astropedia.gr

Αριθμός Έκφρασης

Αριθμός Έκφρασης
Ο αριθμός της Έκφρασης παράγεται από το σύνολο των συμφώνων του βαφτιστικού ονόματος και του επωνύμου, αφού πρώτα τα γράμματα μετατραπούν σε αριθμούς και ο αριθμός αυτός αναχθεί σε μονοψήφιο.

Ο αριθμός της Έκφρασης δίνει στοιχεία για το πώς το άτομο εκδηλώνεται και παρουσιάζεται στον κόσμο, περιγράφει δηλαδή την εικόνα που δίνει το άτομο στους άλλους καθώς επίσης τα ταλέντα που έχει το άτομο και το πώς μπορεί να χρησιμοποιήσει τις ικανότητες που έχει στη ζωή του.


1
2
3
4 5
6
7 8 9
Α
Ι
Ρ
Β
Κ
Σ
Γ
Λ
Τ
Δ
Μ
Υ
Ε
Ν
Φ

Ξ
Χ
Ζ
Ο
Ψ
Η
Π
Ω
Θ


       
Χρησιμοποιείστε τον παραπάνω πίνακα για να
μετατρέψετε τα γράμματα του ονόματός σας σε αριθμούς.

Προσοχή:
Χρησιμοποιείστε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας. Για το μικρό σας όνομα θα χρησιμοποιήσετε το βαφτιστικό σας. Το όνομα που χρησιμοποιείτε για να σας φωνάζουν οι φίλοι σας ή το όνομα που χρησιμοποιείτε για επαγγελματικούς - καλλιτεχνικούς λόγους προσθέτει επιμέρους δονήσεις αλλά θα πρέπει να χρησιμοποιείται περισσότερο από 7 χρόνια για να αρχίσει να επηρεάζει.

Επίσης το επώνυμο που παίρνει μια γυναίκα από τον σύζυγό της λειτουργεί φέρνοντας επιπρόσθετες δονήσεις (γιατί μέσα από το γάμο μια γυναίκα αποκτά επιπρόσθετες ευθύνες) και σαφώς θα πρέπει να μελετηθεί αλλά δεν είναι το προσωπικό της πεπρωμένο.

Παράδειγμα:

Αφού λοιπόν, βρείτε τον αριθμό της Έκφρασής σας δείτε παρακάτω τι μπορεί να σημαίνει ο κάθε αριθμός. Μην ξεχνάτε ότι κάθε αριθμός εκδηλώνει μια πλευρά της Ομορφιάς και της Αρμονίας που ενυπάρχει στην ανθρώπινη ενέργεια και στην Ψυχή σας.

Αριθμός Έκφρασης 1

Έχετε καλές ικανότητες να διαχειρίζεστε τις καταστάσεις και τα πράγματα και μπορείτε να λειτουργήσετε πολύ καλά σε θέσεις από τις οποίες χρειάζεται να διευθύνετε, να διοργανώσετε και να καθοδηγήσετε. Μπορείτε ως εκ τούτου να αναλάβετε με επιτυχία θέσεις διευθυντή και να στραφείτε γενικότερα προς την επαγγελματική σας εξέλιξη. Θέλετε πάντα να έρχεστε πρώτοι αλλά δεν αφήνετε να σας παρασύρει ο κακώς εννοούμενος εγωισμός. Η προσωπικότητα σας είναι ισχυρή, έχετε πρωτότυπες ιδέες και η ζωή σας δίνει πολλές ευκαιρίες.

Αριθμός Έκφρασης 2
Η ικανότητά σας είναι να λειτουργείτε ως διαμεσολαβητής. Μπορείτε να ενώσετε δύο αντιμαχόμενες πλευρές και να φέρετε ειρήνη και συνεργασία. Έχετε επιτυχία λοιπόν σε εργασίες που σχετίζονται με τον κόσμο και την σωστή εξυπηρέτηση. Μπορείτε να ασχοληθείτε με τη διπλωματία και στις κοινωνικές υποθέσεις είστε πάρα πολύ δραστήριοι και αποτελεσματικοί. Εμπνέετε τους ανθρώπους και έχετε την ικανότητα να βοηθάτε αυτούς που βρίσκονται σε ανάγκη είτε μέσα από λύσεις που βρίσκετε είτε μέσα από την παρηγοριά που τους προσφέρετε. Προσέξτε να μην κλείνεστε στον εαυτό σας και να μην πνίγεστε από τις λεπτομέρειες.

Αριθμός Έκφρασης 3

Είστε άτομο κοινωνικό που σας ενδιαφέρουν και σας ελκύουν όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με την τέχνη και την έκφραση. Οι ικανότητές σας είναι πολλές και μπορείτε να διαπρέψετε στο τραγούδι, τον χορό, τη συγγραφή αλλά και τη διδασκαλία. Το βασικότερο ταλέντο σας είναι το ότι μπορείτε να κάνετε τους άλλους να αισθανθούν υπέροχα, να τους ανεβάσετε τη διάθεση και να μοιράζετε ευτυχία γύρω σας. Πρέπει όμως να κάνετε σωστή χρήση του χρόνου σας και να λειτουργείτε με ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα γιατί η τάση σας είναι να σπαταλάτε χρόνο και ενέργεια από δω και από κει μερικές φορές να τεμπελιάζετε.

Αριθμός Έκφρασης 4
Έχετε την ικανότητα να είστε διεκπεραιωτικοί και να τελειώνετε κάτι που έχετε αναλάβει. Σας τραβάνε τα θέματα που έχουν τεχνικές λεπτομέρειες και παραμέτρους και ως εκ τούτου μπορείτε να γίνετε πολύ καλοί σε δουλειές που χρειάζονται υπομονή και επιμονή. Τα πράγματα στη ζωή σας έρχονται με κόπο, αργά αλλά σταθερά και το στοιχείο που είναι το χάρισμά που έχετε, είναι το ότι είστε οι κατάλληλοι σε θέσεις που σχετίζονται με την εξυπηρέτηση και τη βοήθεια του κόσμου. Να έχετε υπομονή και να μην χάνετε ποτέ την ελπίδα σας γιατί οι δυσκολίες της ζωής σας είναι περαστικές.

Αριθμός Έκφρασης 5
Έχετε ικανότητες που μπορούν να αξιοποιηθούν καλύτερα μέσα από μια επιλογή ελεύθερου επαγγέλματος. Είστε αρκετά ιδανικοί και ιδεαλιστές και φαντάζεστε έναν κόσμο τέλειο, σωστό και δίκαιο, όμορφα και ειρηνικά πλασμένο. Στη ζωή σας θα γνωρίσετε πολύ κόσμο και πολλούς και διαφορετικούς χαρακτήρες. Μέσα από αυτό αποκτάτε μεγάλη εμπειρίας για τη ζωή και γενικά η ζωή σας είναι μια συνεχόμενη μαθητεία. Πολλές αλλαγές συμβαίνουν, άλλες καλές και άλλες όχι τόσο, και μέσα από αυτά εσείς προχωράτε με το ηθικό ακμαίο και το κεφάλι σας ψηλά. Ούτως ή άλλως ξέρετε βαθιά μέσα σας ότι η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς και ότι οι ευχές σας θα γίνουν πραγματικότητα.

Αριθμός Έκφρασης 6
Η ικανότητα που έχετε να δημιουργείτε αρμονία και να φέρνετε ισορροπίες γύρω σας είναι μοναδική. Ένας από τους λόγους της ύπαρξής σας είναι να φέρνετε τη χαρά και να διώχνετε μακριά τον πόνο. Θα ήσασταν πάρα πολύ καλοί σε επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με την αισθητική και τα τρόφιμα. Θα μπορούσατε να είστε διατροφολόγος, γυμναστής, μασέζ ή ακόμη και διακοσμητής εσωτερικών χώρων μιας και το σπίτι είναι κάτι πολύ βασικό για εσάς. Είστε άνθρωπος που ελκύει το αντίθετο φύλο και σίγουρα στη ζωή σας δε θα μείνετε μόνοι. Δε θα μείνετε ποτέ χωρίς φίλους και ο γάμος σας θα είναι αρμονικός και με πολλές χαρές.

Αριθμός Έκφρασης 7
Η ικανότητα που έχετε είναι αυτή της βαθιάς σκέψης και της ανάλυσης των παραγόντων σε μια υπόθεση. Αυτό μπορεί να σας δημιουργεί την τάση να απομονώνεστε από τους ανθρώπους και κάποιοι να σας θεωρούν άτομο κλειστό και δύσκολα προσεγγίσιμο. Θα διαπρέψετε αν ασχοληθείτε με έρευνα ή με εργασίες που χρειάζονται εξειδίκευση και συνεχόμενη εκπαίδευση. Έχετε την ικανότητα της διδασκαλίας επίσης και θα γινόσασταν ένας πολύ καλός εκπαιδευτικός. Είστε αρκετά διαισθητικοί και σε επαφή με ανώτερες σφαίρες αντίληψης και διάνοιας. Αυτή σας την ικανότητα θα πρέπει να την καλλιεργήσετε.

Αριθμός Έκφρασης 8
Η ικανότητά σας βρίσκεται στην καλή διαχείριση των πόρων που έχετε εσείς ή οι άνθρωποι γύρω σας. Η κρίση σας είναι σωστή και μπορείτε να ασχοληθείτε με επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με οικονομικά και νομικά θέματα. Η φιλοδοξία σας είναι επίσης πολύ ισχυρή και αυτό μπορεί να σας σπρώξει προς την επιτυχία. Είστε άνθρωποι στοργικοί και μπορεί μερικές φορές να φαίνεστε αυστηροί και σοβαροί αλλά οι προθέσεις σας είναι πάντα αγνές. Έχετε την τάση να σκέφτεστε αρνητικά και αυτό δεν είναι καθόλου καλό γιατί λόγω της σταθερής ψυχοσύνθεσής σας δύσκολα μπορείτε να αλλάξετε την ψυχολογία και το σκεπτικό σας. Θα σας κάνει καλό λοιπόν να σκέφτεστε πιο θετικά.

Αριθμός Έκφρασης 9
Είστε άτομα ανοιχτά σε ανώτερες δονήσεις που συμπεριλαμβάνουν όχι απλά και μόνο τον εαυτό σας και τους δικούς σας ανθρώπους, αλλά όλη την ανθρωπότητα. Είστε ευαίσθητοι και συμπονάτε με τους πάντες και γι’ αυτό θα σας ταίριαζαν επαγγέλματα όπως κοινωνικός λειτουργός για παράδειγμα ή βρεφοκόμος. Λειτουργείτε με τον γνώμονα της φιλανθρωπίας και όλα τα πράγματα είναι ιερά για εσάς. Στη ζωή σας θα συναντήσετε πολλές δυσκολίες όχι γιατί το Κάρμα σας είναι δύσκολο αλλά περισσότερο γιατί δεν λειτουργείτε όπως όλοι οι άλλοι. Πρέπει να φροντίζετε να μην παρασύρεστε από τα πάθη και να μην τεμπελιάζετε γιατί διαφορετικά θα καταντήσετε δυστυχισμένοι.


AstraCard 

⬇️Για ακόμα πιο οικονομική πρόβλεψη ⬇️
No1 κάρτα Αστρολογίας AstraCard.  https://astracard.gr/shop/