astropedia.gr

Ο αριθμός 8 και οι σχέσεις του

Ο αριθμός 8 και οι σχέσεις του
8 με 1 
Ο συνδυασμός αυτός δημιουργεί μια έντονη σχέση που πολλές φορές έχει ακόμη και στοιχεία ανταγωνισμού που κρύβονται πίσω από τους κοινούς στόχους και τα κοινά οράματα του ζευγαριού. Ο σύντροφος οκτώ είναι αρκετά δυναμικός και αυτό φυσικά αρέσει στον σύντροφο ένα, ο οποίος βρίσκει την δύναμη που χρειάζεται για να παλέψει στην ζωή και να νοιώσει δυναμικός και αποτελεσματικός. Ο σύντροφος οκτώ ανεβάζει τον πήχυ και οδηγεί τον σύντροφο ένα σε μια κούρσα χωρίς τέλος. Σε αυτή την σχέση υπάρχουν καρμικά στοιχεία που το οκτώ φέρνει στην ζωή του ένα και μερικές φορές, όταν τα καρμικά χρέη εξοφληθούν, η σχέση τελειώνει έχοντας εξυπηρετήσει τον σκοπό της.

8 με 2
 
Ένας πολύ καλός συνδυασμός αριθμών. Το οκτώ είναι ο μαθηματικός κύβος του δύο (2χ2χ2=8) και αυτό δημιουργεί στον σύντροφο δύο έντονο θαυμασμό και δέος, κάτι που από την αρχή θα φανεί και θα οδηγήσει άμεσα σε μια έντονη ερωτική εκδήλωση και έλξη. Ο σύντροφος δύο θα ξετρελαθεί με τον σύντροφο οκτώ και ο σύντροφος οκτώ θα κολακευτεί ιδιαίτερα από αυτό το γεγονός, κάτι που θα τον κάνει να θέλει να παραμείνει κοντά σε αυτή την πηγή ενθουσιασμού και βαθιάς αγάπης σχεδόν για πάντα. Όσο περνάει ο χρόνος αυτή η έντονη ερωτική έλξη μετουσιώνεται σε αγάπη, σεβασμό και συντροφικότητα και έτσι η σχέση ανάμεσα σε αυτούς τους αριθμούς έχει την βάση να κρατήσει μέχρι τα βαθιά γεράματα. Συνήθως σε αυτές τις σχέσεις υπάρχει μια κάποια διαφορά ηλικίας ή κοινωνικού επιπέδου.

8 με 3 
Ο συνδυασμός αυτός των αριθμών γίνεται μεταξύ ενεργειών και χαρακτήρων που έχουν κάποια ασύμβατα στοιχεία. Δεν αποκλείει την δημιουργία σχέσης, αντιθέτως μάλιστα μπορούμε να πούμε ότι την προκαλεί σχεδόν μοιραία. Όμως ο σύντροφος τρία θέλει συνεχώς να δημιουργεί, να μεταβάλει, να αλλάζει και να ανανεώνει την σχέση του, ενώ ο σύντροφος οκτώ νοιάζεται περισσότερο για την σταθερότητα και την οικονομική ασφάλεια. Μεταξύ τους δημιουργούνται εντάσεις με αφορμή σπατάλες χρόνου ή χρήματος και ο σύντροφος τρία νοιώθει περιορισμένος και να του κόβονται τα φτερά. Η σχέση μπορεί να κρατήσει λόγω της επιμονής του συντρόφου οκτώ, αλλά ο έρωτας ίσως φύγει από το παράθυρο.

8 με 4
Πρόκειται για έναν συνδυασμό αριθμών που χρειάζεται προσοχή και κόπο για να διατηρηθεί και να λειτουργήσει θετικά μια σχέση μεταξύ τους. Ο σύντροφος τέσσερα είναι σταθερός και θέλει τα πράγματα να διατηρούνται μέσα στα όρια της κοινής λογικής και των ασφαλών κινήσεων. Ο σύντροφος οκτώ όμως είναι περισσότερο πειραματικός, ρισκάρει αρκετά ακολουθώντας την διαίσθησή του και έχει αρκετές φιλοδοξίες που μπορεί και να τρομάζουν τον σύντροφο τέσσερα, ίσως γιατί τις βρίσκει παράτολμες, παράλογες ή περιττές.

8 με 5 
Θετικός ο συνδυασμός αυτός των αριθμών αν και βέβαια χρειάζεται μια μικρή προσπάθεια και από τους δύο, τουλάχιστον στην αρχή. Σε αυτή την σχέση ο σύντροφος πέντε κινεί τις καταστάσεις και δίνει το τέμπο στην καθημερινότητα και στην ροή των γεγονότων. Ο σύντροφος οκτώ ακολουθεί και οργανώνει καλύτερα αυτό που αρχίζει ο σύντροφος πέντε, με αποτέλεσμα την χαρά και την επιτυχία και των δύο. Όμως πολλά θα κριθούν από την αντοχή και την υπομονή που θα επιδείξει ο σύντροφος οκτώ, καθώς οι συνεχείς αλλαγές και οι γρήγοροι ρυθμοί του πέντε αποσυντονίζουν και κουράζουν στο τέλος τον σύντροφο οκτώ, οδηγώντας τον στο σημείο να θέσει όρια και περιορισμούς στον πέντε. Η σχέση έχει τις προδιαγραφές να κρατήσει όμως καθώς και οι δύο βρίσκουν χαρά και νόημα ο ένας από τον άλλο και όλα εξαρτώνται από την υπομονή του οκτώ και την ωριμότητα του πέντε.

8 με 6
Αρμονικός συνδυασμός αριθμών που μπορεί να δώσει μια σχέση με διάρκεια, σεβασμό του ενός προς τον άλλο και γενικά αρμονία τόσο συναισθηματική όσο και πρακτική ισορροπία. Ο σύντροφος οκτώ εκτιμά τα στοιχεία του συντρόφου έξι που έχουν να κάνουν με την ομορφιά, την ισορροπία, την αγάπη και την φροντίδα και ο σύντροφος έξι γοητεύεται και ελκύεται από την κοινωνικότητα, την δημοτικότητα, την φιλοδοξία και την επιτυχία του συντρόφου οκτώ.

8 με 7 
Ο συνδυασμός αυτός των αριθμών είναι καλύτερος για επαγγελματικές σχέσεις παρά προσωπικές. Ο σύντροφος επτά είναι πνευματικός, εσωτερικός, μυστήριος και δίνει αξία στα συναισθήματα ανάγοντάς τα σε επίπεδο θρησκευτικής τέχνης. Ο σύντροφος οκτώ από την άλλη είναι πιο γειωμένος, ενδιαφέρεται για τα υλικά αγαθά, την επιτυχία στο επάγγελμα και την κοινωνία και γενικότερα για την υλική εκδήλωση της ύπαρξης και της ζωής, πράγμα που δεν μπορεί να καταλάβει εύκολα και να αποδεχτεί στο τέλος ο σύντροφος επτά, με αποτέλεσμα παρά την χημεία που μπορεί να υπάρχει και τον χρόνο που επενδύει το επτά, η σχέση να μην ικανοποιεί ουσιαστικά κανέναν από τους δύο και να φέρει απώλειες χρήματος και χρόνου.

8 με 8 
Ο συνδυασμός αυτός των αριθμών είναι πολύ έντονος και γεμάτος από κάρμα και μοιραίες συνθήκες. Είναι μια σχέση που πολύ δύσκολα κάποιος από τους συντρόφους θα καταφέρει να διακόψει αν και πολλές φορές και οι δύο θα το σκεφτούν και θα το θελήσουν. Η ερωτική χημεία είναι τόσο ισχυρή που οι σύντροφοι τυφλώνονται και σχεδόν καταλύεται η ελεύθερη βούλησής τους. Υπάρχουν πολλές δυσκολίες σε αυτή την σχέση, απότομες και απόλυτες συμπεριφορές, εντάσεις και καυγάδες. Είναι μια μοιραία, έντονη και ολέθρια σχέση. Το ζευγάρι μπορεί να πετύχει μαζί πολλά στον υλικό τομέα, οικονομικά και επιχειρήσεις, αλλά μεταξύ τους θα έχουν πάντα μια σχέση λατρείας - μίσους. Ακούγεται κινηματογραφικό, αλλά η ζωή δεν είναι όπως στις ταινίες.

8 με 9 
Ο συνδυασμός αυτός των αριθμών είναι ή του ύψους ή του βάθους. Η σχέση θα περάσει δια πυρός και δια σιδήρου και το βάρος πέφτει περισσότερο στον σύντροφο οκτώ για την διατήρηση και την συνέχεια της σχέσης. Όχι ότι ο σύντροφος εννέα είναι αμέτοχος, αλλά από την πλευρά του δίνονται αυτά που χρειάζεται μια σχέση: αγάπη, ενδιαφέρον, χρόνος και υπομονή. Είναι στο χέρι του οκτώ να αγαπήσει αληθινά τον σύντροφό του, να τον καταλάβει και να τον δεχτεί. Ο σύντροφος οκτώ αρχικά θα εστιαστεί στο όφελος και στις απολαβές που έχει ο ίδιος μέσα από αυτή την σχέση και θα κινηθεί εγωιστικά. Αν μπορέσει να αγαπήσει πραγματικά τον σύντροφο εννέα γι’αυτό που είναι και όχι για αυτά που του προσφέρει τότε η σχέση θα έχει και διάρκεια και επιτυχίες.Newsletter