότε η σχέση θα λειτουργήσει υπέροχα και δημιουργικά και για τους δύο.

5 με 8 
Θετικός ο συνδυασμός αυτός των αριθμών αν και βέβαια χρειάζεται μια μικρή προσπάθεια και από τους δύο, τουλάχιστον στην αρχή. Σε αυτή την σχέση ο σύντροφος πέντε κινεί τις καταστάσεις και δίνει το τέμπο στην καθημερινότητα και στην ροή των γεγονότων. Ο σύντροφος οκτώ ακολουθεί και οργανώνει καλύτερα αυτό που αρχίζει ο σύντροφος πέντε, με αποτέλεσμα την χαρά και την επιτυχία και των δύο. Όμως πολλά θα κριθούν από την αντοχή και την υπομονή που θα επιδείξει ο σύντροφος οκτώ, καθώς οι συνεχείς αλλαγές και οι γρήγοροι ρυθμοί του πέντε αποσυντονίζουν και κουράζουν στο τέλος τον σύντροφο οκτώ, οδηγώντας τον στο σημείο να θέσει όρια και περιορισμούς στον πέντε. Η σχέση έχει τις προδιαγραφές να κρατήσει όμως καθώς και οι δύο βρίσκουν χαρά και νόημα ο ένας από τον άλλο και όλα εξαρτώνται από την υπομονή του οκτώ και την ωριμότητα του πέντε.

5 με 9 
Ο συνδυασμός αυτός των αριθμών μιλάει για δύο ανθρώπους που έρχονται κοντά μέσα από την μεγάλη εμπειρία που έχουν αποκομίσει από την ζωή, ο καθένας τους με τον δικό του τρόπο και μαζί μπορούν να λειτουργήσουν γύρω από ένα όραμα και μια μεγάλη ιδέα. Είναι μια σχέση που μπορεί να διαρκέσει στον χρόνο και να φανεί ωφέλιμη και ικανοποιητική και για τους δύο συντρόφους. Μέσα από αυτή την σχέση οι σύντροφοι θα ταξιδέψουν, θα έρθουν σε επαφή με μεγαλύτερα σύνολα από τους εαυτούς τους και θα κινηθούν σίγουρα φιλανθρωπικά βοηθώντας όσους μπορούν και με διάφορους τρόπους, καθώς αυτό είναι κάτι που ενδιαφέρει και τους δύο.Newsletter